Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

Γενική βοήθεια παιχνιδιού

Go down 
+31
Axis
berserker
Eustass Kid
Lummynia
Phoenix Marco
Isnogood
Editor
Ryo D. Amidamaru
Badboy
ΚακοςΑντμιν
Destr0
tsitakos
MummRaTheEternal
Argon
LukeSykpe
F_A_I
Daianos
Rikuo
Euryale
Mangaki
Mayakovsky
el gatos
Tempest
alex 1010
el Latino
pashalis hunder
Roni
Destro
Noctis
Makoto
SlipKnoTaS
35 posters
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 36  Next
AuthorMessage
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya

Character sheet
Remaining Health: 100%

Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 Empty
PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeMon Sep 16, 2013 5:57 pm

Δίκιο έχεις τώρα που το λες...
οκ, οπότε του Ohm που δεν γράφει το παίρνω σαν μη-Unique αντικείμενο...!
Back to top Go down
ΚακοςΑντμιν
Administrator
Administrator
ΚακοςΑντμιν

Όνομα Χαρακτήρα : Υπηρεσιακός Άντμιν

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeMon Sep 16, 2013 9:47 pm

Σχετικα με τα bounty:
Οι αριθμοι ειναι πολυ μικροι οποτε δεν θα επρεπε να σας απασχολουν. Επισης μην ξεχνατε πως η αρχικη κατηγορια βγαινει συμφωνα με την χρηματικη αξια και απο εκει θα βγει και το νεο bounty.
Επισης το bounty που αναγραφεται ειναι το αρχικο σας και ισχυει με το που δημιουργησετε τον χαρακτηρα σας
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeSat Dec 21, 2013 3:43 pm

1)αν αγοράσω ασπίδα που ακριβώς μπαίνει στον εξοπλισμό μου;
2)αν χάσω μια μάχη με μπος μπορώ πάρα αυτά να πω στην ιστορία μου ότι το κέρδισα;
3)αν κερδίσω μια μάχη με μπος μπορώ πάρα αυτά να πω ότι έχασα;
4)πόσες φορές μπορώ να παραμείνω σε ένα νησί;(ας πούμε ότι θέλω να κάνω ένα arc σε κάποιο νησί και χρειάζεται να μείνω κάμποσες φορές για να το ολοκληρώσω,μπορώ; )
Back to top Go down
F_A_I
Bounty Hunter
Bounty Hunter
F_A_I

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeSun Dec 22, 2013 3:19 pm

1)Δε διευκρινίζεται στις οδηγίες γι αυτό θα πω πως θα είναι το δεύτερο slot για armour εφόσον η λειτουργία της είναι να προστατεύει τον παίκτη.
2)Αναφέρεται στις οδηγίες πως απαγορεύεται να γράψεις ότι κέρδισες το boss στην ιστορία αν έχεις χάσει.
3)Δεν αναφέρεται αυτό, αλλά εκεί γράψε ό,τι θες. Έχεις κερδίσει, έχεις το δικαίωμα. Αν θες να πεις πως έχασες, μπορείς.
4) Μπορείς να κάτσεις όσο θέλεις για να τελειώσεις την arc σου, αρκεί να το λες στο τέλος της ιστορίας πως παραμένεις στο νησί.
Back to top Go down
Destro
Administrator
Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Destro

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 12:28 pm

1) Στο χέρι πάει η ασπίδα. Ένα όπλο δηλαδή και μια ασπίδα.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeTue Dec 24, 2013 6:57 pm

Destro wrote:
1) Στο χέρι πάει η ασπίδα. Ένα όπλο δηλαδή και μια ασπίδα.
άρα αντικαθιστά το ένα όπλο έτσι;ή μπορώ να την έχω μαζί με δεύτερο όπλο;
γιατί τις ασπίδες μπορείς να τις περνάς στο χέρι σου και να μην τις κρατάς-κάποιες-
Back to top Go down
F_A_I
Bounty Hunter
Bounty Hunter
F_A_I

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeThu Dec 26, 2013 12:22 pm

Όχι, όχι όπλο κι ασπίδα μαζί. Εφόσον λέει σκέτο ασπίδα, ένα κι ένα. Μπορείς πάντα να μας δείξεις το αντικείμενο και θα σου απαντήσουμε.
Back to top Go down
Επισκέπτης
Guest

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeWed Oct 07, 2015 9:54 pm

Για τον τρόπο απόκτησης φρούτου στην μεγάλη γραμμή αναφέρει το εξης στις οδηγίες
Quote :
27.000 belli και πάνω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 2 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και το άλλο από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).
25.000 belli έως 26.999: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 4 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 3 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).
24.999 belli και κάτω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 5 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 4 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).

Επειδή εγώ δεν θέλω καν σαν επιλογή τα logia είναι  αναγκαστικό να βάλω κάποιο μέσα στην λίστα που θα κάνω η μπορώ να επιλέξω για παράδειγμα μόνο απο zoan και paramecia ;

Νομίζω οτι γίνεται το δεύτερο που λέω απλά ρωτάω για επιβεβαίωση
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya

Character sheet

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeWed Oct 07, 2015 10:48 pm

DIRK wrote:
Για τον τρόπο απόκτησης φρούτου στην μεγάλη γραμμή αναφέρει το εξης στις οδηγίες
Quote :
27.000 belli και πάνω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 2 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και το άλλο από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).
25.000 belli έως 26.999: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 4 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 3 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).
24.999 belli και κάτω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 5 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 4 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).

Επειδή εγώ δεν θέλω καν σαν επιλογή τα logia είναι  αναγκαστικό να βάλω κάποιο μέσα στην λίστα που θα κάνω η μπορώ να επιλέξω για παράδειγμα μόνο απο zoan και paramecia ;

Γίνεται..!
Back to top Go down
Επισκέπτης
Guest

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitimeWed Oct 07, 2015 11:09 pm

Roni wrote:
DIRK wrote:

Γίνεται..!
Οκ!Ευχαριστώ!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού   Γενική βοήθεια παιχνιδιού - Page 26 I_icon_minitime

Back to top Go down

Γενική βοήθεια παιχνιδιού
Back to top 
Page 26 of 36Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Βοήθεια για το παιχνίδι
» Γενική συζήτηση ιστοριών
» Γενική συζήτηση χαρακτήρων
» Οδηγίες-κανόνες του παιχνιδιού-φόρουμ
» Παγκόσμιος χάρτης του παιχνιδιού