Όνομα χαρακτήρα:Στεφαν Μπολντο
P.o.M. Points:36
Belli:97.000
Τυχόν παρατηρήσεις:Η ιστορια γραφτηκε σχετικα γρηγορα (3-4) μερες και νομιζω οτι αυτο ευθυνεται για τα αρκετα ορθογραφικα και απροσεξιες (συγκριτικα με τις αλλες σου ιστοριες)
δεν ξερω αν ηταν απροσεξια ή οχι, τα συγκεκριμενα:
''κουβαλουσαν βαρυ φορτια''Λοιπον, η ιστορια ειχε πολυ καλη συνοχη,ροη και κραταγε το ενδιαφερον. Εχω ομως να σχολιασω καποια πραγματα:
1)οταν ο Στεφαν ανακοινωσε την στηριξη του Γκιοργκι, παρουσιασες τους υπολοιπους να αντιδρουν υπερβολικα εγωιστικα και αρνητικα. Δεν βρισκονταν ομως στο δασος κρατώντας οπλα. Βρισκονταν σε κηδεια που φορουσαν μασκες. Ποσο μαλλον τετοιου ειδους χαρακτηρες που ακουγοντας τον νεο 'ανωτερο' θα εσπευδαν νομιζω να φορεσουν την μασκα του υποστηρικτη επιδιωκοντας να ειναι το 'δεξυ χερι' . Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον!
2)Αυτες οι τρεις ερωμενες, μπορει να επεσαν απο τα συννεφα καθως μπορει να νομιζαν οτι θα τους εκανε προταση γαμου ή οτιδηποτε, ομως μου φανηκαν πολυ κυριες και ψυχραιμες. Ουτε ενα χαστουκι, μαλλιοτραβηγμα, μια φωνη εστω??

3)Στα πρωτα 13 ποστ δεν ανεφερες καθολου το ονομα του Στεφαν και εγινε αισθητο. Η πρωτη φορα που το συναντησα ηταν στο 14ο ποστ (ξανακοιταξα πισω αλλα δεν το πετυχα). Ηταν ασχημη η γνωριμια μας με το ονομα του. Περιμενα με τοση σιωπη, να ερχοταν καποιος και να τον καλουσε, οχι ετσι!
Γενικα παντως να ξερεις οτι μου αρεσε πολυ αυτη η ιστορια (σιγουρα περισσοτερο απο τα 'αρωματα') καθως ειχε εντονα το στοιχειο του ντεντεκτιβ που θελω και γω να βαλω σε καποια ιστορια μου....
Επιπλεον, μου αρεσε που δεν καταλαβα εξ αρχης οτι επροκειτο για την Lorenza.
To Curtis κατι μου θυμισε, και το Bane το ειχα περασει στο ντουκου(αλλωστε δεν ειχα συνδυασει οτι οι 2 χαρακτηρες ειναι συντοπιτες) οποτε το θετικο για σενα ειναι οτι χειριζεσαι ωραια την σκοπια με την οποια παρουσιαζεις την ιστορια...
Για να δουμε τη συνεχεια!