Who is online? | In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) | |
| | |
Author | Message |
---|
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Thu Jan 28, 2016 4:36 pm | |
| Ο νεαρός απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από τα νύχια του Daigin. Ο καιρός είχε αρχίσει να αλλάζει, δίχως να μπορεί να διαβάσει τα σημάδια που το έδινε ο ουρανός λόγο έλλειψης γνώσεων μπορούσε να καταλάβει κάτι πολύ απλό.. Πως μια καταιγίδα ήταν καθ'οδόν. Είχε ειδικευτεί στην τέχνη της μουσικής καθώς ο Daigin όπως και πολλοί άλλοι βέβαια, πίστευε πως ένας άριστος μαχητής έπρεπε να γνωρίζει και τέχνες εκτός από το να μάχεται. Για να έχει μια ισορροπία μέσα του. Ωστόσο ο Ayato είχε κερδίσει από αυτό. Πολλές φορές είχε δει πως μπορούσε άνετα να "κοιμήσει" κάποιο μικρό ζώο με την μουσική του, ήταν αρκετά έξυπνος για να καταλάβει πως το ίδιο μπορούσε να συμβεί και στους ανθρώπους. Από την άλλη ο Daigin δεν είχε ποτέ του σκοπό να τον στείλει κάπου μόνο του οπότε δεν ήταν και πολύ ικανός να κουμαντάρει ένα πλοίο, πόσο μάλλον αν ο καιρός και η θάλασσα δεν τον βοηθούσαν καθόλου.. Τς. Θα έπρεπε να το σκεφτώ καλύτερα πριν κάνω τις κινήσεις μου, αναρωτιέμαι αν αυτή η μικρή βαρκούλα θα αντέξει όλη αυτή την κακοκαιρία.. Το πιο πιθανό είναι να βρεθώ στον πάτο της θάλασσας πριν καν δω την μεγάλη γραμμή. Μονολόγησε καθώς έσφιγγε όσο πιο πολύ μπορούσε τα σχοινιά από το κατάρτι του πλοίου του. Κοίταξε μπροστά και έβλεπε μόνο την σκοτεινιά να τον περιμένει, στο βάθος μπορούσε να διακρίνει κάτι που έμοιαζε με έναν τεράστιο τοίχο. Δεν υπήρχε αμφιβολία... Μπροστά του έβλεπε την κόκκινη γραμμή.
Last edited by Roni on Fri Jan 29, 2016 2:00 pm; edited 2 times in total | |
| | | Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 11:40 am | |
| "Ζεχαχα, επιτέλους! Ώρα να ξεκινήσει κανονικά αυτή η περιπέτεια. Θα πρέπει να περάσω αυτό το τεράστιο βουνό για να καταφέρω να μπω στην απόλυτη θάλασσα. Εκεί μάλλον το πρώτο που πρέπει να κάνω είναι να βρω τι σόι δυνάμεις μου έδωσε αυτό το φρούτο που έφαγα. Το μόνο που ξέρω είναι πως χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Τα Paramecia, τα Zoan και τα Logia. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω πως είμαι και γνώστης του αντικειμένου." Σκεφτόταν ο Ayato χαμογελώντας όταν ξαφνικά μια κανονόμπαλα έσκασε σχεδόν δίπλα στο μικρό του πλοίο κάνοντας το να αναπηδήσει στα ήδη κουνημένα νερά. Πιάστηκε από την κουπαστή για να μην πέσει στο νερό και κοίταξε στα δεξία για να δει ένα πλοίο με το σήμα των Μαρίν να τον πλησιάζει γρήγορα. Πότε πρόλαβαν να με φτάσουν; Daigin είσαι μεγάλο καθίκι. Ψέλλισε και έφτυσε στο κατάστρωμα λες και έφτυνε στο πρόσωπο του ίδιου του Commodore. Παραδώσου Ayato. Και έχουμε εντολές να σε πάρουμε ζωντανό πίσω στην βάση, ο Commodore πιστεύει πως μπορείτε να μιλήσετε και να είσαι ακόμα μαζί μας. Έχεις μόνο μια ευκαιρία να απαντήσεις, οπότε σκέψου καλά τι θα πεις. Φώναξε ένας από τους Μαρίν που υπήρχαν πάνω στο πλοίο, το ήξερε καλά ο Ayato. Το όνομα του ήταν Wilcins και ήταν ένας από τους πιο "κοντινούς" ανθρώπους του Daigin. Δεν έβγαινε από το γραφείο του παρά μόνο αν είχε κάτι πολύ καλό να κερδίσει.. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 11:50 am | |
| Τι θέλεις εδώ πέρα Wilcins. Δεν μπορεί να βγήκες από την τρύπα σου μόνο και μόνο για να δεις το όμορφα μάτια μου. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Μίλα καθαρά και μετά θα σου δώσω την απάντηση που ζητάς. Χρονοτριβείς μικρέ... Δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον να δω τα κόκκινα μάτια σου. Είναι άκρως αηδιαστικά και αν ήταν στο χέρι μου θα στα είχα ήδη βγάλει. Αλλά έχεις δίκιο, εκτός από εσένα μαζέψαμε και άλλο ένα καθίκι που υπήρχε σε αυτά τα νερά... Λένε πως είναι εντελώς τρελός, μάλλον θα κάνετε καλή παρέα! Και εγώ θα πάρω μια καλή προαγωγή από τον Commodore που θα του πάω εσάς τους δυο πάλι κοντά του.. Βλέπεις κάποιοι από εμάς θέλουμε όντως να βοηθήσουμε αυτόν τον κόσμο. Απάντησε ο Wilcins δήθεν με ένα ενδιαφέρον στην φωνή του. Χαχαχα, μάλιστα... Αγάπη για τον κόσμο εε? Εγώ το λέω αγάπη για μια καλύτερη καρέκλα και λίγα παραπάνω Belli. Εκεί έφτασες τελικά ψοφίμι! Λυπάμαι Wilcins αλλά η απάντηση μου είναι πως δεν σκοπεύω να έρθω μαζί σου. Για την ακρίβεια θα πάρω και τον άντρα που έχεις συλλάβει και θα το σκάσουμε μαζί στην μεγάλη γραμμή. Ώστε η απάντηση σου είναι: "Σκότωσε με εδώ και τώρα παρακαλώ." Όχι.. Για την ακρίβεια είναι... Θα σας διαλύσω και θα εξαφανιστώ μαζί με τον κρατούμενο σας. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 11:59 am | |
| Ο Wilcins είπε αρκετές βρισιές μαζεμένες και ύστερα έδωσε εντολές για έναρξη της μάχης. Σύντομα οι πρώτες κανονόμπαλες βρέθηκαν στον αέρα να κατευθύνονται προς τον Ayato. Η απόσταση ήταν ιδανική για να αντεπιτεθεί. Τα λίγα κανόνια του πλοίου του ήταν γεμάτα. Άναψε το φιτίλι στο πρώτο αλλά με ένα γρήγορο κάψιμο εκείνο έσβησε δίχως να εκραγεί. Τς, η βροχή θα πρέπει να μούσκεψε το μπαρού... Μονολόγησε βλαστημώντας ο Ayato αλλά ένας ακόμα κανονοβολισμός τον διέκοψε. Είδε μια κανονόμπαλα να έρχεται ακριβώς πάνω στο πλοίο του. Δίχως να έχει τι άλλο να κάνει απλά σήκωσε τα χέρια του για να καλυφθεί, λες και με αυτό θα ζούσε. Κάτι μοναδικό έγινε όμως, κάτι που ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι μαρίνς δεν περίμεναν να συμβεί. Χιλιάδες ροζ και μαύρα πέταλα λουλουδιών γέμισαν την ατμόσφαιρα και έκοψαν την κανονόμπαλα στα δύο κάνοντας την να εκραγεί δίχως όμως να κάνει ζημιά στην βάρκα. Είσαι χρήστης φρούτου του διαβόλου; Από πότε; Φώναξε νευριασμένα ο Wilcins. Ο Ayato κοίταξε τα χέρια του. Είχε ξεχάσει πως είχε ένα ακόμα όπλο μαζί του πλέον, ένα "δώρο" από τον ίδιο τον Daigin. Κάτι με το οποίο μπορούσε να πολεμήσει τους πρώην συμμάχους του. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 12:10 pm | |
| Έσφιξε το χέρι του και έφερε στο μυαλό του την αίσθηση της κανονόμπαλας να πλησιάζει, είχε μάθει από τους καλύτερους άντρες του Daigin να χρησιμοποιεί τον φόβο του προς όφελος του. Το χέρι του τυλίχτηκε σε χιλιάδες πέταλα για μια ακόμα φορά, το σήκωσε στον αέρα και κοίταξε προς το μέρος του Wilcins και των υπολοίπων μαρίν. Υποθέτω πως το αφεντικό σου δεν σου τα λέει όλα τα μυστικά... Είπε ειρωνικά και με μια γρήγορη κίνηση του χεριού του προς τα μπροστά κατεύθυνε τα μικρά κοφτερά πέταλα προς το πλοίο των μαρίν προκαλώντας του αρκετές ζημιές.. ΚΑΘΙΚΙ!!! ΡΙΧΤΕ ΤΟΥ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ? Ούρλιαξε από θυμό αλλά και φόβο ο Wilcins. Ήξερε καλά πως ένας άντρας σαν τον Ayato με ένα τέτοιο φρούτο δεν ήταν καλά νέα για κανέναν. Έπρεπε να τον τελειώσει εδώ και τώρα. Δεν θα επέτρεπε τίποτα λιγότερο από θάνατο για τον πρώην σύμμαχο του. Μια ομοβροντία από τα κανόνια γέμισε την ατμόσφαιρα με έξι κανονόμπαλες. Ο Ayato χαμογέλασε και κουνώντας και τα δυο του χέρια δημιούργησε ένα μεγάλο τείχος από πέταλα. Οι έξι κανονόμπαλες έπεσαν πάνω του με φόρα και εκρήχθηκαν διαλύοντας το αλλά δίχως να κάνουν κάποια ζημιά στο πλοίο του νεαρού πειρατή. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 12:18 pm | |
