Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Αρχή-Φρούτου-Τεχνική] Μια βόλτα στα κεντρικά των Marines

Go down 
AuthorMessage
Heiwajima
Simple Member
Simple Member
Heiwajima

Όνομα Χαρακτήρα : Masayuki Seiji

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Αρχή-Φρούτου-Τεχνική] Μια βόλτα στα κεντρικά των Marines Empty
PostSubject: [Αρχή-Φρούτου-Τεχνική] Μια βόλτα στα κεντρικά των Marines   [Αρχή-Φρούτου-Τεχνική] Μια βόλτα στα κεντρικά των Marines I_icon_minitimeMon Feb 01, 2016 2:01 am

Χαρακτήρες που ταξιδεύουν μαζί μου:

Στα προηγούμενα
Μετά από αρκετό κυνηγητό με τον αδερφό μου αλλά και αρκετές αποστολές για τους Marines, τα κεντρικά έστειλαν εμένα και την ομάδα μου στην Grand Line, στην θάλασσα την οποία είπε και ο αδερφός μου ότι θα με περιμένει. Λίγο πριν φτάσουμε στον δεύτερο προορισμό μας στην Grand Line, συναντήσαμε ένα πειρατικό πλήρωμα, τους Spartan Pirates. Μετά από μια δύσκολη μάχη, καταφέραμε να τους εξουδετερώσουμε και από τα κεντρικά μας ήρθε εντολή να τους μεταφέρουμε σε αυτά.

Τώρα
5 μέρες πέρασαν από την μάχη μας με τους Spartan Pirates. Αρκετοί από τους τραυματίες είχαν γυρίσει στις δουλειές τους, μεταξύ αυτών η Shizu κι εγώ, ενώ άλλους δεν τους άφηναν ούτε να σηκωθούν από το κρεβάτι. Από τους πειρατές είχαμε πιάσει ζωντανούς τους 2 χρήστες φρούτου και τον καπετάνιο τους, μαζί με περίπου 300 άτομα από τους ασήμαντους, τα οποία και είχαμε στριμωγμένα στα κελιά.
-Φτάνουμε? με ρώτησε η Shizu, που είχε έρθει στο δωμάτιο πλοήγησης για το διάλειμμά της.
-Κοντεύουμε. Σε λίγο θα μπορούμε να δούμε τις πύλες. Πετάχτηκε ο Shiki.
-Ποιες πύλες? ξαναρώτησε εκείνη, γυρνώντας να τον κοιτάξει.
-Δεν ξέρεις για τις Πύλες της Δικαιοσύνης? Από τις πιο γνωστές τοποθεσίες των βάσεων των marines. αποκρίθηκε εκείνος, κοιτώντας την με επικριτικό βλέμμα για την άγνοιά της.
-Εδώ εσύ δεν ήξερες πώς λειτουργούν οι log και eternal pose μέχρι να σου δείξω, και είναι και η δουλειά σου αυτή... του υπενθύμισα.
-Ναι αλλά τα πράγματα που δεν είναι υποχρεωτικό να τα ξέρεις, μαθαίνονται πιο εύκολα! προσπάθησε να δικαιολογηθεί.
-Ναι καλ... Δεν πρόλαβα να του απαντήσω και με διέκοψε η Shizu με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, που με τρόμαζε όταν το έβλεπα σε τέτοιες άκυρες στιγμές.
-Θα μου πει κανείς τι είναι αυτές οι πύλες?
-Ναι β..βεβαίως. απάντησε ο Shiki και φαινόταν το ίδιο τρομαγμένος από αυτό το χαμόγελο όσο κι εγώ.
Back to top Go down

[Αρχή-Φρούτου-Τεχνική] Μια βόλτα στα κεντρικά των Marines
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» {Αρχή-Τεχνική} Από νέο σε νέο πρόσωπο {Τέλος}
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
» {Αρχή-Τεχνική} Τα παιχνίδια της επανάστασης {Τέλος}
» [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.