Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

Γενική βοήθεια παιχνιδιού

Go down 
+31
Axis
berserker
Eustass Kid
Lummynia
Phoenix Marco
Isnogood
Editor
Ryo D. Amidamaru
Badboy
ΚακοςΑντμιν
Destr0
tsitakos
MummRaTheEternal
Argon
LukeSykpe
F_A_I
Daianos
Rikuo
Euryale
Mangaki
Mayakovsky
el gatos
Tempest
alex 1010
el Latino
pashalis hunder
Roni
Destro
Noctis
Makoto
SlipKnoTaS
35 posters
Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Next
AuthorMessage
Galadan
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Galadan

Όνομα Χαρακτήρα : Galadan

Character sheet
Remaining Health: 100%

Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 Empty
PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeWed Aug 30, 2017 10:45 pm

Eustass Kid wrote:
Galadan wrote:
Ερώτηση: Γίνεται η δύναμη μου να βοηθά συμπαίκτη;;; Είναι ειδική περίπτωση το φρούτο μου... Οπότε π.χ. γιατρειά μπορώ να την βάλω στη δύναμη να την κάνω σε μένα ή σε άλλο παίχτη σε περίπτωση crew boss? Και αν ναι, κοστίζει παραπάνω;
μια αμυντική δύναμη ; μπορεις φυσικά . αν πχ εχεις 400 απλή ανάκτηση/80 συνεχόμενη ανάκτηση και εισαι σε crew boss η crew vs crew μπορεις να το δώσεις στον σύμμαχό σου .Δεν κοστίζει παραπάνω , είναι οι ειδικές αμυντικές των παικτών

(καταλαβα σωστα την ερώτηση ; Razz )

Ναι. Απλά, μπορεί και ο Φοίνικας ας πούμε να το κάνει;;; ή γίνεται λόγω της ιδιαιτερότητας του Φρούτου μου;
Back to top Go down
Eustass Kid
Administrator
Administrator
Eustass Kid

Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeWed Aug 30, 2017 10:48 pm

Galadan wrote:
Eustass Kid wrote:
Galadan wrote:
Ερώτηση: Γίνεται η δύναμη μου να βοηθά συμπαίκτη;;; Είναι ειδική περίπτωση το φρούτο μου... Οπότε π.χ. γιατρειά μπορώ να την βάλω στη δύναμη να την κάνω σε μένα ή σε άλλο παίχτη σε περίπτωση crew boss? Και αν ναι, κοστίζει παραπάνω;
μια αμυντική δύναμη ; μπορεις φυσικά . αν πχ εχεις 400 απλή ανάκτηση/80 συνεχόμενη ανάκτηση και εισαι σε crew boss η crew vs crew μπορεις να το δώσεις στον σύμμαχό σου .Δεν κοστίζει παραπάνω , είναι οι ειδικές αμυντικές των παικτών

(καταλαβα σωστα την ερώτηση ; Razz )

Ναι. Απλά, μπορεί και ο Φοίνικας ας πούμε να το κάνει;;; ή γίνεται λόγω της ιδιαιτερότητας του Φρούτου μου;
ο φοίνικας δεν μπορει να το κάνει για άλλον! Αυτο μονο σε εσένα γινεται. Γενικά μπορεις να αποκρούσεις/σταματήσεις επίθεση για άλλον αν πολεμάτε μαζί σαν crew
Back to top Go down
berserker
Marine
Marine
berserker

Όνομα Χαρακτήρα : Clint Jameson

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeWed Aug 30, 2017 11:24 pm

να ρωτήσω 2 πράγματα θέλω!

1: για να αγοράσω αντικείμενα από κάποιο μαγαζί. Ας πούμε ότι έχω τον χ αριθμό belly όμως για να αγοράσω το αντικείμενο που θέλω χρειάζομαι ψ παραπάνω belly και κάνω μια ιστορία να τα αποκτήσω, μπορώ να τα αγοράσω μέσα σε αυτή την ιστορία εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πρέπει να κάνω άλλη που έχω το ολόκληρο χ/ψ σύνολο που απαιτείται;

2: που και πως αγοράζω δύναμης για τον χαρακτήρα μου για τα pvp.
Back to top Go down
F_A_I
Bounty Hunter
Bounty Hunter
F_A_I

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeWed Aug 30, 2017 11:38 pm

1. Πρέπει να έχεις το πλήρες ποσό πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, δεν έχει πίστωση bro. Επίσης, πρέπει να τα έχει το μαγαζί του νησιού που βρίσκεσαι.

2. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στην ιστορία για να πάρεις τη Δύναμη, αλλά βάσει του τι θέλεις μπορεί να χρειάζεται να έχεις Τεχνική ή Φρούτο. Αλλά οι πιο απλές Δυνάμεις δεν χρειάζονται κάτι απ'τα δύο, απλώς μια δικαιολογία.
Back to top Go down
Geralt of Rivia
Administrator
Administrator
Geralt of Rivia

Όνομα Χαρακτήρα : Geralt of Rivia

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeWed Aug 30, 2017 11:40 pm

berserker wrote:
να ρωτήσω 2 πράγματα θέλω!

1: για να αγοράσω αντικείμενα από κάποιο μαγαζί. Ας πούμε ότι έχω τον χ αριθμό belly όμως για να αγοράσω το αντικείμενο που θέλω χρειάζομαι ψ παραπάνω belly και κάνω μια ιστορία να τα αποκτήσω, μπορώ να τα αγοράσω μέσα σε αυτή την ιστορία εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πρέπει να κάνω άλλη που έχω το ολόκληρο χ/ψ σύνολο που απαιτείται;

2: που και πως αγοράζω δύναμης για τον χαρακτήρα μου για τα pvp.
https://onepiece-rpg.forumgreek.com/t2p15-topic#1282
τσεκαρε εδω συν αυτα που σου ειπε η FAI και αν εχεις καποια απορια ακομα,ρωτας ξανα!
Back to top Go down
berserker
Marine
Marine
berserker

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeThu Aug 31, 2017 11:49 am

ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε!

όχι δεν ρώτησα αν γίνετε να αγοράσω κάτι σε έκπτωση ή μισή τιμή ή κάτι παρόμοιο. θα δώσω ένα παράδειγμα.

π.χ  θέλω ένα αντικείμενο που κοστίζει 150.000 κι εγώ έχω ας πούμε 120.000. τώρα κάνω μια ιστορία για να πάρω τα 30.000 που μου χρειάζονται.

εδώ είναι η  ερώτηση που έκανα πιο πάνω, το αντικείμενο μπορώ να το αγοράσω στην ιστορία που πήρα τα 30.000 μόλις ολοκληρωθεί ή πρέπει να κάνω μια ακόμα;

επίσης δυνάμεις μπορώ να αποκτήσω ακόμα και τώρα αν έχω καλή δικαιολογία;
Back to top Go down
Eustass Kid
Administrator
Administrator
Eustass Kid

Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeThu Aug 31, 2017 11:54 am

berserker wrote:

όχι δεν ρώτησα αν γίνετε να αγοράσω κάτι έκπτωση η μισή τιμή η κάτι παρόμοιο, θα δώσω ένα παράδειγμα.

π.χ  θέλω ένα αντικείμενο που κοστίζει 150.000 κι εγώ έχω ας πούμε 120.000. τώρα κάνω μια ιστορία για να πάρω τα 30.000 που μου χρειάζονται.

εδώ είναι η  ερώτηση που έκανα πιο πάνω, το αντικείμενο μπορώ να το αγοράσω στην ιστορία που πήρα τα 30.000 μόλις ολοκληρωθεί ή πρέπει να κάνω μια ακόμα;

μπορεις να το αγοράσεις όταν τελειώσει η ιστορία και σου προστεθούν τα ανάλογα λεφτά! για παράδειγμα μπορει η βαθμολόγηση να σου δώσει 30.000 αλλα μπορει να σου δώσει και 25.000 και να σου λείπουν 5.000 για να ολοκληρώσεις την αγορά!

Για τις δυνάμεις μην ανησυχείς, βοηθάμε και εμείς στις δικαιολογήσεις! (απλά υπάρχουν και πράγματα που βγαίνουν πιο δύσκολα, πχ η διπλή απόκρουση επίθεσης . Αυτά τα πιο ''περίπλοκα'' μπορούν να βγούν είτε με την βοήθεια κάποιας τεχνικης που θα μάθεις, είτε απο τις δυνάμεις του φρούτου σου, ή και τις ειδικότητες του χαρακτήρα σου! Για παράδειγμα άλλα πράγματα μπορει να κάνει ένας σκοπευτής και άλλα ένας γιατρός! )
Back to top Go down
berserker
Marine
Marine
berserker

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeThu Aug 31, 2017 12:15 pm

Eustass Kid wrote:
berserker wrote:

όχι δεν ρώτησα αν γίνετε να αγοράσω κάτι έκπτωση η μισή τιμή η κάτι παρόμοιο, θα δώσω ένα παράδειγμα.

μπορεις να το αγοράσεις όταν τελειώσει η ιστορία και σου προστεθούν τα ανάλογα λεφτά! για παράδειγμα μπορει η βαθμολόγηση να σου δώσει 30.000 αλλα μπορει να σου δώσει και 25.000 και να σου λείπουν 5.000 για να ολοκληρώσεις την αγορά!

Για τις δυνάμεις μην ανησυχείς, βοηθάμε και εμείς στις δικαιολογήσεις! (απλά υπάρχουν και πράγματα που βγαίνουν πιο δύσκολα, πχ η διπλή απόκρουση επίθεσης . Αυτά τα πιο ''περίπλοκα'' μπορούν να βγούν είτε με την βοήθεια κάποιας τεχνικης που θα μάθεις, είτε απο τις δυνάμεις του φρούτου σου, ή και τις ειδικότητες του χαρακτήρα σου! Για παράδειγμα άλλα πράγματα μπορει να κάνει ένας σκοπευτής και άλλα ένας γιατρός! )

σε ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια σου!!!
Back to top Go down
Galadan
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Galadan

Όνομα Χαρακτήρα : Galadan

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeThu Aug 31, 2017 2:08 pm

Αν έχας χαρακτήρας έχει Logia φρούτο, τα Boss τα παίζει κανονικά έτσι;;;
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitimeThu Aug 31, 2017 2:09 pm

Galadan wrote:
Αν έχας χαρακτήρας έχει Logia φρούτο, τα Boss τα παίζει κανονικά έτσι;;;

ναι κανονικα τα παιζει
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 34 I_icon_minitime

Back to top Go down

Γενική βοήθεια παιχνιδιού
Back to top 
Page 34 of 36Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Next
 Similar topics
-
» Βοήθεια για το παιχνίδι
» Γενική συζήτηση ιστοριών
» Γενική συζήτηση χαρακτήρων
» Οδηγίες-κανόνες του παιχνιδιού-φόρουμ
» Η ομάδα του παιχνιδιού-forum