Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
metalgunner
Pirate
Pirate
metalgunner

Όνομα Χαρακτήρα : Raziel

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations   [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 I_icon_minitimeWed Aug 09, 2017 8:51 pm

-Δεν απαντας ε?Καλως.Μικρη σημασια εχει αλλωστε.Σε λιγο θα σου αφαιρεσω την τιμημενη μας στολη και αφου σε βασανισω μεχρι να το ευχαριστηθω,θα σε σκοτωσω.Απλως πρωτα θελω να σου εξηγησω ποσο ηλιθιος εισαι,που πιστεψες οτι ενας ανθρωπος οπως ενας εκ των τριων Αξιωματικων μας,θα μπορουσε να κανει κατι τοσο χαζο.Οταν μαθαμε οτι καποιος ψαχνεται και παλι,οπως σου ειπα ηδη γιναμε πιο προσεκτικοι.Και ετσι αφησαμε διαφορες ψευτικες πληροφορεις να διαρευνησουν.Και μετα περιμεναμε να δουμε σε ποια απο τις παγιδες μας θα επεφτες,Και εσυ τελικα επεσες σε μια απο τις πιο απλες.Βεβαια δεν με στεναχωρει καθολου καθως αυτη η βλακεια σου,ειναι για μενα τυχη.Μου δωσες την ευκαιρεια να σου μαθω ενα καλο μαθημα,πριν σε στειλω στον αλλο κοσμο.Αλλα αρκετα με τα λογια!Ωρα να δουμε ποιος νεκρο κρυβεται πισω απο αυτη την στολη.Γελασα.Ηταν ο πρωτος ηχος που εβγαλα απο την ωρα που συνηλθα και αυτο τον ξαφνιασε για λιγο αλλα συντομα επανηλθε και καγχασε.
-Ω,εισαι απο αυτους που θα το παιξουν γεεναιοι μεχρι τελευταιας στιμης ε?Ω,κριμα και ειχες αρχισει να μου τραβας το ενδιαφερον.Ξερεις,το χω δει πολλες φορες αυτο το παιχνιδακι αλαλ στο τελος ολοι καταληγουν να παρακαλανε να πεθανουν!Για να δουμε ποσο θα αντεξεις εσυ?
Back to top Go down
metalgunner
Pirate
Pirate
metalgunner

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations   [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 10:52 am

-Mην βιαζεσαι τον εκοψα αποτομα.-Το προσωπο μου θα το δεις.Ακομα κι αν θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα δεις ποτε ζωη σου,θα το δεις! συνεχισα βλοσυρα.-Αλλα τωρα απαντησε μου εσυ σε κατι.Πως σου φαινεται ο φιλος σου?
-Ε? εκανε σαστισμενος.
-Γυρνα και κοιτα τον του απαντησα απλα.Γυρισε με αργες,προσεκτικες κινησεις και αντικρισε κατι πολυ περιεργο.Ο δευτερος αντρας που βρισκοταν στον χωρο,ειχε τα χερια του περασμενα στον λαιμο,ανεσαινε με δυσκολια και πηγαινε μπρος πισω σε μια προσπαθεια να κρατησει την ισσοροπια του.Ματαια ομως καθως στιγμες αργοτερα λιποθυμησε.Γυρισε αποτομα προς εμενα.
-Τι...τι του εκανες? ψελλισε και αρχισε να νιωθει ζαλισμενος και ο ιδιος.Με πλησιασε με τα χερια απλωμενα για να λαβει ως αποκριση το ψυχρο μου γελιο.Καθε βημα του γινοταν με υπερπροσπαθεια.Τα ματια του,ακομα και μισοκρυμμενα,εδειχναν θολα.Λιγο πριν με φτασει,κατερευσε τελικα.Απελευθερωσα τα χερια μου απο το λιωμενο πλεον σχοινι και τον αρπαξα πριν πεσει με θορυβο.
Back to top Go down
metalgunner
Pirate
Pirate
metalgunner

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations   [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 11:11 am

Δεν ηξερα αν βρισκοταν καποιος απ έξω και για αυτο δεν ηθελα να το ρισκαρω ακομα.Τον ακουμπησα ελαφρια κατω και μαζεψα τον εξοπλισμο μου.Κοιταξα γυρω ευχαριστημενος.Η νεα μου δυναμη ειχε δουλεψει καλα.Οση ωρα μου μιλουσε,εγω αφηνα με τις ανασες μου ενα δηλητηριωδες αεριο με σκοπο να τους κανω να χασουν τις αισθησεις τους.Μετα απο οσα εμαθα για τα σχεδια τους,σκεφτηκα πως θα μου ηταν χρησιμοι ζωντανοι,οποτε δεν ειχα σκοπο να τους σκοτωσω.Ακομη τουλαχιστον.Πλησιασα προς την μοναδικη πορτα του δωματιου και την ανοιξα αποτομα,προσδιδοντας αερα σιγουριας.Ο δροσερος ανεμος με χτυπησε στο προσωπο και το φως του φεγγαριου ελουζε τον τοπο.Ο τροπος που ανοιξα την προτα ειχε βοηθησει καθως απο εξω βρισκοταν αλλοι δυο οι οποιοι δεν καταλαβαν την διαφορα μου απο τους δυο λιποθυμους μεσα.Οταν προσεξαν τα σπαθια μου,αυτα βρισκοταν ηδη καρφωμενα στους λαιμους τους.Κοιταξα τριγυρω.Βρισκομουν σε καποιο στενο της πολης.Ηταν σιγουρα αρκετα μετα τα μεσανυχτα και δεν κυκλοφορουσε ψυχη πουθενα.Καλο αυτο σκεφτηκα και μπηκα ξανα μεσα.Πρωτα μετεφερα τα πτωματα και υστερα πηρα εναν απο τους λιποθυμους στον καθε ωμο και ξεκινησα προς το καραβι μου.Ευτυχως δεν με ειδε κανεις.,εκτος απομερικους ψαραδες που ξεκινουσαν για την δουλεια τους.Τους δικαιολογηθηκα πως οι φιλοι μου ηπιαν πολυ και τους φορτωσα στο πλοιο μου.Επειτα χωρις αλλες καθυστερησεις,αναχωρησα απο το νησι.Οι προετοιμασιες μας για το τελικο χτυπημα δεν ειχαν ξεκινησε με τον καλυτερο τροπο αλλα ισως εβγαινα κατι καλο απο αυτη την υποθεση,σκεφτηκα ενω εδενα τους δυο αιχμαλωτους μου στα καταρτια...
Back to top Go down
metalgunner
Pirate
Pirate
metalgunner

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations   [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 11:24 am

Στο μεταξυ,σε καποιο αλλο νησι της South Blue
Ενα den den mushi κουδουνιζει.Ο ανθρωπος που το χει διπλα του,το αφηνει να χτυπησει μερικες φορες.Ειναι λεπτος με μαυρα σγουρα μαλλια και καθαρο,πονηρο προσωπο.Αφηνει το den den λιγο ακομα και τελικα απανταει.
-Πες μου λεει απλα.Ειναι ενας απο τους Αξιωματικους της Οργανωσης και καθε λογος του εχει μεγαλη σημασια για τις ζωες πολλων και το ξερει.Γι αυτο δεν χρειαζεται να λεει πολλα.
-Η ανταλλαγη ολοκληρωθηκε.Oi Southern Pirates πηραν οτι ζητησαν και μεις πηραμε την καταλληξη ανταμοιβη απανταει ο υφισταμενος του,που ηταν υπευθυνος για αυτη την δουλεια.
-Καλως αποκρινεται και το κλεινει.Στγμες μετα ενα αλλο den den mushi χτυπαει.Το αφηνει κι αυτο λιγο και απανταει με τον ιδιο τροπο μετα απο μερικα κουδουνισματα.
-Ολα καλως αφεντικο.Οι Heavy Pirates πηρανε το εμπορευμα τους και πληρωσανε αδρα για αυτο του λεει καπως χαιρεκακα η φωνη απο την αλλη πλευρα.
-Καλως απανταει ξανα ψυχρα.Κανεις δεν ειχε χαλασει τις δουλειες του.Ειχε ενα μικρο αγχος εινι η αληθεια αλλα τωρα του εφυγε τελειως.Μετα την ηττα του "συναδελφου"  του στο Emerald ειχε γινει ακομα πιο προσεκτικος.Αλλα τωρα αισθανοταν χαρουμενος.Ας σας δουμε να σκοτωνεστε μεταξυ σας τωρα βρωμοπειρατες σκεφτηκε με ευχαριστηση και κατεβασε μια μεγαλη γουλια μπραντι.

Last edited by metalgunner on Sun Aug 13, 2017 9:54 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Deidara
StoryReader
StoryReader
Deidara

Όνομα Χαρακτήρα : Deidara

PostSubject: Re: [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations   [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 I_icon_minitimeThu Aug 10, 2017 1:18 pm

Όνομα χαρακτήρα: Raziel

P.o.M. Points: 12

Belli: 42.000 + 14.000 (1.000 για κάθε ποστ ως μπόνους για το άνοιγμα του φόρουμ)

Τυχόν παρατηρήσεις:
Χαίρομαι που ξανά βλέπω τον χαρακτήρα σου μετά από τόσο καιρό. Αχ η Οργάνωση...τόσες αναμνήσεις. [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 4009429771
Το φρούτο σου op όπως πάντα ειδικά αν αρχίσει να το μαθαίνει καλύτερα ο χαρακτήρας σου afro . Περιμένω να δω πότε θα έχεις κοιλιακά προβλήματα. [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 3771153172
Είχες περιγραφές, είχες το ξαφνικό της πλοκής που σε κατάλαβαν και σε έπιασαν κιόλας και χαίρομαι που δεν τελείωσε το όλο σου σχέδιο του να πας και να πεις στα πληρώματα για την συμφωνία σε 14 μόνο ποστ.
Άντε καλή συνέχεια.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations   [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part One:Preparations
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» [Τέλος - Παρελθόν] Wicked Reality [Part 1]
» [Τέλος] Something Wicked Your Way Comes,Part Two:Counter Strike
» [Αρχή - Παρελθόν] Wicked Reality [Part 2]
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
» Marine and Revo - A strange meeting (Τέλος-Αποστολή Part I) Part III