| Ζεχαχαχα, σειρά μου τώρα! Δεν συμφωνείς;! Φώναξε από χαρά ο Ayato και έστειλε άλλο ένα μεγάλο κύμα από πέταλα προς το πλοίο των μαρίν. Αυτή την φορά ωστόσο χρησιμοποίησε τα χέρια του για να το κατευθύνει προς κάθε μεριά του πλοίου. Φωνές πόνου ακούστηκαν από διάφορα σημεία του πλοίου. Ο Wilcins δεν πρόλαβε να καλυφθεί και έχασε την ζωή του από τις πολλαπλές λεπίδες που καρφώθηκαν στο σώμα του. Ο Ayato κουνούσε τα χέρια του ρυθμικά, σαν να παίζει μουσική και έκανε τα κοφτερά του πέταλα να χορεύουν σε σχήμα ανεμοστρόβηλου. Μερικά λεπτά αργότερα οι φωνές σταμάτησαν να ακούγονται. Το πλοίο είχε αποκτήσει αρκετά κοψίματα στο κατάστρωμα αλλά τίποτα το ιδιαίτερα σοβαρό ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ο νεαρός γύρισε το πλοίο του και κατευθύνθηκε προς το πλοίο των μαρίν. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκε να πατάει στο κατάστρωμα τους. Δυο άντρες είχαν μείνει ακόμα ζωντανοί αν και βαριά λαβωμένοι από την επίθεση. Δίχως να μιλήσει, ο Ayato έστειλε μερικά από τα πέταλα του στον καθένα και τους αφαίρεσε την ζωή. Κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό του πλοίου, ένας ακόμα μαρίν εμφανίστηκε από το πουθενά. Μάλλον είχε κρυφτεί για να σώσει την ζωή του. Επιτέθηκε με μια κραυγή στον νεαρό πειρατή αλλά βγάζοντας την μαύρη λεπίδα του πατέρα του, ο δεύτερος του έκοψε το κεφάλι και άφησε το νεκρό σώμα του να πέσει στο έδαφος και να βάψει τον χώρο κόκκινο. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 12:36 pm | |
| Έφτασε στα κελιά και βρήκε έναν άντρα με μια περίεργη κάπα να βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα από τα κρεβάτια. Ώστε, εσύ είσαι ο λόγος που άρχισαν να τραγουδάνε από πόνο όλοι αυτοί οι μαρίν εε?! Ζεχαχα, καλή δουλειά μικρέ. Πολύ καλή δουλειά μπορώ να πω. Αν και προσωπικά προτιμώ λίγο παραπάνω φωνές, είναι πιο ωραίο στα αυτιά μου. Καταλαβαίνεις?! Είσαι όντως όσο τρελός έλεγε ο Wilcins! Με λένε Ayato. Ayato Kirishima και μέχρι πριν δυο μέρες ήμουν ένας από αυτούς του μαρίν που άκουσες να "τραγουδάνε". Ωστόσο δεν είμαι πλέον και σκέφτομαι να πάω στην μεγάλη γραμμή για να καταστρέψω λίγο την ησυχία των ανθρώπων εκεί. Τι λες; Είσαι μαζί μου; Σε ενδιαφέρει μια περιπέτεια; Πρώην μαρίν εε?!! Ενδιαφέρον! Και εσύ δεν φαίνεσαι και ιδιαίτερα λογικός του λόγου σου. Πολύ καλά λοιπόν. Δεν γνωρίζω το όνομα μου, δεν το έμαθα ποτέ. Αλλά ο κόσμος πάντα με φώναζε Lelouche. Οπότε ας πούμε πως έτσι με λένε. Είμαι μέσα Ayato, αν δηλαδή με ελευθερώσεις πρώτα. Είπε ο νεαρός άντρας δείχνωντας για πρώτη φορά το πρόσωπο του. Όπως και ο Ayato έτσι και αυτός φάνηκε πολύ μπερδεμένος όταν ο ένας αντίκρισε τα κόκκινα μάτια του άλλου. Ώστε και εσύ. Ώστε και εσύ. Είπαν με μια φωνή. Πρώτη φορά στην ζωή του έβλεπε κάποιον με κόκκινο μάτι ο Ayato. Ακόμα και αν ήταν το ένα μόνο. Να υποθέσω πως έχεις γνωρίσει τον Commodore Daigin, σωστά; Είπε ο ιδιαίτερα έξυπνος νεαρός που άρχισε ήδη να καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Τα μάτια του Lelouche στένεψαν. Το ήξερα... Εκείνος σου έδωσε αυτό το μάτι.. Όπως είχε κάνει και στον πατέρα μου, εγώ τα κληρονόμησα. Για αυτό είναι και τα δυο, μπορώ και ελέγχω την ψυχασθένεια μου. Εν αντίθεσή με εσένα.
Last edited by Hipsteronios on Fri Jan 29, 2016 12:57 pm; edited 1 time in total | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 12:56 pm | |
| Μερικά λεπτά ησυχίας πέρασαν και τελικά ο Lelouche γέλασε. Ζεχαχα, το ήξερα πως εμείς οι δυο θα τα πάμε καλά. Έχεις δίκιο, αυτό είναι ένα δώρο από τον Commodore. Και όχι, δεν το ελέγχω. Αλλά το έχω αποδεχτεί και ζω μόνιμα με αυτό. Για αυτό και είναι και τα δυο μου μάτια ανοιχτά. Είπε τελικά δείχνοντας το πρόσωπο του. Έτσι εξηγείται που ο Wilcins βγήκε από την φωλιά του και ήταν τόσο σίγουρος για την προαγωγή.. Ενδιαφέρον το πως τα φέρνει η τύχη. Είπε ο Ayato καθώς ξεκλείδωνε την πόρτα του κελιού. Μερικά δευτερόλεπτα μετά ο Lelouche ήταν και πάλι ελεύθερος. Έκανε μερικά βήματα και σταμάτησε μπροστά στον καπετάνιο του. Όπως είπα και πριν με λένε Lelouche. Μπορεί να μην μου φαίνεται αλλά είμαι ένας από τους καλύτερους πλοηγούς που υπάρχουν στις αρχικές θάλασσες Ayato. Αν και σκόπευα να γυρίσω πίσω στην βάση με αυτούς τους άχρηστους και να σκοτώσω εκείνο το καθίκι.. Θα σε ακολουθήσω.. Καπετάνιε! Είπε δίνοντας του το χέρι. Κοιτώντας μια το χέρι του και μια εκείνον ο Ayato χαμογέλασε από ευχαρίστηση. Θα χαρώ να σε έχω στο πλήρωμα τότε. Απάντησε ο νεαρός κάνοντας μια δυνατή χειραψία με τον πρώτο του σύντροφο. Πρέπει να καθαρίσουμε το πλοίο από τα πτώματα. Θα το χρησιμοποιήσουμε για να βγούμε στην μεγάλη γραμμή. Το δικό μου είναι αρκετά μικρό και δεν μας χωράει και τους δυο. Συνέχισε ύστερα. Ο Lelouche συμφώνησε με ένα νεύμα και οι δυο άντρες κίνησαν για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 1:18 pm | |
| Δεν τους πήρε πολύ μέχρι να καθαρίσουν όλο το πλοίο από τα πτώματα που κατέληξαν στο πρώην πλοίο του Ayato παρέα με ένα σημείωμα που έλεγε:Προς τον αγαπημένο μας Commodore Daigin. Αυτό είναι το δώρο μας για εσένα. Κάθε πλοίο που θα στέλνεις θα καταλήγει έτσι, κάθε μαρίν που θα βρίσκεται στον δρόμο μας θα πεθαίνει προς τιμήν σου. Ο Lelouche είναι ελεύθερος και θα έρθει μαζί μου στην μεγάλη γραμμή. Από εδώ και πέρα κάθε κίνηση που θα κάνουμε θα είναι εναντίων σου. Σου κηρύσσω πόλεμο. Αλλά σε ευχαριστώ επίσης, που μου έδωσες αυτή την δύναμη τόσο απλόχερα ώστε να μπορώ τώρα να την χρησιμοποιήσω εναντίων σου. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Ύστερα γύρισαν το πλοίο σύμφωνα με τις υποδείξεις του Lelouche ο οποίος από την πρώτη στιγμή απέδειξε πως οι γνώσεις του πάνω στην πλοήγηση πλοίων δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς "λίγο". Το καινούργιο τους πλέον πλοίο κίνησε για την κόκκινη γραμμή σκίζοντας τα άγρια νερά που επικρατούσαν λόγο της τρικυμίας και σύντομα τους έφερε αρκετά κοντά ώστε να μπορούν να δουν καθαρά το τεράστιο βουνό. Είσαι σίγουρος πως θα επιβιώσουμε από αυτό; Φώναξε κοροϊδευτικά ο Ayato στον Lelouche. O δεύτερος έκανε έναν ειρωνικό μορφασμό και του υπέδειξε ότι ρυθμίσεις είχε να κάνει στα πανιά για να ακολουθήσουν το ρεύμα που θα τους οδηγούσε στην κορυφή του βουνού. Ακολουθώντας τις οδηγίες του συντρόφου του ο Ayato έκανε ότι τελευταίες ρυθμίσεις είχαν μείνει και ύστερα άφησε το πλοίο να ακολουθήσει το δυνατό θαλάσσιο ρεύμα που τους κινούσε. Άρχισαν να αναπτύσσουν ταχύτητα και να ανεβαίνουν προς την κορυφή του βουνού.. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) Fri Jan 29, 2016 1:41 pm | |
| Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να μας πάει το ρεύμα στην άλλη μεριά του βουνού. Δεν σε ρώτησα ποτέ, πως νίκησες όλους αυτούς του μαρίν μόνος σου; Ζεχαχαχα, κατέχω μια από τις δυνάμεις των φρούτων του διαβόλου. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν είναι ώρα ακόμα να την μάθεις. Θα δεις, όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα το χρησιμοποιήσω... Φρούτα του διαβόλου εε? Είχα ακούσει ιστορίες για αυτά αλλά δεν γνώρισα ποτέ μου κάποιον που όντως είχε φάει κάποιο.. Πρέπει να είναι ενδιαφέρον να μπορείς να κάνεις όλα εκείνα τα πράγματα. Ίσως και να δοκίμαζα να τιθασεύσω εκείνη την δύναμη αν μου δινόταν η ευκαιρία.. Λοιπόν φίλε μου, πάμε προς την μεγάλη γραμμή. Σε λίγο θα μπούμε στην απόλυτη θάλασσα, σίγουρα θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να βρεις κάποιο φρούτο εκεί. Ζεχαχαχα, υποθέτω πως έχεις δίκιο.. Ωπ! Αρχίσαμε να κατεβαίνουμε... Αυτό θα πει ταχύτητα. Καλύτερα να κρατηθείς Ayato. Λένε πως οι χρήστες φρούτων είστε άχρηστοι αν πέσετε στο νερό...! Όχι πως αν ήσουν απλός άνθρωπος θα είχες πολλές πιθανότητες να ζήσεις από ένα τέτοιο ρεύμα.. Είπε τελικά ο Lelouche καθώς το πλοίο τους έπιανε όλο και μεγαλύτερες ταχύτητες. Μπροστά τους έβλεπα την θάλασσα της μεγάλης γραμμής να απλώνεται απλόχερα. Καταγάλανη και θανατηφόρα για όσους ήταν αδύναμοι! Ότι ακριβώς έψαχναν οι δυο άντρες. Ένας βράχος ξεκόλλησε από τα πλαϊνά και άρχισε να κυλάει προς την πλαγιά που κατέβαιναν οι δυο πειρατές με το πλοίο τους. Υποθέτω πως θα δεις τις δυνάμεις μου αρκετά πιο νωρίς από ότι υπολόγιζα φίλε μου! Πρόσεξε με λοιπόν! Φώναξε ο Ayato καθώς το σώμα του τυλιγόταν με κοφτερά ροζ και μαύρα πέταλα. Katamari Tekken. Μονολόγησε καθώς έστελνε μια γροθιά από πέταλα προς τον βράχο. Συγκρούστηκε μαζί του και τον έκοψε σαν να ήταν χαρτί. Αρκετά κομμάτια πετάχτηκαν προς το πλοίο αλλά δεν προξένησαν κάποια σοβαρή ζημιά. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) | |
| |
| | | | Escaped: Grand Line is the next destination (Τέλος-Minion) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|