| {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} | |
|
|
|
Author | Message |
---|
pashalis hunder Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 25
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Thu Mar 28, 2019 6:23 am | |
| Τότε ο Φρανκ γύρισε το κεφάλι του προς την μεριά που ακούστηκε η φωνή και είδε έναν μαυροφορεμένο cowboy να κάθεται μόνος του στην σκοτεινή γωνία του μπαρ με ένα άδειο ποτήρι στα χέρια του ενω είχε τα πόδια του ανεβασμένα πάνω στο τραπέζι και κάπνιζε το πούρο του. Ο μυστηριώδης cowboys σήκωσε με το δάχτυλό του λίγο το καπέλο του έτσι ώστε να φανερώσει τα δύο μάτια του που αμέσως κοίταξαν αυτά του Φρανκ. Ο Punisher αμέσως κατάλαβε πως ο άνδρας που έδειχνε η φωτογραφία ήταν αυτός που είχε και μπροστά του, οι πληροφορίες που είχε λάβει ήταν σωστές και έτσι έσκασε ένα χαμόγελο ανακούφισης στο πρόσωπό του -Ουυφ αναστέναξε εσύ πρέπει να είσαι ο Thomas 'The Reaper' Hendrix σωστά, σε έψαχνα για αρκετό καιρό είπε ο Φραν και έβαλε μέσα στην τσέπη του παλτού του την φωτογραφία που είχε στα χέρια του. Με μία γρήγορη κίνηση έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον μαύρο Cowboy και αντιστοίχως ο Τόμας πριν προλάβει να πατήσει την σκανδάλη ο Φρανκ, έτσι όπως καθόταν έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε κι εκείνος προς αυτόν. Οι δύο κάνες έβγαζαν καπνό και ήταν ζεστές αλλά καμία σφαίρα δεν είχε βρει τον στόχο, ο Φρανκ ακόμα ήταν όρθιος αλλά και ο Τόμας δεν είχε κουνηθεί εκατοστό από την θέση του ''Τι στο καλό έγινε,μήπως αστόχησαν και οι δύο???'' σκέφτηκε ο Namor αλλά τότε είδε ένα μικρό μεταλλικό πράγμα να κυλάει προς τα πόδια του και έτσι έσκυψε και το πήρε στα χέρια του. Ήταν μία από της δύο σφαίρες που μόλις είχαν ριχτεί αλλά κάτι ήταν παράξενο η σφαίρα είχε ανατιναχτεί προς την κορυφή της λες και κάτι την είχε τρυπήσει. Τότε ο Namor γούρλωσε τα μάτια του και σήκωσε το βλέμμα του προς τους δύο άνδρες ''δεν μπορεί, δεν γίνεται αυτό'' είπε από μέσα του ο Ψαράνθρωπος. Οι δύο σφαίρες είχαν βρεθεί μεταξύ τους στον αέρα λες και ο ένας απέκρουσε την μπουνιά του άλλου στην μάχη τόσο δεξιοτέχνες ήταν αυτοί οι δύο οι σκοπευτές. {Thomas}-Δεν μου είπες, τι ανταμοιβή θα μου δώσεις που σε βοήθησα να με βρεις ρώτησε ειρωνικά και με χαμόγελο τον Φρανκ ενω είχε ακόμα στα χέρια το όπλο του -Έχω να σου κάνω μία πρόταση!! του είπε ο Φρανκ και έβγαλε το δικό του πούρο και το έβαλε στο στόμα του ενώ κρατούσε κι αυτός το όπλο του στο δεξί του χέρι -Αν αρνηθώ να την ακούσω τι θα γίνει?? ρώτησε o Thomas και όπλισε ξανά το όπλο του -Δεν νομίζω ότι θα αρέσει σε κανέναν μας η κατάληξη είπε ο Φρανκ και αμέσως πάλι άρχισε να τον πυροβολεί προς το μέρος αλλά αυτή την φορά άδειασε τον γεμιστήρα του όπλου του. Ο Τόμας χωρίς να χάσει χρόνο αμέσως απέκρουσε τις σφαίρες του Φρανκ με τις δικές του στον αέρα χωρίς να κουνηθεί καθόλου από την καρέκλα που καθόταν. Ο Φρανκ χαμογέλασε όπως και ο Τόμας αλλά η στιγμή αυτή κόπηκε από τις φωνές του νευριασμένου William Ellison -Τι νομίζεται πως κάνετε μου...ανα!!!! φώναξε νευριασμένος ενώ είχε κρυφτεί πίσω από το τραπέζι του. Τότε σηκώθηκε πάνω με το όπλο του και το δάχτυλο στην σκανδάλη ενω ακόμα έτρεμε Που νομίζετε ότι είστε εγώ είμαι ο William 'Bullettooth' Ellison ιδιοκτήτης αυτό του salloon και ο αρχηγός αυτού του χωριού και τώρα θα πάρετε από το όπλο μου το μάθημα που σας αξίζ... -Σκάσε εσύ!!! -Σκάσε εσύ!!! Είπαν και οι δύο άνδρες και έστρεψαν το όπλο τους προς τον γέρο ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα ποιο πίσω από τον Φρανκ. Αμέσως πυροβόλησαν οι δύο άνδρες προς το μέρος του και άνοιξαν μία μεγάλη τρύπα στο κεφάλι του και τον έριξαν νεκρό στο έδαφος με τα αίματα να βγαίνουν σαν νερό από συντριβάνι από την τρύπα που άνοιξαν στο κρανίο του
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 25
 | Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Sun May 12, 2019 11:23 pm | |
| Jonathan-Nymiria Οι δύο πειρατές πλέον είχαν φτάσει στην περιοχή που τους είχε διατάξει να πάνε ο καπετάνιος τους, στην πρωτεύουσα του νησιού. Τότε οι δύο τους άρχισαν να ψάχνουν για το μπαρ της madame susu κάτι που όμως δυσκολεύτηκαν να βρουν λόγο της περασμένης ώρας που είχαν φτάσει στην πρωτεύουσα καθως το σκοτάδι είχε ήδη σκεπάσει όλη την πόλη. -Περίεργο νησί δεν νομίζεις??? ρώτησε ο Jon την Nymiria καθώς του φαινόταν περίεργο σε μία τέτοια θάλασσα να υπάρχει ένα νησί που να υπάρχουν μονο Cowboys -Ούτε εγώ εγώ συναντήσει κάτι παρόμοιο στην ζωή μου είπε και αυτή εμφανώς ενθουσιασμένη με αυτά που έβλεπε δεξιά και αριστερά της -Ποια είναι η γνώμη σου για τον καπετάνιο μας??? είπε ο Jon καθώς σταμάτησε τον βηματισμό του και γύρισε λίγο το κεφάλι του προς τα πίσω ίσα ίσα για να μπορεί να την κοιτάξει στο πρόσωπο. Η κοπέλα όμως σάστισε από αυτήν την ερώτηση και μη ξέροντας τι να απαντήσει απλός αρκέστηκε στον να τον κοιτάει έκπληκτη ..σε ρωτάω γιατί πλέον ανήκεις στο πλήρωμά μας και από τι φαίνεται θα γίνουμε περισσότεροι. είπε καθώς ακόμα την κοιτούσε -Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για εμένα μετά από αυτά που είπε ο καπετάνιος μας και αυτά που μου έδειξε του έχω πλήρης αφοσίωση σε αυτό που θέλει να πετύχει και θέλω να τον βοηθήσω με όλη μου την δύναμη.Βλέπεις αυτός με έκανε να νιώσω σαν να ήταν ο πατέρας μου κάτι που ο βιολογικός μου πατέρας δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει είπε και του χαμογέλασε καθως συνέχισε να περπατάει προς τα μπροστά προσπερνόντας τον | |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Wed May 15, 2019 3:33 pm | |
