Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος] Moving On

Go down 
2 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Όνομα Χαρακτήρα : Freed Justine

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeMon Dec 21, 2015 10:53 pm

Spoiler:

Spoiler:

Τσ! Έχει χάσει πολύ αίμα Tobby. Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ο Freed.

Δεν πρέπει να τον αφήσουμε να πεθάνει. Πες μου τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω! Είμαστε μόλις μερικές ώρες μακριά απο την βάση πρέπει να καταφέρουμε κάτι μέχρι να φτάσουμε. Εκεί θα τον φροντίσουν οι γιατροί μας.

Άνοιξε αυτό το σεντούκι και φέρε μου μία βελόνα και λίγη κλωστή. Μαζί με αυτά θα βρεις γάζες βαμβάκη και μερικές πετσέτες φέρτα και αυτά μπροστά μου. Ο Tobby γρήγορα άνοιξε το σεντούκι και βγαλε τα πράγματα που ζήτησε η Reina. Μόλις τα έβγαλε όλα τα έφερε κοντά της. Πιάσε τις πετσέτες και σκούπισε όλο το το αίμα που έχει πάνω του ο Freed. Όσο η Tobby σκούπιζε το αίμα απο πάνω μου η Reina έδεσε την κλωστή πάνω στην βελόνα και στη συνέχεια έβγαλε ένα αναπτήρα και άρχισε να καίει ζεσταίνει την βελόνα για να αποτρέψει κάθε τυχόν μόλυνση. Με την βελόνα άρχισε να ράβει τις μικρότερες πληγές μου. Μετά απο 40 λεπτά κατάφερε και έκλεισε όλες τις πληγές μου εκτός απο μία μεγάλη που υπήρχε στη δεξιά μεριά της κοιλιάς μου. Δεν ήταν αρκετά σίγουρη πως θα έκανε καλή δουλειά ώστε να κλείσει την πληγή καλά γι' αυτό και αποφάσησε να την αφήσει ανοιχτεί. Το μόνο που μπορούσε να κάνει με τον Tobby ήταν να βάλουν βαμβάκη πανω στην πληγη και να τυλίξουν με τις γάζες το σημείο εκείνο.

Last edited by Gohan on Tue Dec 22, 2015 1:47 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeMon Dec 21, 2015 11:26 pm

2 Μέρες αργότερα

Τουτ...Τουτ...Τουτ...Ο ήχος αυτός ακουγόταν επαναλειμένα. Άνοιξα τα μάτια μου σιγά σιγά και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα άσπρο ταβάνι. Ένιωθα λες και κάτι βαρύ υπήρχε στο στήθος μου και πήγα να πάρω βαθιά ανάσα. Την ώρα που πήγα να αναπνεύσω ένιωσα έναν δυνατό πόνο με αποτέλεσμα να αρχίσω να βήχω. Ο Tobby ο οποίος βρισκόταν στο δωμάτιο μου άκουσε τον βήχα μου και κατάλαβε οτι επιτέλους είχα ξυπνήσει.

Επιτέλους ξύπνησες. Οι γιατροί είπαν πως ήταν θαύμα που ζούσες μετά απο τόσο μεγάλη απώλεια αίματος. Γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος του και αμέσως πρόσεξα τις γάζες γύρω απο το μέτωπο του και στο αριστερό του χέρι.

Φαίνεται πως δ- Ο δυνατός πόνος στην κοιλιά μου με χτύπησε ξανά καθώς πήγα να μιλήσω και άρχισα να βήχω. Ο Tobby ήρθε προς το μέρος μου και άπλωσε το δεξί του χέρι πάνω μου.

Μην προσπαθείς να μιλάς άλλο Freed. Είχες μια βαθιά πληγή στην κοιλιά σου και δεν έχει επουλωθεί ακόμα. Θα πρέπει να μείνεις στο κρεβάτι για λίγο καιρό ακόμα. Η Reina και εγώ είμαστε καλά αλλά εσύ δεν μπορείς να φύγεις απο εδώ ακόμα θα επιστρέψω σε μερικές ώρες πρέπει να κάνω κάποιες δουλειές πρώτα.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeMon Dec 21, 2015 11:37 pm

Αφού έφυγε ο Tobby καθόμουν μόνος στο δωμάτιο. Το βλέμμα μου φαινόταν κενό καθώς κοιτούσα τον τοιχό. Αν με έβλεπε κάποιος θα καταλάβαινε αμέσως πως σκεφτόμουν κάτι. Έκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να κοιμηθώ καθώς ένιωθα κουρασμένος. Με πείρε αμέσως ο ύπνος και μερικά λεπτά αργότερα είδα ένα όνειρο. Έβλεπα μπροστά μου τον ευατό μου την Reina και τον Tobby να μονομαχούμε τον Argon. Στην μάχη μας δεν μπορούσαμε να τον αγγίξουμε. Το πρώτο θύμα ήταν η Reina η οποία πέθανε αμέσως καθώς ο Argon την μαχαίρωσε στην καρδιά. Επόμενως ήταν ο Tobby αποκεφαλίζοντας τον. Όλα αυτά έμοιαζαν αληθινά, ένιωθα το μυαλό μου να μουδιάζει και δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Είχα παγώσει απο τον φόβο. Τα μάτια μου είχαν γουρλώσει καθώς έβλεπα τον Argon να πλησιάζει προς το μέρος μου. Έβλεπα το στόμα του να κουνιέτε αλλα δεν άκουγα τίποτα. Στην συνέχεια είδα να σηκώνει το χέρι του με το σπαθί στον αέρα και το επόμενο δευτερόλεπτο το κατέβασε με δύναμη προς το κάτω. Εκείνη την στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ξύπνησα.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeMon Dec 21, 2015 11:53 pm

Όταν ξύπνισα στο δωμάτιο μαζί μου ήταν η Reina και ο Tobby. Ήμουν ιδρωμένος κ αισθανόμουν κουρασμένος μετά απο αυτόν τον τρομερό εφιάλτη που είδα. Η Reina αμέσως έπεσε πάνω μου και με αγκάλιασε και άρχισε να κλαίει. Ηλίθιε! Νόμιζα πως είχες πεθάνει... Δεν περίμενα να έβλεπα την Reina έτσι. Μπορεί να το παίζει σκληρή και να θυμίζει έναν ψυχρό δολοφόνο χωρίς αισθήματα αλλα τελικά φαίνεται πως ακόμα και ένα άτομο σαν αυτή έχει συναισθήματα. Ο Tobby απο πίσω μας κοιτούσε με ένα χαμόγελο. Χαιρόταν που τελικά ήμασταν όλοι καλά.

Reina φύγε πάνω απο τον Freed μπορεί να ανοίξουν οι πληγές του.

Το ξέρω συγνώμη απλά χάρηκα πολύ που τον είδα ζωντανό.

Το ξέρω... και εγώ χαίρομαι που τον βλέπω αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα για να επουλώσει λίγο η πληγή του για να μπορέσει να μιλήσει. Η Elaine μας περιμένει. Της είπα πως θα δώσω πλήρης αναφορά μόλις ο Freed ανοίξει τα μάτια του αλλά θα χρειαστώ και εσένα. Μόνο εσύ και ο Freed ξέρετε πόσο δυνατός είναι ο Argon θα χρειαστεί να μάθουμε όσα γνωρίζετε. Αυτό ισχύει και για εσένα Freed. Μόλις μπορέσεις να μιλήσεις η Elaine θα χρειαστεί μία πλήρης αναφορά και απο εσένα. Κοίταξα τον Tobby και έγνεψα το κεφάλι μου θετικά.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeTue Dec 22, 2015 12:29 am

Έκατσαν μερικά λεπτά στο δωμάτιο μου και συζητούσαμε διάφορα. Όταν έφτασε η ώρα να φύγουν ήρθε ένα άτομο μέσα και τους φώναξε να πάνε στο γραφείο της Elaine. Έλειπαν αρκετή ώρα. Δεν μετρούσα τον χρόνο αλλά σίγουρα ήταν πάνω απο μία ώρα. Όταν τελείωσαν επέσρεψαν στο δωμάτιο μου και μου είπανε τι ακριβώς μιλήσανε στο γραφείο της. Έπειτα απο εκείνη την ημέρα η εβδομάδα γρήγορα. Ο Tobby και η Reina περνούσαν κάθε μέρα και με έβλεπαν. Ταυτόχρονα οι γιατροί μου άλλαζαν τις γάζες ανα δύο μέρες και μου έκαναν καθημερινά τεστ για να δούνε πως πάει η κατάστασή μουγ. Η ανάρωσή μου ήταν σχετικά γρήγορη απ' ότι περίμεναν. Μέσα σε 5 ημέρες μπορούσα να μιλήσω χωρίς να πονάω πολύ αλλά οι γιατροί μου είπανε να μην κουράζομε πολύ μέχρι και την 8η μέρα. Την 7η μέρα δεν με επισκέφτηκε ουτε ο Tobby ούτε η Reina οπότε το μυαλό μου είχε χρόνο να σκεφτεί διάφορα πράγματα αλλά μόνο ένα πράγμα με έτρωγε κάθε μέρα... Η μάχη μου με τον Argon δεν ήταν κάτι που περίμενα να μου συμβεί τόσο νωρίς. Κάθε μέρα εικόνες περνούσαν απο το μυαλό μου και δεν με άφηναν να κοιμάμαι τα βράδια. Είμαι αδύναμος...
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeTue Dec 22, 2015 1:01 am

Το μόνο που σκεφτόμουν εκείνη την ημέρα ήταν πως πρέπει να γίνω δυνατότερος. Αρκετά δυνατός ώστε να μην χρειάζομαι την βοήθεια άλλων. Τόσο δυνατός ώστε να προστατεύω οποιονδήποτε χρειάζεται και ζητάει βοήθεια. Η μήερα πέρασε αργά χαμένος στις σκέψεις μου. Η αρχή της 8ης μέρας ήταν η συνάντυση μου με την Elaine. Νωρίς το πρωί οι γιατροί μου έκαναν επίσκεψη για να μου αλλάξουν τις γάζες. Κατά την διάρκεια της αλλαγής είχαν έρθει τα παιδιά για να δούνε πως είμαι. Με ενημέρωσαν πως δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο εδώ. Οι πληγές τους είχαν επουλωθεί και ο καθένας τους είχε ήδη την επόμενη του αποστολή. Θα έφευγαν σήμερα το απόγευμα γι' αυτό ήρθαν να με δούνε μία τελευταία φορά. Μερικά λεπτά αφού έφτασαν μπήκε στο δωμάτιο μία γυναίκα.

Tobby, Reina βγείτε απο το δωμάτιο ήρθε η ώρα να μιλήσω στον Freed. Η γυναίκα αυτή είχε ήψος 1,67 και είχε καστανά μαλλιά. Φορούσε μία ολόσωμη μαύρη μπλούζα και ένα κόκκινο παντελόνι. Στο δεξί της χέρι κρατούσε ένα τσιγάρο το οποίο μόλις είχε ανάψει. Η γυναίκα αυτή ήταν γνωστή με το όνομα Elaine.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeTue Dec 22, 2015 1:16 am

Δίχως να καθυστερήσουν την Elaine ο Tobby και η Reina βγήκαν απο το δωμάτιο. Άρχισε να βαδίζει προς το μέρος ενώ ταυτόχρονα έβαζε το τσιγάρο στο στόμα της για να πάρει μία ακόμη ανάσα γλυκού θανάτου. Άρπαξε την καρέκλα που βρισκόταν δίπλα απο το κρεβάτι μου και κάθισε κοιτάζοντας προς το μέρος μου. Η μυρωδιά του καπνού σε χτυπούσε στη μύτη καθώς έπνιγε το δωμάτιο.

Λοιπόν Freed... Έχω ήδη ακούσει απο τους φίλους σου τι έγινε στην αποστολή σας αλλά θα ήθελα να μάθω και απο εσένα. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Argon?

Ακούγοντας το όνομα του ένιωσα ένα σφήξιμο στο στομάχι. Έσφηξα τα χέρια μου στο σεντόνι και κατάπια το σάλιο με το οποίο ήταν γεμάτο το στόμα μου. Είναι δυνατός... Δεν είχαμε καμία ελπίδα με την Reina ήταν σε εντελός διαφορετικό επίπεδο απο εμάς. Πραγματικά δεν μπορώ να δω τον ευατό μου να νικάει αυτό τον άνθρωπο έτσι όπως είμαι.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeTue Dec 22, 2015 1:29 am

Τότε άλλαξε. Δεν θα κερδίσεις τίποτα αν κάθεσαι εδώ και το μόνο που κάνεις είναι να σκέφτεσαι εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά αν ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο τότε θα γίνεις δυνατότερος απ' ότι ήσουν πριν. Πάρε την μοίρα στα χέρια σου και πάρε μία απόφαση.

Η Elaine είχε δίκιο. Κάθομαι 8 μέρες σε ένα κρεβάτι και το μόνο που κάνω είναι να σκέφτομαι τον ευατό μου να χάνει απο τον Argon. Δεν θα μπορέσω να πάρω την εκδίκηση μου αν σταματήσω εδώ. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην πραγματική δύναμη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Έπειτα η Elaine με ρώτησε τι ακριβώς θυμόμουν απο την αποστολή. Η αλήθεια ήταν πως μερικά πράγματα μου διέφευγαν αλλά ευτυχώς ο Tobby την είχε ενημερώσει πλήρως η οποία με την σειρά της με ενημέρωσε τα κενά που είχα.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeTue Dec 22, 2015 1:37 am

Η συζήτηση μας κράτησε περίπου μία ώρα. Στο τέλος της ζήτησα αν μπορώ να μείνω στην βάση λίγο καιρό και να εξασκηθώ. Μού έδωσε την έγκριση της αλλα μόνο αν με άφηναν οι γιατροί. Μετά απο μια μεγάλη συζήτηση με τους γιατρούς μου μου επέτρεψαν να εξασκηθώ 2 εβδομάδες μετά. Η πληγή μου πλέον είχε επουλωθεί αλλά είχε δημιουργηθεί ουλή στη θέση της. Την ουλή αυτή θα την κουβαλάω για πάντα για να μου θυμίζει τι άνθρωπος ήμουν. Στο νησί αυτό υπήρχε ένας άντρας με το όνομα Ichiya. Ήταν ο δυνατότερος άνθρωπος στο νησί μετά την Elaine. Ο Ichiya με βοηθούσε να εξασκηθώ για να γίνω δυνατότερος. Μετά απο δύο εβδομάδες μαζί του ένιωθα ήδη δυνατότερος. Η ουλή μου δεν πονούσε πλέον και αυτό με επέτρεπε να κινούμε όπως και πριν. Είχα γίνει αρκετά δυνατός ώστε να συναγονίζομε με τον Ichiya αλλά είχα πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσω να νικήσω την Elaine.
Back to top Go down
Ezeriah
Simple Member
Simple Member
Ezeriah

Character sheet

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitimeTue Dec 22, 2015 1:46 am

Οι μέρες περνούσαν και γινόμουν ακόμα πιο δυνατός. Επιτέλους είχε φτάσει ο καιρός για να μου δώσουν οι γιατρού την έγκριση να φύγω. 3 μήνες είχαν περάσει απο τότε που ξύπνησα για πρώτη φορά στο δωμάτιο μου. Μάζεψα όλα τα πράγματα μου στο σακίδιο μου. Ρούχα, φαγητό, νερό και άλλα χρήσιμα πράγματα για να με βοηθήσουν στο ταξίδι μου. Ευχαρίστησα την Elaine και τον Ichiya για την βοήθειά τους που μου πρόσφεραν. Κάποια μέρα θα τους το ανταποδώσω. Απο την βάση με συνόδευσε ένας επαναστάτης στην παραλία στη πίσω μεριά του νησιού. Εκεί μου είχαν ετοιμάσει μία βάρκα για να συνεχίσω το ταξίδι μου. Ευχαρίστησα τον επαναστάτη που με συνόδεψε και αμέσως έσπρωξα την βάρκα στο νερό και άρχισα να πλαίω μακριά απο το νησί. Το ταξίδι μου ξεκινούσε ξανά. Στόχος μου πλέον ήταν να γίνω δυνατότερος.
Back to top Go down
Sponsored content

[Τέλος] Moving On Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] Moving On   [Τέλος] Moving On I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τέλος] Moving On
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» [Τέλος] Moving on! [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-Αποστολή] Στο Τέλος Ξυρίζουν Τον Γαμπρό
» {Αρχή}The Punisher Pirates:Το τέλος ενός ταξιδιού,η αρχή μιας νέας περιπέτειας {Τέλος}
» [Τέλος] Το τέλος είναι η μαγεία..
» [Τέλος] New War