Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.

Go down 
2 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito

[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. Empty
PostSubject: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeMon Aug 18, 2014 6:17 pm

Προηγούμενες ιστορίες:

Σημαντικά Πρόσωπα:

Opening 1:

Περίληψη Προηγουμένων:
Σημαντικό!:

Κινηθήκαμε ξανά μέσα στο δάσος απομακρυνώμενοι από το φρούριο των επαναστατών.Όχι πολύ μακρυά όμως αρκετά ώστε να μην διακινδυνέψουμε να βρεθούμε.Γύρισα προς τον Masta ο οποίος κρατούσε τον Hari αναίσθητο στους ώμους του.
-Αυτόν την τον κουβάλησες μαζί; τον ρώτησα.
-Αφού τον άφησες που τον άφησες ζωντανό ας φανεί σε κάτι χρήσιμος.Σίγουρα ξέρει περισσότερα από εμάς αυτή την στιγμή,οπότε ίσως ξέρει και πως μπορούμε να μπούμε μέσα.
-Ακόμα δεν πιστεύω ότι το κάνουμε αυτό. είπε κλαψιάρικα η Kanae.
-Είσαι η μόνη που παραπονιέται ακόμα για αυτό.Τώρα το έχουμε ήδη αποφασίσει.
 H Kanae ήρθε και στάθηκε δίπλα μου.
-Ίσως γιατί είμαι η μόνη λογική εδώ πέρα και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να είναι παραπάνω από ένα σχέδιο αυτοκτονίας!
-Αν δεν θέλεις στο είπα μπορείς να μην έρθεις.Δεν θα σε αναγκάσω. απάντησα ανέκφραστα όπως πάντα.
 Τότε σταύρωσε τα χέρια της και φούσκωσε τα μάγουλα της.
-Δεν θέλω να έρθω αλλά δεν θα σε αφήσω μόνο σου.Χωρίς εμένα θα πεθάνεις προτού καν μπεις μέσα.
-Περίεργο...ήμουν ήδη μέσα χωρίς να πάθω τίποτα και βγήκα κιόλας.
-Αυτό ήταν πριν επιτεθείς στους επαναστάτες που ήταν μαζί σου.
-Ναι αλλά εκείνοι δεν το ξέρουν.Επίσης είχα επιτεθεί σε επαναστάτες και πιο πριν.
 Η Kanae πήγε να απαντήσει όμως φάνηκε να μην ήξερε τι ακριβώς ήθελε να πει.
-Μπορείς τουλάχιστον όταν διαφωνείς μαζί μου να μην είσαι σαν αγελάδα.Δεν καταλαβαίνω αν είσαι θυμωμένος ή όχι.
-Όχι. απάντησα ξεκάθαρα.
 Τότε άκουσα από πίσω μας τον Masta να γελάει σιγανά.
-Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να συναντιέστε μετά από τόσο καιρό.Χαίρομαι για εσάς. είπε.
 Είδα την Kanae να κοκκινίζει και δεν μπορούσα να αρνηθώ ότι η χαρά μου ήταν ατελείωτη.Ήξερα τι έκανα,ήξερα πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που θα επιχειρούσαμε και για πρώτη φορά,παρότι χαιρόμουν για αυτό,ένιωθα παράλληλα άγχος.Δεν με ένοιαζαν οι άλλοι.Ήξερα ότι μπορούσαν να επιβιώσουν,ακόμα και ο Yosaku και ο Johnny,όμως η Kanae;Δεν είναι ότι την υποτιμούσα ή ότι δεν πίστευα στις ικανότητες της όμως ανησυχούσα υπερβολικά για εκείνη για να νιώθω καλά που θα την έχω μαζί μου.Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να μας περιμένει και να μην συμμετείχε όμως δεν ήθελα να την πιέσω ή να νομίζει ότι την υποτιμώ.Τουλάχιστον άμα είναι μαζί μου ξέρω ότι θα μπορώ να την προστατέψω και αυτό με ευχαριστεί.Της το χρωστάω άλλωστε.

Last edited by Argon on Mon Oct 05, 2015 8:07 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeMon Aug 18, 2014 7:01 pm

Ο Masta πλησίασε τον κορμό ενός δέντρου και ακούμπησε εκεί τον επαναστάτη.
-Να τον ξυπνήσω;
-Καλό θα ήταν.Θα προτιμούσα να τελειώναμε το συντομότερο δυνατόν.
Ο Masta μου έγνευσε θετικά και ύστερα γονάτισε δίπλα στον αναίσθητο επαναστάτη.
-Hari... είπε με μια απαλή και σιγανή φωνή ...είναι ώρα να ξυπνήσεις πασάκο μου.
Η υπόλοιπη ομάδα έσκασε στα γέλια.Τους κοίταξα για λίγο και έπειτα γύρισα και πάλι προς τον Masta.
-Είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει αυτό;
-Κοίτα προσπαθώ να μην είμαι πολύ βίαιος.Μπορώ να δοκιμάσω να τον ξυπνήσω όπως ξυπνάω τους άντρες μου όταν τεμπελιάζουν.
-Για δοκίμασε το πασάκο μου. είπε η Kanae και οι υπόλοιποι ξαναγέλασαν.
Νιώθω ότι είμαστε αρκετά χαλαροί παρά του γεγονότος ότι βρισκόμαστε στη μέση εχθρικού εδάφους περιτριγυρισμένοι από στρατιώτες που μας ψάχνουν.
-Πολύ καλά... είπε ο Masta και κατάπιε μία.Έπειτα πήρε μια βαθιά ανάσα και φώναξε ...Σήκω ρε ρεμάλι που βρήκες ώρα να κοιμηθείς!Για αυτό σε πληρώνω! ενώ παράλληλα έδωσε μια γροθιά στον κορμό του δέντρου το οποίο ταρακουνήθηκε ολόκληρο.
Ναι...σίγουρα έχουν ξεχάσει που είμαστε.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Ο στρατιώτης πάντως πετάχτηκε όρθιος μετά από αυτό.
-Υποθέτω ότι με αυτό ξυπνούσες και το υπόλοιπο νησί μαζί με τους άντρες σου.
-[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 3936643423 
Ο Hari μας κοίταξε καλά καλά και έπειτα αποτραβήκτηκε.
-Ποιοι είστε; κατάφερε να ρωτήσει με τρεμάμενη φωνή.
Τον πλησίασα.
-Το όνομα μου είναι Mr.Shadow και από εδώ μέλη της Wolfpack.
-Ο...ο κυνηγός επικηρυγμένων Mr.Shadow;! αναφώνησε τρομαγμένα.
-Θαυμαστής; τον ρώτησα.
-Πως να μην σε ξέρω.Είσαι νούμερο ένα στόχος μας στις αρχικές θάλασσες.
[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 2788221432 Μόνο στις αρχικές;Βέβαια δεν εκπλήσσομαι.Μπορώ να φανταστώ ποιος είναι νούμερο ένα γενικότερα.
-Και γενικά ποιος έχει την τιμή να βρίσκεται πρώτος στην λίστα σας;
-Ο Crimson Eyed Alucard.
Ναι...το φαντάστηκα.
-Τι κάνετε όμως εσείς εδώ;Έχετε έρθει με το ναυτικό;
-Το ναυτικό δεν έχει καμία σχέση με την παρουσία μας εδώ.
-Τότε...κυνηγάγατε τους πειρατές που βρίσκονται εδώ;
-Περίπου...Βλέπεις ήρθαμε για κυνήγι,όμως επαναστατών.
-Μα πως...πως βρήκατε αυτή την βάση.Είναι πολύ πρόσφατη για να έγινε γνωστή στην κυβέρνηση...και λογικά πρέπει να είστε και άλλοι...δεν μπορεί να ήρθατε μόνοι σας να τα βάλετε με όλους τους στρατιώτες που υπάρχουν εδώ;
Πω ρε φίλε,μιλάει ακατάπαυστα.Τουλάχιστον να έλεγε τίποτα ενδιαφέρον...
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeSat Oct 03, 2015 7:43 pm

-Το ξέρω,έτσι δεν είναι;... ανταποκρίθηκε η Kanae στα λόγια του επαναστάτη ...Αυτό τους λέω και εγώ!Πως μπορεί να έρχονται τέσσερα άτομα και να θέλουν να εισβάλουν και στην βάση!
-Δεν μπορεί να μιλάτε σοβαρά!... είπε ακόμα πιο σαστισμένος ο Hari.
Πραγματικά δεν ήξερα πως το άντεχα αυτό.Ανάμεσα στην γκρίνια της Kanae και στον πανικό του Hari δεν ήξερα τι με ενοχλούσε περισσότερο.Κοίταξα τον Masta και εκείνος φάνηκε να αντιλαμβάνεται την "κούραση" μου.
-Hari κοίτα με εδώ.Δεν είσαι στην θέση να κάνεις ερωτήσεις,αλλά είσαι ελεύθερος να απαντήσεις σε οτιδήποτε σε ρωτήσουμε.Μπορείς να μην το κάνεις άμα θες,αλλά έχε το νου σου ότι είμαστε πέντε άτομα και ένας λύκος που μπορούμε να σε σκοτώσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ο καθένας.[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 3421137111 του είπε με απόλυτη ηρεμία και ένα φιλικό χαμόγελο,που παρόλα αυτά δεν έδειχνε τίποτα το φιλικό.Ήξερα ότι ο Masta χρειαζόταν συχνά να ανακρίνει κόσμο λόγο της δουλειάς του,όμως δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός.Εκείνη την στιγμή παρατήρησα την υπόλοιπη ομάδα μου να κάνει ταυτόχρονα ένα βήμα μακρυά από τον Masta.Μακάρι να μπορούσα να τον κρατήσω μόνιμα στο πλήρωμα μου,θα ήταν χρήσιμος.
Ο Hari έγνευσε θετικά χωρίς να πει λέξη.
-Ωραία,δικός σου πάλι... μου είπε και με άφησε να πάρω ξανά τον λόγο.
-Θα μπω απευθείας στο ψητό χρειάζεται να μπούμε μέσα στην βάση ξανά,για αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τις πιθανές εισόδους και εξόδους.
-Υπάρχει η κεντρική είσοδος από την οποία μπήκαμε και δύο ακόμα.Πέρα από αυτές υπάρχει μία κρυφή διαδρομή...
-Τι μπορείς να μας πεις για αυτήν;
-Η πόρτα της εισόδου είναι μεταλλική και δεν μπορεί να ανοίξει χωρίς τον κωδικό.Μόνο οι υψηλόβαθμοι των ξέρουν ώστε να την ανοίξουν,μόνο αν πραγματικά χρειαστεί.
Ήταν σίγουρα μια καλή επιλογή,αλλά το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε αυτό τον κωδικό,μιας και μάλλον θα ήταν απίθανο να φτάσουμε σε κάποιον διοικητή χωρίς να προκαλέσουμε χαμό και χωρίς να μας παρατηρήσουνε.Οπότε αν ήταν να την χρησιμοποιήσουμε φαντάζομαι ότι μόνο μία ακόμα επιλογή είχαμε.
-Masta... γύρισα προς αυτόν,μιας και ήξερα ότι και εκείνος σκεφτόταν το ίδιο.
-Αν χρειαστεί θα προσπαθήσω να την ανοίξω.Δεν θα είναι εύκολο σαν τον φράκτη,αλλά αν φτάσουμε ως εκεί θα πρέπει να το δοκιμάσω.
-To θέμα όμως είναι πως θα μπούμε μέσα; πήρε ξανά τον λόγο η Kanae.
-Μας είδαν να βγαίνουμε με τους άλλους επαναστάτες... της απάντησα ...Θα πάρουμε τον Hari και θα προσποιηθούμε ότι πιάσαμε εσένα,τον Yosaku και τον Johnny στην περιπολία μας.Έτσι θα σας βάλουμε μέσα,αλλά δυστυχώς ο Arashi δεν θα μπορεί να έρθει.Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο στην κατάσταση μας.
-Πράγματι,οι επιλογές μας είναι λίγες.Συμφωνώ ότι μάλλον είναι η καλύτερη μας επιλογή.Τουλάχιστον δεν πρέπει να έχουμε κάποιο πρόβλημα στο να μπούμε μέσα.
-Θα κάνουμε ότι χρειαστεί αφεντικό...
-Ναι είμαστε μαζί σου ασχέτως τι... μου απάντησε το δίδυμο.
Περίμενα την απάντηση της Kanae,όμως όταν δεν άκουσα κάτι την κοίταξα.Έτρεμε...προφανώς δεν της άρεσε η ιδέα και δεν την αδικούσα.Η καρδιά μου έχασε ένα χτύπο όταν την είδα τρομαγμένη να προσπαθεί να αποφασίσει για το τι θα κάνουμε.Δεν μπορούσα να το κάνω,όχι να την βλέπω έτσι.Καλύτερα αν δεν ερχόταν σε αυτό τότε...
-Kanae... πήγα να της πω,αλλά τελικά μίλησε πρώτη.
-Εντάξει,είμαι μέσα!Θα είμαι και εγώ μαζί σου,ότι και αν αποφασίσεις. μου είπε με πυγμή και η χαρά μου δεν γινόταν να περιγραφτεί.Τουλάχιστον για την ώρα η απόφαση ήταν το εύκολο κομμάτι.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeSun Oct 04, 2015 1:25 am

-Το θέμα είναι αν ο φίλος μας ο Hari θα είναι αρκετά πιστικός,ώστε να μην έχουμε προβλήματα. "μονολόγησε" ο Masta ρίχνοντας πλάγιες ματιές στον εν λόγο επαναστάτης.Εκείνος αρκετά τρομοκρατημένος έγνευσα θετικά και μας επιβεβαίωσε ότι όσο δεν τον σκοτώναμε εκείνος θα ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός.
-Δεν μου αρέσει αυτό.Τι σόι πολεμιστής είναι τόσο εύκολο να φοβηθεί,χωρίς καν να του κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο. πραγματικά δεν μου άρεσε,αν όλα πήγαιναν καλά,τότε κάτι πήγαινε λάθος!
-Δεν είμαι και ιδιαίτερα καλός στρατιώτης... ψέλισε ...Βασικά δεν σκόπευα καν να μπω στον στρατό.Το νησί μας είχε περάσει πολλά από την Κυβέρνηση και έτσι πολλοί από τους συγχωριανούς μου μπήκαν στην επανάσταση.Εμένα με ανάγκασαν οι δικοί μου να κατατακτώ και καλά για να καταφέρω αντίποινα στην Κυβέρνηση.Αλλά δεν είμαι πολεμιστής,με το ζόρυ τα βγάζω πέρα.
[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 420078411 Για κάποιο λόγο φαίνεται πως πέσαμε στον πιο μίζερο στρατιώτη σε όλο το νησί.
-Καλώς... είπα και τότε εξαφανίστηκα με το Shadow Step μου και εμφανίστηκα στιγμιαία αλλού ...Αλλά να ξέρεις πως δεν μπορείς να μου ξεφύγεις αν μας κοροϊδεύεις. του είπα, αν και η πράξη μου μιλούσε πιο δυνατά από τα λόγια μου.
-Επίσης, αν όλα πάμε όπως τα σχεδιάσαμε και εσύ είσαι εντάξει θα φροντίσω να σε αφήσουν να φύγεις οι Marines. Έδειχνε χαρούμενος από αυτή μου την υπόσχεση,μέχρι που συνηδητοπόιησε τι είπα και φρίκαρε ακαριαία στην ιδέα του ότι οι Marines θα έκαναν εισβολή.Καλύτερα έτσι.Τώρα θα το σκεφτεί δύο φορές προτού μας προδώσει, ακόμα και αν οτιδήποτε πάει στραβά και εκείνοι δεν έρθουν στα αλήθεια.
-Ωραία, άντε ας το κάνουμε να τελειώνουμε.
-Βασικά δεν λύσαμε όλα μας τα προβλήματα ακόμα. είπε ο Masta και όλοι τον κοιτάξαμε.
-Πως θα καταστρέψουμε εκείνες τις κολώνες;
-Τις κεραίες που μπλοκάρουν το σήμα;Υπάρχει ένας διακόπτης κάπου στο κεντρικό κτήριο, από όπου θα μπορούσατε να τις κλείσετε. είπε ο Hari και ακουγόταν λες και "έγλειφε" τον Masta.
-Σίγουρα όχι.Δεν μπορούμε να μπούμε εκεί μέσα,θα είναι σαν να τους δείχνουμε ότι μπήκαμε μέσα.Όμως έχω μια ιδέα.Θα πρέπει να μπούμε στην αποθήκη των όπλων.Σίγουρα θα υπάρχουν εκρηκτικά εκεί και θα είναι πολύ πιο εύκολο να την πλησιάσουμε από ότι να μπούμε στα κεντρικά. Οι υπόλοιποι φάνηκαν να συμφωνούν επίσης με αυτό.Οπότε χωρίς να χάνουμε ιδιαίτερο χρόνο ετοιμαστήκαμε.Μαζέψαμε τα όπλα των Johnny,Yosaku και Kanae και περάσαμε ένα ξίφος στην ζώνη του Hari,τυπικά ώστε να φαίνεται οπλισμένος.Τον βάλαμε να προχωρήσει μπροστά με τον Masta από πίσω του,τους άλλους τρεις στην μέση και εγώ με τον Arashi τελευταίοι.
Επίσης καλό ήταν ότι συνηδητοποιήσαμε ότι ο Arashi μπορούσε να μπει από το κενό που είχε δημιουργήσει ο Masta στον φράχτη,νωρίτερα.Οπότε έτσι θα βρισκόμασταν όλοι μέσα.Αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα δεν θα είχαμε πάρα πολλές ελπίδες,αλλά έτσι και αλλιώς θα ένιωθα καλύτερα αν ο Arashi ήταν μαζί μας.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeSun Oct 04, 2015 2:00 am

Στην διαδρομή είμασταν σχετικά ήσυχα.Ήταν σίγουρα ο Johnny με τον Yosaku που μιλούσαν ασταμάτητα,αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.Το πρόβλημα το είχα με εμένα.Η Kanae περπατούσε ακριβώς μπροστά μου και δεν ένιωθα ότι μπορούσα να της μιλήσω.Ήθελα να πούμε για τόσα πολλά,να μάθω για εκείνη και τον αδερφό της,τι συναίβει αυτά τα ενδιάμεσα χρόνια...ήθελα απλά να κάτσω και να μιλάμε για ώρες όπως παλιά,όμως τώρα δεν ήταν η ώρα και αυτό με σκότωνε πιο πολύ από ότι θα μπορούσαν να με σκοτώσουν οι επαναστάτες.Όταν φτάσαμε κοντά στο ηφαίστειο,ο Arashi έφυγε ώστε να μπει κρυφά από την άλλη πλευρά όπως είχαμε κανονίσει.Εμείς φτάσαμε στην κεντρική είσοδο και μπήκαμε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.Ο Hari έτρεμε κάπως,αλλά ο Masta απλά είπε στους φρουρούς ότι ήταν από το σοκ της μάχης,μιας και είχαμε χάσει όλη την υπόλοιπη μονάδα.Έτσι και αλλιώς δεν είχε αλλάξει κάτι και ήδη πίστευαν από όταν πριν στην βάση ότι ο Masta ήταν ένας από τους διοικητές,οπότε περάσαμε με τυπικές διαδικασίες.
Είχα φροντίσει νωρίτερα να δέσω ελαφρά τα χέρια των τριών "κρατουμένων" μας,ώστε να είναι πιο πιστευτή η ιστορία μας.Πλέον στεκόμασταν σε κοινή θέα,μα χάρης τις θεατρικές ικανότητες του Masta τα βγάζαμε πέρα...κάπως.Μιλούσαμε κανονικά,όμως ο Masta έκανε διαρκώς κινήσεις που υποδήλωναν ότι έδινε εντολές ή ότι τέλος πάντων ασχολούταν με κάτι σχετικό όταν απευθυνόταν σε μας.Κάποια στιγμή πήρε στο πλάι τον Hari και έκανε πως του έδινε οδηγίες για την εκπαίδευση του.Βρήκα την ευκαιρία τότε να βγάλω τα σκοινιά από τους υπόλοιπους και να τους δώσω τα όπλα τους.Είμασταν μακρυά από την πύλη και δεν χρειαζόταν να προσποιούμασταν πλέον ότι ήταν κρατούμενοι.Άλλωστε αν το συνεχίζαμε αυτό θα κινούσαμε υποψίες εφόσον δεν θα τους αφήναμε στην φυλακή.Ο Arashi από την άλλη δεν είχε εμφανιστεί,αλλά αυτό ήταν που είχαμε συμφωνήσει.Αν ερχόταν τώρα θα ήταν και αυτό παράξενο.Θα ερχόταν μόνο όταν ο ίδιος τον καλούσα.Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί σε ότι και να κάναμε.
Προχωρήσαμε πλέον ως ομάδα υπό της διαταγές του διοικητά Terry (Masta) προς την αποθήκη των όπλων,όμως ένα νέα πρόβλημα προέκυψε.
-Τώρα το θυμήθηκα το ορκίζομαι!... αναφώνισε ο Hari,ενώ εγώ ορκιζόμουν πως θα τον σκότωνα με αυτά που άκουγα ...Για να πάρουμε εκρηκτικά χρειαζόμαστε άδεια πρώτα.Ακόμα και αν πας ως διοικητής δεν θα σε αφήσουν,χωρίς το ανάλογο χαρτί. είπε στον Masta.
-Τέλεια τώρα τι κάνουμε.Δεν μπορούμε να πάμε να πάρουμε την άδεια.Θα χρειαστούν να επιβεβαιώσουν τις ταυτότητες μας για να κάνουν κάτι τέτοιο και όλοι ξέρουμε πως θα πάει αυτό...
-Επίσης δεν θα ήταν καλή ιδέα να μπουκάρουμε με την βία.Όχι μόνο θα μας αντιληφθούν,αλλά αν όντως γίνει τόσο γρήγορα δεν θα προλάβουμε καν να φτάσουμε μέχρι τις κεραίες για να τις ανατινάξουμε τουλάχιστον πρώτα. συμπλήρωσε η Kanae την σκέψη μου.
-Αχεμ... ξερόβηξε ο Masta διακόπτωντας μας ...Έχω μια ιδέα,αλλά μπορεί να μην σας αρέσει.[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 4141821756 είπε με απολογητικό ύφος και ήδη δεν μου άρεσε.Βασικά δεν πιστεύω ακόμα ότι δεχθήκαμε αυτό που μας είπε.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeSun Oct 04, 2015 7:17 pm

Kanae's POV

Δεν το πιστεύω ότι συμφώνησα σε κάτι τέτοιο!Όχι όχι πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι,αλλιώς δεν θα είμαι αρκετά πειστική!Άφησα την υπόλοιπη ομάδα λίγο πιο πίσω και πλησίασα τον φρουρό μπροστά από την αποθήκη.
-Συγνώμη... του μίλησα αθώα ...μήπως ξέρεις που πρέπει να πάω για να δηλώσω παρουσίαση;Χωρίστηκα από τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους και έχω χαθεί λιγάκι.
Ο φρουρός μου εξήγησε το μέρος όπου και καλά ήθελα να πάω.Οκ,βαθυά ανάσα...
-Σε ευχαριστώ... του είπα και έκανα ότι τον επεξεργάζομαι καλύτερα ...Ξέρεις ίσως μετά να θες να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί,για να σε ευχαριστήσω για τις οδηγίες. έπαιξα το δάχτυλο μου πάνω στο στήθος του και εκείνος κοκκίνησε ελαφρώς.Προσπάθησε να αποφύγει το βλέμμα μου και δεν απάντησε τίποτα.
-Τι συμβαίνει,μήπως δεν είμαι αρκετά ελκυστική; τον ρώτησα,φέρνοντας το σώμα μου πιο κοντά,ενώ προέκτυνα το στήθος μου.
Ω Θεέ μου τι κάνω![Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 509880146 [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 509880146 Και ο Argon με βλέπει από μακρυά,νιώθω τόσο ντροπή!
-Δεν είναι αυτό... ψέλισσε εκείνος ...η η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να βρεθούμε.
Tsundere?! [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 2752050184
-Όι τι στο καλό γίνεται εδώ; ακούστηκε ο Masta να φωνάζει από πίσω μου.
-Α! Διοικητά,εσείς είστε! αναφώνισα τάχα έκπληκτη.
-Τι νομίζετε ότι κάνετε εσείς οι δύο; μας αγριοκοίταξε ενώ η υπόλοιπη ομάδα στεκόταν από πίσω του.
-Νεοσύλλεκτε σου είχα πει να περιμένεις στο γραφείο μου,όμως τώρα απλά ακολούθησε με.Θα πρέπει μου φαίνεται να σε διδάξω υπακοή με τον δύσκολο τρόπο... μου είπε προτού γυρίσει στον φρουρό ...Όσο για σένα,θα πρέπει να ενημερώσω για αυτό που είδα.Αν είναι τόσο εύκολο να σου αποσπάσει την προσοχή κάποιος ίσως πρέπει να σε στείλουμε σε κάνα απομακρυσμένο πόστο μας για να είμαστε σίγουροι.
-Εεεε!Όχι κύριε μη,σας παρακαλώ!Δεν θα ξανασυμβεί αυτό! [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 2473281379
- [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 2788221432 Φαίνεται πως δεν έχω άλλη επιλογή.Χρειάζομαι μια ποσότητα εκρηκτικών,αλλά μεισώ την γραφειοκρατεία και δεν θέλω να χάσω χρόνο.Οπότε ας πούμε ότι σου έδειξα την άδεια και εγώ θα ξεχάσω το εν λόγο συμβάν.Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα;!
-Κα...κανένα κύριε!Παρακαλώ περάστε. είπε ο φρουρός και μας άνοιξε την πόρτα.
Καθώς μπαίναμε μέσα έριξα μια ματιά στον Argon.Μπορούσα να δω ότι το πρόσωπο του είχε κοκκινήσει και γύρισε το κεφάλι μου αποφεύγοντας το βλέμμα μου. [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 509880146 [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 2272098024 Αααααααα το ήξερα,ο Argon με θεωρεί παράξενη,θεωρεί ότι μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα.Ξέρω ότι συμφώνησα σχεδόν αμέσως στο σχέδιο του Masta,αλλά αυτό ήταν γιατί ήθελα να φανώ δυναμική και να βοηθήσω στο να πετύχουμε.
-Δεν το πιστεύω ότι είσαι τόσο ξετσίποτη.Δεν μπορώ να σε αντικρύσω πλέον. <---- στο μυαλό της.
Σίγουρα αυτό σκέφτεται!
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeSun Oct 04, 2015 8:02 pm

Argon's POV
Ω φίλε η Kanae έδειχνε τόσο ελκυστική αυτή την στιγμή.Η καρδιά μου χτυπούσε τρελά και δεν ένιωθα ότι μπορούσα να την κοιτάξω.Παραμέρισα όμως τις σκέψεις για να επικεντρωθώ στο να βρω κάτι μεγάλο που να κάνει μπουμ.Υπήρχαν πολλές τέτοιος συσκευές εκεί μέσα,αλλά ποια από όλες μας έκανε;Τελικά βρήκαμε κάποιες βόμβες που είχαν χρονοδιακόπτη.Δεν θα έκαναν μεγάλη έκρηξη,αλλά δεν χρειαζόταν αυτό.Αν απλά προκαλούσαμε αρκετή ζημιά στην βάση της κολώνας,μετά εκείνη θα έπεφτε μόνη της από το βάρος της.Έτσι λοιπόν πήραμε τέσσερις μαζί μας,δύο για κάθε κολώνα και αποχωρήσαμε γρήγορα γρήγορα.
-Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει τρόπος να το κάνουμε ωραία αυτό. μου ψέλισε ο Masta καθώς προχωρούσαμε.Είχε δίκιο.Όλα καλά μέχρι εδώ,όμως πλέον ακόμα και αν βάζαμε τον μηχανισμό και πετυχαίναμε την έκρηξη όλοι θα πέφταν πάνω μας.
Κοίταξα τριγύρω μου ψάχνοντας να δω από ποιο σημείο ένιωθα πάνω μου την ματιά του Arashi.Όταν τον βρήκα τελικά του έγνευσα και του έκανα νόημα,να μην έρθει κοντά μου αλλά να επιτεθεί.Τόσα χρόνια μαζί ήξερε καλά το τι ήθελα.Με καταλάβαινε,όπως εγώ καταλάβαινα εκείνον.Έτσι ο Arashi πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άρχισε να επιτήθεται στους επαναστάτες που βρίσκονταν κοντά του.Δεν πήρε πολύ προτού ξεσπάσει πανικός,μιας και οι σφαίρες και τα ξίφη δεν έκαναν τίποτα στον Arashi και έτσι όλο και περισσότερα άτομα κατεύθαναν για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον μανιασμένο λύκο.
-Αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα,ειδικά όταν ακουστεί η έκρηξη... είπα και αφού έβγαλα το den den mushi μου το έδωσα στην Kanae.
-Πάρε αυτό.Ο Masta θα σου πει που θα βρεις το κενό που έχει ανοίξει στον τοίχο.Οι επαναστάτες θα είναι αρκετά απασχολημένοι με μας και πιθανότατα δεν θα σε προσέξουν να φεύγεις,ή τουλάχιστον θα το παρατηρήσουν πολύ αργά.Μόλις ακούσεις την έκρηξη κάλεσε αμέσως τον διοικητή Daigin και ενημέρωσε τον για την κατάσταση. της είπα κρατώντας ακόμα το ανέκφραστο μου βλέμμα.
-Όχι!Δεν θα φύγω!Πως μπορείς να το προτείνεις αυτό!
-Kanae χρειάζομαι κάποιον να επικοινωνήσει με τον διοικητή...
-Τότε βάλε κάποιον άλλο να το κάνει.Δεν σε αφήνω πίσω! συνέχισε να μου φωνάζει Και σταμάτα να δείχνεις τόσο ήρεμος!Δεν κατανοείς την κατάσταση;Δεν καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην βγούμε από εδώ ζωντανοί;
-Για αυτό σε θέλω εκεί έξω.Γιατί θα ξέρω ότι θα πρέπει να έρθω να σε βρω.Δεν θα σε χάσω,τώρα που ξανασυναντηθήκαμε δεν θα χαθούμε ξανά.Θα έρθω,θα είμαι ζωντανός όταν τελειώσω από εδώ και θα σε ξαναβρώ.
Έδειχνε έτοιμη να κλάψει,αλλά παρόλα αυτά κρατήθηκε.Άρπαξε το den den mushi από το χέρι μου και γύρισε να φύγει.
-Το καλό που σου θέλω! μου είπε προτού ο Masta της πει προς τα που να κατευθηνθεί.
Εγώ από την άλλη έπιασα στο πλάι τους Johnny και Yosaku.
-Ακούστε με.Θα πάτε μαζί της και θα την προστατέψετε πάσι θυσία.Το καταλάβατε;
-Μα αφεντικό δεν μπορούμε να σε αφήσουμε έτσι...
-Ναι θα χρειαστείς όση βοήθεια μπορείς να έχεις...
-Σας είπα να με ακούσεται,αυτή η κοπέλα είναι πολύ σημαντική για μένα.Πιο σημαντική από την ζωή μου.Για αυτό χρειάζεται να είμαι σίγουρος ότι θα είναι εντάξει,για αυτό σας χρειάζομαι μαζί της.
Οι δύο τους κοίταξαν για λίγο κάτω αλλά τελικά αποδέχθηκαν τα λεγόμενα μου και αποχώρησαν με την Kanae.
-Θα καταφέρει ο δράκος να επιβιώσει από αυτή την μάχη; με ρώτησε ο Masta όταν είμασταν μόνοι μας.
-Δεν έχει σημασία αν υπάρχουν χίλιες λόγχες.Καμία δεν διαπερνάει το δέρμα του δράκου. του είπα και εκείνος χαμογέλασε.
-Α ναι σωστά!Πως μπόρεσα να το ξεχάσω; είπε χαρούμενα.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeMon Oct 05, 2015 3:27 pm

Ευτυχώς γύρω από τις κεραίες δεν υπήρχαν μόνιμοι φρουροί,όμως και πάλι περνούσε αρκετός κόσμος για να μας παρατηρήσει και να μπει στην μέση.Ακόμα και που είχαμε τον Hari μαζί μας δεν ήταν αρκετό.Είχε χαμηλό βαθμό για να μας παρέχει οποιαδήποτε διευκόλυνση.Για παράδειγμα δύο επαναστάτες που μας είδαν μας πλησίασαν σχεδόν άμεσα.
-Που στο καλό πάτε αυτά τα εκρηκτικά; ρώτησε ένας από αυτούς.Ευτυχώς τις συσκευές τις κρατούσαν ο Masta και ο Hari,οπότε εγώ είχα τα χέρια μου ελεύθερα.Με ένα Shadow Step ήμουν αρκετά γρήγορος ώστε να βγάλω από την μέση και τους δύο χωρίς πολλά πολλά.
-Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. είπα καθώς έβαζα το ξίφος μου πίσω στην θήκη του.
-Θα πάω προς τα εκείνη την κεραία. ανταποκρίθηκε άμεσα ο Masta.
-Ωραία.Θα πάρω τον Hari στην άλλη,ώστε να τον επιβλέπω όσο βάζει την συσκευή. Φανταζόμουν ότι στην πρώτη ευκαιρία που θα είχε θα την έκανε με ελαγρά πηδηματάκια.Όσο φοβισμένος και να ήταν,όσο και αν ότι μας είπε ήταν αλήθεια,δεν γινόταν να μην δοκιμάσει να ξεφύγει όταν θα του δινόταν η ευκαιρία.
Ακόμα δεν έδειχνε να μπορούσαν να πιάσουν τον Arashi και δεν θα το κατάφερναν,όσο τον πλησίαζαν με όπλα.Θα μπορούσαν να δοκιμάσουν να τον πιάσουν με το χέρι,όμως και πάλι θα ήταν επικύνδυνο για το ότι μπορεί να χάσουν τίποτα.Παρόλα αυτά κάποια στιγμή θα το επιχειρούσαν και ακόμα και αν μερικοί τραυματίζονταν βαριά στο τέλος θα τον πιάναν,λόγο του αριθμού τους.
-Τελειώνεις; ρώτησα τον Hari,ενώ κοιτούσα τριγύρω για να προσέχω άμα πλησιάζει κανείς.Φυσικά έριχνα και πάνω του ματιές για να βεβαιωθώ ότι κάνει σωστά την δουλειά του.
-Σχεδόν. μου είπε καθώς τελείωνε με την πρώτη συσκευή και έβαζε την δεύτερη. Καθόμουν μπροστά του ώστε να τον καλύπτω με το σώμα μου.Μιας και οι περισσότεροι περνούσαν από μπροστά μας τρέχοντας δεν μου έδωσαν ιδιαίτερη σημασία,όμως κάποια στιγμή δεν γινόταν αλλιώς...
-Τι στο καλό νομίζεται ότι κάνεται εκεί,με αυτά τα εκρηκτικά; ρώτησε απειλητικά ένας επαναστάτης,τον οποίο ακολουθούσαν άλλοι τέσσερις.
-Είναι έτοιμο. άκουσα τον Hari να μου λέει τότε πίσω από την πλάτη μου.
-Ωραία. ανταποκρίθηκα και με ένα ακόμα Shadow Step βρέθηκα μπροστά στον επαναστάτη που μου είχε μιλήσει και τον έκοψα.
-Προδότες!Ρίξτε τους! φώναξε ένας άλλος τότε,καθώς ο Hari πηδούσε πίσω από ένα διπλανό κιβώτιο,για κάλυμα.
-Shadow Step-Double Break. και "έβγαλα" δύο κλώνους μου,αφήνοντας την σφαίρα από την πρώτη τουφεκιά να περάσει ανάμεσα τους.Η μέγιστη μου ταχύτητα μέχρι στιγμής.Πηγαίνω αρκετά γρήγορα ώστε να φαίνεται πως βρίσκομαι σε δύο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα.Δεν μπορούσαν πλέον να με προλάβουν,όχι κάποιοι απλοί στρατιώτες.Ο κάθε "κλώνος" μου πήρε από δύο και καθαρίσαμε.
Πλησίασα προς τις βόμβες.Ήθελα να βάλω όσο λιγότερο χρόνο γινόταν,όμως το χαμηλότερο ήταν τριάντα δευτερόλεπτα.Καθώς την έφτιαχνα είδα τον Masta να έρχεται τρέχοντας προς το μέρος μου.
-Με βρήκανε!Αλλά τουλάχιστον πρόλαβα να βάλω τα εκρηκτικά. μου φώναξε καθώς έτρεχε,με μια μονάδα επαναστατών από πίσω.
-Τι στο καλό είναι αυτό; άκουσα έναν επαναστάτη να αναφωνεί καθώς είδε τους υπόλοιπους νεκρούς επαναστάτες λίγο πιο πέρα από μένα.Με αγριοκοίταξε και διέταξε τους άντρες του να μου επιτεθούν.
Τέλεια...αλλά δεν πειράζει.Τριάντα δεύτερα ε;Πλέον μπορώ και πολύ περισσότερο σε αυτή την στάση,όμως τόσο θα αρκέσει.Άλλωστε ο σκοπός της είναι να μπορώ να τα βάζω με μεγάλο πλήθος αντιπάλων ταυτόχρονα.Χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα όλη μου την ενέργεια στα πόδια μου και ήδη ένιωθα τον κόσμο να πηγαίνει αργά γύρω μου καθώς έκανα το πρώτο βήμα.
-Shadow Mode... πλέον πέρα από τα όρια της ταχύτητας του κόσμου ήμουν έτοιμος να χωρέψω ...Let me perform you the Dance of Death. είπα καθώς έκανα την επίθεση μου.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeMon Oct 05, 2015 4:02 pm

