-Κατανοώ τη θέση στην οποία βρίσκεστε κ. Petrovic, γι' αυτό θα κάνω μερικές προτάσεις. Αρχικά θα με αφήσω στην υπηρεσία σας για να δείτε την αξιοπιστία μου. Στην τελική, αν δεν είμαι χρήσιμος δεν μπορεί να υπάρχει συμφωνία. Αφού αποδείξω την αξία μου, θέλω να συνεργαστούμε. Όπως γνωρίζετε, οι αρχηγοί των οργανώσεων και οικογενειών του νησιού επεκτείνουν τις δυνάμεις τους σε ολόκληρη την West Blue. Δεν αποτελείτε εξαίρεση φυσικά. Ο Monferatio όμως είναι μεγάλη απειλή. Αν συνεχίσει να ενισχύει το λαθρεμπόριο σε τέτοιο βαθμό, σύντομα θα είναι εκτός ανταγωνισμού και τότε δε μιλάμε μόνο για την κυριαρχία του στο Island of Mist, αλλά σε ολόκληρη την West. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν εμφανιστεί ένα τέτοιο άτομο, με έναν Yonkou νεκρό;
-Πού θες να καταλήξεις;
-Θέλω να καταστρέψουμε τις προμήθειες που έχει στο νησί. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά αν χάσει 2 αποθήκες θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για σύγκρουση και άρα την καταστροφή του.
-Μου ζητάς να πάω σε πόλεμο;
-Φυσικά και όχι. Εσύ δε θα είσαι αναμειγμένος. απάντησε γελώντας υποχθόνια.
-Το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση και σχεδιασμό κ.Kouen.
-Μα φυσικά. Γι' αυτό θα πάρουμε και οι δύο το χρόνο μας.
-Θα επανέλθουμε σε αυτό αμέσως τότε. Πρώτα όμως, θέλω να ακούσω τα πάντα για το θάνατο του George Moran, Kouen Takeshi.
-Τότε θα σας συμβούλευα να καθίσετε αναπαυτικά στις θέσεις σας, γιατί είναι μεγάλη ιστορία!
{Συνεχίζεται}