Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
el Latino Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 30
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Tue Jul 02, 2013 6:02 pm | |
| Πραγματι ο Dalton oταν συνερχοταν, δεν θα ηθελε σε καμμια περιπτωση να ασχοληθει με τους ψαραδες. Θα ειχε πιο σημαντικα προβληματα. Βγαινοντας εξω απο το σπιτι, κοιταξα προς την πλαγια που οδηγουσε προς την θαλασσα και ειδα τον Wapol και τους αλλους να ανηφοριζουν προς το κεντρικο χωριο στο οποιο βρισκομασταν. Αυτο θα ηταν κατι με το οποιο θα ηθελε να ασχοληθει ο Dalton. "Ας μην του στερησω την χαρα λοιπον!" σκεφτηκα και τον παρατησα στην μεση της πλατειας του χιονισμενου χωριου. Στο χωριο επικρατουσε αναμπουμπουλα καθως κανενας δεν μπορουσε να οργανωσει την αμυνα εναντι του Wapol και σιγουρα θα ειχε πολλα πλεονεκτηματα στην μαχη του για την καταληψη της εξουσιας του Drum island. To αν θα τα καταφερνε δεν με ενδιεφερε καθολου. Το ιδιο μισητοι για μενα ηταν οι ντοπιοι και ο Dalton, οσο και οι Wapol Pirates. Aς σφαζοντουσαν μεταξυ τους λοιπον. Καθως λοιπον οι ντοπιοι ετρεχαν εδω και εκει ανησυχοι και ψαχνοντας γνωστους και φιλους, πολλοι μου επιτεθηκαν φραστικα βλεποντας με να παραταω τον Dalton αδιαφορα στο εδαφος. Τους αγνοησα και αποτραβηχτηκα στην ησυχια της αορατότητάς μου... | |
| | | el Latino Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 30
| Subject: Re: [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Tue Jul 02, 2013 6:08 pm | |
| Το επομενο μου βημα ηξερα ποιο ηταν: να ελευθερωσω τους φιλους μου. Ο Charlie, o Dimitrov και το κατοικιδιο μου το Absol σιγουρα θα ειχαν φυλακιστει απο τον Dalton αφοτου μας επιασαν οι Marines. Εφοσον λοιπον γνωριζα που ακριβως ηταν τα κελια στα οποια και εγω ειχα κρατηθει, κινηθηκα προς εκεινην την γειτονια με αργο και σιγουρο περπατημα . Ειχα βαλει τα χερια οριζοντια στον λαιμο μου και σφυριζα τραβώντας τα βλεμματα των περαστικων παροτι ειχαν να ασχοληθουν με τον Wapol. Oπωσδηποτε ενα σφυριγμα που περναει απο μπροστα σου ειναι πιο παραξενο απο τον κλασσικο ασταματητο και ακουραστο Wapol που προσπαθει αιωνια να ανακτησει την εξουσια τουτου του νησιου. Οταν εφτασα στις φυλακες, τις βρηκα στην ιδια ακριβως φαση που τις ειχα αφησει βδομαδες πισω: ερημες. Ολοι οι αντρες προετοιμαζονταν για την μαχη με τον Wapol oποτε στις φυλακες ειχαν μεινει μοναχα οι πιο αδυναμοι και αχρηστοι στην μαχη. "Τι πιο ευκολο?" σκεφτηκα καθως εβαζα κατω τον πρωτο φυλακα και αρπαζα την αρμαθια με τα κλειδια του. | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Tue Jul 02, 2013 6:17 pm | |
| Η ιδια τυχη περιμενε και τους υπολοιπους φυλακες με αποτελεσμα να βρεθω μονος μου σε μια ερημη φυλακη κρατώντας τα κλειδια απο καθε κελι. Καθως περπατουσα τους υγρους και σκοτεινους υπογειους διαδρομους, πηρα ενα σατανικο χαμογελο και κοιταξα τα κλειδια. ---Λοιπον κρατουμενοι!!! Σας ανακοινωνω οτι εγω, ο Silver Elf , σας προσφερω την ελευθερια σας ξανα!! Οι φυλακες ειναι αδειες και μπορειτε να επιστρεψετε ξανα στα χωρια ή στα νησια σας!! Ενα κυμα απο κραυγες χαρας ξεσπασε και λιγες ωρες αργοτερα, ολοι οι φυλακισμενοι του Drum island χοροπηδουσαν στους διαδρομους ευχαριστωντας με. Μεσα σ'αυτους, ηταν και ο Charlie o Dimitrov και το Absol, τους οποιους εκανα αορατους και αρχισαμε να τρεχουμε ανενοχλητοι προς το λιμανι . Στον δρομο, προσπερασαμε τον Wapol και αρχισα να σκεφτομαι τι θα μπορουσαν να ελεγαν την επομενη μερα οι κατοικοι του Drum island και οχι μονο. Εμφανιστηκα μαζι με ενα πλοιο φαντασμα και τους ορκισμενους εχθρους τους, εβαλα κατω τον Dalton, ελευθερωσα καθε κρατουμενο και ποιος ξερει τι αλλο!! Καθως κλεβαμε ανενοχλητοι το μεγαλυτερο καραβι που βρηκαμε στο λιμανι, αναρωτιομουν το χαος που προκληθηκε σχεδον εξ αιτιας μου σ'αυτον τον τοπο... Ενα χαμογελο λοιπον με συνοδευε καθως εγκαταλειπαμε το Drum island παρεα με τους συντροφους μου και ενα αισθημα εκδικησης για τα δεινα που και εγω τραβηξα απο τον Dalton...
τελος...συνεχεια σε Banaro island. | |
| | | Eustass Kid Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid Posts : 3846 Location : New World Join date : 2013-03-05 Age : 31
| Subject: Re: [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Thu Jul 04, 2013 2:16 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Silver Elf
P.o.M. Points:25
Belli:82.000
Τυχόν παρατηρήσεις: Καλή η ιστορία με αρκετή δράση . Δυο παρατηρήσεις. Η μάχη με τον Chess ήταν λίγο fail ! Στο οτι το πίστεψε κυρίως! Επίσης έγραψες κάτι για ''επιτιθενται στο λιμανι με ενα πλοιο-φαντασμα '' όταν μιλούσε ο Dalton με τους ψαραδες...Aυτό δεν γίνεται καθώς αν σταματάς να ακουμπάς κάτι, σταματάει να είναι αόρατο (Αν ακουμπήσεις κάτι και το αφήσεις δεν μένει αόρατο κατα δική σου βούληση.Δηλαδή δεν είναι παρόμοιο με το φρούτο του shiki που ακουμπά κατι και μετα μπορει να το κουνήσει ακομα και αν ειναι χιλιομετρα μακρυά) . Το να είσαι επάνω στο πλοιο και να το κάνεις αόρατο ναι είναι λογικό, αλλα το άλλο είναι εκτός δυνατοτήτων του φρούτου! Γενικά μου άρεσε η ιστορια! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
| |
| | | | [Τελος] Επιστροφη για μερικες σφαλιαρες [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|