| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|
+31Axis berserker Eustass Kid Lummynia Phoenix Marco Isnogood Editor Ryo D. Amidamaru Badboy ΚακοςΑντμιν Destr0 tsitakos MummRaTheEternal Argon LukeSykpe F_A_I Daianos Rikuo Euryale Mangaki Mayakovsky el gatos Tempest alex 1010 el Latino pashalis hunder Roni Destro Noctis Makoto SlipKnoTaS 35 posters |
|
Author | Message |
---|
F_A_I Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 12:07 pm | |
| Ναι, κυρίως. Δείχνει ότι έκατσες και τη σκέφτηκες. Εφόσον υπάρχει το μίνιμουν σειρών και πρέπει να ναι τουλάχιστον δέκα post, σε λιγότερη ώρα, αν δεν έχει παρθεί από αλλού, δε βγαίνει. | |
|
| |
Eustass Kid Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid Posts : 3846 Location : New World Join date : 2013-03-05 Age : 31
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 12:25 pm | |
| - Lummynia wrote:
- Το πρώτο ποστ της ιστορίας, με το τελευταίο ποστ της ιστορίας, θα πρέπει να έχουν διαφορά μισής ώρας. Π.χ. Αρχίζω ιστορία στις 12 το μεσημέρι. Το τελευταίο ποστ της ιστορίας πρέπει να γίνει τουλάχιστον στις 12:30.
Διάβασα αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω την αιτία, για να μην κλέψει κάποιος ιστορία από αλλού και απλά την ποστάρει? Εδώ ισχύει αυτό που έγραψε η FAI - F_A_I wrote:
- Ναι, κυρίως. Δείχνει ότι έκατσες και τη σκέφτηκες. Εφόσον υπάρχει το μίνιμουν σειρών και πρέπει να ναι τουλάχιστον δέκα post, σε λιγότερη ώρα, αν δεν έχει παρθεί από αλλού, δε βγαίνει.
και επίσης γίνεται για να μπορεί κάποιος admin η story teller να κάνει ποστ -παρέμβαση στην ιστορία του οποιοδήποτε παίκτη για να τον ''δυσκολέψει'' κάπως. (teller δεν υπάρχει προς το παρόν άρα περιοριζόμαστε στο πρώτο) | |
|
| |
ΚακοςΑντμιν Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Υπηρεσιακός Άντμιν Posts : 1630 Location : My house...duh Join date : 2013-07-01
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 12:53 pm | |
| Ναι σε ολα αυτα που ειπατε αλλα σαν παροντας στην δημιουργια του κανονα θα σας πω τον πραγματικο λογο.
Παλια, οταν δεν μπορουσε να γινει μαχη στην θαλασσα, επρεπε να εμποδισουμε την περιπτωση καποιος να ετοιμαζει την ιστορια του στο Word και να την ποσταρει σε 1 λεπτο και να μην αφηνει περιθωρια σε αλλον παιχτη να του κανει PvP. | |
|
| |
Lummynia Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Hisoka Zoldyck Posts : 202 Location : Στον Κόσμο Μου Join date : 2015-11-05 Age : 31
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 12:54 pm | |
| Οκ καλό μέτρο τότε. Ερώτηση, βαθμολογία μιας ιστορίας σε πόσες μέρες βγαίνει? | |
|
| |
F_A_I Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 1:06 pm | |
| Ανάλογα το πόσο γρήγοροι θα είναι οι readers συνήθως μέσα στην ίδια μέρα, άντε την επόμενη. | |
|
| |
ΚακοςΑντμιν Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Υπηρεσιακός Άντμιν Posts : 1630 Location : My house...duh Join date : 2013-07-01
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 1:29 pm | |
| Δεν ειναι μονο αναλογως με τους Readers, ειναι αναλογως με το ποσες ιστοριες υπαρχουν πριν απο την δικη σου. Τις προαλλες τελειωσε η αλλη μια ιστορια 10 σελιδες. Για αλλον αυτο ειναι 9 ιστοριες. Γενικα δεν υπαρχει σταθερη ωρα αλλα εντος 2 ημερων ειναι διαβασμενη. Συνηθως και την ιδια. | |
|
| |
Lummynia Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Hisoka Zoldyck Posts : 202 Location : Στον Κόσμο Μου Join date : 2015-11-05 Age : 31
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Nov 06, 2015 1:31 pm | |
| Ωραία. | |
|
| |
Lummynia Simple Member
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Nov 07, 2015 12:41 pm | |
| Καλημέρα και από δω, καιρό είχα να μπω. Πείτε μου κάτι. Πρέπει απαραίτητα να είναι 10 post ακόμα και αν και αν ξεπερνάνε όλα τις 7 σειρές? εμένα μου βγαίνουν 8-9 αλλά άντε ένα να είναι στις 7 σειρές όλα τα άλλα πάνω από 10 | |
|
| |
F_A_I Bounty Hunter
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Nov 07, 2015 12:47 pm | |
| Καλέ, κοψτα! Είναι τεράστια. Αν τα κόψεις στη μέση θα σε βγουν 14. | |
|
| |
Lummynia Simple Member
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Nov 07, 2015 12:52 pm | |
| Ναι αλλά δεν ταιριάζει να κοπούν εν μέσω εξέλιξης. Τα κόβω εκεί που ταιριάζει. Δεν θέλω στο επίτηδες να τα κόβω μόνο και μόνο για να βγουν πολλά. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
| |
|
| |
| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|