Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito

[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeSun Jan 24, 2016 9:12 pm

-Και γιατί πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο είναι αλήθεια;
-Γενικά επικρατεί ένα χάος.Η πόλη είναι τεράστια και ο βασιλιάς της δεν βοηθάει καθόλου στα θέματα διοίκησης,όμως αν κάτι γίνεται σωστά είναι η καταγραφή όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στο νησί.Βλέπεις με το που κάποιος μπαίνει ή βγαίνει από το λιμάνι μας του γίνεται έλεγχος και όλα τα στοιχεία του περνάει σε κάτι βιβλία όπου κρατάμε όλα τα ονόματα εκεί.Ξοδεύαμε για χρόνια πολλά λεφτά για να μπορέσουμε να βρούμε τους καλύτερους ελεγκτές και εργαλεία για αυτή την δουλειά.Ακόμα και πλαστά έγγραφα δεν περνάνε εδώ.
-Παράξενο,εμείς δεν δεχθήκαμε κανένα έλεγχο.
-Και εδώ θα καταλάβεις τον προβληματισμό μου.Εσείς δεν δεχθήκατε έλεγχο γιατί το διέταξα εγώ.Είχα δώσει εντολή ώστε να σας αφήσουν να μπείτε χωρίς να γίνει καταγραφή των στοιχείων σας.Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην ψάξουμε εξωνυχιστικά αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά.Καταλαβαίνεις τι λέω έτσι;
-Ότι ο επαναστάτης μας δεν θα είχε περάσει ποτέ το λιμάνι με τα πλαστά του στοιχεία αν ο έλεγχος είχε γίνει κανονικά και ο μόνος λόγος για να μην συναίβει αυτό θα ήταν αν κάποιος άλλος σύμβουλος το διέταζε.
-Ακριβώς.Για αυτό και δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν άλλο για την ώρα.
-Σχετικά με τους επαναστάτες.Από όσο ξέρω βλέπετε πολλούς τέτοιους εδώ,όμως αν ο εν λόγο επαναστάτης δεν είναι από εδώ σημαίνει ότι είναι του Dragon,μέσα από την Επανάσταση.
-Έτσι ακριβώς.Πέρα του ότι έχουμε καλές σχέσεις με την Κυβέρνηση οπότε αυτό μας καθιστά στόχους στα μάτια του,φοβάμαι μήπως καταφέρει να συσπειρώσει από πίσω του τα υπόλοιπα τοπικά επαναστατικά κινήματα και έτσι δημιουργήσει από το τίποτα έναν στρατό που θα μπορούσε να καταστρέψει ή ακόμα και να διεκδικήσει το νησί.
Δεν καθόμουν να καθαρίζω όλη την North Blue από επαναστάτες,για να έρθω εδώ και να τους αφήσω να πάρουν ένα τόσο πλούσιο νησί.Το πρόβλημα που μου παρουσίαζε ο Adil όντως έδειχνε μεγάλο.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeSun Jan 24, 2016 9:45 pm

-Καλώς.Έχω εμπειρία με τους επαναστάτες,θα φροντίσω ώστε να λήξει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα.
-Χαίρομαι που το ακούω αυτό.
-Πόσο πιθανόν είναι να ανακαλύψει ο βασιλιάς το τι κάνουμε;
-Δεν θα το έλεγα πιθανό,από μόνο του τουλάχιστον.Δεν θα ψάξει μόνος του,οπότε απλά πρέπει να φροντίσουμε να μην ακουστεί στους ουδέτερους στο θέμα συμβούλους.Ακόμα και αν ο προδότης ανάμεσα μας ξέρει ότι αντιμετωπίζουμε τους επαναστάτες από μόνος του δεν θα μπορεί να βγει να πει τι ξέρει γιατί θα φανερωθεί και τότε το παιχνίδι θα τελειώσει.
Ήταν έξυπνος άντρας ο Adil.Αμφιβάλλω ότι είχε αρκετές μαχητικές ικανότητες ώστε να με βοηθήσει άμεσα στο να πολεμήσω τους επαναστάτες,αλλά από ότι έβλεπα το μυαλό του έκοβε σαν ξυράφι.Εκείνη την ώρα η συζήτηση μας διακόπηκε,καθώς δύο νέες φιγούρες μπήκαν στο δωμάτιο.Η πρώτη,την αναγνώρισα αμέσως,ήταν ο πράκτορας CP που μου είχε φέρει τον φάκελο της αποστολής χθες.Η δεύτερη ήταν ένας ψηλός και φαρδύς άντρας,με εντυπωσιακή γενειάδα,ακόμα πιο εντυπωσιακές φαβορίτες και μακρυά κυματιστά μαλλιά.Φορούσε μαύρο πουκάμισο,με γραβάτα και μαύρη φεδόρα με ένα άστρο πάνω της,ενώ στο πρόσωπο του φορούσε γυαλιά ηλίου που δεν θα φαινόταν διατεθειμένος να τα βγάλει ακόμα και σε αυτόν τον κλειστό και όχι ιδιαίτερα φωτισμένο χώρο.
Spoiler:
-Συγνώμη για την καθυστέρηση σύμβουλε Adil,Mr.Shadow. μας είπε με μια ελαφριά υπόκλιση.
-Yo watch upou! είπε με βαριά προφορά ο δεύτερος άντρας It's my honoru to meet you Mistar Shadow.I am Captain Kip It Kuul,at your disposal.
Ω Θεέ μου,γιατί μιλάει έτσι;Από την μία θέλω να ξέρω,από την άλλη φοβάμαι να ρωτήσω μήπως είναι καμιά χρόνια αρρώστια που έχει ο κακομοίρης.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeSun Jan 24, 2016 9:45 pm

