| Ιδέες για το παιχνίδι | |
|
+39Eustass Kid Galadan Roronoa Zoro DIRK Ace RIP YokaiJester Axis Heiwajima Lummynia Isnogood Phoenix Marco Destr0 tsitakos ΚακοςΑντμιν MummRaTheEternal Rikuo pashalis hunder Argon Ryo D. Amidamaru Daianos Tempest Kanra alex 1010 Ilmordius metalgunner Mangaki Daddy Hellgar el gatos F_A_I Mayakovsky Roni el Latino Badboy Makoto Euryale Drakon Destro Noctis SlipKnoTaS 43 posters |
|
Author | Message |
---|
Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Dec 16, 2012 10:50 am | |
| - Silver Latino Elf wrote:
- δηλαδη θα μπορω να λεω οτι ειμαι αρχαιολογος αλλα παραλληλα θα πρεπει για τις μαχες να ειμαι και μουσικος πχ?
Σωστά... Γενικά ο αρχαιολόγος δεν υπάρχει σαν ειδικότητα "μάχης"... | |
|
 | |
SlipKnoTaS Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Doctor Psyduck Posts : 3477 Location : In my lab Join date : 2012-07-22 Age : 101
Character sheet Remaining Health: ∞
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Dec 16, 2012 12:00 pm | |
| - Silver Latino Elf wrote:
- δηλαδη θα μπορω να λεω οτι ειμαι αρχαιολογος αλλα παραλληλα θα πρεπει για τις μαχες να ειμαι και μουσικος πχ?
Απόσπασμα από το FAQ: - Quote :
[5]Ερώτηση: Στις ειδικότητες, δεν υπάρχει αυτή του αρχαιολόγου. Μπορώ να πω σε ιστορία μου ότι είμαι αρχαιολόγος, ακόμα κι αν είμαι σκοπευτής ή κάτι άλλο?
Απάντηση: Στις ιστορίες μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε επάγγελμα επιθυμείτε. Οι ειδικότητες είναι ο τρόπος μάχης σας. Οι ειδικότητες που δεν έχουν κάποιο φανερό τρόπο μάχης (πλοηγός, γιατρός, μάγειρας, κοκ) μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο όπλο επιθυμούν χωρίς πρόβλημα. Οι ξιφομάχοι και οι σκοπευτές όμως, ως βασικό όπλο έχουν αυτό της ειδικότητας τους (σπαθιά, πιστόλια, τόξα, μπαζούκα, κοκ), άρα θα είναι παράδοξο να μην χρησιμοποιούν αυτά στις ιστορίες τους.
| |
|
 | |
Mayakovsky Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Sebastain Michaelis Posts : 977 Location : Mandos Halls Join date : 2012-11-06 Age : 32
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 4:43 pm | |
| Νομίζω ότι θα βοηθούσε να αλλάξει ο τρόπος βαθμολόγησης των ιστοριών, αναφορικά με το μέγεθος. Προτείνω δηλαδή να βαθμολογούνται και τα 5 ποστ με τα μισά χρήματα. Αυτό βέβαια μόνο αφού κάνει κάποιος τα πρώτα 10ποστ. Εξηγούμαι: 1)Είναι νομίζω σωστό να υπάρχει ένας αριθμός ποστ απαραίτητος ώστε να θεωρηθεί ότι κάποιος έχει κάνει μια ολοκληρωμένη μονή ιστορία. Διότι έτσι εξασφαλίζεται μια υποτυπώδης πλοκή και ποιότητα. 2) Από την άλλη άν κάποιος κάνει 25 ποστ γιατί να βαθμολογηθεί το ίδιο με το άν κάνει 20; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται η βαθμολογία να πάει ανα ποστ. Αλλά μπορεί μετά τα 10 ποστ να υπάρχει και 1,5 ιστορία με τα ανάλογα χρήματα.
Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται το σύνηθες τράβηγμα των ιστοριών. Πόσες φορές δεν έτυχε στον καθένα να κάνει π.χ 5 άχρηστα πόστ απλά για να ολοκληρώσει μια ήδη ολοκληρωμένη πλοκή; Αυτό μάλιστα θα εξασφαλίζει και πιο υψηλή ποιότητα στις ιστορίες εφόσον ο καθένας θα μπορεί να ολοκληρώσει την πλοκή του όπως το επιθυμεί
| |
|
 | |
Destro Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Destro Posts : 2474 Join date : 2012-08-12 Age : 33
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 4:48 pm | |
| Το είχαμε συζητήσει και είχε απορριφθεί. Αν μπούμε στην λογική αυτή μετά από κάποιο διάστημα μπορεί να τεθεί θέμα και για βαθμολογία ανά ποστ. Είδα ότι δεν λες αυτό, αλλά αν γίνει η αρχή εκεί θα καταλήξουμε. Σκέψου κάποιον να κάνει 22 ποστ και να πει "ε δεν κάνω άλλα 3 να πάρω περισσότερα", οπότε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. | |
|
 | |
Mayakovsky Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Sebastain Michaelis Posts : 977 Location : Mandos Halls Join date : 2012-11-06 Age : 32
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 4:57 pm | |
| δεκτό και ήταν λογικό να το έχετε συζητήσει. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια και πολλές φορές ακόμα και λίγη απόσταση από αυτά δεν παύει να ειναι κάτω από τη βάση (στη σχολή το καταλαβαίνει κανείς καλά αυτό). Όμως μπήκα στον κόπο να το γράψω για αυτό ακριβώς το λόγο. Είναι νομίζω ανέβασμα ποιότητα αλλο 2-3 άχρηστα ποστ και άλλο 5-7. Απο κεί και πέρα δεν είναι ανάγκη να κατέβει παρακάτω και γι αυτό είπα κιόλας ότι πρέπει να ισχύει μετά τα 10 ποστ. Παρόλαυτά καταλαβαίνω ότι όντως μπορεί να υπήρξει τέτοιο θέμα. Αλλά είναι άλλο νομίζω κάποιος να χάνει 15.000 και άλλο να χάνει 3 ή 6( χώρια ότι είναι πιο εύκολο να πεις σε ένα παίκτη " Ντάξει ρε συ κάνε άλλα δύο ποστ ή να είσαι πιο περιγραφικός και θα το γεμίσεις " κι άλλο να θέλει ο άλλος μισή πλοκή που δεν γεμίζει άμα δεν πεις και καμιά χαζομάρα.
Κάπως έτσι το σκέφτηκα εγώ αλλά αν υπάρχουν ενστάσεις είναι κατανοητές. | |
|
 | |
Destro Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Destro Posts : 2474 Join date : 2012-08-12 Age : 33
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 5:00 pm | |
| Θα το συζητήσουμε ξανά και θα ενημερωθείτε αν υπάρξει κάποια αλλαγή. | |
|
 | |
F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 5:03 pm | |
| Eγώ συμφωνώ με τον Maya σ'αυτό πάντως... | |
|
 | |
Badboy Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Red Fullman Posts : 1341 Join date : 2012-08-22 Age : 30
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 5:08 pm | |
| Εγω συμφωνω με τον Destro. Αμα εισαι στα 11-12 ποστ γιατι να το τραβηξεις και κανεις και αλλα ποστ? Ασε μια μονή ιστορια με 3 παραπανω ποστ. Δεν θα παθεις και κατι που εγραψες κατι παραπανω! Βοηθησες στην πλοκη για να παρεις παραπανω στην βαθμολογια γραφοντας κατι ακομα. Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να βλεπουμε την ποιοτητα της ιστοριας πρωτα και πολυ μετεπειτα τον αριθμο των ποστς | |
|
 | |
el gatos Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Glatose Posts : 527 Join date : 2012-10-29 Age : 35
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 5:29 pm | |
| το πρόβλημα δεν είναι στα 11-12 ποστ. Το πρόβλημα είναι στα 17-18 όπου είναι σχεδόν διπλή. όποτε έχεις δύο επιλογές: ή θα "τραβήξεις" λίγο ακόμα την ιστορία σου κάνοντας κοιλιά ή θα την αφήσεις έτσι χάνοντας αρκετά χρήματα.
Εγώ βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει βαθμολόγηση ανά ποστ (εφόσον βέβαια έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα δέκα) ; | |
|
 | |
F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jan 07, 2013 5:39 pm | |
| Αυτό ακριβώς γάτε. Μου έχει τύχει να είμαι 3 posts από το τέλος. Δηλαδή, λες το έφτασε μεχρι το 18ο post αμαρτία να το αφήσω, αλλά πρέπει και κάτι να γράψεις. Τι όμως; | |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι  | |
| |
|
 | |
| Ιδέες για το παιχνίδι | |
|