| Οι δύο πειρατές εισχωρούσαν όλο και πιο βαθιά μέσα σε την σκοτεινή και ήσυχη πρωτεύουσα χωρίς να βλέπουν καθόλου ίχνος ζωής στο διάβα τους κάτι που άρχισε σιγά σιγά να τους παραξενεύει. -Nymiria, έχε τα μάτια σου δεκατρία κάτι δεν μ αρέσει στο κλίμα αυτής της πόλης είπε ο Jonathan και τράβηξε τα δύο σπαθιά του από τις θήκες τους -Και εμένα κάτι δεν μου πάει καλά Jon πρέπει να βρούμε γρήγορα το Bar και να φύγουμε από εδώ. είπε η νεαρή κοπέλα ενώ την είχε πιάσει ένα ρίγος πίσω σε όλη της την σπονδυλική στήλη. Κάτω από το φως του φεγγαριού και πάνω σε μία σκεπή από πάνω τους ήταν ένας άνθρωπος που καθόταν σταυροπόδι και τους κοιτούσε με ένα σατανικό χαμόγελο χωρίς όμως να τον αντιληφθούν οι δύο πειρατές. Ο Jonathan τότε κοίταξε προς το μέρος του καθώς κάτι είχε αντιληφθεί και είχε ένα συναίσθημα ότι τους παρακολουθούσαν αλλά δεν είδε κανέναν εκεί που κοίταξε ''μάλλον θα ήταν η ιδέα μου'' είπε από μέσα του και προχώρησε προσεκτικά προς τα μπροστά γυρίζοντας πάλι το βλέμμα του στον δρόμο. -Jon έχω την αίσθηση ότι κάποιος μας παρακολουθεί είπε τρομαγμένη η Nymiria καθως σήκωσε τα δάχτυλά της και δημιούργησε κάποιες κλωστές που έπιασαν την μαριονέτα της μέσα στο κουτί που την κουβαλούσε. -Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ, μάλλον δεν θα ξεμπερδέψουμε τόσο εύκολα είπε ενω έριχνε βλέμματα δεξιά και αριστερά. Τότε ήταν που είδαν ένα μαύρο ξύλινο κτήριο όπου πάνω σε μία ταμπέλα έγραφε ''Άγρια Δύση Bar'' -Το βρήκαμε!!! φώναξε η Nymiria και άρχισε να τρέχει προς εκεί. Λίγο αφότου προσπέρασε τον Jon εκείνος της έπιασε το χέρι και την τράβηξε προς τα πίσω -Δεν θεωρείς λίγο επικίνδυνο ότι βρήκαμε το μπαρ το οποίο είναι σκοτεινό μέσα και δεν ακούγεται τίποτα??? την ρώτησε εμφανώς νευριασμένος για την απροσεξία της -Orfoorfoorfoorfofofofofo!!!!! Τότε ακούστηκε ένα τρομακτικό γέλιο που δεν είχαν ξανακούσει ποτέ και ''τρύπησε'' τα αυτά τον δύο πειρατών καθώς κοιτούσαν έντρομοι δεξιά και αριστερά να δουν από που προερχόταν αυτό το γέλιο
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Wed May 15, 2019 3:52 pm | |
| Τότε και οι δύο πειρατές κοίταξαν προς την στέγη του μπαρ και είδαν μία μικρή σκιά να κρατάει κάτι στρογγυλό στο ένα της χέρι -Ποιος είσαι και τι θέλεις από εμάς?!?!!?!? εώτησε ο Jon καθως έστρεψε την κορυφή του ενός σπαθιού του προς την σκιά, Εκείνη πήδηξε από την κορυφή του μπαρ και αφού έκανε μία ανάποδη κολοτούμπα χωρίς να ''χαλάσει'' την στάση του έπεσε στο έδαφος και στηρίχθηκε με τις μύτες των ποδιών του εκεί. Τότε ο Jon και η Nymiria είδαν ένα παιδί που φορούσε μεταξωτά όμορφα ρούχα και είχε καφέ μαλλιά να τους χαμογελάει με ένα σατανικό χαμόγελο. Το περίεργο ήταν ότι δεν μπορούσαν να δουν καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου του έβλεπαν μόνο μαύρο!!
