Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

{Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle

Character sheet
Remaining Health: 100%

{Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 Empty
PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 12:34 pm

{Nancy}-Σταματήστε!!!!....Ακούστηκε μία γυναικεία φωνή όπου έκανε τον Φρανκ να σταματήσει λίγο πριν τραβήξει την σκανδάλη. Ήταν μία γυναίκα η οποία είχε βγάλει αυτή την φωνή. Μόλις είδε την φασαρία άνοιξε την πόρτα της κουζίνας και φώναξε προς τους δύο άνδρες. Ήταν μία όμορφη γυναίκα με κόκκινα μακριά μαλλιά πιασμένα σε πλεξούδα και όμορφα χαρακτηριστικά μωβ μάτια τα οποία τόνιζε και το μωβ φόρεμα που φορούσε με ένα μαύρο κορσέ δεμένο στην μέση
Nancy:
Ολο το μαγαζί σταμάτησε το βαβούρα και σιώπησε καθως κοιτούσαν την γυναίκα, ενω αυτή πλησίαζε νευριασμένη προς τους δύο άνδρες…..Δεν έχω πει ότι δεν θέλω φασαρίες στο μαγαζί μου!!!!
{Chesskippa}-Μάλιστα Nancy…Απάντησε ο πειρατής καθως έσκυψε το κεφάλι του προς τα κάτω
{Nancy}-Το ότι υπάρχει ασυλία εδώ και πως ο βασιλιάς δεν μπορεί να στείλει κανένα στρατιώτη δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Ειδικά εσύ Chesskippa, όσο για εσένα κύριος….είπε και γύρισε προς το μέρος του Φρανκ όπου με το δάκτυλο της ακουμπούσε το στήθος του Φρανκ νευριασμένα και του φώναζε….Δεν ξέρω αν είσαι ταξιδιώτης και έρχεσαι πρώτη φορά στο μαγαζί μου αλλά αρκετές φασαρίες είχαμε στο νησάκι μας με τον προηγούμενο πειρατή που πέρασε δεν θέλουμε άλλες να το ξέρεις!!!
{Φρανκ}-Συγνώμη δεσποινίς δεν το γνώριζα…είπε ο Φρανκ καθώς έβαζε στην θήκη το όπλο του….την επόμενη φορά θα ήμαστε ποιο προσεκτική
{Nancy}-Το καλό που σου θέλω…..Είπε και με μία απότομη κίνηση γύρισε το σώμα της και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα ξανά. Όπως έκανε κι ο άλλος πειρατής όπου κοίταξε με μίσος τον Φρανκ και πήγε κι ξαναέκατσε στο τραπέζι του. Τότε ήταν που ο Φρανκ γύρισε το κεφάλι του προς τον Moon Knight και του είπε
{Φρανκ}-Φάε το φαγητό σου και να φύγουμε γιατί έχουμε τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω μας και αυτό δεν είναι καλό, κουβαλάμε και ένα φορτίο
{Moon Knight}-Έχεις δίκαιο…Είπε ο νεαρός καθως σκούπισε τα χέρια του και κατέβασε την μάσκα.
Έτσι οι δύο άνδρες πήραν το σεντούκι και έφυγαν από το μπαρ όπου και άρχισαν να περπατάνε ξανά στο δρομάκι
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 12:41 pm

Οι δύο άνδρες άρχισαν να περπατάνε τον πλακόστρωτο δρόμο καθως όλο και πλησίαζαν προς το παλάτι του Βασίλειου  
{Φρανκ}-Με το σεντούκι από τι είδες τραβάμε αρκετά τα βλέμματα κάτι που δεν είναι καλό για την αποστολή μας
{Moon Knight}-Μην σε νοιάζει το κρατάω σφιχτά, εξάλλου είναι απόγευμα σε λίγες ώρες αυτό το σεντούκι θα πρέπει να είναι στο μέρος όπου θα γίνετε η ανταλλαγή
{Φρανκ}-Δεν ξέρουμε όμως τίποτα περισσότερο από αυτό, ούτε σε ποιον θα το δώσουμε, ούτε ποιοι είναι τίποτα μόνο ότι θα είναι και ο Tudor μέσα σε αυτή την ανταλλαγή
{Moon Knight}-Πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί με δαύτον, από τι φαίνεται έχει μεγάλες δυνάμεις στα χέρια του και τις χειρίζεται καλά  
{Φρανκ}-Το ξέρω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με παρακολουθεί. Μπορεί να ξέρει τον άνθρωπο-σκιά….Είπε ο Φρανκ καθώς κοίταξε μελαγχολικά τον ουρανό και έσφιξε την γροθιά του
{Moon Knight}-Τον άνθρωπο-σκιά??
{Φρανκ}-Δεν θέλω να το συζητήσω
[Moon Knight}-Κοίτα από την στιγμή που συνεργαζόμαστε καλό θα ήταν να ξέρω κάποια πράγματα για να μπορώ να είμαι προετοιμασμένος
{Φρανκ}-Είναι κάτι προσωπικό και δεν σε αφορά!!!...είπε νευριασμένος ο Φρανκ προς τον Moon Knight ενώ γύρισε μετά το κεφάλι του
{Moon Knight}-Άκουσε με λίγο Punisher, όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεσπάς στους άλλους
{Φρανκ}-Α ναι, τι δύσκολα να έχει περάσει ένα κακομαθημένο σαν κι εσένα!?!?!....Εμένα μου ''πήραν'' την οικογένειά μου μέσα από τα χέρια μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα καθως το κοιτούσα να συμβαίνει!!!!...Φώναξε με μία απόγνωση στον τόνο της φωνής του, ο Φρανκ
{Moon Knight}-Κι εγώ Φρανκ μεγάλωσα σε ένα τρελοκομείο οπού ήμουν εσώκλειστός για 8 χρόνια…οπότε κι εγώ έχω περάσει δύσκολα Φρανκ!!! Είπε ενώ ανύψωσε την φωνή του προς τα εκείνον
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 12:47 pm

Μόλις το άκουσε αυτό ο Φρανκ σταμάτησε να φωνάζει και ένα συναίσθημα έκπληξης τον περιέλαβε ενώ κοιτούσε καλύτερα τον Moon Knight
{Φρανκ}-Σε ένα τρελοκομείο???
{Moon Knight}-Ναι, με θεωρούσαν τρελό και οι γονείς μου με παράτησαν μέσα σε αυτό όταν ήμουν 8 ετών. Από τότε έχω να τους δω από κοντά. Στα 16 μου το έσκασα από εκεί σκοτώνοντας τους φύλακες και όλο το προσωπικό και βάζοντας φωτιά στο κτήριο
{Φρανκ}-Τελικά όντως είσαι τρελός...
{Moon Knight}-Μπορεί ναι, μπορεί και όχι δεν ξερω, αλλά μόλις έφυγα από εκεί μέσα εγω ένιωσα υπέροχα. Άρχισα να τριγυρνώ από νησί σε νησί από θάλασσα σε θάλασσα να μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου , να γνωρίζω ανθρώπους που με βοηθήσανε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα.Είπε ο νεαρός πειρατής καθώς έσφιξε την γροθιά του
{Φρανκ}-Δεν το ήξερα αυτό μικρέ, σου ζητώ συγγνώμη
{Moon Knight}-Δεν πειράζει Φρανκ κι εσυ έχεις περάσει δύσκολα και το κατανοώ, μην φοβάσαι μαζί θα βρούμε τον μ@@@κα που σου πήρε την οικογένειά σου…Είπε ο νεαρός και σήκωσε την μπουνιά του προς τον Φρανκ. Εκείνος μόλις το άκουσε αυτό χαμογέλασε και ακούμπησε την γροθιά του με την δική του ως ένδειξη φιλίας και ευγνωμοσύνης. Δεν πέρασε λίγη ώρα και ο ήλιος άρχισε να δύει σιγά σιγά αλλά ακόμα το νησί φωτιζόταν από αυτόν. Οι δύο άνδρες προχωρούσαν σιωπηλοί μέχρι που βρήκαν το μικρό εργοστάσιο που έψαχναν, που είχε υπο την κατοχή του ο Lord Doberman. Το εργοστάσιο ήταν μικρό, σε μέγεθος δεν ξεπερνούσε ένα διώροφο σπίτι ενώ κι αυτό γύρο γύρο ήταν χτισμένο με τα τούβλα που έβγαζε το νησί
{Φρανκ}-Δουλειά μπορεί να μην έχουν αλλά είναι έξυπνοι στο marketing…Αναφώνησε ο Φρανκ και προχώρησαν προς την μεριά που ήταν το κτήριο ενώ περνούσαν ένα ένα τα σπίτια που βρισκόντουσαν εκεί
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 12:51 pm

Έβλεπαν από τα παράθυρα που ήταν αρκετά ψηλά, κάτω ακριβώς από την στέγη ότι ήταν ανοιχτά τα φώτα και έτσι υπέθεσαν ότι υπήρχαν άτομα μέσα αλλά δεν έβλεπαν κανέναν καπνό να βγαίνει από την καμινάδα
{Φρανκ}-Πρέπει να ενεργήσουμε κρυφά, μπορείς να φτάσεις αυτά τα παράθυρα και να μου πεις τι βλέπεις στο εσωτερικό του κτηρίου??
Το κτήριο βρισκόταν λιγα μέτρα εξω από την πόλη σε ένα χωράφι το οποίο έμενε ανεκμετάλλευτο όπως και πολλά χωράφια πάνω σε αυτό το νησί. Ο Moon Knight έγνευσε καταφατικά προς τον Φρανκ ως απάντηση στο ερώτημα του και του έδωσε να κρατά το σεντούκι. Τότε πήρε λίγη φόρα και άρχισε να τρέχει προς το κτήριο, έφτανε κοντά στο τοίχο του εργοστασίου αλλά δεν μείωνε την ταχύτητά του
{Φρανκ}-Τι στο καλό πάει να κάνει???....Μονολόγησε απορημένος ο Φρανκ
Τότε ο Moon Knight έκανε ένα ελαφριό πηδηματάκι και άρχισε να περπατάει πάνω στον τοίχο όπου και έκανε τρία βήματα πριν πηδήξει στον αέρα. Όσο βρισκόταν στον αέρα έπιασε τον κύλινδρο και ενεργοποίησε ώστε να γίνει κοντάρι και πέταξε την κορυφή του που συνδεόταν με ένα σύρμα το οποίο βρισκόταν μέσα στο κοντάρι κι αυτή καρφώθηκε ακριβός πάνω από τα παράθυρα σε ένα τούβλο όπου κι το έσπασε λίγο στο κέντρο. Ο Φρανκ εντυπωσιάστηκε από αυτή την κίνηση του Moon Knight ενώ αυτός μόλις ανέβηκε στο ύψος των παραθύρων γύρισε προς τον Φρανκ κι σήκωσε προς τα πάνω τον αντίχειρα για να το δείξει ότι τα κατάφερε.
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 12:56 pm

Τότε άρχισε να καθαρίζει το τζάμι με το ελεύθερο χέρι του ενώ με το άλλο κρατούσε το κοντάρι και είδε μέσα στο εσωτερικό του εργοστασίου. Εκεί είδε δύο άνδρες στο κέντρο του εργοστασίου ανάμεσα στα μηχανήματα να συζητάνε. Ο ένας ήταν ο Lord Daiman ο άλλος δεν ήξερε ποιος ήταν, ήταν ένας άνδρας μετρίου αναστήματος με μαύρο χρώμα δέρματος πειρατής λόγο της ενδυμασίας που φορούσε με ένα σπαθί δεμένο γύρο από την ζώνη του και ένα καλυμμένο μάτι με ένα μαύρο eyepatch. Ενώ στο κεφάλι του είχε δεμένη μία μπαντάνα με ένα άσπρο κρανίο όπου κάπου το είχε ξαναδεί αυτό αλλά δεν θυμόταν που
Pirate:
Ο Moon Knight δεν μπορούσε να ακούσει τι λένε παρόλο που ήταν κοντά και έτσι γύρισε το σώμα του προς τον Φρανκ όπου και του έκανε νοήματα με το χέρι του. Στην αρχή έδειξε με το δάχτυλο το παράθυρο ''μιλώντας'' για το εσωτερικό του κτηρίου και μετά ανέβασε κατέβασε όλα τα δάχτυλά του εκτός από δύο κάνοντας έτσι το ''σήμα της νίκης'' θέλοντας να πει πως υπάρχουν δύο άτομα μέσα στο εσωτερικό του εργοστασίου. Μετά έσφιξε την μπουνιά του προς τον Φρανκ κάτι που σήμαινε πως μπορούσε να πλησιάσει και ο ίδιος και έτσι και έκανε. Με μικρά αλλά γοργά βήματα πέρασε από τα αγριόχορτα των χωραφιών χωρίς να κάνει φασαρία και βρέθηκε στην εξωτερική πλευρά του τοίχου του εργοστασίου όπου ακούμπησε την πλάτη του
{Moon Knight}-Είναι μέσα δύο άνδρες, ο κοντόχοντρος που έχουμε για στόχο κι ένας πειρατής, αλλά δεν μπορώ να ακούσω τι λένε…Είπε όσο ποιο σιγά μπορούσε για να μην τον ακούσουν οι άλλοι αλλά και να μπορέσει να τον ακούσει ο Φρανκ που βρισκόταν ακριβώς από κάτω του
{Φρανκ}-Ότι και να λένε ένας λόρδος με έναν καταζητούμενο πειρατή σίγουρα δεν είναι καλό και οι πληροφορίες μου είχαν πάλι δίκαιο ως προς τον στόχο...Απάντησε ο Φρανκ καθώς σκεφτόταν την επόμενη κίνησή του
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 1:10 pm

Ο Φρανκ άρχισε να ''σερνει'' την πλάτη του στον τοίχο μέχρι που έφτασε στην κεντρική πόρτα του κτηρίου και έγειρε λίγο το κεφάλι του ώστε να δει το εσωτερικό του εργοστασίου αλλα και να ακούσει τι λένε οι δύο άνδρες  
{Doberman}-Δεν σου είπα τι θα πάρεις, τι ζητάς τώρα?!?!?...Δεν φτάνει που σας κάνω δυνατούς και διάσημους σε αυτές τις θάλασσες θέλετε κι παραπάνω?!?!?...Είπε νευριασμένα ο κοντός άνδρας προς τον μαύρο πειρατή.
{Horo}-Άκουσε να δεις εμείς οι Kudos Pirates ήμαστε πολύ περήφανοι για τον εαυτό μας και ότι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει λόγο του καπετάνιου μας οπότε δεν μας φτάνει ως αντάλλαγμα αυτό που μας προσφέρεις γι αυτό που σου δίνουμε!!! Απάντησε εμφανώς νευριασμένος ο πειρατής
{Daiman}-Δεν σας φτάνει η δύναμη που σας προσφέρω???
{Horo}-Θα σου δώσω ένα φρούτο του διαβόλου κι εσύ τι θα μου δώσεις??
{Doberman}-Ρωτάς τι ακριβώς θα σου δώσω ανίδεε πειρατή???....Χωρίς εμένα θα σαπίζατε στην φυλακή το θυμάστε αυτό!?!?!?....Μου χρωστάτε χάρη
{Horo}-Δεν σου χρωστάμε τίποτα ήμαστε πειρατές, ήμαστε ελεύθεροι γι' αυτό ακριβός τον λόγο, να μην έχουμε κάποιον πάνω από το κεφάλι μας
{Doberman}-Τον καπετάνιο σου τότε τι τον έχεις??? Τον ρώτησε με ένα ειρωνικό ύφος
{Horo}-Τον καπετάνιο τον έχω γιατί θέλω να τον έχω γιατί τον σέβομαι και πιστεύω σε αυτόν ηλίθιε
{Φρανκ}-Παιδιά μην μαλώνετε, εξάλλου δεν έχει καμία σημασία πλέον αφού εγώ έχω το φρούτο που θέλετε….Διέκοψε τους δύο άνδρες ο Φρανκ καθώς έμπαινε στο εσωτερικό του κτηρίου κρατώντας το σεντούκι με το φρούτο μέσα σε αυτό
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 1:18 pm

Αμέσως ο χοντρός άνδρας έκανε τρία βήματα πίσω μόλις είδε τον Φρανκ ενώ ο πειρατής γύρισε έκπληκτος και έπιασε το σπαθί του
{Horo}-Ποιος είσαι εσύ????.....Τι θες εδώ???
Απάντηση δεν πείρε από τον Φρανκ ο οποίος συνέχιζε να προχωρά με αργά βήματα και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του
{Doberman}-Δεν μπορεί να είσαι εσύ!!!.....Punisher!!!!!
{Horo}-Ποιος είναι, τον ξέρεις???
{Doberman}-Μα καλά δεν έχεις ακούσει τίποτα!?!?....Δεν βλέπεις το κρανίο ζωγραφισμένο στο στήθος του…Αυτός είναι ο Punisher
{Horo}-Όχι δεν τον έχω ακουστά
{Doberman}-Μα καλά δεν άκουσε τι έγινε στο Frost Kingdom, τώρα ήρθες να καταστρέψεις και το δικό μας βασίλειο Punisher?!?!...Φώναξε προς τον Φρανκ ο λόρδος
{Φρανκ}-Ώστε τα νέα μαθεύτηκαν…μάλιστα σε λίγο θα ακούσετε τι έγινε και στο Micqueot χαχα…Είπε και γέλασε ειρωνικά ενώ έδειξε προς τους δύο άνδρες το σεντούκι που κρατούσε
{Horo}-Δεν μπορεί, αυτό είναι???...Είπε έκπληκτος ο πειρατής καθώς κοιτούσε το σεντούκι που κρατούσε στο χέρι του ο Φρανκ…Τι έκανες στο πλήρωμα μου??....Στον καπετάνιο!?!?....Μπάσταρδε!!!
Είπε κι έβγαλε το σπαθί του από την θήκη του και άρχισε να τρέχει απειλητικά προς τον Φρανκ , αυτός τότε στάθηκε και έδειξε να περιμένει τον πειρατή να ''πέσει'' πάνω του. Μόλις έφτασε κοντά στον Φρανκ ο πειρατής ύψωσε το σπαθί του και αμέσως με μία κάθετη κίνηση προσπάθησε να πετύχει τον Φρανκ αλλά μάταιο ο Φρανκ γύρισε το σώμα του προς τα αριστερά αποφεύγοντας έτσι την λεπίδα καθώς τον κοιτούσε με ένα ειρωνικό χαμόγελο. Κάτι που έκανε τον πειρατή να νευριάσει περισσότερο.
{Φρανκ}-Για πες μου πειρατή εσένα σε έστειλαν εδώ ως διακινητή τους??
[color=#ff0000]{Horo}-Τι τους έκανες?!?!?...Είπε και γύρισε αμέσως το σώμα του και κράτησε οριζόντια το σπαθί του όπου με μία κίνηση προσπάθησε να χτυπήσει στα αριστερά πλευρά του. Αλλά κι αυτή η επίθεση πέτυχε τον αέρα καθώς ο Φρανκ έκανε ένα βηματάκι προς τα πίσω. Μπορεί όμως να απέφυγε το σπαθί αλλά χτύπησε την πλάτη του σε ένα από τα μηχανήματα του εργοστασίου που δεν είχε δει
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 1:26 pm

{Horo}-Τώρα σε έχω στου χεριού μου!!!...Είπε και πάλι κράτησε οριζόντια το σπαθί του και επιτέθηκε στον Φρανκ θέλοντας να τον πετύχει στο θώρακα. Ο Φρανκ τότε πέταξε στον αέρα το σεντούκι και αμέσως έσκυψε όπου και έκανε μια σβούρα 180 μοιρών το σώμα του και με το απλωμένο πόδι του χτύπησε τον πειρατή στα πόδια όπου και τον έριξε κάτω στο έδαφος.
{Φρανκ}-Μην περιμένεις να έρθει το πλήρωμά σου…αυτή την στιγμή πρέπει να νιώθουν κομμάτια χαχαχα….Είπε ο Φρανκ και άρχισε να γελάει ειρωνικά καθώς έπιανε το σεντούκι που έπεφτε πάνω του, ενώ έβαλε το δεξί του πόδι πάνω στο στήθος του πειρατή και άρχισε να τον πιέζει. Τότε ο λόρδος άρχισε να τρέχει προς τα δεξιά σε ένα γραφείο όπου και ξεκλείδωσε τρομαγμένος το πρώτο συρτάρι και έπιασε ένα όπλο όπου είχε μέσα σε αυτό και το έστρεψε προς τον Φρανκ. Βέβαια δεν μπορούσε να το στοχεύσει σωστά όχι επειδή υπήρχε μεγάλη απόσταση αλλά επειδή τα χέρια του έτρεμαν από τον φόβο. Αμέσως ακούστηκε ένα σπάσιμο γυαλιών ενώ τα θρύμματα έπεφταν κάτω στο πάτωμα του κτηρίου και ένα μεταλλικό μισοφέγγαρο πέτυχε το αριστερό χέρι του λόρδου όπου το έκοψε και τον ανάγκασε να ρίξει κάτω το όπλο. Μετά μπήκε από το παράθυρο που έσπασε ο Moon Knight και με ένα πηδηματάκι, ενώ έπιανε την άσπρη κάπα του και με τα δύο χέρια κάνοντας την να μοιάζει με μισοφέγγαρο, προσγειώθηκε στο έδαφος.
{Φρανκ}-Ήταν αναγκαίο αυτό με την κάπα???.
{Moon Knight}-Έλα πες την αλήθεια, σου άρεσε
{Φρανκ}-Όχι….Είπε, ενώ ο πειρατής που βρισκόταν κάτω προσπαθούσε να πιάσει το σπαθί του που ήταν λίγα εκατοστά μακριά το. Με μία γρήγορη κίνηση ο Φρανκ έβγαλε το αριστερό του όπλο από την θήκη και με το ελεύθερό του χέρι πυροβόλησε το χέρι του πειρατή που προσπαθούσε να πιάσει το σπαθί κάνοντάς τον έτσι να ουρλιάζει από τον πόνο…στην θέση σου δεν θα το έκανα αυτό, θα προσπαθούσα να μείνω ακίνητος…είπε και έστρεψε το όπλο προς το φοβισμένο πρόσωπο του
Ο Moon Knight τότε έβγαλε τον κύλινδρο και πάτησε το κουμπί έτσι ώστε να γίνει κοντάρι και κατευθύνθηκε προς τον λόρδο, όπου αυτός σαστισμένος άρχισε να κοιτάει δεξιά και αριστερά για τρόπους διαφυγής. Αλλά μάταια από πίσω του ήταν μόνο κάτι σκουριασμένα μηχανήματα και ένα τοίχος από τούβλα δικιάς του παραγωγής
{Doberman}-Μην με πειράξεις
{Moon Knight}-Θα προσπαθήσω…είπε ο νεαρός με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του το οποίο ήταν εμφανές κι μέσα από την μάσκα
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 1:30 pm

Ο Φρανκ συνέχιζε να στοχεύει τον πειρατή ενω τον κοιτούσε υποτιμητικά, αυτός προσπαθούσε να αντισταθεί αλλά ο φόβος που είχε στο να μην ''φάει'' άλη σφαίρα από τον Φρανκ σχεδον τον έκανε ''ανίκανο''
{Horo}-Τι έκανες στο πλήρωμα μου???...Είπε ενώ άρχισε να δακρύζει
{Φρανκ}-Σου λείπουν??....του είπε με ένα σοβαρό ύφος ο Φρανκ
{Horo}-Δεν θέλω να πεθάνω….απάντησε κλαψουρίζοντας προς τον Φρανκ, κάτι που σιχαινόταν να βλέπει ο Φρανκ. Άνδρες να κλαίνε από το φόβο τους
{Φρανκ}-Δεν μου απάντησες, σου λείπουν???
Υπήρξε ησυχία για λίγα δευτερόλεπτα καθώς οι δύο άνδρες κοιτιόντουσαν στα μάτια. Ο Πειρατής προσπαθούσε να καταλάβει ποια θα ήταν η σωστή απάντηση που θα του έσωζε την ζωή αλλά ήταν αρκετά πανικοβλημένος για να σκεφτεί καθαρά
{Horo}-Όχι
{Φρανκ}-Κακώς
{Horo}-Περίμενε σταμα…..πριν προλάβει να τελειώσει την πρότασή του ο Φρανκ είχε τραβήξει την σκανδάλη και του είχε φυτέψει μία σφαίρα στο μέτωπό του καθιστώντας τον έτσι νεκρό.
{Φρανκ}-Σίχαμα της κοινωνίας
Αυτά στην άλλη μεριά τα έβλεπε ο Λορδος και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια για να έρθει κάποιος για να τον σώσει. Μάταια όμως μπορεί το εργοστάσιο να είναι κοντά στην πόλη αλλά δύσκολα θα περνούσε κάποιος απέξω έτσι ώστε να τον ακούσει. Όμως ο Moon Knight δεν θα το διακινδύνευε και με μία γρήγορη κίνηση έφτασε μπροστά στον κοντό άντρα όπου και σώπασε από τον φόβο του.
{Moon Knight}-Θες να γίνει με τον εύκολο τρόπο ή με τον δύσκολο???....Σε παρακαλώ παίξτω μου λίγο δύσκολος να γίνει με τον δύσκολο!!!
Είπε ενώ ο λόρδος είχε μείνει άφωνος από το φόβο του χωρίς να βγάζει άχνα ενώ πήγαινε βήματα προς τα πίσω μέχρι που βρήκε η πλάτη του στα μηχανήματα
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 1:37 pm

{Doberman}-Τι θέλετε από εμένα πειρατές???....Ότι θελήσετε μπορώ να σας το δώσω, χρήμα ,δόξα ,γυναίκες….ότι θελήσετε.  Είπε ο λόρδος κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια να ξεφύγει από την κατάσταση που είχε μπλέξει
{Moon Knight}-Ίσως κάποιες πληροφορίες για αρχή
{Doberman}-Ότι θέλετε…είπε τραυλίζοντας από τον φόβο του
{Moon Knight}-Μήπως ξέρεις κάποιον Tudor???[/color]...Είπε ο νεαρος και έσκηψε το κεφάλι του στην ίδια ευθεία με το κεφάλι του λόρδου
{Doberman}-Απλός συνεργάζομαι με αυτόν τίποτε άλλο, ανταλλάζουμε πράγματα που συμφέρουν και τους δύο και αφήνουμε ο ένας τον άλλον στην ησυχία του
{Φρανκ}-Τι είδους πράγματα ανταλλάζεται??....Είπε ο Φρανκ καθώς ερχόταν προς το μέρος του
{Doberman}-Διάφορα πράγματα, όπλα, χρήματα , πληροφορίες , ακόμα και τοποθεσίες για πληρώματα ώστε να καταστρέψουμε τους ανταγωνιστές μας. Αυτός με έκανε τόσο δυνατό και εγω του ανταποδίδω κάνοντάς τον ακόμα ποιο δυνατό με αυτά που του προσέφερω
{Moon Knight}-Πως μοιάζει αυτός
{Doberman}-Δεν ξέρω, εμφανιζόταν πολύ λίγες φορές σε αυτό το νησί, μόνο όταν υπήρχε κάποιο σημαντικό αντάλλαγμα
{Φρανκ}-Και τι λες το φρούτο είναι αρκετά σημαντικό???
{Doberman}-Το φρούτο είναι το ποιο σημαντικό που θα του έδινα αυτό θα μου εξασφάλιζε το εισιτήριο
{Φρανκ}-Το εισιτήριο για ποιο πράγμα??
{Doberman}-Μα καλά δεν έχτε ακούσει για τα 10 χρυσά εισιτήρια που κυκλοφορούν??
{Moon Knight}-Τι ασυναρτησίες λες???
{Doberman}-Στον ''κάτω κόσμο'' ή αλλιώς όπως είναι γνωστός με το όνομα ''μαύρη αγορά'' κυκλοφορούν 10 χρυσά εισιτήρια τα οποία σε πάνε σε μία άγνωστη περιοχή όπου λαμβάνεις μέρος σε έναν διαγωνισμό
{Φρανκ}-Τι είδους διαγωνισμό???
{Doberman}-Σε ένα Battle Royale!!!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}   {Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος} - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

{Αρχή}The Punisher: Το χρυσό εισιτήριο {Τέλος}
Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» {Αρχή-Φρούτο} The Punisher Pirates: Punisher Justice {Τέλος}
» {Αρχή}The Punisher Pirates:Το τέλος ενός ταξιδιού,η αρχή μιας νέας περιπέτειας {Τέλος}
» {Αρχή-Φρούτο} The Punisher:Το Φεγγαρόφωτο {Τέλος}
» {Αρχή}The Punisher: Περιπέτειες στο Παγωμένο Βασίλειο {Τελος}
» {Αρχή} The Punisher Pirates: Οικογενειακές Ιστορίες {Τέλος}