| Προτάσεις Anime | |
|
+5DIRK Ezeriah Phoenix Marco FonikoKriari Eustass Kid 9 posters |
|
Author | Message |
---|
Eustass Kid Administrator

Όνομα Χαρακτήρα : Eustass ''Captain'' Kid Posts : 3846 Location : New World Join date : 2013-03-05 Age : 29
Character sheet Remaining Health: 100%
 | Subject: Προτάσεις Anime Tue Dec 15, 2015 11:42 pm | |
| Εδώ θα προτείνετε κάποια anime που έχετε δει και σας άρεσαν κάνοντας μια ωραία παρουσίαση γι αυτά! (πχ θα αναφέρετε τον τύπο τους (horror, mystery κτλ) μια μικρή περίληψη και αν θέλετε εικόνες και trailer
| |
|
 | |
FonikoKriari Revolutionary General

Όνομα Χαρακτήρα : Belphegor Posts : 1407 Join date : 2012-10-19 Age : 28
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Dec 16, 2015 12:18 am | |
| | |
|
 | |
Phoenix Marco Citizen

Όνομα Χαρακτήρα : Takasugi Shinsuke Posts : 947 Location : Plane of Insanity Join date : 2015-10-25 Age : 28
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Dec 16, 2015 1:04 am | |
| | |
|
 | |
Phoenix Marco Citizen

Όνομα Χαρακτήρα : Takasugi Shinsuke Posts : 947 Location : Plane of Insanity Join date : 2015-10-25 Age : 28
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Fri Feb 05, 2016 1:58 am | |
| Το γνωστό manwha Noblesse επιτέλους έγινε anime! Πρώτο επεισόδιο, εδώ για όποιον ενδιαφέρεται! | |
|
 | |
Ezeriah Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Freed Justine Posts : 501 Join date : 2012-11-01 Age : 28
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Fri Feb 05, 2016 2:04 am | |
| Γνωρίζω το Noblesse σαν όνομα μόνο ίσως του ρίξω μια ματιά. Διαβάζοντας τα comment καταλαβαίνω πως έχει μεγάλο fan base so my expectations are high for this one. Με την σειρά μου έχω να σας προτείνω το Boku dake ga Inai Machi AKA Erased! https://kissanime.to/Anime/Boku-dake-ga-Inai-MachiΜπορείτε να διαβάσετε την περίληψη περί τίνος πρόκειται. Είναι ένα αρκετά πλέον γνωστό anime καθώς συζητάνε όλο και πιο πολλά άτομα για αυτό κάθε μέρα που περνάει. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ακριβώς είναι αυτό που μου αρέσει στο συγκεκριμένο αλλα με κάθε επεισόδιο με τραβάει όλο και πιο πολύ! Υ.Γ δεν ήξερα οτι υπήρχε τέτοιο τοπικ ΛΟΛ | |
|
 | |
DIRK Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Gabriel Belmont Posts : 2011 Location : On a highway to the New World Join date : 2015-12-15 Age : 29
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Aug 23, 2017 12:17 am | |
| Για να επαναφέρουμε και το παλιό τόπικ!
Αν έχετε κάποιο ανιμε που θέλετε να δείτε και δεν ξέρετε αν είναι ωραίο η αν θέλετε άποψη, κάντε ποστ εδώ για να σας πούνε όσοι το είδαν!
Να ξεκινήσω zankyou no terror , Ergo Proxy ή Psycho-Pass?
Έχετε δει κάποιο απο αυτά? Είναι χάσιμο χρόνου η αξίζουν;
| |
|
 | |
Rikuo Marine

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami Posts : 6242 Location : Grand Line Join date : 2012-10-24 Age : 29
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Aug 23, 2017 12:21 am | |
| - DIRK wrote:
- Για να επαναφέρουμε και το παλιό τόπικ!
Αν έχετε κάποιο ανιμε που θέλετε να δείτε και δεν ξέρετε αν είναι ωραίο η αν θέλετε άποψη, κάντε ποστ εδώ για να σας πούνε όσοι το είδαν!
το πρωτο νομιζω το εχω δει και αν θυμαμαι καλα αξιζει εκεινο. τα αλλα δεν τα εχω δει | |
|
 | |
pashalis hunder Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 25
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Aug 23, 2017 12:25 am | |
| - DIRK wrote:
to psycho pass αξιζει πάρα πολυ, ωραίο ανιμε με μυστήριο και ωραίο ανιμασιον τα αλλά δεν τα εχω δει αν κι εχω ακουσει πως το ergo proxy είναι καλό | |
|
 | |
Phoenix Marco Citizen

| Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Aug 23, 2017 12:51 am | |
| - DIRK wrote:
Έχω δει τα bold και έχω να πω ότι το πρώτο είναι αρκετά καλό ενώ το δεύτερο είναι απλά επικό. | |
|
 | |
el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime Wed Aug 23, 2017 1:18 am | |
| Εγω βλέπω το Psycho Pass αυτην την περιοδο, ειμαι καπου στο 30% ξερω γω.
Δεν θα ελεγα οτι με τρελαινει... το συνεχιζω να δω που θα βγει γιατι εχει αρκετο hype... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Προτάσεις Anime  | |
| |
|
 | |
| Προτάσεις Anime | |
|