- Spoiler:
Μόλις είδαν όμως όλη την εικόνα οι δύο πειρατές κατατρόμαξαν, το παιδί αυτό που μόλις έβλεπαν κρατούσε στα χέρια του ένα κομμένο κεφάλι μιας γυναίκας από τα μαλλιά και φαινόταν το αίμα που έπεφτε από το λαιμό της κάτω στο έδαφος -Orfofofoffofofofofofofo.....τι μου κάνετε καλοί μου Punisher Pirates??? Αφήστε με να σας συστηθώ, με λένε Orfeo De LaCroix. είπε καθώς συνέχισε να τους χαμογελάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα -Τι κρατάς στα χέρια σου??? Ρώτησε ο Jon καθώς η Nymira έβγαζε από το κουτί την μαριονέτα της και ήταν έτοιμη να επιτεθεί -Orfofofoffofofoffofo....νομίζω τον λόγο που σας έφερε ο καπετάνιο σας εδώ είπε σατανικά και πέταξε το κεφάλι στα πόδια του Jon -Δεν καταλαβαίνω... είπε απορημένος ο Jonathan καθως κοιτούσε σαστισμένος το κεφάλι -Αυτή είναι η Madame Susu orfofoffofo, με αυτήν έκανε δουλείες ο καπετάνιο σας αλλά για κακό δικό της πρόδωσε τον δικό μου καπετάνιο και έτσι στάλθηκα για να τις πω ότι πλέον δεν θέλει να συνεργάζονται άλλο Orfofofofofofofo -Και ποιος είναι ο δικός σου καπετάνιος??? ρώτησε ο Jonκαθώς λύγισε τα γόνατά του και πήρε μία θέση μάχης -Ο Joker Orfofofofofoffoofofofo!!!!!!
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Wed May 15, 2019 5:03 pm | |
| -Όχι πάλι!!!! φώναξε νευριασμένος ο Jonathan καθώς έσφιξε από νεύρα τα σπαθιά του -Ποιος είναι ο Joker??? ρώτησε μπερδεμένη η Nymiria καθως κοίταξε την αντίδραση του Jon -Ο κύριος στόχος του καπετάνιου μας, θέλει να εκδικηθεί το θάνατο της οικογένειάς του από αυτόν τον άνδρα. Αλλά οι άνδρες του πάντα μας έβρισκαν και μας έβαζαν δύσκολα είπε καθως κοιτούσε νευριασμένα τον Οrfeo -Δυλαδή αυτός ο Joker σκότωσε την οικογένεια του καπετάνιου μας??? ρώτησε έκπληκτη η Nymiria -Μπροστά στα μάτια του!!! είπε ο Jon και άρχισε σιγά σιγά να βγάζει άσπρες τρίχες και να μεταμορφώνεται σε ένα υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και Sabertooth και αμέσως όρμησε με τεράστια ταχύτητα στον μικρό πειρατή. Η Nymiria κι αυτή στον άκουσμα αυτών των λέξεων άρχισε να καταβάλει οργή το σώμα της και έτσι ενεργοποίησε το φρούτο της και ακολούθησε τον Jon σε μία επίθεση εναντίων του Orfeo. -Orfofofoffofofofofo....δεν το νομίζω τότε ο νεαρός πειρατής με μία γρήγορη κίνηση βρέθηκε ανάμεσα στα δύο''σώματα'' και με ένα αερόβιο σπαγγάτο κλώτσησε στα πλευρά και τα δύο και τους πέταξε μακριά κάνοντας τον Jon να φτύσει αίμα από το στόμα του, ενώ έσπασε λίγο το υλικό από το οποίο ήταν φτιαγμένη η μαριονέτα. -Τι στο καλό??? είπε έκπληκτη από αυτό που είχε μόλις δει η Nymiria
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Thu May 16, 2019 3:25 am | |
