| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|
+31Axis berserker Eustass Kid Lummynia Phoenix Marco Isnogood Editor Ryo D. Amidamaru Badboy ΚακοςΑντμιν Destr0 tsitakos MummRaTheEternal Argon LukeSykpe F_A_I Daianos Rikuo Euryale Mangaki Mayakovsky el gatos Tempest alex 1010 el Latino pashalis hunder Roni Destro Noctis Makoto SlipKnoTaS 35 posters |
|
Author | Message |
---|
SlipKnoTaS Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Doctor Psyduck Posts : 3477 Location : In my lab Join date : 2012-07-22 Age : 101
Character sheet Remaining Health: ∞
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Dec 07, 2012 1:08 pm | |
| - Roni wrote:
- Ερώτηση!
Αν νικήσω κάποιο μπος, αλλά στην ιστορία μου γράψω πως δεν το πολεμάω εγώ αλλά ο σύντροφος μου, πιάνεται σωστό??? Απόσπασμα οδηγιών - Quote :
Δεν μπορείς να γράψεις στην ιστορία σου ότι νικάς κάποιο boss αν δεν το έχεις κάνει και πάντα μετά από μια μάχη πρέπει στην ιστορία να γράφεις σύμφωνα με το αποτέλεσμα της μάχης (δηλαδή αν έχασες, θα πρέπει να γράψεις ότι έχασες).
Θα το πολεμήσεις εσύ το boss και στην ιστορία σου θα πεις ότι το πολεμάει άλλος? Που είναι η λογική σε αυτό το πράγμα?  Να πολεμήσει ΚΑΙ ο σύντροφός σου μαζί σου, δεκτό, γιατί εμπλέκεσαι και εσύ στην μάχη. Αλλά να το πολεμήσει μόνο αυτός (στην ιστορία) και να το πολεμήσεις εσύ κανονικά, μου φαίνεται λίγο κουλό. | |
|
 | |
Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Dec 07, 2012 1:11 pm | |
| Αν πω πως το πολεμάει και εγώ τον αποτελειώνω??? Έτσι επειδή είμαι IMBA! | |
|
 | |
SlipKnoTaS Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Doctor Psyduck Posts : 3477 Location : In my lab Join date : 2012-07-22 Age : 101
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Fri Dec 07, 2012 1:15 pm | |
| - Roni wrote:
- Αν πω πως το πολεμάει και εγώ τον αποτελειώνω??? Έτσι επειδή είμαι IMBA!
Αυτό ναι, είναι δεκτό. Γενικά, αν εμπλακείς στην μάχη με οποιονδήποτε τρόπο, θα είναι δεκτό. Υ.Γ.: Σβήσε γατάκι. | |
|
 | |
Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Dec 12, 2012 3:54 pm | |
| Ερώτηση και πάλι (αν και ξέρω την απάντηση θέλω να σιγουρευτώ):
Ως κυνηγός δεν μπορώ να πολεμήσω μπος Μαρίν, ωστόσο η επόμενη ιστορία μου θα είναι αλλαγής παράταξης σε πειρατή (οπότε αναγκαστικά θα είναι διπλή). Η ερώτηση είναι: Από την στιγμή που γράφω ιστορία αλλαγής παράταξης, μπορώ να πολεμήσω τα μπος του νησιού που είναι Μαρίν? | |
|
 | |
SlipKnoTaS Administrator

| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Dec 12, 2012 9:04 pm | |
| - Roni wrote:
- Ερώτηση και πάλι (αν και ξέρω την απάντηση θέλω να σιγουρευτώ):
Ως κυνηγός δεν μπορώ να πολεμήσω μπος Μαρίν, ωστόσο η επόμενη ιστορία μου θα είναι αλλαγής παράταξης σε πειρατή (οπότε αναγκαστικά θα είναι διπλή). Η ερώτηση είναι: Από την στιγμή που γράφω ιστορία αλλαγής παράταξης, μπορώ να πολεμήσω τα μπος του νησιού που είναι Μαρίν? Η απάντηση είναι: Όχι! Από την στιγμή που είσαι στην ομάδα των κυνηγών, δεν μπορείς να πολεμήσεις boss Marine μέχρι να αλλάξεις. Κάποια πράγματα πάνε με βάση το παιχνίδι για να υπάρχει και μια Χ ισορροπία. | |
|
 | |
Roni Simple Member

| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Dec 12, 2012 10:06 pm | |
| Δηλαδή πρέπει να γίνει η αλλαγή παράταξης και μετά να πολεμήσω τα μπος...? Καλώς, θα το κοιτάξω πως θα το κάνω... | |
|
 | |
Roni Simple Member

| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Dec 12, 2012 10:07 pm | |
| Αχα, οπότε δεν μπορώ να τα κάνω συγχρόνος.. Καλώς λοιπόν, θα βρω έναν τρόπο να τα κάνω με μια άλλη σειρά... | |
|
 | |
el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Dec 26, 2012 7:45 pm | |
| μια ερωτησουλα θελω να κανω και γω...
Μπορω να πω οτι μπηκα στο πληρωμα ενος πειρατη ο οποιος οχι μονο δεν ειναι παικτης , αλλα ειναι ενας απο τα Boss της South Blue!!?? | |
|
 | |
SlipKnoTaS Administrator

| Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Wed Dec 26, 2012 8:31 pm | |
| - Silver Latino Elf wrote:
- μια ερωτησουλα θελω να κανω και γω...
Μπορω να πω οτι μπηκα στο πληρωμα ενος πειρατη ο οποιος οχι μονο δεν ειναι παικτης , αλλα ειναι ενας απο τα Boss της South Blue!!?? Στην ιστορία σου μπορείς να το γράψεις. Αυτό δεν επηρεάζει το παιχνίδι με τους υπόλοιπους παίκτες και είναι μόνο για τις ιστορίες σου. | |
|
 | |
el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού Sat Dec 29, 2012 5:22 pm | |
| θα κανω εδω μια δοκιμη να δω πως λειτουργει αυτο το μαραφετι..... - Random number (1,6) :
- 5
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Γενική βοήθεια παιχνιδιού  | |
| |
|
 | |
| Γενική βοήθεια παιχνιδιού | |
|