Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων | |
|
+7SlipKnoTaS Makoto Tempest tsitakos Rikuo F_A_I DIRK 11 posters | |
Author | Message |
---|
DIRK Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Gabriel Belmont Posts : 2011 Location : On a highway to the New World Join date : 2015-12-15 Age : 30
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Sat Apr 02, 2016 8:06 pm | |
| Εδώ πείτε απο που εμπνευστήκατε τα ονόματα των χαρακτήρων σας ! Για να κάνω την αρχή! Henry Smith - Προέρχεται απο 2 ονόματα , Henry Morgan και John SmithΚαι τα δυο σε συνδυασμό πιστεύω οτι είναι ότι πρέπει για τον χαρακτήρα μου καθώς και μεγάλος πειρατής είναι και εξερευνητής ( κλασσικά όπως κάθε πειρατής) Markus Jones : Προέρχεται και αυτό απο συνδυασμό 2 ονομάτων. To Markus είναι ένα τυχαίο όνομα που το έβαλα λόγο ενός youtuber ( καθώς δεν μου ερχόταν κάτι καλύτερο) και το Jones έρχεται απο τον γνωστό σε όλους σας Davy Jones που τον βλέπουμε στους πειρατές της Καραϊβικής Saeko Busijuma : είναι το κανονικό όνομα της απο την χαρακτήρα του highschool of the dead! Ήθελα να της αλλάξω το όνομα σε Anne Bonny αλλα έμοιαζε πολύ με αυτό της Jewelry Bonney οπότε το άφησα! Saeko BusujimaDaniel Montbars : Αυτο είναι το αγαπημένο μου όνομα μέχρι στιγμής καθώς πρόκειτε για έναν μεγάλο πειρατή με αρκετά αξιοσημείωτη ιστορία, φήμη και όνομα.O Daniel Montbars ηταν πραγματικό πρόσωπο ! | |
|  | | F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Sat Apr 02, 2016 11:32 pm | |
| Lorenza Bane: To μικρό της μου άρεσε και επίσης μοιάζει με την αγγλική λέξη laurel που σημαίνει δάφνη. Κι επειδή ασχολείται με δηλητήρια και φυτά το βρήκα καλό λογοπαίγνιο. Τώρα το επίθετο...ο πατέρας της ήταν ο εφιάλτης-όλεθρος των πειρατών κι εκείνη το κληρονόμησε κι εφόσον όλεθρος=bane στα αγγλικά, ήρθε φυσικά (φταίει και το πολύ pathfinder).
Mark Pastor: Το μικρό ήθελα να είναι κάτι συνηθισμένο και μου ήρθε αυτό στο μυαλό. Αλλά το pastor είναι επειδή ο πατέρας του ήταν δήμαρχος και κάτι σαν πολιτικός πάστορας της περιοχής. Επίσης το κληρονόμησε.
Στεφάν Μπόλντο: Ήθελα ένα όνομα που να είναι τσιγγάνικο. Το όνομα ήθελα να θυμίζει κάτι...χριστιανικό επίτηδες εξού και το Στεφάν ενώ το επώνυμο το googlαρα και μου βγήκε αυτό. Χα.
Nanashi Kojiro: Το όνομα του χαρακτήρα είναι το όνομα του τύπου που απεικονίζεται, από την ταινία sword of the stranger. Ωραία ταινία δείτε την. Και το επώνυμο ήταν κάτι που μου ακουγόταν αρκετά Ιαπωνικό.
Roger Michaels: To όνομα Roger μου ακούγεται έμπιστο, στιβαρό, αλλά κι αρκετά στρατιωτικό. Σαν άνθρωπος γεννημένος σε Ναυτική βάση, πιστεύω ότι οι γονείς του επίτηδες θα διάλεγαν τέτοιο όνομα. Όσο για το επώνυμο, θυμήθηκα τον Sebastian Michaelis από το Kuroshitsuji αλλά επειδή το Michaelis είναι πολύ συγκερκιμένο το απλοποίησα στο πολύ πιο συνηθισμένο Micheals.
Caesar Denier: Παλιά αγάπη, παλιός χαρακτήρας, το όνομά του το διάλεξα γιατί ήθελα κάτι αριστοκρατικό και βασιλικό ταυτόχρονα οπότε αμέσως σκέφτηκα τους Ρωμαίους αυτοκράτορες, εξού και ο πιο διάσημος, ο Καίσαρας. Το επίθετο Denier μου ήρθε πολύ φυσικά και ήθελα κάτι που να θυμίζει επίσης αριστοκρατικό κι εκλεπτυσμένο, αλλά κι εύκολο να το προφέρει κανείς. | |
|  | | Rikuo Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami Posts : 6242 Location : Grand Line Join date : 2012-10-24 Age : 29
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Sat Apr 02, 2016 11:44 pm | |
| Natsu Dragneel: Το ονομα ειναι απο τον κανονικο χαρακτηρα του fairy tail, το ανιμε.
Erza Scarlet: Το ονομα ειναι απο τον κανονικο χαρακτηρα του fairy tail, το ανιμε.
Elfman Strauss: Το ονομα ειναι απο τον κανονικο χαρακτηρα του fairy tail, το ανιμε.
Gray Fullbaster:Το ονομα ειναι απο τον κανονικο χαρακτηρα του fairy tail, το ανιμε.
Lucy Heartfillia:Το ονομα ειναι απο τον κανονικο χαρακτηρα του fairy tail, το ανιμε.
Gajeel Redfox:Το ονομα ειναι απο τον κανονικο χαρακτηρα του fairy tail, το ανιμε. | |
|  | | tsitakos Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Kishou Arima Posts : 4688 Join date : 2012-10-19 Age : 33
Character sheet Remaining Health: 90%
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Sat Apr 02, 2016 11:57 pm | |
| Δίρκιε, το link του Henry Morgan έπρεπε να σε πετάει στο ομώνυμο ρούμι!  Arima Kishou: είναι το κανονικό όνομα από το χαρακτήρα στο Tokyo Ghoul. Mark Night: Αρχικά ήθελα να το κόψω ως Mar k. night ώστε να θυμίζει το "ιππότης της θάλασσας" Από την άλλη, το night ταιριάζει στο κανονικό όνομα του χαρακτήρα από το Tower of God. Ο χαρακτήρας ονομάζεται 25th Baam, που σημαίνει "25η Νύχτα". May: Δεν είναι minion αλλά είναι μέσα στην ομάδα των χαρακτήρων. Το όνομα της προέρχεται από την κινέζικη λέξη mei, που σημαίνει "όμορφη". Er: επίσης κινέζικη προέλευση. Το er το χρησιμοποιούν όπως το kun οι γιαπωνέζοι. Από μόνο του σημαίνει τον αριθμό 2 ή δεύτερος (my future 2nd mate). Είναι επίσης ο γιος. Αν υπάρχουν και άλλες σημασίες, μου διαφεύγουν. | |
|  | | Tempest Revolutionary

Όνομα Χαρακτήρα : Lewis W. Cardon Posts : 1474 Join date : 2012-10-21
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Sun Apr 03, 2016 3:12 pm | |
| Lewis W. Cardon: Όταν φτιάχναμε τους χαρακτήρες με τη Makoto σκεφτήκαμε να βασίσουμε τα ονόματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε παλιούς συγγραφείς. Προφανώς είναι βασισμένο μερικώς στο Lewis Carroll και η εικόνα που έχει σε μια έκδοση του Mad Hatter. Το Carroll αλλάχτηκε σε Cardon αφενός για να διαφοροποιηθεί και αφετέρου γιατί το Cardón αναφέρεται σε είδη κάκτων και μου φάνηκε ότι ταίριαζε στην Colt. Το μεσαίο όνομα το είχαμε βάλει τότε γιατί θέλαμε να είναι κάτι που συνηθίζεται την Κολτ. Με λίγα λόγια όλος ο χαρακτήρας είναι ένα κακό pun. Caleb: Έψαχνα κάτι μικρό και συνηθισμένο και ήταν το πρώτο όνομα που μου ταίριαξε στον χαρακτήρα. Alan Reynolds: Αρχικά δεν τον προόριζα καν για την ομάδα πόσο μάλλον για minion αλλά "έδεσε" και δεν μπορούσα να τον αφήσω πίσω. Για το όνομά του ήθελα κάτι σύντομο, οπότε Άλαν και τον φωνάζουν Αλ. Το Reynolds είναι από την εταιρία καπνού R. J. Reynolds (Αρ-Αλ κακά puns everywhere). Adam Jay (Sey Shiller). Το Sey Shiller το χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο για τα βιβλία του. Το Sey το είχα βρει ως συνθετικό σε ονόματα και ουσιαστικά σήμαινε θάλασσα. Shill = Δόλωμα. Ουσιαστικά θαλάσσιο δόλωμα. Είναι πολύ πιο κουλό από ό,τι ακούγεται. Το Adam Jay μου ακουγόταν πολύ εύηχο σαν σύνολο όταν του έψαχνα όνομα και ταίριαζε αρκετά στον χαρακτήρα. Raven, Coyote, Jay & Fox που είναι τα ψευδώνυμα (ουσιαστικά ο Adam δεν είχε κανονικό επίθετο το διάλεξε μόνος του) τους συνδέονται μεταξύ τους στην ινδιάνικη μυθολογία αν και αρχικά δεν υπήρχε αυτή η πρόθεση. Δεν είναι minion αλλά και αυτοί οι δύο χαρακτήρες έχουν ιστορία στο πώς ονομάστηκαν:- Spoiler:
Maurice Midford: Προοριζόταν για rival αλλά πέρα από μία εμφάνιση δεν έχω καταφέρει να τον χρησιμοποιήσω πολύ ακόμα. Επειδή είναι ο ορισμός του ανθρώπου ρολόι πήρα το όνομα από την εταιρία Maurice Lacroix. E, χρειαζόταν κι ένα επίθετο και το Midford ακουγόταν classy. George Best: Βασισμένος στον πραγματικό δημοσιογράφο Frederick Best που είχε ανάμειξη στην υπόθεση του Jack the Ripper. Είναι ελεύθερα βασισμένος στον αντίστοιχο χαρακτήρα του Ripper Street. Και οι χαρακτήρες αυτού του arc που θα ξαναεμφανιστούν:- Spoiler:
Itoh Suzume: Το όνομα βασίστηκε στον Ito Kashitaro, ιστορικό πρόσωπο (βλ. Shinsengumi). Ήθελα να έχει μια σχέση με το Yamagata με το οποίο συνδέεται αρκετή η ιστορία του Lewis και το νησί έχει τη Shinsegumi πάνω so... Ito από το επίθετο και Suzume από το Suzuki Okura που ήταν το πραγματικό όνομα του Ito (κράτησα το Suzu)
Hector Salve: Ήθελα κυρίως ιταλικά ονόματα για το πλήρωμα Lupo. Salve ονομάζεται μια πόλη στην Ιταλία και έτυχε ψάχνοντας να βρω ότι υπήρχε κι ένας Ινδός επαναστάτης με αυτό το όνομα. Επίσης το salve σημαίνει ανακουφίζω/ηρεμώ και μιας και είναι συνήθως αυτός που λύνει τους καυγάδες στο πλήρωμά του μού ταίριαξε. Hector από τον γνωστό ήρωα της Ιλιάδας.
Amandi: Είχα ακούσει το όνομα πρώτη φορά στο Space Brothers. Όταν σκέφτηκα να τους κάνω να φαίνονται/έχουν Ινδικά χαρακτηριστικά και έψαχνα όνομα η χαρακτήρας του Space Brothers ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό. Έψαξα και βρήκα ότι Amandi σημαίνει fit to be loved, lovable κι έτσι πήρε το όνομα της αλλά όχι τον χαρακτήρα της μιας και είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά επειδή έτσι όπως την είχα στο μυαλό μου είπα "ναι, τη λατρεύω" όταν είδα τι σημαίνει είπα "yes, let's go for it".
Shenti/Shanti Isha: Αρχικά ήθελα να τον βγάλω Σάντι, Σάντι σημαίνει ηρεμία και ευτυχία και ήθελα το όνομα του να συνδέεται με την ιστορία του την οποία δεν έχω γράψει ακόμα. Επίσης η λέξη υπήρχε στο ποίημα του T. S. Eliot "The Wasteland", πέρα από τον ίδιο το τίτλο ταίριαζαν και κάποια κομμάτια του ποιήματος με αυτό που είχα στο μυαλό μου. Επειδή το Σάντι θύμιζε πολύ το γυναικείο αγγλικό όνομα, άλλαξα το Shanti σε Shenti επειδή η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τον χαρακτήρα ήταν από το "The Twelve Kingdoms" που βασίζεται αρκετά στο Romance of the Three Kingdoms και στα κινεζικά υπάρχει η λέξη Shenti που σημαίνει σώμα/υγεία και δεν μου φάνηκε άσχημα να αναμειχθούν ινδικά και κινεζικά στοιχεία στην ιστορία του.
Celeste: Από τα λίγα Ιταλικά ονόματα που βρήκα που ήταν και για άνδρες και για γυναίκες. Σημαίνει "of the sky, heavenly" και μιας και η χαρακτήρας είναι ξιφομάχος σκέφτηκα ότι θα έδινε καλό πάτημα για ονομασία κάποιας επίθεσης.
Aκhil: Σημαίνει "whole, complete".
