| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|
+31Axis berserker Eustass Kid Lummynia Phoenix Marco Isnogood Editor Ryo D. Amidamaru Badboy ΚακοςΑντμιν Destr0 tsitakos MummRaTheEternal Argon LukeSykpe F_A_I Daianos Rikuo Euryale Mangaki Mayakovsky el gatos Tempest alex 1010 el Latino pashalis hunder Roni Destro Noctis Makoto SlipKnoTaS 35 posters |
|
Author | Message |
---|
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Mon Sep 16, 2013 5:57 pm | |
| Δίκιο έχεις τώρα που το λες... οκ, οπότε του Ohm που δεν γράφει το παίρνω σαν μη-Unique αντικείμενο...! | |
|
| |
ΚακοςΑντμιν Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Υπηρεσιακός Άντμιν Posts : 1630 Location : My house...duh Join date : 2013-07-01
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Mon Sep 16, 2013 9:47 pm | |
| Σχετικα με τα bounty: Οι αριθμοι ειναι πολυ μικροι οποτε δεν θα επρεπε να σας απασχολουν. Επισης μην ξεχνατε πως η αρχικη κατηγορια βγαινει συμφωνα με την χρηματικη αξια και απο εκει θα βγει και το νεο bounty. Επισης το bounty που αναγραφεται ειναι το αρχικο σας και ισχυει με το που δημιουργησετε τον χαρακτηρα σας | |
|
| |
Argon Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 28
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Dec 21, 2013 3:43 pm | |
| 1)αν αγοράσω ασπίδα που ακριβώς μπαίνει στον εξοπλισμό μου; 2)αν χάσω μια μάχη με μπος μπορώ πάρα αυτά να πω στην ιστορία μου ότι το κέρδισα; 3)αν κερδίσω μια μάχη με μπος μπορώ πάρα αυτά να πω ότι έχασα; 4)πόσες φορές μπορώ να παραμείνω σε ένα νησί;(ας πούμε ότι θέλω να κάνω ένα arc σε κάποιο νησί και χρειάζεται να μείνω κάμποσες φορές για να το ολοκληρώσω,μπορώ; ) | |
|
| |
F_A_I Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sun Dec 22, 2013 3:19 pm | |
| 1)Δε διευκρινίζεται στις οδηγίες γι αυτό θα πω πως θα είναι το δεύτερο slot για armour εφόσον η λειτουργία της είναι να προστατεύει τον παίκτη. 2)Αναφέρεται στις οδηγίες πως απαγορεύεται να γράψεις ότι κέρδισες το boss στην ιστορία αν έχεις χάσει. 3)Δεν αναφέρεται αυτό, αλλά εκεί γράψε ό,τι θες. Έχεις κερδίσει, έχεις το δικαίωμα. Αν θες να πεις πως έχασες, μπορείς. 4) Μπορείς να κάτσεις όσο θέλεις για να τελειώσεις την arc σου, αρκεί να το λες στο τέλος της ιστορίας πως παραμένεις στο νησί. | |
|
| |
Destro Administrator
Όνομα Χαρακτήρα : Destro Posts : 2474 Join date : 2012-08-12 Age : 35
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Tue Dec 24, 2013 12:28 pm | |
| 1) Στο χέρι πάει η ασπίδα. Ένα όπλο δηλαδή και μια ασπίδα. | |
|
| |
Argon Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 28
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Tue Dec 24, 2013 6:57 pm | |
| - Destro wrote:
- 1) Στο χέρι πάει η ασπίδα. Ένα όπλο δηλαδή και μια ασπίδα.
άρα αντικαθιστά το ένα όπλο έτσι;ή μπορώ να την έχω μαζί με δεύτερο όπλο; γιατί τις ασπίδες μπορείς να τις περνάς στο χέρι σου και να μην τις κρατάς-κάποιες- | |
|
| |
F_A_I Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Thu Dec 26, 2013 12:22 pm | |
| Όχι, όχι όπλο κι ασπίδα μαζί. Εφόσον λέει σκέτο ασπίδα, ένα κι ένα. Μπορείς πάντα να μας δείξεις το αντικείμενο και θα σου απαντήσουμε. | |
|
| |
Επισκέπτης Guest
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Oct 07, 2015 9:54 pm | |
| Για τον τρόπο απόκτησης φρούτου στην μεγάλη γραμμή αναφέρει το εξης στις οδηγίες - Quote :
- 27.000 belli και πάνω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 2 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και το άλλο από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).
25.000 belli έως 26.999: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 4 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 3 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες). 24.999 belli και κάτω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 5 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 4 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες). Επειδή εγώ δεν θέλω καν σαν επιλογή τα logia είναι αναγκαστικό να βάλω κάποιο μέσα στην λίστα που θα κάνω η μπορώ να επιλέξω για παράδειγμα μόνο απο zoan και paramecia ; Νομίζω οτι γίνεται το δεύτερο που λέω απλά ρωτάω για επιβεβαίωση |
|
| |
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Oct 07, 2015 10:48 pm | |
| - DIRK wrote:
- Για τον τρόπο απόκτησης φρούτου στην μεγάλη γραμμή αναφέρει το εξης στις οδηγίες
- Quote :
- 27.000 belli και πάνω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 2 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και το άλλο από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες).
25.000 belli έως 26.999: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 4 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 3 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες). 24.999 belli και κάτω: Πηγαίνετε σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε 5 φρούτα δικής σας επιλογής (το 1 logia και τα άλλα 4 από τις υπόλοιπες 2 κατηγορίες). Επειδή εγώ δεν θέλω καν σαν επιλογή τα logia είναι αναγκαστικό να βάλω κάποιο μέσα στην λίστα που θα κάνω η μπορώ να επιλέξω για παράδειγμα μόνο απο zoan και paramecia ;
Νομίζω οτι γίνεται το δεύτερο που λέω απλά ρωτάω για επιβεβαίωση Γίνεται..! | |
|
| |
Επισκέπτης Guest
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Oct 07, 2015 11:09 pm | |
| - Roni wrote:
- DIRK wrote:
- Για τον τρόπο απόκτησης φρούτου στην μεγάλη γραμμή αναφέρει το εξης στις οδηγίες
Επειδή εγώ δεν θέλω καν σαν επιλογή τα logia είναι αναγκαστικό να βάλω κάποιο μέσα στην λίστα που θα κάνω η μπορώ να επιλέξω για παράδειγμα μόνο απο zoan και paramecia ;
Νομίζω οτι γίνεται το δεύτερο που λέω απλά ρωτάω για επιβεβαίωση Γίνεται..! Οκ!Ευχαριστώ! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
| |
|
| |
| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|