-Η Κυβέρνηση έστειλε αυτούς τους δύο για να βοηθήσουν στην τωρινή σου αποστολή,μιας και εγώ δεν θα μπορώ να σε ενισχύσω για να μην κινήσω πολλές υποψίες.
-Με έβαλαν απευθείας κάτω από τις εντολές σας Mr.Shadow.Θα αναλάβετε την αρχηγεία της όλης αποστολής,οπότε χρησιμοποιήστε μας όπως νομίζετε.
-That's wright sir.We want let yuu down. [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 639795459 Σοβαρά κάτι με προβληματίζει στο πως μιλάει.
-Καλώς,τότε να είστε έτοιμοι.Μόλις τελειώσουμε από εδώ ξεκινάμε αμέσως.
-Μάλιστα!Πως ακριβώς θα δράσουμε;
-Έχω κανονίσει εγώ μια κάλυψη για εσάς ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε εδώ και να κινήστε ελεύθερα.
-Ακούω.
-Έχω ενημερώσει τον βασιλιά ότι είστε εδώ για να μειώσετε την δράση των τοπικών επαναστάσεων που πρόσφατα προκαλούσαν προβλήματα και στα εμπορικά πλοία της Κυβέρνησης.Δυστυχώς για να δουλέψει αυτό το ψέμα θα χρειαστεί έστω και λίγο να ασχοληθείτε με αυτή την δουλειά.Οι άνθρωποι θα σας δουν και από αυτούς τους ανθρώπους θα μαθαίνουν οι σύμβουλοι για εσάς.Είναι επιτακτικό λοιπόν να φανεί ότι όντως κάνετε αυτή την δουλειά.
-Εντάξει.Έχω κόσμο μαζί μου.Δεν θα είναι δύσκολο να χωριστούμε προτού τους χρειαστώ όλους για να πιάσουμε τον βασικό μας στόχο.Παρεμπιπτόντως έχουμε πληροφορίες για τον πιο κυνηγάμε; ρώτησα και κοίταξα τον πράκτορα της CP.
-Ναι κύριε.Σας έχω όλες τις πληροφορίες έτοιμες να σας τις δώσω μόλις τελειώσουμε από εδώ.
-Δεν σας χρειάζομαι κάτι άλλο.Θα πρέπει μόνο να περάσετε από το παλάτι να σας παρουσιάσω στον βασιλιά.
-Ωραία,το καθένα με την σειρά του.Πάμε να παρουσιαστούμε όπως είναι φυσιολογικό και μετά θα μιλήσουμε περαιτέρω.Τώρα θα με συγχωρήσετε,αλλά δεν μου αρέσει να σπαταλάω χρόνο.Θα στείλω από τώρα τους δικούς μου να ξεκινούσαν να κάνουν πράγματα που χρειάζομαι και μετά μπορούμε να φύγουμε.
-Φυσικά Mr.Shadow.Από εδώ και πέρα εσείς έχετε τον πρώτο λόγο.Κάντε ότι χρειαστεί για να ξεδιαλύνουμε το θέμα.
Με αυτά σηκωθήκαμε.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeWed Feb 03, 2016 2:46 pm

Τελικά το τι ήθελα είχε μικρή αξία για τους δικούς μου εκείνη την ώρα.Ο Kisame,παρότι είχε έρθει κάμποσες φορές στο νησί δεν είχε επισκεφθεί το παλάτι και ήθελε να το δει,ο Frankenstein ενδιαφερόν να δει και να παρατηρήσει την αρχιτεκτονική του παλατιού,ενώ η Kanae...απλά της άρεσε η ιδέα του παλατιού και να δει πως ζουν οι βασιλιάδες.Τελικά δεν έφυγε κανείς τους.Υποθέτω ότι θα τους την χάριζα αυτή την φορά.Έτσι ξεκινήσαμε όλοι μαζί για το εν λόγο παλάτι,για το οποίο εγώ φάνηκα να έχω το λιγότερο ενδιαφέρον.Στον δρόμο συναντήσαμε τον Masta και την Viera.Μιας και όλοι είχαμε ακολουθήσει τους πιο "καθαρούς" ας πούμε δρόμους για το παλάτι ήταν λογικό να βρεθούμε.Από ότι μου είπε ο Masta,η Viera πέρασε και με το παραπάνω την αποστολή της οπότε είχαμε και επισήμως ένα ακόμα μέλος στην οργάνωση μας.Η λίστα του Daigin αποδύχθηκε πολύ χρήσιμη μιας και η στρατολόγηση γινόταν πολύ πιο γρήγορα χάρις αυτόν.Ελπίζω να είναι καλά πίσω στην North Blue.
Οι δρόμοι που περνούσαμε ήταν γεμάτοι.Οι περισσότεροι ήταν στενοί με τέντες κάτω από τις οποίες οι πωλητές έστυναν τους πάγκους τους και πέτρινα σπίτια,που πολλά από αυτά παρουσίαζαν έλλειψη πόρτας,αλλά υποθέτω είναι το πως έχει μάθει να ζει κανείς.Από όσο ξέρω οι επιθέσεις των τοπικών επαναστατών δεν φτάνουν εδώ πάνω,ενώ συνήθως δεν στοχεύουν πολίτες έτσι και αλλιώς.Και άλλοι ειρηνιστές.Δεν θα πετύχουν τίποτα στο τέλος.Αυτό που φαινόταν πιο πολύ από όλα όμως ήταν οι πλούσιοι που τριγυρνούσαν στους δρόμους.Μετάξια και χρυσαφικά στόλιζαν τα υπεροπτικά τους πρόσωπα και τα καλοθρεμένα σώματα τους,μα ακόμα χειρότερα κανείς τους δεν φαινόταν να πηγαίνει πουθενά χωρίς την συνοδεία ενός ή παραπάνω σκλάβων.Άνθρωποι που προχωρούσαν σκυμμένοι,εμφανώς ταλαιπωρημένοι και πολλοί από αυτούς δεμένοι με αλυσίδες.Όμως όλο αυτό ήταν φυσιολογικό εδώ.Είναι όπως έχει μάθει να ζει κανείς.Αυτό όμως δεν εμπόδιζε την εικόνα από το να μου φέρει ανακάτωμα στο στομάχι.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeWed Feb 03, 2016 2:46 pm

Τότε παρατήρησα την Kanae που περπατούσε δίπλα μου.Μπορούσα να δω ότι έτρεμε έστω και λίγο.Μπορούσα να δω την θλίψη να προσπαθεί να καταλάβει το αγνό της πρόσωπο,τα μάτια της να σφύγγουν έτοιμα να ρίξουν βροχή.Την μάθαινα πως να διαχειρίζεται τα συναισθήματα της όμως φαινόταν ότι η όλη εικόνα ήταν πολύ για εκείνη.Ακόμα και να ξεγελούσε τους άλλους δεν μπορούσε να κρυφτεί από εμένα.Σταμάτησα απότομα και μπήκα μπροστά της,γυρίζοντας να την αντικρίσω.
-Kanae.Δεν χρειάζεται να το κρατήσεις αυτό μέσα σου.Δεν θα σου κάνει καλό. της είπα.
-Το φαντάστηκα ότι δεν θα σε ξεγελούσα. μου απάντησε θλιμμένα και έγυρε το κεφάλι της στο πλάι,αποφεύγοντας το βλέμμα μου.
-Kanae.Βγάλτω από μέσα σου. την παρότρυνα.Δεν μπόρεσε να το κρατήσει άλλο.Είδα τα γόνατα της να χάνουν την δύναμη τους και εκείνη να κάθεται στο έδαφος με τα δάκρυα να κυλάνε ζεστά πάνω στα μάγουλα της.
-Είναι απλά που...δεν μπορώ να βλέπω τέτοια πράγματα!Σκέφτομαι το παρελθόν και...και δεν μπορώ...δεν θέλω να γυρίσω πίσω εκεί. είπε με λιγμούς.Γονάτισα μπροστά της.
-Hoy is tha ledy ok? ρώτησε ο Kip,αλλά ο Masta μπήκε στην μέση και τον σταμάτησε.Αυτό ήταν δικό μας θέμα μόνο.
Χάιδεψα την Kanae απαλά στο κεφάλι.
-Kanae το παρελθόν ήρθε και πέρασε.Δεν υπάρχει πλέον και ούτε πρόκειται να μας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Πλέον είσαι μαζί μας,είσαι μαζί μου!Αν οποισδήποτε πάει να σε πειράξει ή νομίζει ότι μπορεί να σε κάνει ότι θέλει δεν θα του επιτρέψω καν να φτάσει κοντά σου.Κανείς δεν θα σε αγγίξει όσο εγώ ζω.
-Βασίσου και σε μένα για αυτό. είπε ο Masta που τώρα στεκόταν από πάνω μου. Είμαστε μια οικογένεια και κανείς δεν πειράζει ένα μέλος χωρίς αντίποινα από τους υπόλοιπους μας.
-Άλλωστε το πιο πιθανόν είναι ότι αν κάποιος σε πείραζε θα τον είχες σκοτώσει μέχρι το επόμενο πρωί. είπε και γέλασε ο Kisame που είχε γονατίσει και αυτός δίπλα της.
-Όσο δυνατή και να είστε δεσποινίς Kanae,σημασία έχει ότι και εμείς θα είμαστε πάντα εκεί μαζί σας.Η γη θα χαλάσει προτού σας πάρουν από εμάς. συμπλήρωσε και ο Frankenstein έχοντας πάντα εκείνο το ζεστό χαμόγελο στο πρόσωπο του.
Ο Arashi ήρθε για να κλείσει την ψυχολογική υποστήριξη και έπεσε πάνω στην Kanae,ενώ είχε ήδη αρχίσει να την γλύφει.
Τα δάκρυα είχαν αρχίσει να στερεύουν,τουλάχιστον αυτά της θλίψης.Τα νέα δάκρυα ήταν χαράς και αυτά μπορούσα να τα δεχθώ.
-Σας ευχαριστώ όλους.Δεν θα σας αντάλαζα για τίποτα στον κόσμο. μας είπε.

Last edited by Argon on Wed Feb 03, 2016 3:04 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeWed Feb 03, 2016 3:03 pm

Kanae's POV

Σας αγαπάω όλους τόσο πολύ.Μα πάνω από όλα αγαπώ εσένα Argon.Εκείνο το χαμόγελο που μου χάριζε τώρα παρότι ήταν ακόμα στον ρόλο του Mr.Shadow,το πόσο με στήριζε και με έκανε να νιώθω ασφαλής.
-Προχωρήστε οι υπόλοιποι.Θα σας φτάσουμε. είπε ο Argon και οι υπόλοιποι πήραν προβάδισμα,αφήνοντας μας μόνους.Με έπιασε απαλά από τα χέρια και με βοήθησε να σηκωθώ.Στεκόμασταν ο ένας μπροστά στον άλλον να κοιταζόμαστε.
-Argon συγνώμη που κατέρρευσα έτσι,δεν... πήγα να πω αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω.Με τράβηξε και με έβαλε μέσα στην αγκαλιά του και με κράτησε εκεί.Μπορούσα να ακούσω τον απαλό χτύπο της καρδιάς του καθώς είχα το κεφάλι μου στο στήθος του,ενώ από πίσω έπαιζε ο ήχος της δικής μου καρδιάς που από αργός και κοφτός είχε αρχίσει να αυξάνεται και να γίνεται πολύ γρήγορος.Αυτή η ζεστασιά που ένιωθα...
-Μην μου ξαναζητήσεις συγνώμη ποτέ!Με ακούς;Δεν έχεις λόγο να απολογήσε ούτε σε εμένα ούτε σε κανέναν.Αν κάνεις κάτι εμπιστεύομαι τις ικανότητες σου,αν αποφασίσεις κάτι εμπιστεύομαι την κρίση σου,αν χρειαστείς κάτι δεν θέλω να διστάσεις να το ζητήσεις,αν νιώσεις ποτέ ότι είσαι βάρος εγώ θα είμαι εκεί για να σε κρατήσω και να σου πω ότι κάνεις λάθος.Kanae είσαι το μόνο πράγμα από το παρελθόν μου που αξίζει και θέλω να κρατήσω.Όταν έφυγα από το Aldean,όταν έκανα επί τρία χρόνια προπόνηση στην αρχή ο μόνος λόγος ήταν για να έρθω να ελευθερώσω εσένα και τον αδερφό σου.Ίσως τα σχέδια μου μεγάλωσαν αλλά εσείς οι δύο είσασταν πάντα ο νούμερο ένα στόχος μου.Και τώρα σε έχω εδώ.Είσαι πολύτιμη για εμένα και το να σε στηρίζω,το να σε έχω απλά κοντά μου,το να υπάρχεις και μόνο είναι λόγος για μένα να συνεχίσω να προσπαθώ να συνεχίσω να υπάρχω.Μην μου ξαναζητήσεις συγνώμη λοιπόν και μην απολογήσε σε κανέναν.Αν θέλεις να κάνεις κάτι τι λένε οι άλλοι δεν έχει σημασιά και έχουν πρόβλημα μπορούν να το λύσουν και μαζί μου.
Σε κάθε του λέξη ένιωθα πόνο και χαρά ταυτόχρονα.Ένιωθα την ανάσα του να με ηρεμεί και την φωνή του να με κρατάει σε εγρύγορση.Μπουμπούνα...πως να μην νιώθω έτσι όπως νιώθω για σένα όταν πας και μου λες όλα αυτά,όταν ξέρω ότι αυτά σου τα λόγια δεν είναι τζούφια και ότι όντως θα έκανες πολλά για μένα,όταν εγώ μπορώ να σου προσφέρω τόσο λίγα;
-Εντάξει.Το υπόσχομαι. του είπα σιγανά.
-Ωραία.Τώρα σε παρακαλώ βάλε το ωραίο σου χαμόγελο γιατί έχουμε να εντυπωσιάσουμε έναν βασιλιά. μου είπε αστειευόμενος και με άφησε.Εγώ του χαμογέλασα προτού ξεκινήσει να περπατάει προς τους άλλους.
Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ.Μα πάνω από όλα αγαπώ εσένα Argon.
Και όμως αυτά τα λόγια δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeTue Aug 08, 2017 8:24 pm

Argon's POV

-Πάρε αυτό... έδωσα στον Masta ένα κομμάτι χαρτί ...Περιέχει τοποθεσίες που θέλω εσύ και το πλήρωμα να κοιτάξετε.
-Σχετικά με την τωρινή μας αποστολή;
-Όχι, αυτό θα το αναλάβω με τον Arashi και τα άτομα της Κυβέρνησης. Θα φαινόμαστε λιγότερο έτσι. Αυτά τα μέρη αφορούν τα τοπικά προβλήματα εγκληματικότητας. Επαναστατικά κινήματα, ομάδες κλεφτών και πειρατών αλλά μόνο σε επίπεδο του νησιού και όχι παγκόσμιο.
-Σίγουρα δεν μας χρειάζεσαι για το κεντρικό κομμάτι;
-Αν χρειαστώ βοήθεια θα σας καλέσω, όμως για την ώρα πρέπει να φαίνεται ότι η Wolfpack επικεντρώνεται στην κατατρόπωση του τοπικού εγκλήματος και όχι σε κάτι μεγάλο όπως η ίδια η Επανάσταση. Άλλωστε αν μπορέσετε να καθαρίσετε αυτά τα μικρά προβλήματα ίσως κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη. Δεν θα ήταν παράξενο αν οι Επαναστάτες προσπαθούσαν να ενωθούν με τις εγκληματικές ομάδες μέσα στην πόλη προτού χτυπούσαν, είναι κλασική τους στρατηγική.
-Αληθές. Εντάξει θα το αναλάβω και θα σε κρατάω ενήμερο.
-Κάνε μου μια χάρη μόνο. Όταν θα αναθέτεις αρμοδιότητες στο ποιος θα αναλάβει τι, μην στείλεις την Kanae να αναλάβει τους μικροληστές. Στείλε την στα πιο μεγάλα ψάρια.
-Εντάξει αφεντικό θα το φροντίσω.
Τελειώσαμε αυτή την συζήτηση καθώς φτάναμε στο παλάτι. Ένα χρυσό κτήριο που άγγιζε τον ουρανό. Ο κεντρικός τρούλος λαμπίριζε κάτω από τον καυτό ήλιο και δεν σου επέτρεπε να τον κοιτά για αρκετή ώρα. Γύρω από το κεντρικό κτήριο - το οποίο έπιανε σε μέγεθος πέντε με έξι οικοδομικά τετράγωνα- το περιέβαλλαν πυργίσκοι, λεπτοί αλλά εξίσου ψηλοί και καλυμένοι με χρυσό. Οι πύργοι αυτοί ένωναν με το κεντρικό κτήριο μέσω γέφυρων κοντά στην κορυφή του, οι οποίες οριακά φαινόντουσαν σαν μια λεπτή γραμμή από το επίπεδο του εδάφους. Θα έπρεπε να έβλεπες εύκολα όλη τη πόλη και ακόμα πιο πέρα από εκεί πάνω. Μπορούσα να δω τους υπόλοιπους στην ομάδα που κοιτούσαν αποσβολωμένους, εκτός από τον Frankenstein -εκείνος είχε το ύφος σαν να ήθελε να αποδομήσει το κτήριο και να ελέγξει από τι ήταν φτιαγμένο-.
Προσωπικά όμως είχα άλλα στο μυαλό μου. Γενικά είχα τόσα πολλά πράγματα μέσα στην σκέψη μου που ακόμα και λεπτομέριες όπως αυτό ή έξτρα μικρές πληροφορίες ένιωθα πως θα έκαναν το κεφάλι μου να υπερχειλίσει. Κοιμόμουν άσχημα και ένιωθα άσχημα -και δεν μιλάω για τα απευχθές πράγματα που έβλεπα εδώ-. Ποιος είμαι και τι κάνω εδώ; Αυτό είχε αλλάξει κατά πολύ από όταν ξεκίνησα. Ήμουν μόνος μου, εγώ και ο Arashi και στόχευα απλά να αγγίξω μια κορυφή, την κορυφή του κόσμου ώστε κανόνες και τα κακά που μπορούσαν να μου πετάξουν να μην με επηρέαζαν. Γιατί έτσι είναι ο κόσμος. Οι δυνατοί μπορούν να τα αγνοούν αυτά. Κι όμως έχω καταλήξει πλέον να κάνω τόσα περισσότερα. Δημιούργησα κάτι μεγάλο πολύ πιο σύντομα από ότι είχα φανταστεί. Η Wolfpack, μια ιδέα που είχα για να αναίβω ακόμα παραπέρα στα μάτια της Κυβέρνησης, είχε γίνει κάτι πολύ παραπάνω και όπως φαίνεται θα συνέχιζε να γίνετε κάτι παραπάνω αν κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Ξαφνικά είχα πολύ περισσότερα από ότι μπορούσα να είχα φανταστεί ή που φανταζόμουν ότι ήθελα. Νιώθω ότι έχω γίνει κάτι πολύ παραπάνω από ότι μπορούσα να δω τον εαυτό μου να γίνεται όταν ονειρευόμουν μικρότερος να νικάω τους πάντες στην Γη. Ίσως δεν το πω ποτέ μπροστά τους, ίσως δεν θα δείξω ποτέ τίποτε άλλο πέρα από ένα πέτρινο προσωπείο απέναντι τους, όμως νοιάζομαι για αυτούς. Για άτομα που ίσως να μην είχαν τίποτα πριν, για άτομα που ήταν παραμελημένα από όλους ακόμα και από την Κυβέρνηση που τους θεωρούσε ως αποβράσματα που απλά έκαναν την δουλειά για εκείνους. Κι όμως είναι πολλά παραπάνω για εμένα. Είναι τόσα παραπάνω για εμένα που ήδη έχω καταλήξει να ετοιμάζω πράγματα κάτω από τις σκιές, πράγματα τα οποία δεν έχω καν αναφέρει σε καμία από τις ιστορίες μου (4th wall break hell yeahhh!!!).
Ακόμα στόχευα να φτάσω στην κορυφή, αυτό δεν θα άλλαζε. Όμως πλέον σκόπευα να φτάσω στην κορυφή για πολύ περισσότερα άτομα από ότι τον εαυτό μου μόνο.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeTue Aug 08, 2017 9:06 pm

Ακόμα είμαι μακρυά για να δω τα αποτελέσματα των πράξεων που θέτω σε δράση, όμως... θα μπορούσα πραγματικά να φτιάξω έναν καλύτερο κόσμο για περισσότερους από εμένα; Πέρα του ότι όμως ένιωθα ένα μεγάλο βάρος που δεν θα άφηνα να φανεί το μεγαλύτερο πρόβλημα μέσα μου ήταν άλλο. Τι θα θυσίαζα να να κάνω αυτόν τον κόσμο πραγματικότητα; Είχα δείξει ψυχρότητα το τελευταίο καιρό σε πολλά πράγματα και οι αποφάσεις και οι διαταγές μου ήταν αποφασιστικές μα όχι απαραίτητα αυτές που ήθελα. Άλλη μια φορά τώρα. Ανάμεσα στα άτομα που θέλαμε να εξατάσουμε ως μέλοι τοπικές συμμοριών βρίσκεται μια ομάδα ονόματι Flowers of Mrta. Μια ομάδα ληστών που διοικούταν από ένα νεαρό κορίτσι -την Sana-. Σχετικά αγαπητοί από τους ντόπιους -τούλαχιστον αυτούς που δεν άνοικαν στην υψηλή κοινωνία- συμβόλιζαν την ελπίδα πολλών ότι θα είχαν μια καλύτερη μέρα ελεύθεροι από τους αφέντες τους. Αν μπορούσα θα έκοβα τα κεφάλια όλων όσων είχαν σκλάβων, όμως αντ' αυτού στέλνω κάποιον όπως τον Masta και τον Kisame να τους εξολοθρεύσουν κυριολεκτικά και δεν νιώθω καν άσχημα για αυτό. Ξέρω ότι δεν θα το έκανα υπό άλλες συνθήκες, όμως είμαι στενός συνεργάτης των marines αυτή την περίοδο, ένα από τα poster boys τους. Το να κάνω αυτό που απαιτείται για να διατηρηθεί η τάξη θα κερδίσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη τους και θα πραγματοποιήσει τους στόχους μου. Όμως ακόμα και αν θεωρώ ότι έχουν καλό σκοπό οι πράξεις μου είναι εντάξει να νιώθω τόσο κενός και τόσο αδιάφορος όταν πρακτικά στέλνω άτομα να βλάψουν ένα νεαρό κορίτσι;
Εισέλθαμε τελικά μέσα στον παλάτι. Η είσοδος μας έδειξε ήδη έναν άλλον κόσμο από αυτόν που είχαμε δει έξω. Πλούσιοι άντρες και γυναίκες όλοι μαζεμένοι να πίνουν και να μιλάνε, συνοδευόμενοι από ήχο μουσικής που έμοιαζε να βγαίνει μέσα από τους τοίχους, σε έναν εσωτερικό "κήπο" φτιαγμένο από επιχρυσωμένο μάρμαρο και με συντριβάνια που πιτσίλιζαν και αυτά χρυαφί νερό. Προσωπικά το νιώθω λίγο υπερβολικό και μονότονο. Εννοώ θέλει μια διαφοροποίησει ο χώρος ειδικά όταν είναι τόσο μεγάλο. Λίγο πράσινο εδώ, λίγο κόκκινο εκεί. Ίσως αν δεν πάει καλά το να είμαι κυνηγός να έπρεπε να ασχοληθώ με τις διακοσμήσεις, αλλά δεν γνωρίζω δυστυχώς τι απήχηση έχει αυτού του είδους η δουλειά.
Όταν μπήκαμε στον χώρο αρχίσαμε να τραβάμε τα βλέμματα. Κανείς δεν μας πλησίασε ή μας μίλησε απευθείας αλλά μας κοιτούσαν λες και είμασταν κανένα εξωτικό έκθεμα. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν αρκετά εκτός τόπου. Οι καλοντυμένοι κια γυαλισμένοι πλούσιοι, με τους ατιμέλητους κυνηγούς εκ των οποίων ένας μύριζε ψαρίλα. Η Kanae ήταν η μόνη που είχε άμεση πέραση έχοντας τα λάγνα βλέμματα των αντρών να την ακολουθούν. Ας πούμε αυτούς γιατί να μην μπορώ να τους σπάσω την μούρη επιτόπου. Τίποτα έχω ξεπέσει τελικά. Ο Adil μας οδήγησε μέχρι την αίθουσα του χρόνου. Σαφώς μικρότερη από αυτή της εισόδου όμως εξίσου μεγάλη για δωμάτιο. Το χώρο γέμιζαν μυρωδιές από αρώματα που ενώνονταν όλες μαζί και σκέπαζαν την παράσταση νεαρών χορευτριών στο κέντρο της αίθουσας.
-Θυμηθήτε αγόρια δεν αγγίζουμε. είπα χωρίς καν να κοιτάξω τους από πίσω.
-Δεν εγκυώμαι τίποτα. αυθαδέστατος.
-Μια δαγκωνιά μόνο... ικετευτικά.
-Δεν είναι του τύπου μου τέτοιες πράξεις έτσι και αλλιώς. αδιάφορα, αλλά δεν θεωρούσα τον Frankenstein πρόβλημα για κάτι τέτοιο έτσι και αλλιώς.
Συγχρονισμένα οι χορεύτριες σταμάτησαν και διασκορπίστηκαν στις δύο πλευρές τις αίθουσας και χάθηκαν πίσω από δύο πόρτες που καλύπτωνταν από κουρτίνες. Προχωρήσαμε μπροστά μέχρι τον θρόνο του βασιλιά, ο οποίος στεκόταν από πάνω μας στην κορυφή τεσσάρων σκαλιών. Στον θρόνο αυτό καθόταν ένας νεαρός άντρας, ίσως στην ηληκία μου ίσως μικρότερος, και ακριβώς δίπλα του καθόταν μια κοπέλα πιθανόν λίγο πιο μεγάλη από εκείνον. Σε χαμηλότερες θέσεις αλλά κοντά στον θρόνο κάθονταν άλλοι δύο άντρες, ενώ υπήρχε μια ακόμα θέση κενή που μάλλον προοριζόταν για τον Adil όταν βρισκόταν στην αίθουσα.
-Άρχοντα Diya. Πανσοφότατε ηγέτη αυτού του λαού, κυρίαρχε του διαμαντού της Grand Line που είναι το παλάτι σας το Ugate Suruja. Σας παρουσιάζω την Mr. Shadow και τα μέλη της Wolfpack, πιστούς συνεργάτες των Marines οι οποίοι ήρθαν να προσφέρουν ευλαβικά τις υπηρεσίες τους σε εσάς σπουδαιότατε μου. είπε ενώ έκανε μια βαθιά υπόκλιση.
Εντάξει, αν δεν έβγαλα πριν το πρωινό μου μάλλον θα το έκανα τώρα. Όπως και να έχει εγώ και η ομάδα μοθ υποκλιθήκαμε όλοι στον πανσοφότατο, ο οποίος φαινόταν να ενδιαφέρεται πιο πολύ να χαϊδεύει τον λαιμό της κοπέλας δίπλα του.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeTue Aug 08, 2017 10:24 pm

-Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου είναι ο ναύαρχος Aqil, ο στρατηγός της φρουράς του βασιλιά Iman και η προσωπική σύβουλος του βασιλιά Alya. συνέχησε ο Adil, παραβλέποντας βέβαια να αναφέρει ότι η δεσποινίς Alya ήταν επίσης η προσωπική διασκεδάστρια του βασιλιά.
-Τιμή μου που σας γνωρίζω άρχοντα Diya. είπα με την σειρά μου.
-Χμ. Είσαι πράγματι ευπαρουσίαστος όπως σε περιέγραψαν. Σίγουρα θα ταίριαζες ανάμεσα μας, αλλά δυστυχώς η έλλειψη συναισθημάτων φαίνεται να είναι επίσης αληθινή.
Αμ.... μόλις μου την έπεσε ο βασιλιάς; Ακόμα και από κάποιον όσο ανίκανο ηγέτη όσο τον Diya δεν περίμενα κάτι τέτοιο.
-Είπες Adil ότι είναι εδώ για να αναλάβει τις τοπικές μας υποθέσεις;
-Ναι είναι εδώ για να...
-Δεν βλέπω όμως το λόγο να ασχοληθεί κάποιος σαν και αυτόν με τις δικές μας υποθέσεις,
όταν δεν έχουμε ενεργή συμμαχία με το ναυτικό παρά μόνο εμπορευόμαστε.
τον διέκοψε.
-Να βλέπετε... πήγε να συνεχήσει ο Adil αλλά τον διέκοψα εγώ αυτή την φορά, κάνοντας ένα βήμα μπροστά.
-Ακριβώς δεν ήμαστε ενεργοί σύμμαχοι άρχοντα μου. Αυτό σημαίνει ότι αν συναντάμε πρόβλημα κοντά στα νερά σας πρέπει τα καράβια μας να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Υπήρχε αύξηση των επιθέσεων απέναντι σε ιδιοκτησίες της Κυβέρνησης από πειρατές, ληστές και άλλα εγκληματικά στοιχεία και για αυτό θεωρήθηκε κατάλληλο να έρθω να ηρεμήσω εγώ και οι άντρες μου την κατάσταση.
-Θέλετε να πείτε Mr. Shadow οτι η Κυβέρνηση δεν μας εμπιστεύεται να κάνουμε την δουλειά μας;
-Αντιθέτως άρχοντα μου. Η Κυβέρνηση θα ήθελε να συνεχίσει να έχει σχέσεις μαζί σας και σε μεγαλύτερο ακόμα επίπεδο. Θα ήθελε να ενταχθήτε μαζί της, για αυτό και βρίσκομαι εδώ. Για να σας αποδείξει η Κυβέρνηση την δύναμη της και πως θα είναι ένας ικανός σύμμαχος είμαι εδώ για να καθαρίσω όλη την πόλη από τα στοιχεία που σας ενοχλούν. Πρακτικά είμαι το δώρο σας για να συνάψουμε μια τέτοια συμφωνία.
Μπορούσα να δω έκπληξη στο βλέμμα του Adil, ενώ με κοιτούσε, παρότι το έκρυβε καλά.
-Adil είσαι σύμβουλος των οικονομικών μου, θεωρείς ότι το να ενωθούμε με την Κυβέρνηση θα είναι επικερδής κίνηση για εμάς;
-Εξαιρετικά επικερδής κύριε. απάντησε με σιγουριά και με αχνά σημάδια χαράς στον τόνο του. Δεν ξέρω τι απόψεις είχε ο Adil ή οι υπόλοιποι εδώ για την Κυβέρνηση όμως ήμουν και εγώ καλώς στα λόγια. Έτσι όπως πρόβαλλα τα πράγματα ακόμα και ενντίων κάτι τέτοιου να ήταν όλοι δεν θα μπορούσαν να το αρνηθούν αυτή την στιγμή. Πάντως δεν τους έβλεπα με καχυποψία, τουλάχιστον όχι τον Adil. Αν ήταν εναντίων μας δεν θα μας καλούσε ποτέ. Άλλωστε ένα τέτοιο καθεστώς όπως το δικό τους μπορούσε να είχε μόνο ένα σύμμαχο στον κόσμο που να τους αποδεχόταν. Την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Και ο Adil είναι ο έξυπνος της παρέας οπότε σίγουρα μπορούσε να δει τα θετικά της κατάστασης.
-Καλώς λοιπόν. Θα σου επιτρέψω να κάνεις την δουλειά σου ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις. είπε ο βασιλιάς Ο αρχηγός των επαναστατικών κινημάτων των κατώτερων κοινωνικά ατόμων λένε ότι είναι ο Imad και αν είναι έτσι τότε θα είναι δύσκολο να τον αγγίξετε χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Επιφανειακά είναι σημαντικό άτομο ακόμα και για το παλάτι.
-Λένε πως είναι...εσείς τι πιστεύετε;
-Έχει σημασία για εσάς; Θα κάνετε την έρευνα σας σωστά;
-Σωστά, αλλά αν για παράδειγμα ο ίδιος ο βασιλιάς της χώρας ήταν σίγουρος ότι ο Imad συμμετείχε σε αυτό το επαναστατικό κίνημα τότε θα ήταν δίκαιο, ας πούμε... οι Θεοί να τιμωρήσουν τυχαία αυτόν τον άντρα. Σωστά;
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitimeTue Aug 08, 2017 11:00 pm

Έβλεπα τα μάτια του Diya να λάμπουν από χαρά και ενδιαφέρον για τα όσα του έλεγα, όπως άκουσα επίσης την φωνή του νωρίτερα να στάζει φαρμάκι και να μορφάζει στην αναφορά του ονόματος του Imad. Πάντα κάνω τα μαθήματα μου προτού μια αποστολή. Ο Imad δεν ήταν αριστοκράτης. Αντιθέτως απέκτησε υπό παράξενες και ύποπτες συνθήκες τα χρήματα του και τώρα ζει μέσα στην χλιδή, αγνοόντας πάρα ταύτα τους υπόλοιπους ευγενείς και έχοντας όχι και τόσο φιλικές σχέσεις μαζί τους.
-Παρότι δεν μπορέσαμε ποτέ να έχουμε απτές αποδείξεις, είμαι σίγουρος όπως και οι υπόλοιποι μου σύμβουλοι εδώ μέσα ότι πράγματι αυτός ευθύνεται. Οπότε ναι, υποθέτω είναι δίκαιοι μια τιμωρία.
-Ευτυχώς οι Θεοί δεν ακολουθούν τους κανόνες, ούτε χτυπάνε την πόρτα, έτσι; στα λόγια μου η χαρά του ήταν πλέον εμφανής.
-Κάνε την δουλειά σου κυνηγέ και θα έχεις την συμφωνία σου.
-Αρχοντά μου. υποκλίθηκα και ετοιμάστηκα να φύγω.
-Μίσο λεπτό... με σταμάτησε η φωνή του βασιλιά ...Η κοπέλα που είναι μαζί σας. Θα με ενδιέφερε πολύ. Ίσως θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για να τιμή για να το κανονίσουμε. Νομίζω άλλωστε ότι η ζωή εδώ μαζί μου θα της ταιριάζει περισσότερο από ότι να βρίσκεται ανάμεσα στην βρόμα και...
Γύρισα απότομα και τον αντίκρυσα. Τον είδα τότε αμέσως να αποτραβιέται πίσω στην θέση του. Ένιωθα τον θυμό μέσα μου να βράδυ και παρότι πίστευα ότι το πρόσωπο μου είχε μείνει ανέκφραστο ως συνήθως μάλλον έκανα λάθος. Δεν το ένιωθα ούτε το έβλεπα και όμως έβγαζε μια τρομαγμένη αντίδραση από τον βασιλιά και ήταν το μόνο πράγμα που είχα κάνει.
-Αποχωρούμε για την ώρα. του είπα και βγήκαμε έξω μαζί με τον Adil. Έβαλα το χέρι μου στον ώμο της Kanae για να την καθυσηχάσω. Με κοίταξε μου ένευσε αλλά δεν έβγαλε λέξη.
-Με εντυπωσιάσατε μπορώ να πω Mr. Shadow. Ήξερα για τις πολεμικές σας ικανότητες αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσατε να σταθείτε τόσο καλά στον λόγο επίσης. μου είπε ο Adil.
-Μου αρέσει να ξέρω πως να κάνω μια συμφωνία ακόμα πιο κερδοφόρα από ότι ήταν πριν.
-Τότε χαίρομαι που η Κυβέρνηση έστειλε εσάς εδώ. Τώρα αν με συγχωρήτε θα πρέπει να αποχωρήσω για την ώρα. Στο χαρτί που σας έδωσα ήδη περιέχονται ότι στοιχεία έχω να σας προσφέρω. Για οτιδήποτε άλλο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. με αυτά και μία υπόκλιση ο άντρας αποχώρησε.
-Masta αναλαμβάνεις όπως σου είπα. Οι υπόλοιποι μαζί του και ακολουθείται τις οδηγίες του. Εγώ με τον Arashi θα ασχοληθούμε με την Επανάσταση. Ότι χρειαστείτε επικοινωνήστε πρώτα με τον Masta και μόνο αν είναι απαραίτητο με καλείτε. Θα κρατάω επαφή από μόνος μου.
Χωρίς αντιρρήσεις η ομάδα μου αποχώρησε. Ήξερε την δουλειά πλέον δεν χριεαζόταν να χαζολογάμε με λεπτομέριες. Τώρα βέβαια το πρόβλημα ήταν ένα.
-Mr. Shadow. εμφανίστηκε δίπλα μου από το πουθενά ο Kamenosuke. Λοιπόν...το πρόβλημα λύθηκε.
-Και ότι σκεφτόμουν που θα σε συναντούσα.
-Δεν χρειάζεται να ανησυχήται για τίποτα κύριε, δεν θα άφηνα κάτι τέτοιο να σας δυσκολέψει.
Αχα......
-Αν θέλετε ακολουθήστε με. Πρέπει να σας δείξω κάτι πρώτα. Το μέρος είναι ασφαλές και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και την στρατηγική μας επίσης.
-Τότε οδήγησε με.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.   [Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf. - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

[Αρχή-Αποστολή-Τεχνική-Αναβάθμιση Ειδικότητας] The Mark of the Wolf.
Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
» [Αρχή - Αποστολή - Αναβάθμιση Ειδικότητας] Πρώτη στάση, πρώτη Αποστολή.
» [Τέλος-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Γη του πυρός.
» [Αρχή-Αναβάθμιση ειδικότητας ] reinforcements
» [Τέλος-Αποστόλη-Αναβάθμιση Ειδικότητας] Μια Βάση, Δυο Πληρώματα...