| -Δεν νομίζω ότι είστε στο επίπεδό μου ακόμα μικροί νεαροί μου πειρατές orfofofo βλέπετε είμαι ο δεξί χέρι του πρώτου Admiral του Joker orfofofo δηλαδή του Vice Captain όλου του πληρώματος του Joker. είπε και έβγαλε δύο μεταλλικά μυτερά μαχαίρια σε σχήμα πλατύ φύλου και τα κρατούσε ανάμεσα στα δάχτυλά του. Ο Jonathan πιάνοντας τα πλευρά του που είχαν χτυπηθεί και ενω έτρεχε ακόμα αίμα από το στόμα του σηκώθηκε από το έδαφος και έπιασε πάλυ με την υβρίδια μορφή του τα σπαθιά του που είχαν πέσει στο έδαφος -''Saber Slash!!!'' Φώναξε δυνατά ενώ σήκωσε τα σπαθιά του στον αέρα και με μία γρήγορη κίνηση έκοψε τον αέρα δημιουργώντας δύο μεγάλες ακτίνες οι οποίες κατευθήνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς τον αντίπαλό του. Εκείνος χωρίς να αλλάξει έκφραση έχοντας ακόμα το σατανικό χαμόγελο στο πρόσωπό του πάτησε γερά στο έδαφος και πήδηξε ψηλά φέρνοντας τα πόδια του σε μία ευθεία στον αέρα αποφεύγοντας έτσι την επίθεση του Jon. Τότε η Nymira βρήκε την ευκαιρία κι ενώ προσγειονώταν στο έδαφος ο Orfeo έστειλε την μαριονέτα της με μία γρήγορη κίνηση τον δαχτύλων πίσω του. Καθώς τον βρήκε απροετοίμαστο με μία γρήγορη κίνηση στριφογύρισε το σώμα της μαριονέτα τόσο πολύ στον αέρα ώστε να πάρει μια δυνατή ροπή και έριξε μία δυνατή κλωτσιά με το ξύλινο πόδι της πετώντας λίγα μετρά ποιο κάτω τον Orfeo. -Orfofofofo...δεν περίμενα να χτυπηθώ σε αυτήν την μάχη. Είπε ο μικρός πειρατής και σηκώθηκε πάλι στα δύο του πόδια έχοντας στο δεξί του χέρι τα μεταλλικά μαχαίρια του τώρα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον το παιχνίδι orfofofofo!!! είπε και εξαφανίστηκε από το πεδίο οράσεως των δύο πειρατών. -Πρόσεχε!!!!! Ny.... Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του ο Jon ένιωσε κάτι να τον τρυπάει στην κοιλιακή του χώρα και δεν ήταν άλλο από το μαχαίρι που κρατούσε ο ίδιος ο Orfeo ενώ τον κοιτούσε με αυτό το τρομακτικό χαμόγελο. Ήταν στην ίδια μεριά που τον είχε κλωτσήσει πιο πριν κάτι που έκανε τον Jon να πέσει στα γόνατα ενώ έβγαζε πιο πολύ αίμα από το στόμα του και να μεταμορφώνεται πάλι στην ανθρώπινη μορφή του. -Jooooooooon!!!! Φώναξε η Nymiria καθώς κούνησε τις κλωστές της και έφερε ακριβώς μπροστά στον Orfeo την μαριονέτα της Είσαι νεκρός!!!! φώναξε πάνω στην οργή της -Δεν νομίζω είπε ενώ μεγάλωσε το άρρωστο χαμόγελο στο πρόσωπό του
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Fri May 17, 2019 3:29 pm | |
| Τότε ήταν που με μία γρήγορη κίνηση έπιασε τον λαιμό της Nymiria και την σήκωσε πάνω στον αέρα ενω αυτή αμέσως έπιασε το χέρι του και κουνούσε τα πόδια της ενω την κοβόταν σιγά σιγά η ανάσα. Ο Orfeo παρόλο που έμοιαζε σαν παιδί είχε μεγάλη σωματική δύναμη και μπορούσε να σηκώσει μία μετρίου ύψους κοπέλα ψηλά στον αέρα με το ένα του χέρι. -Τώρα ήρθε η ώρα να πεθάνεις orfofofofo είπε και έσφιξε το χέρι του ακόμα ποιο πολύ σε σημείο να μην μπορεί να πάρει ανάσα η Nymiria. Τότε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου εμφανίστηκε μία μπλε λάμψη και κλώτσησε τον Orfeo και τον πέταξε λίγα μέτρα μακριά αφήνοντας την Nymira να πέσει. Ήταν ο Moon Knight