Soundtrack για την μάχη:
Α! Αυτή η αίσθηση...αυτή η μοναδική αίσθηση της ελευθερίας.Τελευταία φορά είχα βρεθεί σε αυτή την κατάσταση,όχι πολύ πριν,όταν βρισκόμουν στο Frost Kingdom και μάθαινα για την ύπαρξη αυτής της βάσης στην οποία βρίσκομαι τώρα.Δεν μου ήταν ποτέ αρκετό.Η κούραση που θα είχα μετά άξιζε και με το παραπάνω.Αυτό ήταν η έκσταση μου.Με την Σκιά στο χέρι να χορεύω σε έναν ρυθμό όπου η πραγματικότητα δεν μπορούσε να φτάσει.Δεν το έδειχνα...δεν θα άφηνα ποτέ κάτι τόσο μικρά πλάσματα να δούνε την χαρά μου,αλλά μέσα μου γελούσα με όλη μου την δύναμη.Βαδίζω πραγματικά στον δρόμο του να γίνω ένας δράκος.Στο δρόμο όπου μόνο οι δυνατώτεροι μπορούν να φτάσουν...Έπεσα πρώτα πάνω στον άντρα που διέταξε να μου επιτεθούν.Δεν πρόλαβε καν να τραβήξει το όπλο του.1 δεύτερο.Με μια απότομη περιστροφή τραυμάτισα το χέρι ενός επαναστάτη στα πλάγια,αρκετά ώστε να μην μπορέσει να βγάλει το ξίφος του και έπειτα παραμερίζοντας τον κάρφωσα άλλον έναν που βρισκόταν από πίσω του.3 δεύτερα.Οι υπόλοιποι άντρες έδειχναν πιο έτοιμοι.Τρεις από αυτούς είχαν τραβήξει τα ξίφη τους και έρχονταν κατά πάνω μου,ενώ δύο βρίσκονταν πιο πίσω και έριχναν την πρώτη τους τουφεκιά.Η καλύτερη στρατηγική θα ήταν να βγάλω από την μέση αυτούς που ρίχνουν από μακρυά και θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα.Σαν σταματημένους πέρασα τους τρεις με τα ξίφη και στάθηκα μπροστά σε αυτούς με τα τουφέκια,την στιγμή όπου οι σφαίρες τους χτυπούσαν μια θέση στην οποία δεν βρισκόμουν πλέον.7 δεύτερα.Έτινα φαρδυά το χέρι μου,ώστε με ένα χτύπημα να πάρω και τους δύο μαζί.Τους έκοψα στο στήθος και σωριάστηκαν κάτω.Οι άλλοι τρεις φάνηκαν σαστισμένοι προτού αντιληφθούν τι είχε συμβεί.Έκαναν να γυρίσουν προς τα εμένα,αλλά μέχρι να συμβεί αυτό ένα τσιγάρο πετάχτηκε στον αέρα και χτύπησε έναν από αυτούς στο πλάι του μετώπου του.Με την άκρη του ματιού μου μπορούσα να δω τον Masta να το εκτοξεύει χάρις την δύναμη του φρούτου του.Μάλιστα έπεσε τόσο δυνατά που στο κεφάλι του επαναστάτη έμεινε μια "στάμπα" από αυτό να τον καψαλίζει,καθώς έπεφτε κάτω αναίσθητος.
Ο Masta βρισκόταν αρκετά κοντά ώστε να του αφήσω τους δύο τελευταίος και να ασχοληθώ με το να μικρύνω τους αριθμούς των αντρών που τον ακολουθούσαν.Δεν θα ήταν δύσκολο.Βρίσκονταν όλοι μαζεμένοι από πίσω του μιας και τον κυνηγάγαν,όμως αυτό ήταν το καλύτερο για μένα.Χάρις την ταχύτητα μου το να είναι όλοι μαζεμένοι σε ένα σημείο μόνο σε καλό δεν θα τους βγει.10 δεύτερα.Πίεσα τα πόδια μου στο έδαφος και έβαλα όλη μου την δύναμη στηνόθηση.Πέρασα αστραπιαία τον Masta και άρχισα να τρέχω ανάμεσα στους διώκτες του.Μαζί με το γεγονός του ότι δεν με περίμεναν και το ότι ήταν αρκετά αργοί,κινούμουν ανάμεσα τους χωρίς πρόβλημα,κόβωντας και κάποιον με κάθε κίνηση της Σκιάς.
-Zeus Advance!
Φτάνοντας στο τέλος της γραμμής είχα ξεφορτωθεί περίπου δέκα άτομα.15 δεύτερα.Όσοι από τους μπροστά είχαν επιβιώσει έμειναν πάνω στον Masta,όμως οι πιο πίσω γύρισαν άμεσα προς τα εμένα.Είδα τον Masta να τραβάει το ξίφος του και χάρις την ικανότητα του να του περνάει κινητική ενέργεια κάνοντας το χτύπημα του ιδιαίτερα επικύνδυνο.Πράγματι το ξίφος του αντιπάλου έσπασε στην προσπάθεια του να μπλοκάρει και τελικά εκείνος δέχθηκε το χτύπημα,ενώ ο δεύτερος που βρισκόταν δίπλα του έπεσε κάτω μετά από ένα χτύπημα από το μυώδες χέρι του Masta.Οι δικοί μου αντίπαλοι με πλησίασαν.Ο πρώτος έφερε το ξίφος του πάνω από το κεφάλι του και δοκίμασε να μου προκαλέσει ένα δυνατό χτύπημα.Έκανα στο πλάι προτού καν προλάβει να κατεβάσει το ξίφος του και τραβόντας το δικό μου παράλληλα το έκοψα ρίχνοτνας τον κάτω.20 δεύτερα.Οι επόμενοι τρεις αποφάσισαν να μου επιτεθούν ταυτόχρονα.
-Elusive Shadow. εξαφανίστηκα και εμφανίστηκα από πίσω τους,προλαβαίνοντας έτσι να χτυπήσω και τους τρεις προτού αντιδράσουν.23 δεύτερα.
Back to top Go down
Argon
Bounty Hunter
Bounty Hunter
Argon

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitimeMon Oct 05, 2015 4:25 pm

Μας τελείωνε ο χρόνος.Έπρεπε να μην είμαστε κοντά όταν συναίβαινε η έκρηξη,αλλιώς θα την είχαμε άσχημα.24 δεύτερα.Παραμέρισα ότι αντιπάλους μου είχαν μείνει και έτρεξα προς τον Masta.Δυστυχώς θα ήταν αρκετά βαρύς για μένα όμως έπρεπε όπως και να έχει να προσπαθήσω να τον πάω όσο πιο μακρυά μπορούσα.Καθώς τον πλησίαζα είχε αρχίσει να περικυκλώνεται.
-Zeus Whirlwind. έκανα έναν κύκλο γύρο του κόβοντας όποιον βρισκόταν εκεί,ανοίγοντας του τον δρόμο.26 δεύτερα.
-Φεύγουμε τώρα! είπα και χωρίς να περιμένω την αντίδραση του τον έπιασα από το χέρι και έφυγα με όλη μου την ταχύτητα.Δεν μπορούσα να τον σηκώσω οπότε αυτό ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για να τον επιταγχύνω.Δεν θα ήταν ευχάριστο για τον ίδιο,αλλά καλύτερα έτσι παρά νεκρός.29 δεύτερα.Και μπαμ!30 δεύτερα.Δεν είχα προλάβει να τον ρωτήσω,όμως ήμουν σίγουρος ότι και εκείνος θα σκεφτόταν να βάλει το λιγότερο δυνατό χρόνο.Και πράγματι...οι τέσσερις βόμβες έσκασαν στον ίδιο χρόνο και οι δύο κεραίες άρχισαν να πέφτουν από το βάρος τους.Δεν ήμασταν αρκετά κοντά για να πάθουμε,αλλά το οστικό κύμα μας έφτασε.Μας σήκωσε και τους δύο και μας πέταξε στο τοίχο ενός διπλανού κτηρίου.Τα αυτά μου βούιζαν άσχημα,αλλά κατά τα άλλα ήμουν καλά και το ίδιο φαινόταν για τον Masta.Οι κολώνες είχαν φύγει από την μέση,οπότε πλέον ήταν δουλειά της Kanae να φροντίσει να έρθουν ενισχύσεις.Το πρόβλημα ήταν ότι πλέον ένιωθα πολύ κουρασμένος.Μπορεί να μην είχα μείνει στον μέγιστο χρόνο που μπορούσα να πετύχω,όμως το Shadow Mode καταναλώνει πολύ ενέργεια και τώρα,ασχέτως τι όλοι οι στρατιώτες της βάσης θα έρχονταν απάνω μας.
-Συνήθιζες να κάνεις τέτοια πράγματα και προτού σε συναντήσω; με ρώτησε ο Masta,παίρνοντας κοφτές ανάσες.
-Λίγο πολύ...
-Φίλε...δύσκολη η ζωή του δράκου.
-Δεν λες τίποτα.
Εκείνη την στιγμή είδα τον Arashi να τρέχει προς το μέρος μας.Μόλις στάθηκε δίπλα μου,έβαλα το χέρι μου στο κεφάλι του και τον χάιδεψα.
-Έι αγόρι μου.Χαίρομαι που σε βλέπω καλά. του είπα,καθώς σηκωνόμουν μαζί με τον Masta.
-Ας απομακρυνθούμε από τις κολώνες.Έτσι θα κερδίσουμε λίγο χρόνο προτού έρθουν απάνω μας. πρότεινε ο Masta και αυτό είχε λογική,αφού πρώτα θα έπρεπε να ρίξουν μια ματιά εκεί τριγύρω.
-Εν το μεταξύ αναρωτιέμαι τι να απέγινε ο Hari. είπε ο Masta καθώς απομακρυνόμασταν.Απλά ανασήκωσα τους ώμους μου.Αν ήταν έξυπνος θα είχε φύγει όταν του δόθηκε η ευκαιρία και δεν θα πιάστηκε στην έκρηξη.
Ο Arashi μπήκε τότς στην μέση και μας σταμάτησε.
-...
-Μα γιατί να το κάνουμε αυτό; τον ρώτησα.
-...
-Πράγματι,αλλά παρά είναι επικύνδυνο.
-...
-Αυτό να μου πεις. πράγματι ο Arashi δεν έλεγε παράλογα πράγματα.
-Τι στο καλό κάνεις;
-Τι εννοείς;Μιλάω με τον Arashi.
-Ε; [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. 1328410468

Διευκρίνηση:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.   [Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται. I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τέλος]El Dorado arc:Η κλήση σας προωθείται.
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago.
» [Τέλος]El Dorado arc:Μια απρόσμενη συνάντηση.
» [Τέλος]El Dorado arc:Στα χνάρια της επανάστασης.
» [Τέλος]El Dorado arc:Η μάχη για το αρχαίο όπλο.
» [Τέλος-Αποστολή] Στο Τέλος Ξυρίζουν Τον Γαμπρό