| Ιδέες για το παιχνίδι | |
|
+39Eustass Kid Galadan Roronoa Zoro DIRK Ace RIP YokaiJester Axis Heiwajima Lummynia Isnogood Phoenix Marco Destr0 tsitakos ΚακοςΑντμιν MummRaTheEternal Rikuo pashalis hunder Argon Ryo D. Amidamaru Daianos Tempest Kanra alex 1010 Ilmordius metalgunner Mangaki Daddy Hellgar el gatos F_A_I Mayakovsky Roni el Latino Badboy Makoto Euryale Drakon Destro Noctis SlipKnoTaS 43 posters |
|
Author | Message |
---|
F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 1:12 pm | |
| Koίτα πως έχει το πράγμα: το minion είναι δικός σου χαρακτήρας, από τον δικό σου λογαριασμό. Οπότε θα ξάνεις PvP με τον "εαυτό" σου; Αν εννοείς μέσα στην ιστορία, κάνε ό,τι θες αλλά το να νικήσεις τον εαυτό σου σε μάχη μου φαίνεται λίγο αχρείαστο, εφόσον έχετε και οι δύο κοινή "τράπεζα" μάλιστα.
Εγώ λέω όχι. Αν κάποιος διαφωνεί ας το πει. | |
|
 | |
Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 1:16 pm | |
| Νομίζω πως εννοεί να πολεμήσεις κάποιο μπος με μίνιον. Αν είναι αυτό τότε κανονικά μπορείς! Επίσης μπορείς να παίξεις και crew boss αν έχεις μίνιον! | |
|
 | |
F_A_I Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Fujita Goro Posts : 3861 Location : In your closet... Join date : 2012-10-22
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 1:23 pm | |
| Ώπα κάτσε. Αν εννοείς αν μπορείς να έχεις και τους δύο χαρακτήρες και να τους "κινείς" σε μια μάχη είτε με boss ή με παίχτη. εννοείται πως ναι. Και γίνεται μετά σαν μάχη με crew boss. | |
|
 | |
Ryo D. Amidamaru Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Azazel D. Drake Posts : 669 Join date : 2013-03-27
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 1:40 pm | |
| Μία ακόμη ιδέα που σκέφτηκα είναι η εξής : όταν κάποιος θέλει να διαγράψει έναν χαρακτήρα , να κάνει ιστορία θανάτου , και με τα μπέλι εκείνα να αποζημειώνεται στον καινούργιο τσάρ... | |
|
 | |
Badboy Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Red Fullman Posts : 1341 Join date : 2012-08-22 Age : 30
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 1:57 pm | |
| Επετρεψε μου να διαφωνησω. Εκτος οτι ειναι αχρειαστο, εκτος οτι οι παιχτες παιρνουμε απο παντου μπελι εχει και κατι κακο. Σου δινει κινητρο να σκοτωσεις και να διαγραψεις τον χαρακτηρα σου. Γιατι να θελουν οι δημιουργοι του παιχνιδιου καποιον να διαγραψει τον χαρακτηρα του και να το επιβραβευουν κιολας? | |
|
 | |
Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 2:03 pm | |
| Και εκτός αυτού που είπε ο BB υπάρχει και ολόκληρη παράγραφος στην κατηγορία Μίνιον των οδηγιών που εξηγεί τι αποζημίωση παίρνει κάποιος αν χάσει τον χαρακτήρα του.(Τονίζω το "αν χάσει", αν διαγράψει από μόνος του χαρακτήρα εννοείτε πως δεν παίρνει τίποτα) | |
|
 | |
MummRaTheEternal Administrator

| Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Sun Jul 07, 2013 2:04 pm | |
| Νομίζω είναι αρκετό που μπορεί ένας να πάρει την χρηματική του αξία αν πεθάνει/σκοτώσει τον χαρακτήρα του κάτω από συνθήκες. Τώρα να κάνουμε διαφορετική κατηγορία "ιστορία θανάτου" κλπ, ε όχι. Κάνε την ιστορία, σκότωσε τον χαρακτήρα, κι εφόσον το minion δεν πεθάνει θα πάρει πάλι τα λεφτά της ιστορίας αν συμμετέχει, οπότε ποιο είναι το πρόβλημα; Γιατί να κάνουμε κάτι τόσο αχρείαστο; | |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 25
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jul 08, 2013 1:59 am | |
| εγώ λέω να μπορούσαμε να πουλάμε τα αντικείμενα που παίρνουμε από boss αν όχι στο μέγιστο κόστος τουλάχιστον σε ένα 25% δηλαδή παίρνεις ένα αντικείμενο από ένα boss που κοστίζει 100.000 του πουλάς σε ένα μαγαζί και παίρνεις 25.000 δεν βρίσκω το λόγο που μπορεί αυτό να μην υπάρχει στον κόσμο του OP μπορεί να γίνει ανεξάρτητα άμα δεν μας το έχει δείξει το anime/manga | |
|
 | |
Badboy Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Red Fullman Posts : 1341 Join date : 2012-08-22 Age : 30
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jul 08, 2013 2:06 am | |
| Τα μπος σου δινουν λεφτα, αμα εσυ πουλας μονιμα τα οπλα που σου δινουν (στους αντμινς οποτε χωρις κοπο και χρονο) τοτε ειναι απλα σαν να σου δινουν παραπανω λεφτα τα μπος. Ο σκοπος των αντικειμενων αυτων δεν ειναι να σου δωσουν λεφτα, ειναι να σε εξοπλισουν με κατι που ισως να μην εχεις αγορασει ακομα μεχρι να αγορασεις κατι καλυτερο απο τα μαγαζια. Και ξαναλεω. Οποια πετρα και αν σηκωσεις, λεφτα παιρνεις σε αυτο το παιχνιδι. Μην ζητατε αλλα | |
|
 | |
Επισκέπτης Guest

| Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι Mon Jul 08, 2013 1:31 pm | |
| Στις οδηγίες για τα ταξίδια και πιο συγκεκριμένα για το κομμάτι που αφορά την Skypiea λέει να κάνουμε μια ιστορία στο Angel Island εξηγώντας το πως βρεθήκαμε εκεί και τι επιλέξαμε να κάνουμε στην είσοδο για την Skypiea. Προτείνω τα ποστ της ιστορίας να γίνουν 5 όπως στο reverse mountain καθώς είναι μεταβατική ιστορία Ξέρω οτι είναι λεπτομέρεια αλλά είπα να το προτείνω |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Ιδέες για το παιχνίδι  | |
| |
|
 | |
| Ιδέες για το παιχνίδι | |
|