Όπως και να έχει έπρεπε να του πω ότι είναι άδεια τα μπαούλα.
-Τι τρέχει Hayate ??? Βρήκες τον θησαυρό??? Ήξερα ότι έπρεπε να του το πω αλλά μου ήταν κιόλας δύσκολο να του το αναφέρω.
-Τον βρήκα αλλά υπάρχει ένα μικρο προβληματάκι.... δ... δε... δεν υπάρχει τίποτα μέσα!!!!!! Τον κοίταξα λίγο να δω πως είναι και τον είδα λίγο θλιμμένο αλλά όχι όπως το περίμενα.
-Η αλήθεια είναι πως το ήξερα αλλά να σου πω κάτι δεν χρειάζομαι τον θησαυρό εκείνο επειδή αυτά τα ζώα έχουν γίνει ο τωρινός μου θησαυρός οπότε αυτά τα ζώα θα προστατεύω από εδώ και στο εξής αφού μου είπε έτσι άρχισα να κατεβαίνω το βουνό.
Σε 10 λεπτά το είχα κατεβεί όλο το βουνό.
-Αφού δεν υπάρχει τίποτε άλλο να κάνουμε είναι καιρός να φεύγουμε, τι λες Yuuji??? Του είπα.
-Ναι όντως πήρα μετά ξανά τα πράγματα μου και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε. Πριν αρχίσουμε να φύγουμε όμως, ο Gaimon μας σταμάτησε.
-Περιμένετε μισό λεπτό, θέλω να σας δώσω κάτι σαν ευχαριστώ για αυτό που μου έκανες!!! Άραγε τι θα μας έδινε??? Αναρωτήθηκα.
-Πάρτε αυτό το φαγητό για να σας περάσει η πείνα έστω και λίγο είχε βγάλει ένα φρούτο αλλά δεν το ήθελα επειδή ήθελα να φάω κρέας και όχι φρούτο.