Στην προηγούμενή μου ιστορία : στην προηγούμενή μου ιστορία , απ'όσο είδαμε , έμεινα στο Gecko Island μετά απο την ήττα μου με τον Kuro , και έκατσα με σκοπό να πάρω εκδίκηση , οπου το έκανα και πήρα.. Καθώς τον νίκησα και τον άφησα πεταμένο και ματωμένο κάτω , έφυγα ψάχνοντας τον νέο μου προορισμο! ακόμα , είδαμε σε φλάσμπακ , πως ο Smash , ένας πειρατής απο την Grand Line , με έψαχνε γιατί νόμιζε πως είμαι ο αρχηγός των νεκρών Deparment of Supplies Boats , και νόμιζε πως τον εξαπατήσανε..
Τώρα :
Ενώ έχει βραδυάσει απο τότε που έφυγα απο το Gecko Island , το καράβι μου πλέει μέσα στην ομίχλη , και στην υγρασία.. Λογο του οτι η ψύχρα με έκανε να κρυώνω λιγάκι , έβαλα μία μαύρη ζακέτα που είχα απο παλιά... Καθώς έπλεε , εγώ καθόμουν αραχτός , και σκεφτόμουν να κοιμηθώ , ωστε να ξυπνίσω την επόμενη μέρα στο επόμενο νησί , περιμένοντας να μήν υπάρχει κανένας μπελάς ώς συνήθως.. Μα τότε σκέφτηκα , πως είμαι πειρατής , πάντωτε θα υπάρχουν μπελάδες..
Last edited by Ryo D. Amidamaru on Sun Aug 11, 2013 12:05 am; edited 1 time in total
Ryo D. Amidamaru Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Azazel D. Drake Posts : 669 Join date : 2013-03-27
Character sheet Remaining Health: 100%
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Aug 02, 2013 2:44 pm
Ενώ πάω να ξαπλώσω , ξαφνικά , άρχισε να φυσά περισσότερο , και έτσι , τα κύμματα ήταν μεγαλύτερα... Τράβηξα τα πανιά , και πήγα να κάνω απο την αντίθετη μεριά κουπί για αντίσταση , ωστε να μήν προλάβω να πέσω πάνω σε κανέναν βράχο εξαιτίας της πολλής φόρας... Ενώ έκανα κουπί βάζοντας όλη την δύναμη μου για να κάνω κουπί , πράγμα αδύνατον διότι το κύμα ήταν αρκετά δυνατό , σταμάτησα και στάθηκα μπροστά στην βάρκα... Κοιτούσα την ομίχλη , προσπαθόντας να παρατηρίσω μήπως υπήρχε κάτι το περίεργο.. Απο μακρυά , φάνηκε μία τεράστια σκια.. Την παρατήρισα και όταν κατάλαβα τί είναι είπα τρομαγμένος κοιτάζοντάς την ξανά και ξανά :
Spoiler:
Ε..Ε...ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΠΛΟΙΟ! ΕΝ..ΕΝΑ WARSHIP! Τ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?! είχα ακόμα αρκετές πληγές απο την μάχη μου με τον Kuro , πράγμα που σήμαινε πως δέν μπορούσα να αναμετριθώ με κάποιον... Και εκτός αυτού , με τέτοια φόρα που οοθούμουν πάνω στο τεράστιο αυτό πλοίο , η βάρκα μου θα καταστρεφόταν.. Κοίταξα ξανά μήπως έκανα λάθος , μα ήταν όντως σχήμα πλοίου.. Χωρίς δεύτερη σκέψη και κουβέντα , αφού ήταν αδύνατον να κάνω κουπί σε τέτοιες συνθήκες , μιάς και το κύμα άρχιζε να αυξάνεται και να γίνετε πιό άγριο , σκέφτηκα να βουτίξω και να ξεφύγω απο το πλοίο αυτό! Μα έσκυψα να δώ το νερό , και ήταν πράγματι πιό κρύο και απο πάγο... Τ..Τί στο καλό θα κάνω τώρα?!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Aug 02, 2013 2:52 pm
Εκτός του οτι δέν θα μπορούσα να κολυμπίσω λόγο τον κυμμάτων , δέν θα μπορούσα και λόγο του παγωμένου νερού.. Μα δέν είχα άλλη λύση.. Έβγαλα την ζακέτα μου , την μπλούζα , και κατευθείαν βούτηξα.. Ενώ έπεσα μέσα , πραγματικά είχα παγώσει , και εκτός αυτού , δέν έλεγχα το σώμα μου εγώ , αλλα το υπερβολικό κύμα! τότε , άρχισα να κάνω προσπάθιες να αποφύγω το τεράστιο πλοίο , μα το κύμμα με έσερνε προς την μεριά του... Ως που μία στιγμή , χτύπισα το κεφάλι μου δυνατά σε έναν βράχο που με πέταξε το κύμα , και λυποθίμησα!... Για ώρες , άγνωστος ο προορισμός που πήγαινα...
Spoiler:
ΏΡΕΣ ΜΕΤΑ : Άκουγα μία φωνή δίπλα απο το αυτί μου , ξαφνικά , άνοιξα τα μάτια μου , και είπα : Ααα? εε?! ζαλιζόμουν και δέν μπορούσα να δώ καλά.. Τα έβλεπα όλα θολά! Κοίταξα απο πάνω μου , και ήταν ένα μικρό κοριτσάκι που έκρυβε τον ήλιο.. Με χτυπούσε χαλαρές σφαλιαρίτσες για να συνέλθω.. Οι οι οι οι οι! Ξύπνισες ! Επιτέλους ! Χαμογέλασα , ξαναέκλεισα τα μάτια μου , και τα άνοιξα ξαφνικά , βλέποντας καθαρά... Έκανα ένα βήμα πίσω , αποφεύγοντάς την , και τρομαγμένος είπα : Ποι..Ποιά στο καλό είσαι εσύ?
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Aug 02, 2013 2:59 pm
Είμαι η Apis.. Χθές το βράδυ είχε πραγματικά πολύ κύμα... λογικά , θα έπεσες απο την βάρκα σου , και θα σε παρέσυρε το κύμα ώς εδώ , αλλα μάλλον θα χτύπισες όπως έπεφτες , γιαυτό είχες αίματα στο κεφάλι και σ'όλο σου το σώμα.. σε βρήκα εδώ κοιμισμένο , και ήρθα πιέζοντάς σε στο διάφραγμα , για να φτύσεις το νερό που είχες καταπιεί.. και έτσι έγεινε.. Αχα.. Που βρισκόμαστε τώρα? είπα ενώ είμουν ξαπλωμένος κάτω... Στο Warship-... μόλις άκουσα "Warship" , σηκώθηκα πανικοβλιμένος , και φώναξα ενώ κοίταξα και γύρω μου : Στ..ΣΤ...ΣΤΟ WARSHIP? Εκ..ΕΚείνο το τεράστιο πλοίο που.. που είδα χθές? Ναί , στο Warship Island.. Έτσι ονομάζεται το νησί αυτό , διότι μοιάζει με πλοίο.. Τότε σκέφτηκα : Ωστε λόγο της ομίχλης έβλεπα λάθος πράγματα , νομίζοντας έτσι πως ήταν ένα κανονικό πλοίο εε? Ενώ κοίταξα πάλι γύρω μου και είδα πως υπήρχε βλάστιση , έδαφος και αμμουδιά , έχωσα τα χέρια μου μές την αμουδιά , τα έβγαλα κρατόντας την , και ενώ την πετούσα , φώναξα : ΕΔΑΦΟΣ! ΑΜΜΟΥΔΙΑ! ΝΑΙΙ! ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΧΑΧΑΑΧΑΑΑ! Μα.. Πού στο καλό είναι η βάρκα μου? εκείνη , μου έδειξε πίσω , και είπε : Εκεί πίσω.. Α , είχες και ένα γράμμα μαζί σου σήμερα το πρωί.. Δέν το άνοιξα , το υπόσχομαι!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Aug 02, 2013 3:08 pm
Κοίταξα την θάλασσα , και είδα την βάρκα μου η οποία ήταν παρκαρισμένη.. πήρα το γράμμα που με έδωσε , το κοίταξα , και είπα απο μέσα μου : Οχι πάλι οι επαναστάτες! Έχω φύγει ούτος η άλλος απο αυτούς! Δέν θέλω άλλες ηλίθιες αποστολές που θα μου λένε το τί να κάνω , το πώς να το κάνω και γιατί! Ποιός ο λόγος να μου έρθει πάλι ένα γράμμα!? Το άνοιξα , και παρατήρισα πως ήταν μία διαφορετική γραφή! Δέν ήταν των επαναστατών.. Άρχισα τότε να το διαβάζω.. Χα-Χα-Χα! Azazel D. Drake! Ηλίθιε μικρέ Azazel D. Drake! Κατάλαβες το ποίος είμαι έτσι? Χα-Χα-Χααααα! Είμαι ο Smash... o Smash Burger αν θυμάσαι , που μου είπατε εσύ και οι 50 κλέφτες σου , οι Department of Supplies Boats , πως αν σκωτώσω τον μαρίν Burvy , θα μου δίνατε το 30% των λάφυρων του επόμενου νησιού που θα κλέβατε.. Αλλα με εξαπατήσατε! Με φερθήκατε με τον χειρότερο τρόπο όσο το πιθανόν! Έτσι , πρέπει να σε σκωτόσω! Που θα το κάνω! Τώρα βρίσκομαι στην Grand Line , και στο υπόσχομαι πως θα γυρίσω να σε σκωτώσω! Α-χα-χα-χα-χααα! Αναρωτιέσαι τώρα το ποιός σου παρέδωσε το μύνημα εε? Χα-χα-χα-χα-χα-χα-χαααα! Αυτός που σε παρέδωσε το μύνημα , είναι ο "κύριος Χ."... Άγνωστος ακόμα για σένα.. Θα σου παραδώσει κιάλλα μυνήματά μου.. θα σε κάνω να φοβάσαι , ακόμα και την σκιά σου! εγώ , στο υπόσχομαι πως σε λίγες μέρες ίσως να φτάσω! Αλλιώς , μετο που θα μπείς στην μεγάλη γραμμή , θα είσαι νεκρός! Και είσαστε πολύ ηλίθιοι για να πιστέψω αυτά που λένε οι εφημερίδες , πως οι Department σκωτόθηκαν , απο τον αδερφό σου , τον Vladimir D. Drake... Ξέρω πως κρύβονται όπως πάντα.. Με όλον τον σεβασμό , ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ! Αντίο!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Aug 03, 2013 12:43 pm
Spoiler:
Ενώ διάβαασα το γράμμα , κατάλαβα πως κάποιος με παρακολουθούσε.. Κάποιος ήθελε να με σκωτόσει.. Είμουν έτοιμος να τον βρώ και να τον σκωτόσω , μα δέν ήξερα καλά καλά ποιός ήταν ο στόχος μου , εκτός απο ένα απλό όνομα... Smash Burger.. Άραγε ποιός στο καλό να ήταν αυτός , τί δουλειά να είχε με τον burvy , τί δουλειά να είχε με τους Department και με τον Vlad? Και αυτή η φήμη? Οπου ο Vlad σκώτοσε τους Department? Γιαυτό τι να έλεγα? Έπρεπε να κάνω κάτι να λύσω όλα τα προβλήματα και τα μυστήριά μου... Πλέον είχα πιστεί πως ο Vlad ζούσε! και τίποτα δεν θα με σταματούσε να βγώ στην μεγάλη γραμμή , να τον βρώ , μαζί με τον Daichi(τα 2 αδέρφια μου είναι).. Ποιός να ήταν άραγε ο τύπος αυτός , και ποιός άραγε να έστελνε τα μυνήματα? Σηκώθηκα κατευθείαν νευριασμένος , και κοιτούσα γύρω μου.. Τότε η apis είπε : Όι! Τί έπαθες? τότε , ενώ με είδε πανικοβλιμένο και νευριασμένο , είπα πιάνοντάς την απο τους 2 ώμους της και κουνώντας την : Ο..Οι! Μήπως είδες ποιός στο καλό έστειλε το γράμμα αυτό?! Μ..Μήπως είδες ποιός το άφησε εδώ?! Ναί! Εκείνος ο άντρας με το μαύρο το καπελάκι , ο ψηλός... Περίμενε λίγο.. Αχ! Νάτος! Μου έδειξε τότε έναν τύπο που στεκόταν και κρυβόταν πίσω απο έναν θάμνο.. Τον είδα , και φώναξα : Όι! Έλα εδώ! Τότε άρχισα να τρέχω.. Είχα μάθει ποιός είναι ο κύριος Χ. πλέον! είχα δεί για την ακρίβεια.. Αν και το πρώσοπό του κρυβόταν χάρης στο μεγάλο καπελάκι του..
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Aug 03, 2013 12:51 pm
Το παιχνίδι άρχισε.. Και το όνομά του ήταν κυνηγιτό! Ο τύπος έτρεχε πραγματικά σαν τρελός! Δέν μπόρεσα να τον φτάσω , διότι εξαμφανίστηκε ξαφνικά.. Ή θα έφτεγε το οτι δέν είμουν γρήγορος , ή το οτι οι πληγές που είχα με εμπόδιζαν!.. Η άπις τότε , ξαφνικά ήρθε απο πίσω μου , με τράβηξε απο το χέρι , και είπε : Όι! ποιός στο καλό ήταν αυτός? Γ..Γιατί τον κυνηγούσες? Εγώ τότε ανταποκρίθηκα λέγοντάς της : Απις! θέλω να μου πείς τα πάντα! Το τί έγεινε όσο κοιμόμουν λυπόθιμος! Τι σου είπε αυτός ο άντρας , και τί έκανε! εκείνη , κοίταξε λυπημένη και είπε τότε : Αν σου πώ , θα μου κάνεις τότε και μία χάρη? Σ..Σε παρακαλώ?! εγώ τότε , είπα : Εξαρτάτε τι χάρη! Αρχικά.. Πρ..Πρέπει να σου πώ.. Πώς... Έχω δυνάμεις ενός φρούτου του διαβόλου! Και μπορώ να μιλάω με τα ζώα.... Έχω έναν δράκο κρυμμένο στην σπηλιά , τέρμα πάνω.. Και θέλουν να τον πιάσουν... θέλουν να τον σκωτόσουν , εκείνος ο okama , με τα μαύρα γυαλιά! Σ..Σέ παρακαλώ , προστάτεψε τον δράκο μου , και εγώ στο υπόσχομαι θα σου πώ ότι γνωρίζω γιαυτόν τον άντρα! είμουν έτοιμος να της απαντίσω όχι! Είχα αρκετες πληγές , που ήταν εμπόδιο , και δέν πίστευα σε δράκους και τέτοια... Μα όταν την είδα να κλαίει , κατάλαβα πως έλεγε αλήθεια... Κιόλας , θα έπερνα πληροφορίες για τον κύριο Χ. , και έτσι ίσως να έβρισκα και τον Smash αυτόν.. έτσι της είπα : Πάμε λοιπόν στον δράκο , και δείξε μου ποιός στο καλό είναι αυτός ο okama με τα μαύρα γυαλιά.. Θα του πώ να μήν ξαναπειράξει τον δράκο σου.. Το πήρα σαν πλάκα , και νόμιζα πως απλά θα ήταν ένα αστείο παιχνιδάκι της μικρής , γιαυτό , πηγαίναμε προς την σπηλιά..
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Aug 03, 2013 1:01 pm
Δέν είχα φανταστεί τον πραγματικό κυνδινο , το ποίος θα ήταν ο αντίπαλός μου ή οτιδήποτε τέτοιο! το πέρασα για ένα αστείο , ξαναλέω , και έτσι πρωχορούσαμε προς την σπηλιά... Στο μεταξύ : ο κύριος Χ. στέκεται πάνω σε ένα δέντρο και ενώ μας βλέπει να απομακρυνόμαστε , μιλάει σε ένα Den Den Mushi.. Κύριε! Παραλίγο να με έπιανε , μα δεν με έπιασε , είναι πραγματικά αργός! Σου έχω πεί 1 εκατομμύριο φορές ηλίθιε να προσέχεις! Hyenah , άν σε πιάσει , πίστεψέ με θα σε σκωτόσω κατάλαβες? Απλά παρέδιδέ του τα μυνήματα που θα σου λέω! Μάλιστα κύριε! απ'ότι βλέπω πάνε στην σπηλιά πάνω , για έναν δράκο , ένα μικρό κακόγουστο της μικρής αστειο.. Η μικρή αυτή ξέρει για μένα και θα του δώσει πληροφορίες αν παίξει το άθλιο παιχνίδι με τον δράκο αυτόν! ΗΛΙΘΙΕ! Ακολούθησέ τους , σκώτοσε την μικρή , και παρέδωσε το 2ο γράμμα! όσο πιό γρήγορα μπορείς και διακριτικά! Μετά απο 20 λεπτάκια : Ενώ είμασταν έξω απο την σπηλιά , είπα εγώ : Ωστε φτάσαμε λοιπόν.. Τώρα , πώς παίζεται το παιχν-.. Με διεκοψε τότε ξαφνικά ένα υπερβολικά δυνατό μουγκριτό μέσα απο την σπηλιά.. Άνοιξα τρομμαγμένος τα μάτια μου , και παρατήρισα την σκωτεινή είσοδός της! τότε η απις , είπε : Έλα , μας φώναξε...!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Aug 03, 2013 1:08 pm