που με την δύναμη του DF είχε φτάσει πολύ γρήγορα στο σημείο και είχε σώσει την Nymiria καθώς κλώτσησε των Orfeo και πιάνοντας την νεαρή κοπέλα πριν πέσει στο έδαφος. -Είσαι καλά??? ρώτησε ο Moon Knight καθως την κοιτούσε -Σε ευχαριστώ που με έσωσες είπε αυτή με μια βραχνιασμένη φωνή -Πήγαινε γρήγορα και πάρε των Jon από εδώ και πήγαινε τον στο καράβι που θα τον φροντίσει ο Namor άσε να αναλάβω εγώ τον άλλον είπε και την βοήθησε να σηκωθεί ενω η Nymira τον άκουσε και πήγε και βοήθησε τον Jon και κατευθήνθηκαν προς το καράβι
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Fri May 17, 2019 3:40 pm | |
| -Δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα από εμένα Punisher Pirates είπε ο Orfeo και άρχισε να τρέχει προς την Nymiria και τον Jon. Τότε εμφανίστηκε σε ένα δευτερόλεπτο ο Moon Knight δίπλα του με μπλε μάτια και με αστραπές σε κίνηση και του έδωσε μία δυνατή μπουνιά στο κεφάλι του ενώ του μετέφερε και λίγο ηλεκτρισμό στο σώμα του και τον πέταξε δίπλα σε ένα ξύλινο σπίτι και από την σύγκρουση έσπασε την πόρτα. -Εγώ είμαι ο αντίπαλός σου του είπε ο Moon Knight ενω άρχιζαν να βγαίνουν σπίθες από το σώμα του. Τότε ο Orfeo που προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε σηκώθηκε πιάνοντας το κεφάλι του με το μουδιασμένο χέρι του \ -Ώστε εσύ είσαι το logia που μου είπανε είπε καθως έπιανε ακόμα το κεφάλι του ενω πλέον είχε εξαφανιστεί το χαμόγελο από το πρόσωπό του -Πως θες να το κάνουμε??...Με τον γρήγορο τρόπο ή με τον βασανιστικό?? είπε ο Moon Knight ενώ άρχιζε να βγάζει αστραπές πλέον από το σώμα του -Μην παίρνεις θάρος είπε ενω αμέσως τότε εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του με την δύναμη του φρούτου του ο Moon Knight εμφανώς νευριασμένος μαζί του και του έδωσε μία πολύ δυνατή μπουνιά στην κοιλιά του βγάζοντας από την άλλη πλευρά μία μεγάλη μπλε αστραπή
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Fri May 17, 2019 3:50 pm | |
| Ο Orfeo έβγαλε αίμα από το στόμα του και έπεσε πάλι στο ξύλινο σπίτι κατεδαφίζοντάς το πλέον για τα καλά -Δεν παίζω μικρέ!! είπε ενω σηκώθηκε στον αέρα και άρχιζε να βαράει το έδαφος με τις αστραπές του. Τότε ο Orfeo σηκώθηκε πιάνοντας πλέον την κοιλιά του και φτύνοντας αίμα από το στόμα του -Τώρα θα πεθάνεις!!! είπε και εξαφανίστηκε από τον ορίζοντα του Moon Knight και εμφανίστηκε πολύ γρήγορα με τα μαχαίρια του πίσω από την πλάτη του. Τότε ο Moon Knight όντας αστραπή είχε δει όλη την κίνηση του αντιπάλου του και έτσι γύρισε αμέσως το σώμα του και πριν προλάβει να τον βαρέσει με τα μαχαίρια του τον έπιασε από τον λαιμό με το ένα χέρι και από με το άλλο το χέρι του αντιπάλου του που είχε τα μαχαίρια. -Σου είπα μικρέ δεν παίζω!!! είπε και άρχιζε να γίνεται όλο του το σώμα μπλέ και πέταξε μία μεγάλη λάμψη αστραπής στο σύννεφο που ήταν από πάνω τους -Θα σε σκοτώσω!!! είπε ο Orfeo καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει -Όχι μικρέ εγώ θα σε σκοτώσω.......''Thunder Down!!!'' Φώναξε και τότε το σύννεφο έριξε μία μεγάλη αστραπή κάτω στους δύο άντρες κάνοντας τον orfeo να ουρλιάξει από πόνο ενώ το σώμα του λάμβανε μεγάλες ποσότητες ηλεκτρισμού
| |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

| Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} Fri May 17, 2019 7:18 pm | |
| Καπνός έβγαινε πλέον από το στόμα του orfeo και μια μυρωδιά καμένου από το σώμα του. Τότε ενώ ακόμα βρισκόντουσαν στον αέρα ο Moon Knight τον άφησε και έπεσε κάτω στο έδαφος καθώς καπνοί πήγαιναν προς τα επάνω. Ο Moon Knight κοίταξε ενω ακόμα έλαμπε το μπλέ χρώμα του το άψυχο σώμα του Orfeo ενω κατέβαινε σιγά σιγά από τον αέρα. Καθώς προσγειώθηκε στο έδαφος ενω είχε ακόμα τα μπλέ μάτια κοίταξε για μία τελευταία φορά τον αντίπαλό του -Δώσε τα χαιρετήσματα στον Joker είπε και μετατράπηκε σε αστραπή και κατευθύνθηκε προς το πλοίο. Μετά από λίγα λεπτά μια μπλέ αστραπή που μετατράπηκε ξανά στον Moon Knight έφτασε στο κατάστρωμα του πλοίου που εκεί βρήκε την Nymiria τον Frank Castle τον καπετάνιο του και το καινούριο μέλος του πληρώματος τον Thomas. -Ποιος είναι αυτός??? ρώτησε ο Μοon Knight καθώς δεν τον είχε δει ξανά -Thomas Hendrix, ο νέος σας σκοπευτής είπε ενω είχε ένα τσιγάρο στο στόμα Ο Moon Knight τότε κοίταξε ξανά τον καπετάνιο του -Καπετάνιε δεν νομίζεις ότι βάζεις πολλά άτομα μέσα στο πλήρωμα τόσο ξαφνικά?? -Όποιον βάζω είναι μελετημένο για αρκετό καιρό δεν βάζω όποιον νάνε είπε ο Frank καθώς τον κοίταξε κατάματα -Η Nymiria ήταν μελετημένη??? είπε και την έδειξε με το δάχτυλο ενω η ίδια με αυτήν την κίνηση ένιωσε λίγο άσχημα -Ακόμα και αυτή είπε ο Frank ήρεμος και με βαριά φωνή χωρίς να του αφήνει πολλά περιθώρια -Τέλως πάντων, συγγνώμη καπετάνιε που σε αμφισβήτησα πως είναι ο Jonathan??? ρώτησε ο Moon ανήσυχος θέλοντας να μάθει την κατάσταση του φίλου του Jon -Έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά θέλει πολύ ξεκούραση, ο Namor τον εγχείρισε ώστε να βγάλει το μαχαίρι που το καρφώθηκε και να ράψει την πληγή του είπε ο Φρανκ σφίγγοντας την μπουνιά του εμφανώς νευριασμένος -Μην φοβάσαι καπετάνιε τον κανόνισα εγώ είπε ο Moon Knight καθως απενεργοποιούσε το φρούτο του Καπετάνιε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός μας??? ρώτησε ο νεαρός πειρατής τον καπετάνιο του -Νομίζω ήμαστε έτοιμη είπε ο Φρανκ με μία ήρεμη φωνή κοιτάζοντας την θάλασσα -Έτοιμη για τι?? -Για την Grand Line!!!
- Spoiler:
Τελείωσε το mini arc Preperation και πλέον ο Frank μαζί με το πλήρωμά του κατευθήνετε προς την GL για το Golden Tournament και επιτέλους να βρει τον μεγαλύτερο εχθρό του που του στέρησε την οικογένεια του τον Joker. Μείνετε συντονεισμένοι
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος}  | |
| |
|
 | |
| {Αρχή}Preperation: Cowboy Fantasy {Τέλος} | |
|