| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|
+31Axis berserker Eustass Kid Lummynia Phoenix Marco Isnogood Editor Ryo D. Amidamaru Badboy ΚακοςΑντμιν Destr0 tsitakos MummRaTheEternal Argon LukeSykpe F_A_I Daianos Rikuo Euryale Mangaki Mayakovsky el gatos Tempest alex 1010 el Latino pashalis hunder Roni Destro Noctis Makoto SlipKnoTaS 35 posters |
|
Author | Message |
---|
Επισκέπτης Guest
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Jun 29, 2013 1:51 pm | |
| Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξουμε τις αμυντικές μας με απλή ζημιά εφόσον άλλαξε το σύστημα? (για το οικονομικό μέρος λεω... πλέον δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσω την στρατηγική με τις ζημιες και δεν θελω να πληρώσω απ την αρχη μια νεα δύναμη.. ) επίσης το ιδιο ερώτημα θέτω και για τις ειδικότητες..Εγω πχ εχω την ζημια του ξιφομάχου, τώρα θα μου δοθεί η ευκαιρια να πάρω μια απ τις άλλες 2 επιλογές εφόσον θα πρέπει να αλλάξω την στρατηγική μου ?
|
|
| |
Destr0 Marine
Όνομα Χαρακτήρα : Destro Posts : 111 Join date : 2013-06-16
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Jun 29, 2013 2:39 pm | |
| Ναι. Όποιος επιθυμεί κάνει ποστ στον χαρακτήρα του με τις αλλαγές που θέλει. | |
|
| |
el Latino Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 30
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Jun 29, 2013 5:02 pm | |
| η απλη ζημια αποκρουεται και με μεγαλυτερη αμυνα??? | |
|
| |
Destr0 Marine
Όνομα Χαρακτήρα : Destro Posts : 111 Join date : 2013-06-16
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Jun 29, 2013 5:19 pm | |
| Όχι μόνο με ειδική δύναμη ή χάκι. | |
|
| |
el Latino Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 30
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Jul 03, 2013 10:04 am | |
| Στα posters κλπ δεν θα επρεπε να γραφει Mr.Shadow, αντι για Argon Naito εφοσον αυτο ειναι το ονομα με το οποιο ειναι ευρεως γνωστος ?? | |
|
| |
MummRaTheEternal Administrator
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Jul 03, 2013 10:29 am | |
| Αυτό δεν το είχα προσέξει ποτέ. Ο Argon να μας το διευκρινίσει και θα το αλλάξουμε αν θέλει! | |
|
| |
ΚακοςΑντμιν Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Υπηρεσιακός Άντμιν Posts : 1630 Location : My house...duh Join date : 2013-07-01
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Jul 03, 2013 11:16 am | |
| Ο καθενας μας στην ιστορια γινεται γνωστος οπως θελει. Αλλες φορες απο το ονομα, αλλες απο το ψευδονυμο, αλλες απο κατι ακυρο. Δεν μπορουμε να το ξερουμε παντα αυτο. Οποιος δεν ειναι καλυμενος απο το υπαρχον ποστερ μπορει να μου στειλει ενα μηνυμα και η αλλαγη ειναι ευκολη! | |
|
| |
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Jul 03, 2013 5:27 pm | |
| Η ειδικότητα του Πλοηγού μας δίνει το δικαίωμα να φτιάξουμε Eternal Pose, μπορούμε να φτιάξουμε Eternal για νησιά που δεν έχουμε πάει? Π.χ. Είμαι στην Alabasta, θέλω να πάω στο Water 7 για να πάρω Eternal για το Nanimonai και από εκεί να πάω στο Drum. Μπορώ στο νησί που είμαι να φτιάξω κατευθείαν Eternal για το Drum?
| |
|
| |
el Latino Pirate
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Jul 03, 2013 9:39 pm | |
| Στην δημιουργια χαρακτηρα η φυλη μπορει να ειναι ανθρωπος, ψαρανθρωπος και τι αλλο?
προβλεπεται να κανει καποιος χαρακτηρα αλλου ζωντα οργανισμου περαν των απο πανω? (οπως αμοιβαδα για παραδειγμα ? ) | |
|
| |
alex 1010 Marine
Όνομα Χαρακτήρα : Ren G,Milon Posts : 1046 Join date : 2012-11-26 Age : 27
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Jul 03, 2013 9:44 pm | |
| δεν κατάλαβα τη λες ακριβός αλλα αν θες να γυνής αμοιβαδα άπλα ξεκινά έναν παιχτεί που να είναι αμοιβαδα και φάε φρούτο που να σε κανί άνθρωπο | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
| |
|
| |
| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|