Με σιγανό βήμα , λόγο του οτι φοβόμουν , έμπενα μέσα στην σπηλιά!.. Όταν μπήκαμε , είδα τον τεράστειο δράκο.. Ήταν ένας πράσινος τεράστιος δράκος! Η μικρή δεν έλεγε ψέματα! Ποιός ξέρει το τί άλλο θα δώ απ'αυτά που μέλεγε! Μόλις η άπις πήγε κοντά του , τον αγκάλιασε , και είπε : Μήν φοβάσαι Ryuji! Είναι φίλος μου.. Ήρθε για να με βοηθίσει να σε προστατέψω! Ο δράκος τότε ξαναμούγκρισε... Η apis τότε , ξαναείπε : Όι , λέει πως σε συμπάθισε... Παρεμπιπτόντως , πώς είναι το όνομά σου? Με λένε Azazel! Και παρεμπιπτόντως , πώς στο καλό μπορείς και μιλάς με τον δράκο?! Όταν μιλάω , δέν με προσέχεις! Σου είπα , έχω φάει ένα φρούτο του διαβόλου , και μπορώ να μιλάω με τα ζώα! Το Hiso Hiso No Mi..! Ξαφνικά , ο δράκος ξαναμούγκρισε... Π..Ποιόν αισθάνεσαι να έρχετε Ryuji?! Ενώ μούγκριζε , είπε η Apis : Az..Az..Azazel! O .. O Ryuji! Ο ryuji είπε πως νιώθει μια παρουσία ! Έρχετε κάποιος εδώ , μέσα στην σπηλιά! Κ..Κάνε κάτι , σέ παρακαλώ! Ξαφνικά , άρχισαν να ακούγονται βήματα.. Μία σκιά φάνηκε τότε , μία σκιά ανθρώπου... Τότε , με σιγανό βήμα , πλησίαζα προς την σκιά του , για να μήν με ακούσει και να τον πιάσω.. Έκανα νόημα στην Apis να κάνει ησυχία... Κρύφτηκα πίσω απο έναν βράχο , και περίμενα να μπεί στην σπηλιά ο άνθρωπος που ερχόταν.. Ενώ μπήκε , είπε : Ωστε εδώ κρύβεσαι παλιοκόριτσο! Θα πεθάνεις! Ηλίθια! Ενώ πήγε να πρωχορίσει προς την άπις , βγήκα , και τον έπιασα τότε ξαφνικά απο τον λαιμό... Τον παρατήρισα , και είδα πως ήταν ο κύριος Χ.
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Aug 03, 2013 1:14 pm
Όταν κατάλαβα οτι ήταν αυτός , είπα : Όι! Ποιός στο καλό είσαι εσύ! Γιατί με ακολουθάς ! Και πάνω απ'όλα , ποιός είναι ο Smash Burg--... Ξαφνικά , έβγαλε απο την τσέπη του μία μικρή λεπίδα και μου την κάρφωσε στο χέρι για να τον αφήσω.. Και έτσι έκανα επειδή πόνεσα... Ενώ τον άφησα , άρχισε να τρέχει , και ξέφυγε... Αααα! Παλιομπ***δε! Θα πεθάνεις! Αααα! Αυτό πόνεσε! με πλησίασε τότε η Apis , και είπε : Az..Azazel! Είσαι καλά?!! εγώ τότε , την είπα : Δόξα τον θεό , δέν μου το κάρφωσε πολύ βαθυά , και δέν έκανα μεγάλη πληγή! Μα πόνεσε! Ααα! εκείνη τότε , είπε : Όι! Του έπεσε αυτό το τσαντάκι! Πήγε , έτρεξε , το σήκωσε και μου τόφερε... Μέσα είχε 4 γράμματα και ένα σαλιγκάρι.. Για την ακρίβεια , ένα Den Den Mushi... Άρπαξα τα γράμματα , και άνοιξα το πρώτο... Άρχισα να το διαβάζω.. Γράμμα νο.2! Αζαζελ! Σε βλέπω! Θα πεθάνεις , εσύ και η μικρή άπις! Αυτή που ξέρει πληροφορίες για το τσιράκι μου , τον κύριο Χ.! Γράμμα νο.3 Αζ! αν τολμάς , έλα να με βρείς! Θα σε σκωτόσω! Έλα λοιπόν στην μεγάλη γραμμή άν τολμάς , υπόσχομαι να σε σκωτόσω! ενώ κατάλαβα πως έπρεπε να αδιαφορίσω , πέταξα τα γράμματα , γνωρίζοντας πως όλα θα έγραφαν το ίδιο.. Να πάω να βρώ αυτόν τον Smash! Τα έσκισα , και είπα : Τώρα πρέπει να μάθω ποιός στο καλό είναι αυτός ο-... ακούστηκε τότε μία φωνή : Puru puru puru puru puru puru! Puru puru puru puru puru puru!
Sponsored content
Subject: Re: [Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
[Τέλος] A ship or an Island?... The "Kama Kama" guy , and mr. X Messages [Διεγραμένος Χαρακτήρας]