Who is online? | In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | (Τελος) Chapter 3: Birth through Death | |
| | Author | Message |
---|
YokaiJester Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Nerume Ai Posts : 942 Location : Waifu City Join date : 2015-11-15
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death Sun Oct 01, 2017 9:17 pm | |
| Ένας τρελός πονοκέφαλος είχε γεμίσει το κεφάλι μου με ζαλάδα. Για μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα ένα ελαφρύ αεράκι να χτυπά το πρόσωπο μου. Αυτό με έκανε να ανοίξω ελαφρά τα μάτια, το μόνο που μπορούσα να δω ήταν τον γαλανό ουρανό και τα σύννεφα που είχαν απλωθεί σαν ένα γκρι πέπλο.
Τότε κατέβασα το βλέμμα μου. Όμως όλα ήταν θολά, μερικές φιγούρες έκαναν την εμφάνιση τους μπροστά μου. Τότε μια από αυτές με πλησίασε σιγά σιγά. Εγώ από το τρόμο μου έκανα μερικά βήματα πίσω. Όμως όταν με πλησίασε είδα καθαρά το πρόσωπο της. Ήταν μια κοπέλα με ξανθά μαλλιά και ένα λαμπρό χαμόγελο στα χείλη της. Ίσως ήταν κάποια που δούλευε για την countess. Έτσι έκανα μια απότομη κίνηση και τράβηξα το όπλο μου και την σημαδεψα.t
Last edited by YokaiJester on Sun Oct 01, 2017 9:57 pm; edited 3 times in total | |
|  | | YokaiJester Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Nerume Ai Posts : 942 Location : Waifu City Join date : 2015-11-15
 | Subject: Re: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death Sun Oct 01, 2017 9:23 pm | |
| Εκείνη συνέχισε να με κοίτα με το ίδιο ενοχλητικό χαμόγελο στο πρόσωπο της. Τότε με το δάκτυλο της κούνησε ελαφρά την σκανδάλη ώστε να σημαδεύει τέλεια το κούτελο της. -Για καλό άφησα τα όπλα πάνω σου... Τώρα αν εσύ θες να με σκοτώσεις καν το... Για έναν περίεργο λόγο με τα λόγια της με έκανε να νιώθω ασφαλής. Τότε το χέρι μου κατέβηκε σαν να μην είχα καθόλου έλεγχο. -σε ευχαριστώ Alice... Είναι λογικό να είσαι φοβισμένη... Βλέπεις σε βρικαμε δεμένη στο λιμάνι του Lyneel ήταν έτοιμοι να σε στείλουν στις φυλακές... Θα έκανες παρέα στον αρχηγό Joe..
Με όσα μου είπε σαστησα.. Ο αρχηγός στην φυλακή? Πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε στην σκέψη μου ήρθαν και οι δύο σύντροφοι μου. Η Lilly και ο Gilbert.
Last edited by YokaiJester on Sun Oct 01, 2017 9:54 pm; edited 1 time in total | |

| Subject: Re: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death Sun Oct 01, 2017 9:29 pm | |
| Τότε έψαξα τον σάκο που είχα στην πλάτη μου. Προς έκπληξης μου ήταν στην θέση του. Έτσι πήρα και την πένα και έγραψα τις σκέψεις μου και τις έδειξα στην άγνωστη κοπέλα. -Που βρίσκομαι... Ξέρεις που είναι η officer Lilly και ο lieutenant morrow... -για καλή σου τύχη βρίσκεσαι σε πολεμικό πλοίο της επανάστασης που ταξιδεύει για την μεγάλη γραμμή... Έχουμε εντολές να σε πάμε στο fireworks island.. Τώρα για το τους ανώτερους δεν έχουμε πληροφορίες.
Τότε με δυσκολία κατάφερα να συκωθω και πλησίασα την κοπέλα με ένα σοβαρό βλέμμα στο πρόσωπο μου. Ήθελα να γυρίσω πίσω και να τους σώσω. Μπορεί να μην είχα την δυνατότητα να το περιγράψω με λόγια, αλλά τα μάτια μου πίστευα ότι μετέφεραν το μήνυμα μου.
Last edited by YokaiJester on Sun Oct 01, 2017 9:54 pm; edited 1 time in total | |

| Subject: Re: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death Sun Oct 01, 2017 9:37 pm | |
| -Έχω εντολές... Δεν μπορώ να κάνω κάτι και ούτε είχα πρόθεση... Καλό είναι να συνηθίσεις την κατάσταση που είσαι τώρα... Αν έχουμε νέα θα σε ενημερώσουμε άμεσα.. Αλλά τώρα έχουμε δουλειά μπροστά μας... Η επανάσταση σε χρειάζεται στην μεγάλη γραμμή... Οι δυνάμεις του φρούτου έχουν τραβήξει την προσοχή πάνω σου... Το ναυτικό θέλει το κεφάλι σου.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στην θέση σου... Σύντομα θα είμαστε στην μεγάλη γραμμή και δεν υπάρχει επιστροφή.
Έκανα μερικά βήματα πίσω. Ήξερα ότι δεν είχα επιλογή αλλά το ήθελε η επανάσταση από εμένα? Πολύ πιθανό τις δυνάμεις μου. Όμως δεν ήθελα να παρατήσω έτσι τους συντρόφους που με στήριξαν για μήνες. Κοίταξα γύρω μου. Όντως βρισκόμουν σε ένα τεράστιο πολεμικό πλοίο. Το οποίο ξαφνικά άρχισε να περνει με ανηφωρικη κλήση. Τότε έχασα την Ισσορροπια μου και έπεσα ενώ την ίδια στιγμή άρχισα να κατρακοιλω προς τα κάτω.
Last edited by YokaiJester on Sun Oct 01, 2017 9:55 pm; edited 1 time in total | |

| Subject: Re: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death Sun Oct 01, 2017 9:48 pm | |
| Τότε η κοπέλα έπιασε το χέρι μου ενώ εκείνη στηριζόταν με άνεση από το καταρτι του πλοίου. -Μην ανησυχείς έτσι δουλεύει το reverse mountain σε λίγο θα κατηφορισουμε. Και ετσι έγινε μετά από μερικά λεπτά το πλοίο άρχισε να κατηφοριζει και εγώ έφυγα μαζί του ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα με κρατούσε ακόμα με το χέρι της. Το πλοίο ταξίδευε έτσι για μερικά λεπτά οι υπόλοιπο άνδρες γύρο μου στεκοντουσαν στην θέση τους με άνεση και τους κοιτούσα σαστισμενη από το θέαμα.
-Είναι έμπειροι με τα ταξίδια στην μεγάλη γραμμή μικρή... Σύντομα θα είσαι και εσύ έτσι.. Τότε το πλοίο επέστρεψε στην θέση του. Έτσι και εγώ και η κοπέλα μπορούσαμε να σταθούμε στην θέση μας. -με όλα αυτά δεν συστήθηκα.. Είμαι η officer Diana taly.. Και επίσημα μπορώ να σου πω.. Καλος ήρθες στην μεγάλη γραμμή.. Μου είπε καθώς μου έδειξε τον ορίζοντα. Το βλέμμα μου πάγωσε στο θέαμα. Ποια βρισκόμουν σε μια επικίνδυνη θάλασσα όπου πολλοί είχαν χάσει την ζωή τους. Ομως για μια στιγμή πίστεψα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι ήταν η θάλασσα που θα με σκληραγωγησει και θα με κάνει ένα άξιο μέλος της επανάστασης.
ΤΕΛΟΣ | |
|  | | FonikoKriari Revolutionary General

Όνομα Χαρακτήρα : Belphegor Posts : 1407 Join date : 2012-10-19 Age : 28
 | Subject: Re: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death Thu Oct 05, 2017 5:15 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Onizuka Alice P.o.M. Points: 3 Belli: 21.000 Τυχόν παρατηρήσεις: Σε μισώ... δεν εξηγείς τίποτα, ούτε για το πως βρέθηκες εκεί, ούτε για το τι συνέβη από τότε που σε χτύπησαν στο Lyneel. Κατά τα άλλα, ιστορία 31 λεπτών.  | |
|  | | Sponsored content
 | Subject: Re: (Τελος) Chapter 3: Birth through Death  | |
| |
|  | | | (Τελος) Chapter 3: Birth through Death | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη |  |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |