Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| Spam House | |
|
+20alex 1010 Ilmordius Euryale LittleBoy metalgunner F_A_I Daddy Hellgar Mayakovsky Roni SlipKnoTaS Kanra Heiwajima pashalis hunder Drakon Jester Daianos tsitakos el Latino Argon Rikuo 24 posters | |
Author | Message |
---|
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 33
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:41 pm | |
| - Argon wrote:
- Roni wrote:
Είχα φτιάξει ένα παλιά, και τώρα απλά το μετατρέπω σε τηλεκατευθυνόμενο... Σαν προπόνηση για την σχολή... Στο μέλλον (αν δουλεύει όπως θέλω) θα γίνει αυτόνομο...! Εν ολίγις θα κινείτε μόνο του (όπου θέλει) και όταν θα πατάω ένα κουμπί, θα επιστρέφει σε μένα... Μόνο που εκεί πας μακριά (και από λεφτά και από χρόνο) αυτή είναι κάψα...σε τι σχολή σπουδάζεις; Άμα δεν βαριέσαι, δες αυτό... (Το έφτιαξα πέρσι για ένα εργαστήριο, βέβαια θα μπορούσα να το κάνω πιο όμορφο, αλλά την κάνει την δουλειά του...!) https://www.youtube.com/watch?v=P4b2dnFkNfghttps://www.youtube.com/watch?v=It4NWzhiJsk
Last edited by Roni on Thu Mar 21, 2013 10:42 pm; edited 1 time in total | |
| | | Argon Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 28
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:42 pm | |
| - Roni wrote:
- Argon wrote:
αυτή είναι κάψα...σε τι σχολή σπουδάζεις;
Αυτοματισμός, Τ.Ε.Ι. Πειραιά!
από παιχνίδια ξεκινάς και τελικά θα φτάσεις να φτιάχνεις εκείνα τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα άρματα με όπλα πάνω τους(δεν ξέρω καν πως λέγονται) και θα δουλεύεις για όλες τις μεγάλες κυβερνήσης του κόσμου... Πες μου ότι αυτό είναι το όνειρο σου;... | |
| | | Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 33
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:43 pm | |
| | |
Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 28
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:44 pm | |
| | |
| | | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:45 pm | |
| | |
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:45 pm | |
| - Roni wrote:
- Argon wrote:
γαμάτο...θέλω ένα τέτοιο... Και εγώ... Αλλά μου το πήρανε... Μπορεί να το φτιάξω από την αρχή ωστόσο... Ανάλογα την όρεξη...! δικό σου δεν ήταν;...γιατί στο πείρανε; | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:47 pm | |
| - Argon wrote:
- Roni wrote:
Και εγώ... Αλλά μου το πήρανε... Μπορεί να το φτιάξω από την αρχή ωστόσο... Ανάλογα την όρεξη...! δικό σου δεν ήταν;...γιατί στο πείρανε; όχι, ιδιοκτησία της σχολής ήταν το "αυτοκίνητο" τα από πάνω, το σόναρ και τα λοιπά ήταν δικά μου...! Αλλά όταν έκανα την επίδειξη και πέρασα το μάθημα, έπρεπε να το παραδώσω... | |
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:48 pm | |
| - Roni wrote:
- Argon wrote:
δικό σου δεν ήταν;...γιατί στο πείρανε; όχι, ιδιοκτησία της σχολής ήταν το "αυτοκίνητο" τα από πάνω, το σόναρ και τα λοιπά ήταν δικά μου...! Αλλά όταν έκανα την επίδειξη και πέρασα το μάθημα, έπρεπε να το παραδώσω... τι να κάνουμε τώρα που θα φτιάξεις ένα καλύτερο αν είναι να στο πάρουνε τουλάχιστον να δόσουν καλά λεφτάν | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Spam House Thu Mar 21, 2013 10:52 pm | |
| - Argon wrote:
- Roni wrote:
όχι, ιδιοκτησία της σχολής ήταν το "αυτοκίνητο" τα από πάνω, το σόναρ και τα λοιπά ήταν δικά μου...! Αλλά όταν έκανα την επίδειξη και πέρασα το μάθημα, έπρεπε να το παραδώσω... τι να κάνουμε τώρα που θα φτιάξεις ένα καλύτερο αν είναι να στο πάρουνε τουλάχιστον να δόσουν καλά λεφτάν Πλέον δεν έχω το συγκεκριμένο μάθημα, αν είναι να φτιάξω κάτι τέτοιο θα το κάνω για μένα... Το έχω σκεφτεί, ένα αυτοκινητάκι που (μάλλον) θα σε ακολουθεί, με μια κάμερα μπροστά για να σε λοκάρει και θα πηγαίνει όπου πας, ενώ θα αποφεύγει και εμπόδια που μπορεί να βρει.. Απλά αυτό είναι πιο ψαγμένο και σίγουρα πιο δύσκολο (και πιο ακριβό ) οπότε μάλλον θα αργήσω λίγο να το φτιάξω...! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Spam House | |
| |
| | | | Spam House | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|