Lope: Από το Lupus, λύκος. Το πήρε λόγω του φρούτου. To κανονικό του είναι Nerio που σημαίνει νερό.
| |
|  | | Makoto Revolutionary

Όνομα Χαρακτήρα : Eliza E. Mowbray Posts : 1225 Join date : 2012-08-15 Age : 28
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Sun Apr 03, 2016 5:18 pm | |
| Edgar J. Mowbray: όπως είπε και η Tempest πιο πάνω, όταν φτιάχναμε τους χαρακτήρες σκεφτήκαμε να βασίσουμε τα ονόματα σε παλιούς συγγραφείς. Το όνομα του Edgar προέρχεται από τον Edgar Allan Poe, είχαμε δει και την ταινία που βασίστηκε στο ποίημα του Poe, το Κοράκι. Εξού δηλαδή και το ψευδώνυμο του Edgar "Το Κοράκι". Το επίθετο του πάρθηκε από το House of Mowbray, άρχοντες από την Νορμανδία. Το J. παραπέμπει στο Junior και όχι σε μεσαίο όνομα όπως είναι συνηθισμένο.
Anabel Stanley: Το όνομα της γραμματέας του Edgar είναι το όνομα της ηρωίδας του Edgar Allan Poe, Anabel. Το επίθετό της ήταν καθαρά τυχαίο.
Eliza Mowbray: Το όνομα της Eliza ήταν επίσης καθαρά τυχαίο, αλλά μου άρεσε που άρχισε και εκείνο από το γράμμα E, καθώς όλα τα ονόματα στην οικογένεια Mowbray αρχίζουν από το προαναφερθέν γράμμα. Ήταν πολύ εύκολο να το θυμάται κάποιος επίσης. | |
|  | | SlipKnoTaS Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Doctor Psyduck Posts : 3477 Location : In my lab Join date : 2012-07-22 Age : 101
Character sheet Remaining Health: ∞
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Tue Aug 15, 2017 5:56 pm | |
| Για να δω για τους νέους σας χαρακτήρες.  | |
|  | | el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Tue Aug 15, 2017 6:15 pm | |
| Ο Silver Κenzo είναι ο μόνος χαρακτήρας που εχω αυτήν την στιγμή. To Κenzo το βρήκα τυχαία σε google search ψαχνοντας ιαπωνικα ονοματα αν και οι έννοιες του δεν εχουν σχεση με τον χαρακτήρα του.
Το Silver το έχει αναγκαστικά αφού είναι αδερφος του Silver Elf, παλιού χαρακτήρα μου οι οποίοι αμφότεροι είναι εγγονοί ενός γνωστού πειρατή που πήγε Raftel και πλέον ζει στο Sabaody (ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε!) | |
|  | | Phoenix Marco Citizen

Όνομα Χαρακτήρα : Takasugi Shinsuke Posts : 947 Location : Plane of Insanity Join date : 2015-10-25 Age : 28
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Tue Aug 15, 2017 6:45 pm | |
| Τι νέος τι παλιός, πάλι στον ίδιο χαρακτήρα καταλήγω.
Takasugi Shinsuke: Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας με διαφορά. Εμπνευσμένος από το θρυλικό manga και anime Gintama, το οποίο δυστυχώς για τους φαν του, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. | |
|  | | F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων Tue Aug 15, 2017 7:10 pm | |
| Ρε Φοίνικα, πες τα ολόκληρα! O Takasugi Shinsuke, μεγάλος antagonist του Gintama, είναι εμπνευσμένος από τον πραγματικό άνθρωπο Takasugi Shinsaku, ο οποίος υπήρξε αρχηγός της στρατιωτικής ομάδας Kihietai. Πάλεψε με τη μεριά του Αυτοκράτορα στη Bakumatsu και πέθανε ένα χρόνο πριν κερδίσει η μεριά του.
Τώρα στα δικά μου.
Fujita Goro: βασισμένος στην ιστορική φιγούρα του Hajime Saitou - αλλά και του ομώνυμου χαρακτήρα από το Rurouni Kenshin -, αρχηγού της Τρίτης Μονάδας της Shinsegumi, η οποία στον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε (1864-1868) ήταν με τη μεριά του shogun. Έχασαν κι έτσι το Fujita Goro ήταν το καινούργιο του όνομα, αυτό που του έδωσαν - ή διάλεξε - για να αρχίσει την καινούργια του ζωή.
Ichinose Sougou: Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Saitou είχε πολλά ψευδώνυμα, κι ένα από αυτά ήταν το Ichinose Denpachi. Από εκεί πήρα το επώνυμο. Όσο για το όνομα, όπως και τον χαρακτήρα, βασίστικα στο ιστορικό πρόσωπο κι Αρχηγό 1ης Μονάδας της Shinsengumi, Okita Souji. Okita Sougou ονομάζεται ο χαρακτήρας του Gintama που έχει βασιστεί πάνω στον πραγματικό άνθρωπο. Και ιδού! | |
|  | | Sponsored content
 | Subject: Re: Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων  | |
| |
|  | | | Προέλευση ονομάτων των χαρακτήρων | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη |  |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |