Who is online? | In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. | |
| | |
Author | Message |
---|
Argon Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 26
![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Tue Aug 08, 2017 11:44 pm | |
| Επιστρέψαμε στη Mrta Ravi στις φτωχογειτονιές. Αλλά όχι στο πανδοχείο που ήμασταν πριν, αλλά σε ένα σπίτι. Ένα σπίτι που μάλιστα στεκόταν καλύτερα από ότι τα υπόλοιπα γύρω του. Ο Kamenosuke είχε το κλειδί για το μέρος. Άνοιξε την πόρτα και με άφησε να περάσω πρώτος. Εκεί μέσα στο ένα και μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού -που ήταν σχετικά ευρύχωρο από την άλλη- με περίμενε μια έκλπηξη που δεν θα την μάντευα ποτέ. -Χαίρεται Mr. Shadow, χρόνια και ζαμάνια. -Στρατηγέ Kenobi, τι κάνετε εδώ; -Βλέπω ότι δε σε εξέπληξα και ιδιαίτερα ή απλά δεν το βλέπω πάλι; -Το δεύτερο κύριε, η έκπληξη μου είναι αληθινή πιστέψτε με. του είπα καθώς δίναμε τα χέρια. -Σκληρός όπως πάντα βλέπω διοικητά. είπε μια φωνή από πίσω του και ξεπρόβαλε ο Ronin. Αυτός και αν με εξέπληξε, αλλά από την άλλη όπου ήταν ο Kenobi ήταν και αυτός. Ήταν ωραία αίσθηση που τον έβλεπα. Ένας παλιός σύμμαχος που είχαμε πολεμήσει κάμποσες φορές στο πλευρό ο ένος του άλλου. Κάναμε μια γερή χειραψία. -Κρατιέσαι καλά βλέπω. -Το ίδιο θα έλεγα και για σένα, αν σκεφτείς που έχεις φτάσει και το γιατί είσαι εδώ. Τα λόγια του με επανέφεραν στο τώρα. -Αυτό είναι αλήθεια γιατί είμαι εδώ; Δεν είχα ακούσει ότι εσείς θα είστε υπέυθυνοι της αποστολής. -Καμία σχέση, η αποστολή έχει τεθεί υπό την ηγεσία σου. Υπάρχει κάτι σημαντικότερο που πρέπει να συζητήσουμε. ανταποκρίθηκε ο στρατηγός και μου έκανε νόημα να καθίσω στο τραπέζι που ήταν το μοναδικό έπιπλο -μαζί με τρεις καρέκλες- στο χώρο. Κάθισα. Απάνω στο τραπέζι υπήρχαν εφτά den den mushi, όλα τους ανοικτά και φαινόντουσαν να λειτουργούν. -Τι συμβαίνει εδώ; ρώτησα με την ίδια ψυχραιμώτητα όπως πάντα. -Καλησπέρα σας Mr. Shadow. To όνομα μου είναι Nathaniel Caros και εκπροσωπώ μια ομάδα εντός της Κυβέρνησης που θα ενδιαφερόταν πολύ να σας "στρατολογήσει" ας το πούμε. μίλησε το κεντρικό από αυτά. Κοίταξα για λίγο τον Kenobi προτού γυρίσω να απαντήσω. -Λυπάμαι που μπήκατε σε τέτοιο κόπο αλλά το έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύω να ενταχθώ στο σώμα. Τώρα αν με συγχωρήτε έχω μια δουλειά να κάνω για λόγου σας. -Μην ανησυχήτε Mr. Shadow, γνωρίζουμε για αυτό. Το γεγονός του ότι ακριβώς δεν είστε Marine αλλά έχετε αυτή την παράξενη και ενδιαφέρουσα θέση μέσα στην Κυβέρνηση σας κάνει ακόμα πιο πολύτιμο. Οκ τώρα επισήμως ένιωθα δελεασμένος να μάθω παραπάνω. -Ποιοι ακριβώς είστε εσείς; ρώτησα απευθυνόμενος σε όλους παρότι πάλι μόνο ο ένας τους μιλούσε. -Ονομαζόμαστε "Board of Government" και δεν υπάρχουμε για αυτόν τον κόσμο Mr. Shadow. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαριστεί από την αρχή. απάντησε επιτακτικά. | |
|  | | Argon Bounty Hunter

Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 26
![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Wed Aug 09, 2017 12:09 am | |
| -Και τι ακριβώς είναι αυτό που κάνετε; -Είμαστε μια δύναμη που αγνοεί το ναυτικό και υπακούει απευθείας στους ηγέτες του κυβερνητικού σώματος. Το ναυτικό δεν έχει επίγνωση για εμάς επίσης. Όχι αυτό που ρώτησα αλλά τέλος πάντων. Προφανώς θέλει να πάω με τα νερά του. Κομπλέ. -Δεν κάνετε και πολύ καλή δουλειά. ανταποκρίθηκα κοιτώντας τους ναυτικούς δίπλα μου. -Δεν τελείωσα. Δεν υπάρχουμε στα πρακτικά γιατί πρέπει να κάνουμε πράγματα που μπορεί να μην πρέπει ούτε το ίδιο το ναυτικό να μάθει ή να είναι κατά ένα τρόπο "εναντίων" του. Ξετρυπώνουμε προδότες, καθερούμε ακατάλληλους διοικητές, προστατεύουμε άκρως άκρως απόρρητες πληροφορίες... -Είπατε "άκρως" δύο φορές. -Ακριβώς! Βλέπετε Mr. Shadow, επειδή ακριβώς δεν υπάρχουμε χρειαζόμαστε μια ομάδα ατόμων να μπορεί να εκτελεί το έργο μας. Υψηλόβαθμα στελέχη όπως ο στρατηγός Kenobi, πράκτορες όπως ο Kamenosuke, ανερχόμενα ταλέντα του ναυτικού που δεν έχουν επηρεαστεί πλήρως από τους ανωτέρους τους είναι άτομα που φτιάχνουν μια πολύ επίλεκτη ομάδα ανθρώπων που κάνουν αυτό το έργο πραγματικότητα. Θέλουμε λοιπόν να ανήκετε και εσείς σε αυτή την επίλεκτη ομάδα. Άνθρωπος με τις δικές σας ικανότητες, διασυνδέσεις και ταλέντο είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. -Ενδιαφέρον αλλά δεν φαίνεται πολύ επικερδές για μένα κάτι τέτοιο, ειδικά όταν πληρώνομαι από το ναυτικό πρακτικά. -Λάθος κύριε! Πληρώνεστε από την Κυβέρνηση, αλλά όπως και να έχει αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείται. Η δουλειά που κάνετε τώρα θα συνεχιστεί κανονικά και θα δράτε σαν να μην υπάρχουμε. Το μόνο που θα κάνετε είναι να λαμβάνεται αποστολές από την πλευρά μας και να τις φέρνεται εις πέρας. Πρακτικά σας προσφέρουμε δεύτερο εισόδημα όπως επίσης πλέον αντί να απευθύνεστε μέσω του ναυτικού στην Κυβέρνηση, η ίδια η Κυβέρνηση θα είναι σε ομιλία μαζί σας και θα εγκυάται για εσάς. Μιλούσα με έναν άντρα που δεν ήξερα και που δεν έβλεπα το πρόσωπο του. Η φώνη δεν μου δήλωνε ότι με κορόιδευε και εμπιστευόμουν τον Kenobi και τον Ronin, οπότε ήμουν πρόθυμος να δεχθώ τα όσα άκουγα. -Πρακτικά σας ζητάμε να κάνετε κάποια παραπάνω δουλειά από αυτή που κάνετε ήδη για εμάς και θα κερδίσετε έξτρα προνόμια. -Όπως; -Όπως λεφτά, συμμάχους, όπλα, πέρασμα από μέρη σε όλη τη θάλασσα, δεν θα συνεχίσω. Κάντε τις δουλειές μας όπως κάνετε και τώρα και η Wolfpack μπορεί να πάρει όλοι την δόξα όταν θα έχετε πετύχει τους στόχους μας. Εκείνη την στιγμή ο Kenobi μου άφησε ένα παράξενο den den mushi -τετραγωνισμένο, άσπρο, με μαύρο λογότυπο των marines και ένα φωτάκι στην κορυφή του- δίπλα μου και ο Ronin μου άφησε ένα χάπι. -Αν δέχεστε να ενταχθείτε στην ομάδα μας πάρτε το den den mushi. Με αυτό θα μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί, όπως επίσης το λαμπάκι στην κορυφή θα λάμπει όταν ένα μέλος της ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας. Αν από την άλλη δεν ενδιαφέρεστε δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Κυβέρνηση σας χρειάζεται αυτό τον καιρό όπως και να έχει. Παρακαλώ μόνο να πάρετε το χάπι τότε. Θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε αυτή την συνάντηση και να μην αφήσουμε αχρείαστα στοιχεία για την ύπαρξη μας να κυκλοφορούν ανεξέλεχτα. | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Wed Aug 09, 2017 12:30 am | |
| Science Fiction έγινε η ιστορία; Πάντως όλα αυτά είναι δελεαστικά. Μου προσφέρεται η ευκαιρία να πηδήξω κάμποσα σκαλιά για την άνοδο μου στην κορυφή με αυτό που συμβαίνει εδώ. -Αν μου επιτρέπετε. Ποιος είναι ο απότερος σκοπός σας; Ο τελικός σας στόχος; -Αυτός θα ήταν η διατήρηση της τάξης στο κόσμο. -Φυσικά. -Λοιπόν; -Δέχομαι. Αλλά θα κρατήσω και το χαπάκι αν μου επιτρέπετε. -Βεβαίως δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για την απόφαση σας. Πρέπει φυσικά να σας τονίσω ότι δεν επιτρέπετε να μιλάτε για την ομάδα σας σε άτομα εκτός ομάδας ή γενικά να γίνεται άσκοπη χρήση του ονόματος μας. Αυτό θα επιφέρει συνέπειες από μέρους μας. Εννοείται πως τα μέλη του πληρώματος σε είναι εξουσιοδωτημένα να γνωρίζουν, αλλά μιλώντας πάντα μόνο για εκείνα που ταξιδεύουν μόνιμα μαζί σας. Main Department όπως το ονομάζεται, σωστά; -Καταννοητό. Δεν θα υπάρξει θέμα. -Έχουμε ακούσει τα καλύτερα για εσάς και γνωρίζουμε την δουλειά σας, για αυτό και είμαστε πρόθυμοι να σας δείξουμε εμπιστοσύνη ακόμα και όταν δεν έχουμε δει με τα μάτια μας τις πράξεις σας. Τώρα αν μου επιτρέπετε θα σας αναθέσω την πρώτη σας αποστολή. -Αυτό ήταν γρήγορο. -Η αλήθεια είναι ότι ζητηθήκατε μετά από σύσταση μας να βρίσκεστε εδώ. Ο πράκτορας Kamenosuke και ο καπετάνος Kuul στάλθηκαν από εμάς επίσης για να βρουν τον επαναστάτης σας. Τι στο καλό; Ακόμα και Kuul ανήκει σε αυτή την ομάδα; Νόμιζα ότι ήταν επίλεκτη. -Ο άντρας αυτό -Salco Maotel- έχει στην κατοχή του κάποια χαρτιά που πρέπει να καταστραφούν πάση θυσία. Ο θανάτος του άντρα μαζί με την καταστροφή των εγγράφων αυτό είναι της ανώτερης δυνατής προτεραιότητας για εμάς και πλέον και για εσάς. -Κατάλαβα. Πρακτικά ότι είχα να κάνω απλά πρέπει να καταστρέψω μερικά έξτρα χαρτιά. -Ακριβώς. Απλά μια λεπτομέρεια που δεν θέλαμε να προσθέσουμε στα κύρια έγγραφα της αποστολής. -Δεκτό. Θα το αναλάβω λοιπόν. -Έξοχα νέα. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας καλοσορίσω άλλη μια φορά στην ομάδα μας. Να θυμάσται πάντα Mr. Shadow. Δεν υπάρχουμε για τον κόσμο! με αυτό το έκλεισε, όπως και όλοι οι άλλοι πολυλογάδες της ομάδας. Καλά δεν ντρέπονται να κρυφακούνε; -Χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζί μας... μου είπε ο Kenobi ...πλέον ανήκεις πιο πολύ από ποτέ με την Κυβέρνηση. Όπως είπα, μόλις τώρα κάποιοι τυχαίοι υψηλόβαθμοι τυπάδες με γλύτωσαν από πολλά σκαλιά για να φτάσω πιο κοντά στον στόχο μου. | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Wed Aug 09, 2017 4:37 pm | |
| Masta's POV
-Λοιπόν τεμπέληδες ώρα για δουλειά! -Πολύ πάνω σου το πήρες. -Συνήθεια από τον στρατό. Kanae, εσύ θα πάρεις το μεγάλο ψάρι... -Εγώ θέλω το μεγάλο ψάρι αν είναι. -Δεν το εννοώ κυριολεκτικά ηλήθιε. Τον Imad εννοώ. Μπαίνεις, καθαρίζεις, αν μπορείς βρίσκεις ή βάζεις ενοχοποιητικά στοιχεία. Τα γνωστά. -Κατανοειτό. -Viera εσύ ανάλαβε τους Flowers of Mrta. Έχεις μείνει στο νησί καιρό και θα μπορέσεις να το αναλάβεις καλύτερα. Πάρε και τον Kisame μαζί σου μπας και φανεί καμιά φορά χρήσιμος. -Μάλιστα κύριε. -Άουτς...να σαι καλά φίλε. -Και όπως είπαμε για την αρχηγό τους την Sana. -Βεβαίως. Και έτσι μείναμε εγώ και ο Frankenstein. Τέλεια! Θα μπορούσα να τον είχα στείλει με κάποιον άλλο, αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί τι να στείλω έναν δόκτωρα να κάνει: να παίξει ξύλο με ληστές ή να δολοφονήσει έναν μεγιστάνα; Μοιάζουν σαν όλα αυτά να είναι το ατού του. Όπως και να έχει θέλω να έχω τα μάτια μου πάνω του. -Νιώθω την ανησυχία πάνω σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αγαπητέ μου. Δεν θα είμαι βάρος. -Δεν ανησυχώ για τίποτα τέτοιο. Αν μείνεις κοντά μου δεν θα υπάρξει πρόβλημα. του απάντησα ενώ άνοιγα ένα ακόμα τσιγάρο. -Α τότε η ανησυχία σου οφείλεται σε μένα τον ίδιο προσωπικά; Τον κοίταξα με ένα νεκρό βλέμμα. -Ξέρω ότι δεν είσαι στην πραγματικότητα αδύναμος. Η αύρα σου εκπέμπει κάτι αφύσικο, κάτι που δεν είναι ανθρώπινο. Και έπειτα λες ότι ξέρεις για μένα, ή μάλλον ότι έχεις δει άλλους σαν και εμένα. Τότε ξέρεις. Ξέρεις τι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει έτσι. Δεν ήθελα και όμως αναγκάστηκα να κάνω κάποια πράγματα που με στοιχειώνουν ακόμα. Αυτό είναι κάτι που δεν σκοπεύω να αφήσω να μαθευτεί. Με πιάνεις; το βλέμμα μου ήταν βλοσσυρό και τα λόγια μου έβγαιναν απειλητικά, όμως δεν φαινόταν να επηρεάζεται. -Όλοι μας έχουμε μυστικά Masta. Το θέμα δεν είναι γιατί χρειάστηκες να κάνεις ότι έκανες, αλλά το πως θα καταφέρεις να κρατήσεις τις συνέπειες από το να βγουν στην επιφάνεια. μου ανταποκρίθηκε ψύχραιμα Αργά ή γρήγορα θα συμβεί αυτό Masta, δεν σκοπεύω να είμαι εγώ αυτός που θα το αποκαλύψει. Μου προκαλείς περισσότερο ενδιαφέρον για το ότι μπορείς να το συγκρατείς μέσα σου παρά για το τι είσαι. Το ότι θα μαθευτεί από μόνο του είναι θέμα χρόνου... Άνοιξα και άλλο τσιγάρο, το πρώτο το είχα κάνει σχεδόν με μία ρουφηξιά. -..ότι και να κάνεις για να το περιορίσεις. -Frankenstein πρέπει να ξέρω: ποιος είσαι στα αλήθεια; Γιατί βρίσκεσαι εδώ; Γιατί δεν με νοιάζει τι λες ή τι κάνεις με μένα, αλλά αν είναι με τα παιχνίδια σου να διακυνδυνέψεις τις ελπίδες των υπόλοιπων στην Wolfpack προτιμώ να σε τελειώσω τώρα και να δεχθώ τις συνέπειες μετά. -Είμαι εδώ για να παρατηρήσω και να μάθω. Ήστε μια μοναδική ομάδα με άτομα που ούτε καν καταλαβαίνουν ότι μπορούν και αγγίζουν διαφορετικούς κόσμους το ένα από το άλλο. Και όμως συνηπάρχεται και δένεστε με μια οντότητα που ονομάζεται Mr. Shadow. Τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο αυτόν φίλε μου είναι οι άνθρωποι. Οπότε ακολουθώ αυτό που θεωρώ το μεγαλύτερο από όλα σε αυτή την περίοδο του κόσμου. | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Wed Aug 09, 2017 4:54 pm | |
| Ήμουν δίσπιστος, δεν μπορούσα να μην είμαι μαζί του. -Θα σε προσέχω πάρα ταύτα αν μου επιτρέπεις δόκτωρ. -Πολύ καλά πάντως να ξέρεις Masta όλο αυτό είναι η δουλειά μου. Αν νομίζεις ότι παίρνω ευχαρίστηση από το να κάθομαι και να καταγράφω τις κινήσεις σαν να είμαι ζωολόγος που βλέπει κάποιο διαταραγμένο ον κάνεις λάθος. Με ευχαριστεί η δουλειά μου και για αυτό είμαι έτσι και για αυτό είμαι ο καλύτερος. Θα μπορούσα ακόμα να βοηθήσω και εσένα αν το επιθυμούσες.\ Σοκαρίστηκα λίγο. -Τι εννοείς; -Όπως σου είπα δεν θα μπορέσεις να το εμποδίζεις για πάντα και όσο δυναμώνεις τόσο θα αγριεύει αυτό μέσα σου. Μπορώ να σε βοηθήσω να το καθυσηχάσεις για περισσότερο διάστημα και αν ήμαστε τυχεροί ίσως και να το ελέγξεις. Πως μου το γύρισε έτσι; Δε περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο. -Το...το εννοείς; -Φυσικά, άλλωστε είναι η δουλειά μου να βοηθάω αυτούς που πονάνε. Και θα πονέσεις ψυχικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σκέψου το κάποια στιγμή και πες μου. Πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν μπορέσεις να το ελέγξεις η Wolfpack θα αποκτήσει πολύ περισσότερα μαζί σου από ότι περίμεναν. Είναι άραγε εφικτό; Μπορεί όντως αυτός ο τρελός επιστήμονας να μην είναι πρόβλημα όπως τον είδα αλλά η λύση στο πρόβλημα μου; Θα μπορούσα να το σταματήσω;... -Λοιπόν, ποια είναι η αποστολή μας διοικητή; με επανέφερε η φωνή του στο τώρα. -Χμ; Ω ναι! Εμείς θα είμαστε πατροπαράδοτοι και θα αναλάβουμε πειρατές. Της ερήμου βέβαια αλλά πειρατές. -Της ερήμου; -Πράγματι. Dune Raiders τους φωνάζουν. Υπάρχει μια μικρή έρημος κάμποσα χιλιόμετρα από εδώ που βρισκόμαστε. Λέγεται ότι η εν λόγο συμμορία έχει εκεί την βάση τους. Χτυπάνε που και που τα περιφερειακά κτήρια της πόλης. Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο νησί, οι συνεχείς ζημιές που προκαλούν έχουν αρχίσει να γίνονται κοστοβόρες. -Πολύ καλά. Οδήγησε μας διοικητά. Ίσως μπορέσω να βρω κάνα σπάνιο είδος σε αυτή την έρημο που ανέφερες. -Ναι... ανταποκρίθηκα κάπως δισταχτηκά. Μετά από όλο αυτόν τον διάλογο δεν ξέρω τι να σκεφτώ και που να επικεντρωθώ. Έτσι νιώθει άραγε ο Argon όταν μας λέει ότι του κάνουμε το κεφάλι να πονάει; | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Fri Aug 11, 2017 1:52 pm | |
| Argon's POV
O Kenobi και ο Ronin δεν έμειναν. Τα Special Ops των Marines είχαν πάντα και παντού μια under cover super secret αποστολή. Κάπου χρειάζονταν πάντα να κάνουν κάτι. Πάντως με διαβεβαίωσαν ότι πλέον θα με βλέπουν συχνά με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Όμως προτού φύγει το ζήτησα ένα πράγμα: είχα μείνει στο τελευταίο από τα θαυματουργά μου παυσίπονα και η αλήθεια είναι ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα. Θα χρειαζόμουν περισσότερα, κάτι το οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσα να το κάνω μιας και εξαρχής αυτά τα είχα παράνομα. Όμως ο Kenobi ήταν ψηλά στην σκάλα της Κυβέρνησης και θα του ήταν εύκολο να μου τα παρέχει. Είπε πως με την πρώτη ευκαιρία θα μου έβρισκε μερικά. Τώρα επέστρεφα στον αρχικό λόγο που είχα έρθει στο νησί. Η επανάσταση. -Το τελευταίο καιρό η Επανάσταση δείχνει απελπισμένη να κερδίσει εδάφη. Μετά το πλήγμα που της προκαλέσατε και την εξάλειψη της πρακτικά από την North Blue, καθώς και άλλων καταστροφών στις ιδιοκτησίες της στις αρχικές γενικότερα, αποφάσισε μόνη της να οπισθοχωρήσει και να πιέσει την θέση της στην Grand Line. -Ας πιέσει όσο νομίζει. Όσο χάνει εδάφη κάπου είναι καλό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κρατήσει τον όρκο της να προστατεύει όλους τους πολίτες, ενώ από την άλλη η Κυβέρνηση πραγματοποιεί τα λόγια αυτά. -Απλά κύριε θεώρησα πρέπον να σας τονίσω την τωρινή κατάσταση. Επίσης ήθελα να σας δείξω αυτό. Το βρήκαμε σε μια επιδρομή που κάναμε προσφάτως σε μια βάση τους. είπε ο Kamenosuke και μου έδωσε ένα κομμάτι διπλωμένου χαρτιού. Το ξεδίπλωσα και το κοίταξα. Ευτυχώς είμαι μάστερ στο να μένω ανέκφραστος γιατί αλλιώς τα μάτια μου θα είχαν πεταχτεί έξω. -Τι είναι αυτό; ρώτησα ψύχραιμα ενώ κρατούσα ένα πόστερ επικύρηξης του εαυτού μου για 55.000.000 belli. -Αυτό κύριε είναι ένα πόστερ επικύρηξης εκδομένο από την επανάσταση. Όπως φαίνεται η Επανάσταση έχει αρχίσει να εκδίδει διάφορα τέτοια. Όχι πολλά και σίγουρα δεν προσφέρουν ποσά όπως η Κυβέρνηση, όμως είναι για να σημαδέψουν άτομα που τους προκαλούν συχνά ζημιά. Βέβαια κανένα άλλο από αυτά που βρήκαμε δεν ήταν κοντά στο ποσό σας. Με επικύρηξε η επανάσταση. Το είδαμε για αυτό. Και δεν είναι ότι το έκανε μόνο, είμαι και ο πρώτος στο μαύρο βιλίο τους πρακτικά. -Κανένας από μόνος του στην περίοδο που διανύουμε δεν έχει κάνει τόση ζημιά στην Επανάσταση όσο εσείς. Το ποσό φαίνεται δικαιολογημένο. Δικαιολογημένο;! Μου άρεσε ο τυπάς, δεν άφηνε να φαίνονται συναισθήματα ούτε εκείνος. Ήταν υπερβολικά ψύχραιμος και μιλούσε ευθαίος. Αλλά τώρα θα τον βάραγα. Άκου δικαιολογημένο... είναι ενάντια στην φύση να καταζητούμαι. Καταραμμένη Επανάσταση. -Το θέμα είναι ότι λογικά πλέον δεν μπορούμε να κρυφτούμε από την Επανάσταση. Ακόμα και αν είστε νέος στην Grand Line οι πιθανότητες να σας αναγνωρίσουν μέσω του πόστερ είναι αρκετές. Στραπατσάρισα το χαρτί και του το έδωσα. -Δεν έχει σημασία. Αν με αναγνωρίσουν και έρθουν να με βρουν για αυτό τον λόγο η δουλειά μας θα είναι πιο εύκολη. Αν από την άλλη η φήμη μου αρκεί για να τους τρομάξει τότε δεν είναι σημαντικός κίνδυνος. | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Fri Aug 11, 2017 2:12 pm | |
| -Πολύ καλά. Τότε αν μπορώ να αναφερθώ σε ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να έχουμε. Έχουμε σοβαρές υποψίες ότι κάποιος από τους άλλους συμβούλους είναι προδότης σωστά. Τότε ήταν πρέπον να φανερωθούμε μπροστά τους;-Σκέφτεσαι τα ενδεχόμενα, κάτι που μου αρέσει, αλλά ανησυχείς χωρίς λόγο Kamenosuke. Ακόμα και αν υπάρχει προδότης και καταλάβει τον κανονικό λόγο που είμαστε εδώ δεν θα κάνει τίποτα φανερά. Αν βγει να μιλήσει θα καρφωθεί και τότε το κεφάλι του θα πέσει. Θα αναγκαστεί να κάτσει ήσυχος. Επειδή όμως θα φοβάται την επέμβαση μας θα προσπαθήσει να κάνει πράγματα υπό τις σκιές και αυτή θα είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να πιάσουμε κάποιο λάθος του και να τον ξεσκεπάσουμε. Από την άλλη αν όντως δεν είχαμε φανερωθεί και είχαμε έρθει στο νησί κρυμμένη, το να μας ξεσκέπαζε τότε δεν θα επέφερε κανέναν κίνδυνο για εκείνον και θα χαλούσε την αποστολή μας.-Κύριε, κυνηγοί επικυρηγμένων υπάρχουν παντού. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν πρόβλημα απλά κάποιοι τέτοιοι να τριγυρνάνε μέσα στην πόλη.-Γιατί δεν είμαστε απλοί κυνηγοί και αν δεν το έχεις παρατηρήσει η Wolfpack δεν κόβει απλά βόλτες, αλλά πηγαίνει όπου έχει σίγουρα κάποια δουλειά να φέρει εις πέρας. Ακόμα και αν δεν μας θεωρούν απειλή οι πειρατές ή οι Επαναστάτες της Μεγάλης Γραμμής παραμένουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Οι περισσότεροι πλέον ξέρουν πως δρούμε.-Καταννοειτό κύριε. Ευχαριστώ που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου. είπε και έκανε μια ελαφριά υπόκλιση. Πραγματικά μου άρεσε ο τύπος. Ώρες ώρες θα ήθελα και οι άλλοι στο πλήρωμα μου να ήταν τόσο ήρεμοι. Ίσως να μπορούσε να τους διδάξει; -... απάντησε ο Arashi λες και διάβαζε την σκέψη μου. -Έχεις δίκιο αγόρι μου. Θα τον βάζαμε σε μεγάλο ψυχικό κίνδυνο αν του αναθέταμε κάτι τέτοιο. Εκείνη την ώρα μπήκε στον χώρο ο Kuul -Υο! I broght steak for the steak out and e barrelll of saki... Συνέχησε να παθαίνει εγκεφαλικό όπως φαίνεται. Πάντως έφερε σάκε, βασικό. Και μπριζόλες υποθέτω αλλά δεν ξέρω γιατί... Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι έφερε μόνο ένα βαρέλι ποτό και είχαμε θέμα. -Arashi επειδή δεν φτάνει και για τους τέσσερις μας αρκετό θα πρέπει να πιούμε λιγότερο. Εγώ φυσικά περισσότερο από εσένα μιας και είμαι το αφεντικό.-...-Ω!; Τι μας λες μπεκρή λύκε; Ας είναι, θα το αποφασίσουμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο.-Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί.-...![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Tv0KQp](https://i.makeagif.com/media/2-27-2014/tv0KQp.gif) | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Fri Aug 11, 2017 3:36 pm | |
| Τελικά έχασα. -Ώρα για το σχέδιο δράσης. είπα τραβώντας την προσοχή των άλλων δύο. Αυτός ο Kuul μέχρι και ψησταριά είχε φέρει για να ετοιμάσει τις μπριζόλες. Γιατί καταλήγω να δουλεύω με τέτοιους τύπους διαρκώς; -Ξέρουμε ότι ο κύριος στόχος των Επαναστατών είναι να δολοφονήσουν τον βασιλιά, για αυτό Kamenosuke θέλω να εισχωρήσεις στο παλάτι. Θέλω να είσαι κρυμμένος αλλά πάντα κοντά στον βασιλιά, να είσαι πιο κοντά του από ότι οι βασιλικοί του φρουροί. Θα τον βλέπεις συνεχώμενα ότι και να κάνει σε όποιον χώρο και να μπει. Μπορείς να βγάλεις οποιαδήποτε πιθανή ενόχληση ή κίνδυνο από μπροστά του αλλά χωρίς να σε καταλάβει.-Βεβαίως κύριε.-Παράλληλα όμως πρέπει να προχωρήσουμε την έρευνα μας. Kuul επικοινώνησε με τον Adil, πες του να σου παραχωρήσει όσο αρχεία και στοιχεία έχει για τους άλλους συμβούλους. Θέλω να τα αναλύσεις και να τα ξεζουμίσεις όλα. Πρέπει να βρούμε μέσα από εκεί κάποιο κίνητρο ώστε να προδώσει κάποιος από αυτούς τον βασιλιά -πέρα του ότι είναι ανίκανος-.-Live thiz too meh boss. -Εσείς κύρις πως θα δράσετε;-Εγώ με τον Arashi θα μείνουμε εδώ και θα σας περιμένουμε.-Δεν θα επέμβεται;-Δεν υπάρχει αξία στο να ψάχνω στα τυφλά στον δρόμο, ούτε να ρωτήσω τριγύρω για έναν επαναστάτη που δεν ξέρουν καν ότι βρίσκεται εδώ. Επίσης αμφιβάλλω ότι οι απλοί πολίτες τριγύρω θα έχουν κάποια σημαντική πληροφορία για τους συμβούλους, ενώ οι πλούσιοι πιθανότατα δεν θα ασχοληθούν να μου μιλήσουν καν. Δεν υπάρχει άγχος, όλα βαίνουν ομαλώς. Εξάλλου η Επανάσταση είναι προβλέψιμη. Με κοιτάξαν παραξενεμένοι. -Το ότι φανήκαμε στους συμβούλους ήταν σωστή κίνηση. Είναι δεν είναι κάποιος προδότης εφόσον μας είδαν αυτοί νέα ότι είμαστε στο νησί θα μαθευτούν και θα το ακούσει και ο επαναστάτης μας. Θα ξέρει ότι θα προσέχουμε τον βασιλιά. Αν τον πλησιάσει μπορείς να με ενημερώσεις εσύ και θα φανώ να τον πιάσουμε. Ο Adil δεν κινδυνεύει γιατί ακόμα και αν βγάλουν τον βασιλιά από την μέση θα χρειαστούν τον Adil λόγο του μυαλού του και την γνώση του στους αριθμούς. Οπότε είμαστε καλλυμένοι από εκεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πάνε με πιο αργούς ρυθμούς, θα είναι προσεκτικοί. Ένα πράγμα κάνει η Επανάσταση σε αυτή την περίπτωση: βρίσκει βοήθεια εκ των έσω. Θα ξεσηκώσει κόσμο, θα μιλήσει με τοπικές οργανώσεις και θα τις αφομοιώσει. Όμως σε λίγο δεν θα έχουν κανένα να στραφούν λόγο της ομάδας μου. Έτσι θα τους μένει μια λύση: να μας βγάλουν από την μέση και τότε θα έρθουν από μόνοι τους σε εμάς. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται να μας απασχολεί είναι για το αν υπάρχει ή όχι προδότης μέσα στο παλάτι για να κλείσουμε την υπόθεση. Έδειχναν και οι δύο εντυπωσιασμένοι. -Κύριε πως μπορείτε να είστε σίγουρος για όλα αυτά;-Έχω πιάσει δεκάδες πειρατές Kamenosuke, αλλά έχω πιάσει χιλιάδες επαναστάτες. Κρατάτε επαφή μαζί μου. Κάθε μία ώρα θα καλείτε να μου λέτε τοποθεσία σας και πρόοδο. Αν δεν γίνει αυτό θα θεωρήσω ότι κάτι συναίβει και θα επέμβω.-Μάλιστα κύριε. ανταποκρίθηκε ο Kamenosuke επιστρέφοντας στο ατάραχο ύφος του. -ΟΚ111 ανταποκρίθηκε και ο Kuul. Μέχρι και το θαυμαστικό προφέρει λάθος... ![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 2225864208](/users/1217/23/49/26/smiles/2225864208.gif) | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Sat Aug 12, 2017 3:17 pm | |
| Kanae' POV
Δεν είχα όρεξη για τίποτα από όλα αυτά. Δεν μου άρεσε να βοηθάω έναν άχρηστο βασιλιά να κρατάει το κεφάλι του στην θέση. Από την άλλη ήξερα ότι ούτε του Argon του άρεσε αυτό κι όμως μπορούσε να δείξει ψυχραιμία, μπορούσε να δείξει υπομονή. Έπρεπε να κάνω το ίδιο. Η έπαυλη του Imad βρισκόταν πάνω σε έναν λόφο στα περίχωρα της πόλης. Απομακρυσμένο από τον άμεσο κόσμο και σε σημείο όπου μπορούσε να επιβλέπει όλο τον χώρο γύρω του. Βέβαια οι υπόλοιποι έπρεπε να είναι κοντά για να μπορούν να βλέπουν τι γινόταν εκεί. Καλύτερα έτσι. Συνήθως έπρεπε όλα να γίνονται κρυφά, να βγάλουμε από την μέση τον αρχηγό χωρίς να μας καταλάβουν οι φρουροί του, όμως τώρα τα πράγματα ήταν αλλιώς. Είχα δικαίωμα να σκοτώσω και τους φρουρούς και γενικά να τα κάνω ρημαδιό. Για πρώτη φορά θα ήταν εύκολο. Και δεν θα υπήρχαν μάρτυρες. Αναίβηκα τον λόφο και πλησίασα προς την πόρτα όπου εκεί στεκόντουσαν δύο φρουροί. -Για που νομίζεις ότι το έβαλες κοπελίτσα. Αυτή εδώ είναι η έπαυλη του μεγάλου Im... μίλησε ένας από τους φρουρούς, αλλά προτού προλάβει να τελειώσει τράβηξα τις δύο μου βαλλίστρες και έριξε και σε αυτόν και στον διπλανό του στο στήθος. Πραγματικά θα ήταν εύκολο για πρώτη φορά. Πλησίασα έναν από τους δύο νεκρούς φρουρούς και έσκυσα την μπλούζα του. Φόρεσα το κομμάτι σαν μαντήλι γύρω από το στόμα και την μύτη μου. Πλησίασα προς την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη. Αυτές οι λεπτομέριες με τρέλαιναν. Έσκυψα και έψαξα τους φύλακες μέχρι που βρήκα τα κλειδιά για να μπω μέσα. Η έπαυλη ήταν ωραία μέσα, ζεστή με θερμά χρώματα, αλαβάστινα αγάλματα και μεταξωτές κουρτίνες. Για κάποιον που δεν είχε μεγαλώσει εξαρχής σε τέτοιο κλίμα ο Imad είχε καλό γούστο. Μόλις μπήκα στον χώρο τράβηξα τα βλέμματα όλων. Υπηρέτες, φρουροί, ακόμα και...σκλάβοι. Αυτό ήταν. Μόλις είχα χάσει κάθε ενδιασμό που είχα να τον σκοτώσω. Ώστε είχε μεγαλώσει μέσα στην σκλαβιά και στην φτώχια αλλά ακόμα και που έχει γνώση του πως είναι η κατάσταση είχε το θράσος να έχει ο ίδιος σκλάβους; Μια υπηρέτρια τρομοκρατημένη φώναξε και φρουροί άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος μου. Τρεις από τα δεξιά, άλλοι τέσσερις από τα αριστερά, ενώ κάμποσοι ακόμα κατέβαιναν από έναν εξώστη που φαινόταν να οδηγεί στον δεύτερο όροφο. Σήκωσα τα χέρια μου πυροβολώντας ένα άτομο από κάθε μου πλευρά, αλλά δεν θα προλάβαινα να τους πάρω όλους έτσι. Γρήγορα έκλεισα τις βαλίστρες μου και πέταξα κάτι μια μπάλα καπνού γεμίζοντας τον χώρο με το αποπνυκτικό αέριο. Οι φρουροί πλησίασαν προς την τελευταία μου θέση βύχοντας και προσπαθώντας να καλύψουν το στόμα τους. -Παδιά μήπως είδε κανείς...; αλλά διακόπηκε η φωνή του από ένα μαχαίρι στον λαιμό. -Kevin, τι έγινε; είπε ένας δεύτερος προτού του διαπεράσω το διάφραγμα. -Karl είσαι ακόμα εκεί; Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Karl αλλά αυτός που ρώτησε δεν θα ήταν εκεί για πολύ. Πάντως τι στο καλό, όλων των φρουρών τα ονόματα αρχίζουν από Κ; Είχα αντιμετωπίσει αντιπάλους που έκαναν την γη να κουνιούνται, που κινούνταν πιο γρήγορα από εμένα, που κινδύνεψα να χάσω χέρι από αυτούς. Και τώρα απλά έβγαζα από την μέση μερικούς τυχαίους φρουρούς που δεν μπορούσαν καν να με δουν. Όταν διαλύθηκε τελικά ο καπνός οι υπηρέτες έμειναν να με κοιτάνε σαστισμένοι καθώς πάνω από δέκα φρουροί κύτονταν νεκροί στα πόδια μου. Τους άφησα να φύγουν και ελευθέρωσα όσους σκλάβους βρήκα στον χώρο. -Φύγετε. Και αν ρωτήσει κανείς τι έγινε πείτε τους ότι τα Λολούδια της Mrta δεν συγχωρούν τους προδότες. | |

![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. Sat Aug 19, 2017 2:20 pm | |
| Δεν έφταιγαν σε τίποτα αυτοί οι άνθρωποι. Άλλωστε κάποιος έπρεπε να περάσει νέα στον κόσμο για το τι έγινε εδώ. Ανέφερα ότι είμαι από τα Λουλούδια της Mrta, όμως το κλειδί ήταν η λέξη "προδότες". Αν έλεγα απλά ότι το χτύπημα ήταν από την οργάνωση αυτή, θα προκαλούσε κύμα δυσανασχέτησης μιας και ο Imad θα είχε θεωρηθεί σύμμαχος του βασιλείου για να δέχθηκε τέτοιο χτύπημα. Όμως τώρα δεν θα υπήρχε αμφβολλία. "Προδότης". Οι άνθρωποι δεν θα ξέραν τι, αλλά κάποια σχέση είχε με αυτούς τους εγκληματίες για να ζητούν εκδίκηση για την "προδοσία" του. -Από εδώ Kassius. άκουσα έναν φρουρό να ξεφωνίζει και βαριά βήματα να ακολουθούν αυτή του την φωνή από μια διπλανή πόρτα. Ένας φρουρός ξεπρόβαλε από εκεί δείχνοντας με. -Αυτή είναι! αναφώνησε. Από πίσω έβλεπα μόνο ένα σώμα, ένα τεράστιο καλοσμιλεμένο σώμα, τόσο ψηλό που το κεφάλι του δεν φαινόταν κάτω από την πόρτα. Ο πελώριος άντρα έσκυψε και άκομψα πέρασε από την πόρτα στον χώρο όπου βρισκόμουν. Στο ένα του χέρι κρατούσε μια σφύρα που εύκολα ήταν στο μέγεθος μου, ίσως μεγαλύτερη. Ο Kassius δεν είπε λέξη. Απλά με κοίταζε. -Όι Kassius τι περιμένεις, δεν χρειάζεται να κρατηθείς πίσω επειδή είναι κοπέλα. τον σκούντηξε ο άλλος φρουρός βλέποντας το χάος που είχα προκαλέσει. Όμως δεν ήταν αυτό. Ήξερα πως ήταν το βλέμα ότι με υποτιμούσαν, όταν με έβλεπαν μόνο σαν μια κοπέλα. Ο Kassius δεν είχε αυτό το βλέμμα. Όχι. Με μετρούσε, μετρούσε την στάση σου, τον χώρο γύρω του, ότι σημάδια για τις επιθέσεις μου είχα αφήσει πάνω στους νεκρούς συνεργάτες του. Μπορούσα να δω ότι τα μάτια του τριγύριζαν σε όλο τον χώρο. Και τελικά επιτέθηκε. Πετάχτηκε με δύναμη μπροστά και έφερα διαγώνια από τα δεξιά μου την σφύρα του. Η ταχύτητα του με τάραξε -για το μέγεθος του-. Παράλληλα με την απόσταση που μπορούσε να καλύψει το γιγάντιο χέρι του με έφτασε με μία κίνηση, πολύ πιο γρήγορα από ότι ήμουν έτοιμη να αντιδράσω. Μπορούσα να δω την σφύρα του να ανεβαίνει προς τα πάνω ψάχνοντας να βρει το κεφάλι μου. Και θα το συνέντριβε αυτό είναι σίγουρο. Αν με πετύχαινε το σαγόνι μου θα κολλούσε στην μύτη μου. Πήδηξα προς τα πίσω αλλά έβλεπα ότι δεν θα προλάβαινα. Μία λύση είχα. Ο θόρυβος από τα κόκκαλα που σπάνε ήταν πιο έντονος από ότι περίμενα. Ένιωθα ότι το δεξί μου χέρι θα άνοιγε στα δύο και είχε αποκτήσει σχεδόν ακαριαία ένα έντονο μαύρο χρώμα. Όμως δεν ένιωθα πόνο. Το είχα βάλει στην μέση και είχε σπάσει ακαριαία. Δεν το ένιωθα πλέον. Ο Kassius όμως δεν σταμάτησε και ακολούθησε την κίνηση μου με το επόμενο του βήμα προς τα εμένα. Με εξαίσια επιδεξιότητα έφερε την σφύρα του από την άλλη πλευρά στοχεύοντας να με χτυπήσει από τα αριστερά αυτή την φορά. Αν άλλο ένα τέτοιο χτύπημα περνούσε ήμουν τελειωμένη. Όμως μια φορά μπορούσε να με ξαφνιάσει. Ήταν έμπειρος του το δίνω. Μπόρεσε να με διαβάσει καλύτερα από ότι εγώ εκείνον, όμως πλέον που ήξερα την εμβέλεια του η παραπανίσια ταχύτητα μου θα έκανε την διαφορά. Πήδηξα στον αέρα κάνοντας μια κολοτούμπα και προσγυώθηκα πίσω από τον καναπέ που είχε εκεί κοντά. Ο Kassius ακολούθησε και κοπάνησε με την σφύρα του τον καναπέ συνθλίβοντας τον σε δύο κομμάτια. Μα αν νόμιζε ότι κρυβόμουν έκανε λάθος. Έχοντας πάρει λίγα βήματα μακρυά από το έπιπλο είχα γυρίσει ώστε να κοιτάω προς το μέρος του. Ένα χέρι ήταν αρκετό, γιατί μια βαλίστρα που έστελνε το βέλος της ανάμεσα στα μάτια σήμαινε ακαριαίος θάνατος για οποιονδήποτε. Ανάμεσα μας κομμάτια από ξύλο πετούσαν στον αέρα και σε εκείνη την στιγμή που ο χρόνος έμοιαζε με αργό χορό τα μάτια μας συναντήθηκαν και ο Kassius ήρθε αντιμέτωπος με το όπλο μου να τον σημαδεύει. Μπόρεσα να δω παρά ένα ελάχιστο βλέμμα που υποδήλωνε πως είχε ξαφνιαστεί, προτού ρίξω. Το βέλος πέρασε τις σκλήθρες και τα ξύλα και ακολούθησε ευθεία γραμμή για το κεφάλι του. Όμως έκανα λάθος όταν νόμιζα ότι δεν θα με εξέπλητε άλλο. Άμεσα ο Kassius κάνοντας μια απότομη κίνηση γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω με το βέλος μου να περνάει ξυστά από το κούτελο του. Ότα το ξανασήκωσε μπορούσα να δω ένα γδάρσιμο από το οποίο έτρεχε αίμα, κοντά στο άτριχο προσκέφαλο του μα τίποτα παραπάνω. | |
|  | | Sponsored content
![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. ![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 I_icon_minitime](https://2img.net/s/t/16/04/65/i_icon_minitime.png) | |
| |
|  | | | [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | ![[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 3 Sssi10](https://i.servimg.com/u/f82/19/75/28/21/sssi10.png
) |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |