Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | Ιδέες για το παιχνίδι | |
|
+39Eustass Kid Galadan Roronoa Zoro DIRK Ace RIP YokaiJester Axis Heiwajima Lummynia Isnogood Phoenix Marco Destr0 tsitakos ΚακοςΑντμιν MummRaTheEternal Rikuo pashalis hunder Argon Ryo D. Amidamaru Daianos Tempest Kanra alex 1010 Ilmordius metalgunner Mangaki Daddy Hellgar el gatos F_A_I Mayakovsky Roni el Latino Badboy Makoto Euryale Drakon Destro Noctis SlipKnoTaS 43 posters | |
Author | Message |
---|
el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Oct 15, 2017 3:58 pm | |
| Αμα περιμενουμε την κινητικοτητα αστα βράστα! Αλλωστε θα μπορούσε ίσως να δοθεί έτσι κίνητρο για παραπάνω κινητικότητα  | |
|  | | alex 1010 Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Ren G,Milon Posts : 1041 Join date : 2012-11-26 Age : 25
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Tue Oct 17, 2017 9:18 am | |
| Εγω προτείνω να αλλάξουμε το παιχνίδι λίγο και να τα κάνουμε με lvl που ανά πέντε 2 lvl θα περνεις δωράκια . Έτσι η παιχτες θα έχουν μικρούς στόχους και δεν θα χάνουναι το ενδιαφέρον τους | |
|  | | berserker Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Clint Jameson Posts : 279 Join date : 2016-07-14
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Tue Oct 31, 2017 7:25 pm | |
| βλέποντας την κίνηση που υπήρχε τον αύγουστο-σεπτέμβριο, θα πρότεινα να υπάρχει ένα μικρό bonus για να παρακινεί τους παίκτες να γράφουν.
π.χ : σε κάθε δεύτερη ιστορία εντός του μήνα να δίνονται 1000 belly αν post.
γενικά ένα μπόνους τέτοιου τύπου πάνω κάτω. | |
|  | | Geralt of Rivia Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Geralt of Rivia Posts : 708 Join date : 2015-09-21
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Tue Oct 31, 2017 8:15 pm | |
| Το δοκιμασαμε αν θυμασαι και επιασε μονο στην αρχη.Δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα.Αλλου ειναι | |
|  | | el gatos Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Glatose Posts : 527 Join date : 2012-10-29 Age : 35
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Thu Nov 02, 2017 3:41 am | |
| Παιδιά εγώ το έχω ξαναπεί, είναι πολλά καινούργια μέλη που αποθαρύνονται από τις οδηγίες. Μου το έχουν πει γνωστοί μου που τους πρότεινα το παιχνίδι. Δεν εννοώ ότι μπερδεύουν. Είναι πολύ κατανοητές. Απλά είναι μεγάλες σε όγκο και ο άλλος νομίζει ότι πρέπει να τις διαβάσει και να τις κατανοήσει όλες πριν παίξει το παιχνίδι.
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει για τα νέα μέλη να φτιάξουμε ειδικές "πρώτες" οδηγίες με μόνο τα απολύτως απαραίτητα για να αρχίσει κάποιος να γράφει.
Τώρα για τα υπόλοιπα παλιά και έμπειρα μέλη ίσως πρέπει να δώσουμε κίνητρα για να γράφουν πιο σταθερά και να μην κάνει το forum κοιλιές.
Εγώ σκεφτόμουν να πούμε ότι όποιος μέσα σε διάστημα 30 ημερών έχει ολοκληρωμένες δυο ιστορίες παίρνει παραπάνω στατιστικά. Αυτά τα στατιστικά δεν θα μετρούν για κατηγορία και δεν θα είναι μόνιμα. Όσο μέσα σε 30 μέρες έχεις ολοκληρώσει δυο ιστορίες θα τα κρατάς. Προφανώς θα είναι διαφορετικά ανά κατηγορία. Με άλλα λόγια όποιος γράφει σταθερά θα έχει και λίγο πιο δυνατό χαρακτήρα.
Επίσης θα μπορούσαμε να διοργανώνουμε τουρνουά μάχης με παροδικούς χαρακτήρες. Όσοι θα θέλουν να συμμετέχουν θα παίρνουν τα ίδια belli, θα φτιάχνουν χαρακτήρα και θα πολεμούν. Όποιος νικήσει σε 3 τουρνουά θα κερδίζει δώρο για τον κανονικό του χαρακτήρα. Θα μπορεί πχ να είναι ένα αντικείμενο από το νησί που είναι τώρα.
Επίσης θα μπορούσαμε να πούμε πως όποιος σε διάστημα ενός ημερολογιακού μήνα (πχ τον Νοέμβρη) ολοκληρώνει από δύο ιστορίες και πάνω θα παίρνει επιπλέον ένα 10% του μέσου όρου των belli με τα οποία βραβεύτηκαν οι ιστορίες του. | |
|  | | Geralt of Rivia Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Geralt of Rivia Posts : 708 Join date : 2015-09-21
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Thu Nov 02, 2017 6:46 pm | |
| Για τους κανονες συμφωνω,ισως να μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.Τωρα για τα βραβεια που λετε απο μενα δεν υπαρχει προβλημα απλα οπως ειπα ηδη εχει δοκιμαστει και λειτουργησε προσωρινα μονο.Οπως επισης και τα τουρνουα,αλλα ξαναλεω οτι δεν με πειραζει ή μου ειναι δυσκολο να κανουμε κατι τετοιο.θα θελα να δω αποψεις και απο αλλους.Πραγματι δεν θελω να το αφησω και αυτη την φορα να πεθανει | |
|  | | Sponsored content
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι  | |
| |
|  | | | Ιδέες για το παιχνίδι | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη |  |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |