Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Greek One Piece Role Playing Game
 
HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Affiliates
Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

 

 Doerena Kingdom (Περιγραφή νησιού)

Go down 
AuthorMessage
Portgas D. Ace
Administrator
Administrator
Portgas D. Ace


Όνομα Χαρακτήρα : Portgas D. Ace
Posts : 1207
Location : Next to Whitebeard in the grave
Join date : 2017-08-11
Age : 24

Character sheet
Remaining Health: 100%

Doerena Kingdom (Περιγραφή νησιού) Empty
PostSubject: Doerena Kingdom (Περιγραφή νησιού)   Doerena Kingdom (Περιγραφή νησιού) I_icon_minitimeThu May 09, 2019 12:39 pm

Όνομα νησιού: Doerena Kingdom
Doerena Kingdom (Περιγραφή νησιού) 3ee232b4ff6cb589154c5f6b2be1af16

Περιγραφή του νησιού:

Το νησί στο οποίο βρίσκεται το βασίλειο του Tesel καλύπτεται στην μεγαλύτερη έκτασή του από τις οικείες των πολιτών και ένα τεράστιο παλάτι. Το συγκεκριμένο βασίλειο είναι από τα μεγαλύτερα στον Νέο Κόσμο καθώς τεράστιο μέρος της γης είναι κορεσμένο είτε από σπίτια είτε από τους αγρούς. Το βασίλειο χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Το κάθε επίπεδο διαχωρίζεται από το άλλο μέσω ψηλών τοίχων που δημιουργήθηκαν με την πάροδο του χρόνου για να προστατεύσουν το αναπτυσσόμενο βασίλειο. Η ανάπτυξη του βασιλείου μπορεί να φανεί εύκολα από τα τείχη. Το εξωτερικό τείχος είναι ολοκαίνουριο, το μεσαίο φαίνεται λίγο πιο παλιό ενώ το εσωτερικό εμφανίζει ρωγμές σε μερικά σημεία. Έτσι μπορεί να καταλάβει κανείς ότι αρχικά το Tesel ξεκίνησε ως μια μικρή πόλη και μετά άρχισε να επεκτείνεται έξω από το αρχικό τείχος, μέχρι που έφτασαν στο τρίτο. Το τρίτο τείχος ολοκληρώθηκε μόλις 73 χρόνια πριν και ήδη ο χώρος ανάμεσα σε αυτό και στο δεύτερο τείχος έχει γεμίσει από τον γοργά αυξανόμενο πληθυσμό. Πολλοί πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν την κατασκευή ενός νέου τείχους, το οποίο θα αγκαλιάσει τα απροστάτευτα σπίτια που άρχισαν να χτίζονται έξω από το τρίτο τείχος λόγω έλλειψης χώρου.

Η οικονομία του Tesel αυξάνεται όπως και ο πληθυσμός της. Το γόνιμο έδαφός του νησιού επιτρέπει την καλλιέργεια διάφορων σιτηρών, λαχανικών και φρούτων. Ο μεγαλύτερος πλούτος έρχεται από τις εξαγωγές αυτών των συστατικών αλλά και άλλων πραγμάτων όπως όπλα και πανοπλίες. Οι σιδηρουργοί του βασιλείου είναι ξακουστοί για τις κατασκευές τους. Αν και το νησί δεν παρέχει στους σιδηρουργούς του μέταλλα, γι'αυτό φροντίζει το βασίλειο, το οποίο προμηθεύεται από γειτονικά νησιά. Παρά τον τεράστιο πληθυσμό, υπάρχει μικρό ποσοστό φτώχειας καθώς οι φόροι είναι μικρής αξίας ενώ τα εισοδήματα από τις διάφορες δουλειές μεγάλα.

Τα τρία επίπεδα του νησιού, σε λίγα χρόνια τέσσερα, έχουν μεγάλη σημασία. Στο τρίτο επίπεδο και μετά βρίσκονται οι κατοικίες των πολιτών  της μεσαίας κοινωνικής τάξης αλλά και της κατώτερης τάξης. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται τα μαγαζιά του βασιλείου και εκεί, γενικά, το εμπόριο ανθίζει. Πέρα από τα μαγαζιά, υπάρχουν και οικείες ατόμων της μεσαίας κοινωνικής τάξης καθώς και του στρατού. Τέλος, στο πρώτο επίπεδο έχουν εγκατασταθεί οι οικογένειες με μεγάλο πλούτο και υψηλό βαθμό. Διάφοροι ευγενείς και υψηλόβαθμοι στρατιώτες απολαμβάνουν τα προτερήματα του πρώτου επιπέδου, όπως φοροδιαφυγή και προστασία από τον βασιλικό στρατό. Τα κτίρια του βασιλείου μπορεί να φτάσουν μέχρι και τον δεύτερο όροφο.

Σε κοινωνικό βαθμό, το βασίλειο μαστίζεται μονάχα από κοινωνικό ρατσισμό. Οι ευγενείς αποφεύγουν επαφές, είτε οπτικές είτε σωματικές, με άτομα μικρότερης κοινωνικής τάξης πράγμα που ενοχλεί τον μέσο άνθρωπο. Παρ'όλα αυτά, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο να μειώνει την συνολική ευτυχία που επικρατεί στο βασίλειο.

Για να μετακινηθεί κανείς από το πρώτο επίπεδο στο δεύτερο και το αντίστροφο, χρειάζεται να περάσει από την μοναδική πύλη που βρίσκεται στο πρώτο τείχος. Το δεύτερο τείχος περιέχει τρεις πύλες ενώ το τρίτο τείχος πέντε. Η κάθε πύλη περιφρουρείται από τουλάχιστον 5 στρατιώτες, 3 από την πλευρά του χαμηλότερου επιπέδου και τους άλλους 2 στην πλευρά του υψηλότερου επιπέδου. Κάθε φορά που μετακινείται κανείς από επίπεδο σε επίπεδο, πρέπει να δηλώνει με γραπτή αναφορά τον λόγο για τον οποίο γίνεται η μεταφορά. Αναλόγως, οι στρατιώτες θα τον αφήσουν να περάσει ή σε περίπτωση που ο λόγος του ατόμου είναι ύποπτος, ο ίδιος θα οδηγείται από την φρουρά σε ένα από τα τρία κέντρα της φρουράς. Τα κέντρα της φρουράς εντοπίζονται στο δεύτερο επίπεδο και το καθένα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο διαδοχικές πύλες του δεύτερου τείχους. Τα κέντρα αυτά είναι υπεύθυνα για την φυλάκιση παρανόμων, για τον ανεφοδιασμό του στρατού με όπλα και πανοπλίες και για ανακρίσεις ύποπτων. Κάθε πολίτης μπορείς να πάει και να καταγγείλει κάποιον άλλο ή να δηλώσει το πρόβλημά του. Ακολουθούν έρευνες πάνω στα θέματα αυτά.

Η φρουρά του βασιλείου χωρίζεται σε 3 κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι απλοί στρατιώτες οι οποίοι περιπολούν το βασίλειο 24 ώρες το 24ωρο. Η δεύτερη κατηγορία αποτελεί τον βασιλικό στρατό, ο οποίος περιπολεί μονάχα το πρώτο επίπεδο, δηλαδή το παλάτι και τους ευγενείς/υψηλόβαθμους αλλά και φρουρεί τις πύλες. Οι 5 στρατιώτες που βρίσκονται σε κάθε πύλη πρέπει να είναι αναγκαστικά από τον βασιλικό στρατό. Ο στρατός αυτός έχει περισσότερες άδειες από τους απλούς στρατιώτες και είναι καλύτερα εκπαιδευμένοι. Η τελευταία κατηγορία είναι η προσωπική βασιλική φρουρά. Είναι οι στρατιώτες οι οποίοι βρίσκονται πάντα μέσα στο παλάτι και προστατεύουν τον βασιλιά και τους κοντινούς του υπηκόους. Είναι οι πιο δυνατοί στρατιώτες σε ολόκληρο το βασίλειο και έχουν τον πιο ακριβό εξοπλισμό.

Στο νότιο μέρος του νησιού, βρίσκεται το μοναδικό λιμάνι, το οποίο έχει γιγαντιαία έκταση λόγω του εμπορίου και φυλάσσεται απο 5.000 κανόνια . Καθημερινά δεκάδες πλοία πηγαινοέρχονται ώστε να μεταφέρουν υλικά.

Στο κέντρο του νησιού, στο υψηλότερο σημείο κιόλας, είναι κτισμένο το υπέροχο παλάτι. Το κεντρικό κτίριο περιτριγυρίζεται από 4 μυτερούς πυργίσκους οι οποίοι ανεμίζουν την σημαία του βασιλείου. Ο βασιλιάς δεν κάνει την εμφάνισή του σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού άρα σχεδόν κανείς δεν έχει δει τα χαρακτηριστικά του. Η πίστη του λαού προς αυτόν, παρ'όλα αυτά παραμένει άθικτη.

Που και που εμφανίζονται δράσεις του υποκόσμου αλλά ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί κάτι.

Χαρακτήρες: Τα σημαντικά άτομα του βασιλείου είναι πολλά και δεν μπορεί κανείς να τα συναντήσει εύκολα. Όλοι οι ευγενείς, τα υψηλόβαθμα μέλη του στρατού, οι υπήκοοι του βασιλιά και ο ίδιος ο βασιλιάς είναι τα σημαντικότερα άτομα.

  • Kalum di Jernovas XI: Ο βασιλιάς του νησιού. Είναι το 11ο μέλος της βασιλικής οικογένειας το οποίο πήρε στα χέρια του το βασίλειο. Κανείς δεν ξέρει πολλά για τον χαρακτήρα του, αλλά έχουν βγάλει συμπεράσματα μέσω των πράξεών του. Ο Kalum di Jernovas έχει 2 γιους, οι οποίοι αγνοούνται μέχρι σήμερα. Φήμες υποστηρίζουν πως ο βασιλιάς πάσχει από τερματική ασθένεια.
Back to top Go down
 
Doerena Kingdom (Περιγραφή νησιού)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sedna Kingdom (Περιγραφή νησιού)
»  The Frost Kingdom (Περιγραφή νησιού)
» Prodence Kingdom (Περιγραφή νησιού)
» Torino Kingdom (Περιγραφή νησιού)
» Onrac Kingdom (Περιγραφή Νησιού)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Greek One Piece RPG :: Περιοχές :: New World :: Doerena Kingdom-
Jump to: