Who is online? | In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
DIRK Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:05 am | |
|
Βρισκόμουν στα ανοιχτά , με προορισμό την πατρίδα μου..Αφότου με εξόρισε ο βασιλιάς κατοικούσα μόνος μου σε ένα ξερονήσι, προπονώντας τον εαυτό μου σε ξιφομαχία , πολεμικές τέχνες και διάφορες άλλες χρήσιμες τεχνικές .. Είχα σκοπό να γυρίσω και να δημιουργήσω πανικό εκεί, αφού πρώτα μαζέψω μερικούς ναύτες και μισθοφόρους για πλήρωμα, εάν μου δινόταν η ευκαιρία ..Αυτοί θα αποτελούσαν το πλήρωμά μου , μέχρι να βρω δυνατούς συμμάχους...Είχα ήδη καταστρώσει το σχέδιό μου..Ήταν αρκετά σατανικό, άλλα θα μου έδινε περισσότερα απ ότι θα μου έπαιρνε.. Ήταν ένα σχέδιο το οποίο οργάνωνα και σκεφτόμουν από νεαρή ηλικία (16) . Εκτός από την οργάνωση ενός πληρώματος, είχα ως στόχο και την καταστροφή της πόλης Palmil...Ήταν η μόνη που είχε απομείνει στο νησί
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 2:41 am; edited 2 times in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:16 am | |
| Δεν θα είναι εύκολο το σχέδιο μου...Δεν μιλάω για την καταστροφή ενός κτηρίου η ο θάνατος ενός ανθρώπου..Αυτό ήταν εύκολο πλέον για εμένα...Το σχέδιο μου είχε ως στόχο την καταστροφή κάθε κτηρίου και τον θάνατο κάθε κατοίκου του νησιού.. Όπως είναι φυσικό όμως, ένας άνθρωπος χωρίς μεγάλη φήμη και δύναμη, δεν έχει αυτήν την δυνατότητα.Το μίσος μου αυτό δεν δημιουργήθηκε από ξεροκεφαλιά δικιά μου η κάποιο δικό μου λάθος, αλλα απο τον βασιλιά Hayari και την σύμφωνη ομόφωνη απόφαση των πολιτών μετά από τους υποτιθέμενους 2 φόνους που διέπραξα στο βουνά του κεντρικού Elfheim, τα Stormbring..Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε κάνει στους κατοίκους και τον είχαν κάνει βασιλιά Έτσι είχα αποφασίσει να ακολουθήσω άλλο δρόμο.. Θα γινόμουν ένα με τον υπόκοσμο, και για να το πετύχω αυτό, θα πρέπει να βγάλω εις πέρας ότι μου ζητήσουν..
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:46 am; edited 2 times in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:17 am | |
| Αυτοί θα είναι ικανοί να με προμηθεύσουν με ότι χρειαστώ , εάν γίνω ένας από αυτούς..Και δεν είναι άλλοι, από την συμμορία Black Claw ... Η συμμορία αυτή , δρούσε ως η φοροεισπρακτική ομάδα του Hayari, στην πραγματικότητα όμως, δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο λαθρεμπόρους και κλέφτες .. Το μέλημά μου ήταν το πως θα τους πλησιάσω για να τους πείσω να εισχωρήσω στην ομάδα αυτή...Έπρεπε πρώτα να κάνω ένα όνομα στον υπόκοσμο, ωστε οι elit τους να με δεχτούν..όμως αυτό κατα κάποιον τρόπο είχε ηδη γίνει, καθώς είχα γίνει ηδη '' κακόφημος'' στο νησί, επειδή ο Βασιλιάς Hayari και οι αυλικοί του, με έδιωξαν Το katana μου δεν το είχα μαζί μου καθώς δεν υπήρχε απειλή τριγύρω... Έτσι απολάμβανα παραπάνω τον ήλιο και το τσιγάρο που μόλις είχα ανάψει ...Έκλεισα τα μάτια μου για να ξεκουραστούν λίγο όμως αυτό δεν κράτησε πολύ....Άκουσα απο κάπου πάνω απ το κεφάλι μου ενα κρώξιμο απο έναν γλάρο....
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:46 am; edited 1 time in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:20 am | |
| Αμέσως μετά δυο απανωτά πράγματα έπεσαν πάνω μου...Η εφημερίδα στο κεφάλι , ρίχνοντας στο ξύλινο πάτωμα του πλοίου , το τσιγάρο, και κάτι ακόμα που έπεσε απαλά επάνω στην μπλούζα μου και για την ακρίβεια ανάμεσα απο το στήθος και τους κοιλιακούς.... Τα μάτια μου τα είχα κλειστά , όμως ενα προαίσθημα μου έλεγε οτι μόλις συνέβη μια γκάφα....Απο την μια δεν ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου για να δω ,. όμως απ την άλλη, η περιέργεια δεν με άφηνε στην ησυχία μου. Το πρώτο πράγμα που αντίκρισα , ήταν μια κουτσουλιά, μεγάλου μεγέθους ,. που είχε γίνει σαν στάμπα στο μπροστά μέρος της μπλούζας..... Δεν έχασα την ψυχραιμία μου ...Απο ξαπλωμένος που ήμουν, κάθισα στην ξαπλώστρα και πάτησα το τσιγάρο κατω για να σβήσει.. Απο το τραπεζάκι που υπήρχε δίπλα ακριβώς, πήρα το πακέτο με τα τσιγάρα που ειχα πάνω, όπως επίσης το den den mushi, τα σπίρτα και τον μικρο κάδο που ειχα για τα αποτσίγαρα και τις στάχτες και τα έβαλα πάνω στην ξαπλώστρα....... .
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:47 am; edited 2 times in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:21 am | |
| Αμέσως μετά , πέταξα το τραπέζι στη θάλασσα απο τα νεύρα μου Ο γλάρος είχε καθίσει σε ένα απο τα ξύλα του πλοίου δίπλα από εκεί που ήμουν , περιμένοντας πληρωμή... Εγώ έβγαλα το πιστόλι και πυροβόλησα προς το μέρος του, όμως εκείνο πρόλαβε και πέταξε προς ενα άλλο ξύλο -Που πας σκ@τοπούλι???? Δεν θες την πληρωμή σου?? Πριν προλάβω να ορμίσω προς το μέρος του , το πουλί άρχισε να πετάει απο εδω και απο εκεί .Εγω άρχισα να πυροβολώ συνέχεια προς το μέρος του χωρίς να βρίσκω στόχο......Μόλις εξαφανίστηκε απο τα μάτια μου , έβγαλα την μπλούζα και την πέταξα και αυτήν στην θάλασσα....Έτσι έμεινα γυμνός απο πάνω Είχα κολυμπήσει αρκετά μέτρα μακρυά απ την βάρκα ωστε να κυνηγήσω το πουλί, ως που απομακρύνθηκε σε μια σεβαστή απόσταση....Η ένταση είχε φύγει απο πάνω μου απ την υπερπροσπάθεια που έκανα για γρήγορο κολύμπι...
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:47 am; edited 1 time in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:24 am | |
| Ανεβαίνοντας πάλι στην βάρκα μου είδα πως η απόσταση απο το λιμάνι ήταν κάτι λιγότερο απο μισή ώρα ...Ανέβασα το πανί και περίμενα να φτάσω και να αποβιβαστώ στο νησί Κατα την διάρκεια της σύντομης αυτής διαδρομής άπλωσα την μπλούζα μου σε ένα ξύλο για να στεγνώσει και τοποθετούσα τα λιγοστά υπάρχοντά μου μέσα σε ένα σακίδιο .. Η βάρκα μου έσκιζε το νερό ήσυχα , χωρίς αναταραχές καθώς κύμα δεν υπήρχε ..Ο καιρός ήταν πολυ καλός .. Έδεσα την βάρκα μου και πλήρωσα το μικρό αντίτιμο για την πράξη μου αυτή, σε έναν μεσήλικο άντρα που στεκόταν στο τέλος της μαρίνας ...Πρώτος μου προορισμός στην πόλη, ήταν το μπαρ του Firenze, ενός πρώην κακόφημου πειρατή, ο όποιος παράτησε την παλιά του ζωή και με την συγκατάθεση και την υποστήριξη του Βασιλιά , έμενε στην πόλη
Φυσικά ο Hayari δεν γνώριζε πως ο άντρας αυτός δεν παράτησε τις ''κακές'' συνήθειές του..Σύμφωνα με τις πηγές μου , είχε στήσει μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:48 am; edited 1 time in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:25 am | |
| Ο Firenze είχε ως βιτρίνα αυτό το μπαρ, ωστε να μπορεί να διοργανώνει παρτίδες τυχερών παιχνιδιών , παράνομα στοιχήματα και άλλες παράνομες ενέργειες εκμεταλλευόμενος την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί , με στόχο να κερδίσει χρήμα... Το Elfheim και πιο συγκεκριμένα η πρωτεύουσά του Palmil , γνώριζε μέρες μεγάλης προόδου, πλούτου και κατοικούνταν από ανθρώπους πλούσιους και με ιδιαίτερο κύρος , όλα αυτά, χάρη στην πλουσίων βιομηχανιών και σχεδιαστικών κέντρων , ένδυσης που υπηρχαν στο νησί ! Σύντομα, έγινε στόχος πειρατικών επιδρομών, ληστών του βουνού stormbring και της κακομεταχείρισης των επενδύσεων , της οικονομίας και των σκληρών φόρων που επέβαλε ο Βασιλιάς . Με το πέρας των χρόνων, ο Hayari κατάφερε να αλλάξει τους ανθρώπους απο ευγενικούς και καλοσυνάτους, σε άπληστους και εγκληματίες Κατευθυνόμενος προς το μπαρ, είχα ένα δίλημμα..
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:49 am; edited 2 times in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:27 am | |
| Να έπαιρνα στο πλήρωμά μου τον άντρα που ήταν το δεξί μου χέρι, και έμμεσα ο κατάσκοπος μου όλα αυτά τα χρόνια ? Ο άντρας αυτός μου έδινε τις πληροφορίες για το κάθε τι που συνέβαινε στον υπόκοσμο..ΑΝ και ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας, η διάσωσή του απ τις αρχές (τους ελάχιστους στρατιώτες του Hayari) καθώς επίσης και η παραχώρηση του σπιτιού μου , ως κρησφύγετο του, τον κατέστησε αφοσιωμένο σε μένα.. O τύπος , την ημέρα που τον συνάντησα, καταδιωκόταν απο τους στρατιώτες. Σύμφωνα με αυτά που μου αποκάλυψε , τον κατηγορούσαν για παράνομες ιατρικές επεμβάσεις...Το τελευταίο, το είχε πει με ένα σατανικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ...Αργότερα μου εκμυστηρεύτηκε πως κάνει πειράματα σε ανθρώπους..Όταν τον ρώτησα λεπτομέρειες πάνω στο θέμα, γέλασε παρανοϊκά, και μου είπε πως έχει σαν στόχο την τελειοποίηση του ανθρώπινου σώματος..Η απάντηση αυτή δεν με ώθησε ωστε να συνεχίσω την συζήτηση..Ο άντρας αυτός ήταν ο Alexander Anderson...
Last edited by DIRK on Fri Nov 02, 2012 1:50 am; edited 1 time in total |
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:35 am | |
| Ήταν 45 ετων , γιατρός στο επάγγελμα, όμως εκτελούσε χρέη ιερέα και νεκροθάφτη με δικιά του βούληση..Η καταγωγή του ήταν απο ένα μικρό χωριό στο βόρειο μερος του νησιού ELuria το οποίο καταστράφηκε μυστηριωδώς απο μια πυρκαγιά , λίγες μέρες πριν ο Alexander έρθει στην πρωτεύουσα του Elfheim, Palmil..Σίγουρα το περιστατικό της πυρκαγιάς σε συνδυασμό με την έλευση του Alexander δεν ήταν δυο τυχαία και ασύνδετα γεγονότα, όμως δεν κατάφερα να αναλύσω αυτό το θέμα,. συζητώντας το μαζί του Πριν φτάσω στο μπάρ, αγόρασα μια καινούρια μπλούζα..Αυτή η νέα μπλούζα είχε και κουκούλα ραμμένη πάνω της..Το γεγονός αυτό θα με βοηθούσε παραπάνω στην προσπάθεια για την κάλυψη του προσώπου μου...Το μόνο καλό σε αυτό το νησί, είναι πως οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι, που μπορεί ο Hayari να έχει βάλει επικήρυξη σε κάποιους άντρες(οπως εγώ) με ανταμοιβή ψίχουλα και εκείνοι να ζητούν λιγα παραπάνω απο εσένα για να μην σε καταδώσουν...
|  | | Επισκέπτης Guest

![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 02, 2012 12:43 am | |
| Μπήκα μέσα στο μπαρ με την κουκούλα φορεμένη...Η ατμόσφαιρα μύριζε λιωμένο ζωικό λίπος (με αυτό το υλικό έφτιαχναν τα κερια) καθώς επίσης και η κλασική και ιδιαίτερα ευχάριστη , μυρωδιά του ποτού..Με την άκρη των ματιών μου , είδα μερικούς παλιούς γνωστούς..Αυτοί ήταν ο Higuchi ο σιδεράς, ο Kawshiwazaki ο οποίος είχε μια μικρή επιχείρηση αγοραπωλησίας κοσμημάτων , πριν του κατασχέσει τα πάντα ο Hayari, και ο Yukimoto ...Ο τελευταίος έφτιαχνε σέλες για άλογα αλλα και πρόχειρα καρα..."Πάλι καλα που λερώθηκε η μπλούζα μου και αναγκάστηκα να πάρω αυτή", είπα ανακουφισμένος απο μέσα μου....Στην γωνία του μαγαζιού, δέσποζαν οι φιγούρες μερικών αντρων οι οποίοι φορούσαν μαύρες αλυσιδωτές πανοπλίες , και δερμάτινα παντελόνια.Η κλασική αμφίεση της Black Claw Ήταν σχετικά απομονωμένοι απ τους υπόλοιπους κατοίκους, έτσι το μόνο εύκολο, ήταν να βρω τραπέζι κοντά τους..
|  | | Sponsored content
![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] ![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitime](https://2img.net/s/t/16/04/65/i_icon_minitime.png) | |
| |
|  | | | [Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | ![[Τελος] The beginning (μέρος 1/2) [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sssi10](https://i.servimg.com/u/f82/19/75/28/21/sssi10.png
) |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |