pashalis hunder Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 25
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: {Αρχή} Spartan Pirates: War Kingdoms....Part 1 {Διεγραμμένος Χαρακτήρας} Tue Jan 26, 2016 4:40 pm | |
| - Spoiler:
Spartan Pirates - Spoiler:
LeonidasO Captain των Spartan Pirates,είναι ένας άγριος άνθρωπος αυτό φαίνεται από την εηωτερική του εμφάνιση αλλά και το ύψος του (2.15) δυναμικός χωρίς να σηκώνει κουβέντα. Δεν θα διστάσει να σκοτώσει τον αντίπαλό του αλλά δεν προβαίνει σε γρήγορες κινήσεις γιατί έχει στρατηγικό μυαλό και του αρέσει πρώτα να σκέφτεται τις κινήσεις του. Συνήθως παλεύει με το δόρυ και σπαθί αλλά δεν θα διστάσει να παλέψει και με το γυμνό γυμνασμένο του σώμα
- Spoiler:
JackΤο πρώτο μέλος και πλοηγός του πληρώματος και ο ποιο μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος στο πλήρωμα. Πρώην πειρατής όπου έχει διασχίσει ακόμα και θάλασσες του New World έτσι ξέρει και τις παραμικρές λεπτομέρειες για τις θάλασσες. Έμπειρος, υπομονετικός και αρκετά σκεπτικός άνθρωπος. Μπήκε στο πλήρωμα για να ζήσει μία τελευταία εμπειρία στις θάλασσες και γιατί είχε βαρεθεί την καθημερινότητα. Χρήστης του Mythical Zoan Phoenix Phoenix No Mi 
- Spoiler:
''The Five Blades'' ChronoΈνας μοναδικός ξιφομάχος ο οποίος στην μάχη μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα πέντε σπαθιά του κάτι που τον κάνει μοναδικό στο είδος του. Ένας έξυπνος άνθρωπος αρκετά γρήγορος στις κινήσεις του αλλά και αρκετά αφελής επίσης μοναδικός του στόχος είναι να γίνει ένας από τους καλύτερους ξιφομάχους στον κόσμο και συνάμα πολύ γνωστός πειρατής 
- Spoiler:
Goretobar Ο ψαράνθρωπος των Sprartan Pirates, ένας χαρμόσυνος τύπος ο οποίος δεν είναι καθόλου ρατσιστής προς τους ανθρώπους αν και σε όλη του την ζωή έχει νιώσει τον ρατσισμό λόγο και της καταγωγής του αλλά και λόγο της εμφάνισής του με τα πολλά μάτια και τα έξι χέρια. Μπήκε στο πλήρωμα για να δεί πως είναι η πειρατική ζωή αλλά και να κάνει φίλους γιατί ποτέ στην ζωή του δεν είχε. 
- Spoiler:
Zoltan LugosΤο νεότερο μέλος των Spartan Pirates. Στις θάλασσες είναι διάσημος με το όνομα Zoltan ''Bloodlust'' Lugos πρώην καπετάνιος των ''Bloodlust'' Pirates η οποίοι συνχονεύτηκαν στους Spartan Pirates και έγινε ένας από τους Vice Captain του Leonida.Ένας πολύ έξυπνος πειρατής και καλός χειριστής σπαθιού και πιστολιού. Ένας πολύ καλός αρχηγός με ηγετικές ικανότητες. Έχει αδυναμία στο αντίθετο φύλο και το δείχνει κάθε στιγμή ενώ συχένεται τις άσχημες γυναίκες σε σημείο που τις σκοτώνει χωρίς λόγο. Έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν, δεν θέλει να το λέει, αλλά οι marines των κοινηγάνε γι αυτό. Έίναι χρήστης του φρούτου Paramericia: Bara Bara no mi
Πλέον οι Spartan Pirates είχαν φύγει από το νησί Kilauea, όπου είχαν συναντήσει την δυνατότερη ομάδα Bounty Hunters της οργάνωσης ''Jackals'', την Gabriella και μετά από πολλές μάχες μεταξύ του πληρώματος του Leonida και της ομάδας αυτής νικητές έστω και δύσκολα βγήκαν οι Spartan Pirates. Ο καπετάνιος του πληρώματός, ο Leonidas, βρισκόταν στο γιατρείο του Goretober γιατί είχε τραυματιστεί στον ώμο από μία επίθεση του Issac.Τότε ο Goretober ενώ του έραψε την σχησιματιά και την καυτηρίασέ, έδεσε τον ώμο του Leonida με επιδέσμους -Καπετάνιε τραυματιστήκατε σοβαρά στην προηγούμενη μάχη -Προστάτευα το πλήρωμά μου....και εσύ δεν πήγες πίσω όμως πάλεψες αρκετά και σε είδα να κάνεις κάτι καινούριο....πως το είπες...Fishman.......Karate??? -Ναι, είναι ένας τρόπως μάχης που τον μαθαίνουμε από μικροί και το έχουν δημιουργήσει οι ψαράνθρωποι ώστε να γίνουμε ποιο δυνατοί. Στο Fishman Island έμαθα και ιατρική από τον πατέρα μου που ήταν ο αρχηγιατρός εκεί -Ήταν???....τι έγινε??? -Όταν έφυγα από το νησί και κατευθύνθηκα προς τις ανοιχτές θάλασσες ο πατέρας μου αρρώστησε βαριά και έτσι εγώ άρχισα να ψάχνω γιατρία στην αρρώστια του. Ο πατέρας μου πέθανε αλλά δεν έχω σταματήσει να ψάχνω ακόμα, αν και έχω χρόνια να κάνω κάποια πρόοδο στις έρευνές μου | |
|