Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|
+31Axis berserker Eustass Kid Lummynia Phoenix Marco Isnogood Editor Ryo D. Amidamaru Badboy ΚακοςΑντμιν Destr0 tsitakos MummRaTheEternal Argon LukeSykpe F_A_I Daianos Rikuo Euryale Mangaki Mayakovsky el gatos Tempest alex 1010 el Latino pashalis hunder Roni Destro Noctis Makoto SlipKnoTaS 35 posters | |
Author | Message |
---|
Galadan Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Galadan Posts : 452 Join date : 2013-05-25 Age : 35
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Aug 30, 2017 10:45 pm | |
| - Eustass Kid wrote:
- Galadan wrote:
- Ερώτηση: Γίνεται η δύναμη μου να βοηθά συμπαίκτη;;; Είναι ειδική περίπτωση το φρούτο μου... Οπότε π.χ. γιατρειά μπορώ να την βάλω στη δύναμη να την κάνω σε μένα ή σε άλλο παίχτη σε περίπτωση crew boss? Και αν ναι, κοστίζει παραπάνω;
μια αμυντική δύναμη ; μπορεις φυσικά . αν πχ εχεις 400 απλή ανάκτηση/80 συνεχόμενη ανάκτηση και εισαι σε crew boss η crew vs crew μπορεις να το δώσεις στον σύμμαχό σου .Δεν κοστίζει παραπάνω , είναι οι ειδικές αμυντικές των παικτών
(καταλαβα σωστα την ερώτηση ; ) Ναι. Απλά, μπορεί και ο Φοίνικας ας πούμε να το κάνει;;; ή γίνεται λόγω της ιδιαιτερότητας του Φρούτου μου; | |
|  | | Eustass Kid Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid Posts : 3846 Location : New World Join date : 2013-03-05 Age : 29
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Aug 30, 2017 10:48 pm | |
| - Galadan wrote:
- Eustass Kid wrote:
- Galadan wrote:
- Ερώτηση: Γίνεται η δύναμη μου να βοηθά συμπαίκτη;;; Είναι ειδική περίπτωση το φρούτο μου... Οπότε π.χ. γιατρειά μπορώ να την βάλω στη δύναμη να την κάνω σε μένα ή σε άλλο παίχτη σε περίπτωση crew boss? Και αν ναι, κοστίζει παραπάνω;
μια αμυντική δύναμη ; μπορεις φυσικά . αν πχ εχεις 400 απλή ανάκτηση/80 συνεχόμενη ανάκτηση και εισαι σε crew boss η crew vs crew μπορεις να το δώσεις στον σύμμαχό σου .Δεν κοστίζει παραπάνω , είναι οι ειδικές αμυντικές των παικτών
(καταλαβα σωστα την ερώτηση ; ) Ναι. Απλά, μπορεί και ο Φοίνικας ας πούμε να το κάνει;;; ή γίνεται λόγω της ιδιαιτερότητας του Φρούτου μου; ο φοίνικας δεν μπορει να το κάνει για άλλον! Αυτο μονο σε εσένα γινεται. Γενικά μπορεις να αποκρούσεις/σταματήσεις επίθεση για άλλον αν πολεμάτε μαζί σαν crew | |
|  | | berserker Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Clint Jameson Posts : 279 Join date : 2016-07-14
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Aug 30, 2017 11:24 pm | |
| να ρωτήσω 2 πράγματα θέλω!
1: για να αγοράσω αντικείμενα από κάποιο μαγαζί. Ας πούμε ότι έχω τον χ αριθμό belly όμως για να αγοράσω το αντικείμενο που θέλω χρειάζομαι ψ παραπάνω belly και κάνω μια ιστορία να τα αποκτήσω, μπορώ να τα αγοράσω μέσα σε αυτή την ιστορία εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πρέπει να κάνω άλλη που έχω το ολόκληρο χ/ψ σύνολο που απαιτείται;
2: που και πως αγοράζω δύναμης για τον χαρακτήρα μου για τα pvp. | |
|  | | F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Aug 30, 2017 11:38 pm | |
| 1. Πρέπει να έχεις το πλήρες ποσό πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, δεν έχει πίστωση bro. Επίσης, πρέπει να τα έχει το μαγαζί του νησιού που βρίσκεσαι.
2. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στην ιστορία για να πάρεις τη Δύναμη, αλλά βάσει του τι θέλεις μπορεί να χρειάζεται να έχεις Τεχνική ή Φρούτο. Αλλά οι πιο απλές Δυνάμεις δεν χρειάζονται κάτι απ'τα δύο, απλώς μια δικαιολογία. | |
|  | | Geralt of Rivia Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Geralt of Rivia Posts : 708 Join date : 2015-09-21
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Aug 30, 2017 11:40 pm | |
| - berserker wrote:
- να ρωτήσω 2 πράγματα θέλω!
1: για να αγοράσω αντικείμενα από κάποιο μαγαζί. Ας πούμε ότι έχω τον χ αριθμό belly όμως για να αγοράσω το αντικείμενο που θέλω χρειάζομαι ψ παραπάνω belly και κάνω μια ιστορία να τα αποκτήσω, μπορώ να τα αγοράσω μέσα σε αυτή την ιστορία εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πρέπει να κάνω άλλη που έχω το ολόκληρο χ/ψ σύνολο που απαιτείται;
2: που και πως αγοράζω δύναμης για τον χαρακτήρα μου για τα pvp. https://onepiece-rpg.forumgreek.com/t2p15-topic#1282τσεκαρε εδω συν αυτα που σου ειπε η FAI και αν εχεις καποια απορια ακομα,ρωτας ξανα! | |
|  | | berserker Marine

| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Thu Aug 31, 2017 11:49 am | |
| ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε!
όχι δεν ρώτησα αν γίνετε να αγοράσω κάτι σε έκπτωση ή μισή τιμή ή κάτι παρόμοιο. θα δώσω ένα παράδειγμα.
π.χ θέλω ένα αντικείμενο που κοστίζει 150.000 κι εγώ έχω ας πούμε 120.000. τώρα κάνω μια ιστορία για να πάρω τα 30.000 που μου χρειάζονται.
εδώ είναι η ερώτηση που έκανα πιο πάνω, το αντικείμενο μπορώ να το αγοράσω στην ιστορία που πήρα τα 30.000 μόλις ολοκληρωθεί ή πρέπει να κάνω μια ακόμα;
επίσης δυνάμεις μπορώ να αποκτήσω ακόμα και τώρα αν έχω καλή δικαιολογία; | |
|  | | Eustass Kid Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid Posts : 3846 Location : New World Join date : 2013-03-05 Age : 29
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Thu Aug 31, 2017 11:54 am | |
| - berserker wrote:
ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε!
όχι δεν ρώτησα αν γίνετε να αγοράσω κάτι έκπτωση η μισή τιμή η κάτι παρόμοιο, θα δώσω ένα παράδειγμα.
π.χ θέλω ένα αντικείμενο που κοστίζει 150.000 κι εγώ έχω ας πούμε 120.000. τώρα κάνω μια ιστορία για να πάρω τα 30.000 που μου χρειάζονται.
εδώ είναι η ερώτηση που έκανα πιο πάνω, το αντικείμενο μπορώ να το αγοράσω στην ιστορία που πήρα τα 30.000 μόλις ολοκληρωθεί ή πρέπει να κάνω μια ακόμα;
επίσης δυνάμεις μπορώ να αποκτήσω ακόμα και τώρα αν έχω καλή δικαιολογία;
μπορεις να το αγοράσεις όταν τελειώσει η ιστορία και σου προστεθούν τα ανάλογα λεφτά! για παράδειγμα μπορει η βαθμολόγηση να σου δώσει 30.000 αλλα μπορει να σου δώσει και 25.000 και να σου λείπουν 5.000 για να ολοκληρώσεις την αγορά! Για τις δυνάμεις μην ανησυχείς, βοηθάμε και εμείς στις δικαιολογήσεις! (απλά υπάρχουν και πράγματα που βγαίνουν πιο δύσκολα, πχ η διπλή απόκρουση επίθεσης . Αυτά τα πιο ''περίπλοκα'' μπορούν να βγούν είτε με την βοήθεια κάποιας τεχνικης που θα μάθεις, είτε απο τις δυνάμεις του φρούτου σου, ή και τις ειδικότητες του χαρακτήρα σου! Για παράδειγμα άλλα πράγματα μπορει να κάνει ένας σκοπευτής και άλλα ένας γιατρός! ) | |
|  | | berserker Marine

| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Thu Aug 31, 2017 12:15 pm | |
| - Eustass Kid wrote:
- berserker wrote:
ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε!
όχι δεν ρώτησα αν γίνετε να αγοράσω κάτι έκπτωση η μισή τιμή η κάτι παρόμοιο, θα δώσω ένα παράδειγμα.
επίσης δυνάμεις μπορώ να αποκτήσω ακόμα και τώρα αν έχω καλή δικαιολογία;
μπορεις να το αγοράσεις όταν τελειώσει η ιστορία και σου προστεθούν τα ανάλογα λεφτά! για παράδειγμα μπορει η βαθμολόγηση να σου δώσει 30.000 αλλα μπορει να σου δώσει και 25.000 και να σου λείπουν 5.000 για να ολοκληρώσεις την αγορά!
Για τις δυνάμεις μην ανησυχείς, βοηθάμε και εμείς στις δικαιολογήσεις! (απλά υπάρχουν και πράγματα που βγαίνουν πιο δύσκολα, πχ η διπλή απόκρουση επίθεσης . Αυτά τα πιο ''περίπλοκα'' μπορούν να βγούν είτε με την βοήθεια κάποιας τεχνικης που θα μάθεις, είτε απο τις δυνάμεις του φρούτου σου, ή και τις ειδικότητες του χαρακτήρα σου! Για παράδειγμα άλλα πράγματα μπορει να κάνει ένας σκοπευτής και άλλα ένας γιατρός! ) σε ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια σου!!! | |
|  | | Galadan Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Galadan Posts : 452 Join date : 2013-05-25 Age : 35
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Thu Aug 31, 2017 2:08 pm | |
| Αν έχας χαρακτήρας έχει Logia φρούτο, τα Boss τα παίζει κανονικά έτσι;;; | |
|  | | Rikuo Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami Posts : 6242 Location : Grand Line Join date : 2012-10-24 Age : 28
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Thu Aug 31, 2017 2:09 pm | |
| - Galadan wrote:
- Αν έχας χαρακτήρας έχει Logia φρούτο, τα Boss τα παίζει κανονικά έτσι;;;
ναι κανονικα τα παιζει | |
|  | | Sponsored content
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού  | |
| |
|  | | | Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη |  |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |