Φτάσαμε ο Johnny,ο Yosaku,ο Arashi και εγώ στο Duergar City και εκεί συναντήσαμε και τον Masta ο οποίος είχε φτάσει νωρίτερα.Αποστολή μας να βρούμε-αν και εφόσον υπάρχει-την νέα βάση που ετοίμαζαν οι επαναστάτες στο νησί.Κινήσαμε για την αρχαία πόλη του νησιού ελπίζοντας ότι θα βρούμε εκεί πέρα κάτι.Επαναστάτες δεν είδαμε πουθενά,όμως συναντήσαμε την Kanae,την παιδική μου φίλη από το Aldean,η οποία παραδόξως είχε και εκείνη ακολουθήσει τον δρόμο του κυνηγού επικηρυγμένου.Αφού της φανέρωσα ότι είμαι ο Mr.Shadow την προσκάλεσα στην οργάνωση μου και έτσι ενώσαμε τις αποστολές μας.Πλέον βρέθηκα να αναζητώ και τον διαβόητο El Drago,ο οποίος βρισκόταν στο νησί προς αναζήτηση ενός αρχαίου θησαυρού.Αφού τον βρήκαμε πολεμήσαμε τα πρωτοπαλίκαρα του.Προϋπόθεση για να μας αποκαλύψει τι είδους θησαυρός ήταν αυτός που έψαχνε.
-Πες μου...Τι γνωρίζεις για το El Dorado; ρώτησε ο El Drago με ένα σκοτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο του. -El Dorado;! αναφώνησε η Kanae. -Εννοείς για την μυθική χαμένη πόλη την οποία ο μύθος θέλει να είναι γεμάτη χρυσό; -Έτσι την θέλει ο μύθος.Όμως το El Dorado είναι πλοίο. -Πλοίο;! -Έτσι ακριβώς.Ένα πλοίο τεραστίων διαστάσεων φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι.Και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θησαυρούς όλου του κόσμου. -Δεν είχα ακούσει ποτέ αυτή την εκδοχή του μύθου...Μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να το πιστέψω αυτό.Και εσύ El Drago,ασχέτως ότι πιστεύεις σε έναν μύθο,σκέψου λιγάκι και με την λογική σου.Πως θα μπορούσε ένα πλοίο από χρυσό να επιπλέει; -Μα αυτή του η ικανότητα το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο.Σκέψου τι τεχνίτες είχε αυτός ο αρχαίος πολιτισμός που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο πλοίο.Ένα αριστούργημα!Και σκοπεύω να το αποκτήσω.Ξέρω ότι είναι κάπου σε αυτό το νησί και ξέρω ότι θα το βρω. -Και ας υποθέσουμε ότι όντως υπάρχει το El Dorado και ότι όντως βρίσκεται εδώ,ποιος ο λόγος να το αναζητήσεις μέσα στο παλάτι;
Last edited by Argon on Mon Dec 30, 2013 5:13 pm; edited 1 time in total
Argon Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 27
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Fri Dec 27, 2013 1:38 am
-Το El Dorado ήταν ένας θησαυρός που πολλοί επιδίωκαν να αποκτήσουν.Πολλοί πόλεμοι είχαν ξεσπάσει για αυτό,πολλοί άνθρωποι είχαν πεθάνει.Ένας τέτοιος θησαυρός δεν γινόταν να μείνει αφύλακτος.Μετά απ΄κάποιο καιρό το El Dorado σταμάτησε τα ταξίδια του.Οι ιδιοκτήτες του το έβγαλαν στην ξηρά και το ασφάλισαν σε μια άγνωστη τοποθεσία.Με το καιρό το El Dorado ξεχάστηκε και πέρασε στον μύθο.Βέβαια όχι από όλους.Έτσι υπάρχουν ακόμα άτομα σαν εμένα που το ψάχνουν.Φαντάστηκα ότι θα μπορούσαν να το έχουν κρύψει μέσα στο παλάτι.Θεωρητικά θα ήταν το πιο ασφαλές μέρος στο νησί,όπου θα μπορούσαν να το έχουν και κοντά τους. -Κατάλαβα.Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι κυνηγάς έναν μύθο. -Πίστευε ότι θέλεις κυνηγέ.Λίγο με νοιάζει.Τώρα σειρά σου...Τι δουλειά έχετε εδώ στο νησί; -Είμαστε προς αναζήτηση επαναστατών που υποπτευόμαστε ότι κρύβονται στο νησί. Με το που το άκουσε αυτό ο El Drago χλόμιασε. -Τι;Υπάρχουν επαναστάτες στο νησί;Μπορεί και εκείνοι να ψάχνουν το El DoradoΉ ακόμα χειρότερα,να το έχουν βρει! μονολογούσε ...Πρέπει να τους βρω. -Βάστα τα άλογα σου μεγάλε.Εσύ δεν πας πουθενά πέρα από το αμπάρι του πλοίου μου,μέχρι να σε μεταφέρω σε κάποια φυλακή. -Ώστε..σκοπεύεις να με σταματήσεις κυνηγέ; με ρώτησε και χαμογέλασε. -Στο είπα ήδη,οπότε σου προτείνω να παραδωθείς.Και μην ανησυχείς για τους επαναστάτες...Θα τους αναλάβω και αυτούς μόλις τελειώσω μαζί σου. είπα και πήρα την στάση μου. -Πολύ καλά Mr.Shadow.Ετοιμάσου να πεθάνεις.Χάρις την ήττα σου θα γίνω ακόμα πιο διάσημος και μόλις βρω και το El Dorado και ζάπλουτος. -Δεν προκειται να γίνει τίποτα από τα δύο.Ω! και παρεπιπτόντως θα σε πολεμήσουμε όλοι μαζί. του είπα καθώς η υπόλοιπη ομάδα έπαιρνε την θέση της πλάι μου. -Ας είναι.Σας έχω και έτσι. -Τα έβαλες με τον πραγματικό δράκο El Drago...ετοιμάσου λοιπόν να φαγωθείς. -Κανόνισε μην χάσεις από αυτόν.Μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να σε κερδίσω. μου είπε ο Masta. -Μην είσαι ανόητος. του απάντησα. -Χαριτωμένο αυτό.Μην κλαις όταν θα έρθει η ώρα σου να πεθάνεις. -Επέτρεψε μου El Drago να σου δείξω τον "Χορό του Θανάτου".
Argon Bounty Hunter
Όνομα Χαρακτήρα : Argon Naito Posts : 3670 Location : At the top of the world Join date : 2013-01-06 Age : 27
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 9:29 pm
soundtrack μάχης:
-Ξέρεις τι φρούτο έχει; ρώτησα την Kanae στα γρήγορα. Εκείνη κούνησε αρνητικά το κεφάλι της. -Όχι.Μόνο ότι έχει κάποια. -Καλώς.Να είστε προσεκτικοί και διαρκώς σε επιφυλακή. -Εντάξει αφεντικό. -Εντάξει αφεντικό. -Σε καλύπτω. μου είπε ο Masta και του έγνευσα θετικά. -Πάμε λοιπόν. είπα και άρχισα να τρέχω,μαζί με τον Arashi,προς τον El Drago. Ο Johnny και ο Yosaku μας ακολούθησαν από πίσω ενώ η Kanae και ο Masta πυροβόλησαν από την θέση τους,η μία με τα βέλη της και ο άλλος με το πιστόλι του,τον πειρατή.Ο El Drago έβαλε τα χέρια του γρήγορα μπροστά από το πρόσωπο του και η χρυσή του πανοπλία τον προστάτευσε από τις σφαίρες και τα βέλη.Ο Arashi τον έφτασε πρώτος.Έπεσε με φόρα απάνω του,όμως τα δόντια του χτύπησαν στην πανοπλία του πειρατής κάνοντας τον να τραβηχτεί για να δοκιμάσει μια νέα επίθεση.Ακολούθησα εγώ με την σειρά μου.Τράβηξα γρήγορα το ξίφος μου και το κατεύθυνα προς το στήθος του.Καμία τύχη.Το γύρισα γρήγορα και χτύπησα έπειτα το αριστερό του πλευρό.Και πάλι η πανοπλία του τον προστάτευσε.Επιχείρησα και ένα τρίτο χτύπημα στοχεύοντας αυτήν την φορά το κεφάλι του,μα μπλόκαρε το ξίφος μου με τους βραχίονες του που ήταν επίσης καλυμμένοι από χρυσή πανοπλία. Μετά από αυτές μου τις επιθέσεις κατάλαβα ότι ο El Drago ήταν πάρα πολύ αργός.Αν έβρισκα έστω και ένα άνοιγμα στην πανοπλία του τότε θα μπορούσα εύκολα να τελειώσω την μάχη. Εκείνος με απώθησε.Τότε ο Johnny και ο Yosaku με προσπέρασαν και έπεσαν και αυτή πάνω στον πειρατή.Παράλληλα μερικά ακόμα βλήματα και βέλη κατεύθασαν από τα μετόπισθεν,αλλά δεν είχαν καμία επιτυχία.Όσο ο αντίπαλος μας ήταν απασχολημένος κινήθηκα από πίσω του.Τράβηξα και πάλι το ξίφος μου.Τρία ακόμα χτυπήματα.Ένα στην ωμοπλάτη του,ένα στο πίσω μέρος του λαιμού του και ένα κατακόρυφο στην σπονδυλική του στήλη.Καμία επιτυχία και πάλι,παντού φορούσε αυτήν την χρυσή πανοπλία.Ακόμα και στα οπίσθια του,που δοκίμασα να τον χτυπήσω.Έλεος!
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 9:46 pm
Είδα το αριστερό χέρι του El Drago να γυρνάει γρήγορα,μαζί με το υπόλοιπα σώμα του,και να κατευθύνεται προς το κεφάλι μου.Έσκυψα γρήγορα και το απέφυγα.Έπειτα ανασηκώθηκα τραβώντας παράλληλα το ξίφος μου και τελικά κατάφερα να τον κόψω στην μασχάλη.Εκείνος,όπως ήταν φυσικό,έκλεισε γρήγορα το χέρι του και το τράβηξε κοντά στο υπόλοιπο του σώμα.Ευκαιρία!Κατεύθυνα γρήγορα το ξίφος μου προς το κεφάλι του.Δεν προλάβαινε να αντιδράσει.Ήταν ένα σίγουρο χτύπημα.Τότε μια σφαίρα ήρθε από πίσω και χτύπησε την λεπίδα μου,της οποίας της άλλαξε φορά,με αποτέλεσμα το μόνο που κατάφερα ήταν να ξύσω το αριστερό μάγουλο του πειρατή.Γύρισα προς τα πίσω και κοίταξα τον Masta,ο οποίος κοιτούσε με ένα βλέμμα έκπληξης και εκείνος προς το μέρος μου. -Συγνώμη για αυτό.Δεν ξέρω πως έγινε. μου απολογήθηκε. Πραγματικά πως έγινε αυτό;Αν το ήθελε να το κάνει ο Masta πιθανόν δεν θα το πετύχαινε.Πόσο τυχερός ήταν αυτός ο πειρατής; -Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να χαζεύεις την ώρα της μάχης; άκουσα τον El Drago να με ρωτά. Γύρισα προς το μέρος του,μόνο για να δω την γροθιά του να με πετυχαίνει στο στομάχι και να με στέλνει να πετάω μερικά μέτρα πίσω. -Argon! φώναξε η Kanae τρομαγμένη. -Argon ja nai,Mr.Shadow da. είπα και στηρίχτηκα στο ένα μου γόνατο για να ξανασηκωθώ.
Spoiler:
Συγνώμη για αυτή την αλλαγή της γλώσσας...απλά πάντα ήθελε να γράψω αυτή την φράση. Η μετάφραση είναι:Όχι Argon,Mr.Shadow.
Κοίταξα τότε προς τον El Drago.O Johnny και ο Yosaku σηκώνονταν και εκείνοι από το έδαφος και του ξαναορμούσαν.Ο Arashi του επιτεθόταν και αυτός,αλλά δεν είχε καμία τύχη.Ο Masta έβαλα το πιστόλι του στη θέση του και τράβηξε το ξίφος του.Έπειτα όρμησε και αυτός προς τον πειρατή.Λίγο πριν τον φτάσει έβγαλε δύο σφαίρες από την τσέπη του.Την μία την είδα να την πετάει,μα την άλλη την έχασα από τα μάτια μου.Πάντως αυτή που πέταξε έσκασε στον ώμο του πειρατή και έτσι εκείνος δεν έπαθε τίποτα.
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 10:05 pm
Άρχισα να τρέχω πάλι προς την μάχη.Δεν ήξερα τι δύναμη είχε ο El Drago όμως σίγουρα είχε μία και το πρόβλημα ήταν ότι ακόμα δεν μας την είχε δείξει.Και ακόμα χειρότερα,δεν είχε καν τραβήξει το ξίφος του.Μας πολεμούσε με τα γυμνά του χέρια.Έπεσα ξανά πάνω του.Ακόμα και αν του επιτεθόμασταν όλοι μαζί ομαδικά,δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα.Πέρα από τις μασχάλες του και πιθανότητα και τις υπόλοιπες κλειδώσεις του δεν είχε άλλα ανοίγματα στην πανοπλία του,ενώ στα σημεία που είχε δεν ήταν και τα πιο εύκολα για να καταφέρω χτυπήματα.Κάποια στιγμή ο El Drago έκανε μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του,με το χέρι του τεντωμένο.Εγώ με τον Masta προλάβαμε και σκύψαμε,αλλά όχι και ο Johnny με τον Yosaku.Ο πελώριος βραχίονας του El Drago χτύπησε και τους δύο ταυτόχρονα και τους έστειλα κάμποσα μέτρα πιο πίσω.Εγώ με τον Masta σηκωθήκαμε γρήγορα και επιχειρήσαμε ένα ταυτόχρονα χτύπημα,εγώ από τα αριστερά του αντιπάλου μας και εκείνος από τα δεξιά του.Τα χέρια του πειρατή με την χρυσή πανοπλία μπήκαν για μία ακόμη φορά στην μέση και σταμάτησαν τις επιθέσεις μας.Έπειτα με μια γρήγορη κίνηση έπιασε τον Masta από τον λαιμό και τον κοπάνησε πάνω μου. Έφυγα προς τα πίσω,ενώ ο πειρατής συνέχιζε να κρατάει τον Masta από τον λαιμό και τώρα τον είχε υψώσει στο ύψος του κεφαλιού του. -Φαίνεται ότι ο πρώτος θα φύγει με στραγγαλισμό. είπε ο El Drago και γέλασε. Τότε σαν από ένστικτο σταμάτησε και γύρισε προς τον Masta.Μια σφαίρα κρεμόταν στην άκρη του στόματος του.Ήταν εκείνη η δεύτερη σφαίρα!Με μια γρήγορη κίνηση ο πειρατής κατεύθυνε τον Masta προς το έδαφος για να τον κοπανήσει.Δεν την γλύτωσε όμως.Ο Masta έφτυσε την σφαίρα η οποία,χάρις την ικανότητα του,έφυγε από το στόμα του σαν να την είχε ρίξει με πιστόλι.Παρόλα αυτά λόγο της νέας γωνίας που είχε η σφαίρα δεν έδωσε καίριο χτύπημα στον πειρατή.Παρόλα αυτά πέρασε και έκοψε κυριολεκτικά στην μέση το μάγουλο του πειρατή.Ω Θεέ μου,μακάρι να μην το είχα δει αυτό. Ο πειρατής παράτησε τον Masta στην μέση της κίνησης του και άρχιζε να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ παράλληλα κρατούσε το τραυματισμένο του μάγουλο.Έτσι ο Masta την γλύτωσε και προσγειώθηκε όχι και τόσο βίαια κάτω.Παρόλα αυτά έπεσε αρκετά δυνατά για να ταρακουνηθεί.Πήγα κοντά του και τον τράβηξα γρήγορα πιο πίσω.
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 10:21 pm
-Καλή σκέψη φίλε,αλλά αλήθεια πως σου είρθε; τον ρώτησα. -Το μόνο ακάλυπτο μέρος στο οποίο μπορούμε να του επιτεθούμε είναι το κεφάλι του.Αν όμως τον πλησιάζαμε με τα όπλα μας έξω δεν θα τον πετυχαίναμε ποτέ μιας και θα ήταν έτοιμος να αμυνθεί.Έτσι σκέφτηκα αυτό το κόλπο για να πλησιάσω αρκετά το κεφάλι του και να έχω καθαρό στόχο.Έβγαλα και μια δεύτερη σφαίρα την οποία την πέταξα για αντιπερισπασμό και να μην προσέξει τι έκανα με την άλλη. -Πράγματι πολύ καλό σχέδιο. -Ναι,αλλά δυστυχώς απέτυχε. -Δεν θα το έλεγα αυτό.Νομίζω ότι έγινε ζημιά και με το παραπάνω με αυτό σου το τέχνασμα. -Ναι αλλά δεν θα πιάσει και δεύτερη φορά.Πρέπει να σκεφτούμε κάτι άλλο για να τον προσεγγίσουμε. -Κάτι θα σκεφτώ στην πορεία.Έλα σήκω τώρα. του είπα και τον κράτησα από την μασχάλη του για να τον βοηθήσω να σηκωθεί. Παράλληλα ο Johnny και ο Yosaku σηκώνονταν και εκείνη,ενώ η Kanae ερχόταν τώρα κοντά μας.Τότε ήταν που ο El Drago σταμάτησε τα ουρλιαχτά του. -Αυτό ήταν αλήτες...Με θυμώσατε για τα καλά.Απόψε θα πεθάνετε όλοι σας.Ήρθε η ώρα να παλέψω σοβαρά.Ήρθε η ώρα να δείξω την δύναμη μου. είπε εμφανώς θυμωμένος. -Υποθέτω ότι έφτασε η ώρα. μονολόγησα. -Τα πράγματα θα χειροτερέψουν από εδώ και πέρα.Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη. είπε με την σειρά της η Kanae. -Γευτείτε την δύναμη του Goe Goe no mi σκουλήκια. φώναξε. Έτεινε μπροστά το στήθος του και άρχισε να παίρνει μια πολύ βαθιά ανάσα.Ξάφνου μια κίτρινη αύρα άρχισε να εκπέμπεται από το σώμα του. -Sound Blast. φώναξε και μια μπλε ακτίνα σαν λέιζερ πετάχτηκε από το στόμα του και άρχισε να κατευθύνεται καταπάνω μας. Αυτό σίγουρα δεν ήταν καλό.
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 10:38 pm
-Πέστε κάτω. φώναξα και τράβηξα την Kanae και τον Masta,ενώ και ο ίδιος "βουτούσα". Ευτυχώς ο Johnny και ο Yosaku δεν είχαν πλησιάσει ακόμα οπότε δεν κινδύνευσαν από αυτή την ακτίνα.Σκόνη είχε σηκωθεί στον αέρα από την επίθεση του El Drago.Δεν μπορούσα να δω πολύ μακρυά από εμένα και πέρα από τον Masta και την Kanae που βρισκόταν δίπλα μου,όλους τους υπόλοιπους τους έβλεπα απλά σαν σκιά να στέκονται στο βάθος. -Λοιπόν πως σας φάνηκε αυτό αλήτες;Αυτή είναι η δύναμη του φρούτου μου,του Goe Goe no mi,που μου επιτρέπει να δημιουργώ ακτίνες ήχου απλά και μόνο φωνάζοντας. είπε με έντονη φωνή και έβαλε τα γέλια. -Καλύτερα έτσι... είπα χαμηλόφωνα σε αυτούς δίπλα μου ...Τώρα το μόνο που μας μένει είναι ο Arashi να αντανακλάσει μία ακτίνα και μετά ούτε η χρυσή του πανοπλία δεν τον προστατεύει. -Ναι,αλλά που είναι ο Arashi; ρώτησε ο Masta. Πράγματι που ήταν.Τον είχα χάσει για λίγο. Έλαβα την απάντηση μου όταν η σκόνη τελικά διαλύθηκε.Και μακάρι να μην την είχα πάρει.Ο Arashi βρισκόταν μέσα στην παλάμη του El Drago,με τον λαιμό του να τραυματίζεται από τα μυτερά νύχια του πειρατή.Αίμα είχε αρχίσει να τρέχει.Το ένιωθα πως ήταν έτοιμος να κλάψει. -Αν νομίζεται ότι θα αφήσω αυτό το βρωμόζωο να αντιστρέψει την ακτίνα μου καταπάνω μου είστε πολύ γελασμένοι.Για αυτό και θα το σκοτώσω πρώτο. είπε και ένα σατανικό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του. -Όχι! αναφώνησε τρομαγμένη η Kanae. -Παλιό... πήγε να πει ο Masta,αλλά δεν το συνέχισε. Γύρισε προς το μέρος μου.Είχα σκυμμένο το κεφάλι.Δεν μπορούσα να τον σηκώσω. -Άφησε τον. είπα σιγανά,τόσο που μόνο εγώ το άκουσα. Ήταν λες και μιλούσα στον εαυτό μου. -Τι; ρώτησε ο πειρατής. -Άφησε τον,άφησε τον...ΆΦΗΣΕ ΤΟΝ! φώναξα και πλέον δεν μπορούσα να κρύψω τον θυμό μου. -Μην λες ανοησίες μικρέ.Αν θέλεις έλα να τον πάρεις. μου ανταποκρίθηκε περιπαιχτικά και έβαλε πάλι τα γέλια.
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 10:50 pm
-Σου είπα να τον αφήσεις! φώναξα ακόμα πιο δυνατά αυτή την φορά και άρπαξα την θήκη και την λαβή του ξίφους μου. -Shadow Step... Σε κλάσματα του δευτερολέπτου είχα βρεθεί μπροστά του κάτι που εμφανώς τον εξέπληξε. -...Storm. Τράβηξα το ξίφος μου και τον χτύπησα στο στήθος.Ήξερα ότι δεν θα είχε επιτυχία,αλλά δεν με ένοιαζε.Θα τον ανάγκαζα να τον αφήσει.Εξαφανίστηκα ξανά.Εμφανίστηκα από πίσω του και τον χτύπησα.Εξαφανίστηκα.Εμφανίστηκα αλλού και τον ξαναχτύπησα.Και συνέχισα να το κάνω και λόγο της ταχύτητας που ανέπτυξα σιγά σιγά έβγαινα εκτός ελέγχου.Τα χτυπήματα μου έπεφταν βροχή σε διάφορα μέρη του σώματος του.Δεν μπορούσε να αντιδράσει,αλλά δεν του έκανα και τίποτα.Όμως εγώ συνέχιζα.Δεν με ένοιαζε.Έτσι και αλλιώς ο Arashi δεν κινδύνευε να τραυματιστεί από τις επιθέσεις μου.Και τότε κάποια στιγμή τον πέτυχα στο κεφάλι του.Στο κούτελο συγκεκριμένα.Εκείνος προσπάθησε να αμυνθεί αλλά δεν πρόλαβε.Τον ξαναχτύπησα.Και τρίτη φορά.Τότε ήταν που πέταξε τον Arashi από το χέρι του και "τυλίχτηκε" ώστε να έχει καλύτερη κάλυψη.Τότε και εγώ σταμάτησα. Άρπαξα τον Arashi και αποτραβήχτηκα.Του είχαν γίνει σοβαρές πληγές μα εκείνος πάλευε να σταθεί στα πόδια του. -Χαλάρωσε φιλαράκο... του είπα και τον χάιδεψα όπως του άρεσε ...Αυτή την στιγμή θέλω να ξεκουραστείς.Οι υπόλοιποι θα να αναλάβουμε να δείρουμε αυτό το κάθαρμα. -Άσε μας να το κάνουμε εμείς... του ζήτησε η Kanae ...Μετά από αυτό που σου έκανε δεν θα το χαρώ αν απλά ανατιναχτεί από την δικιά του ακτίνα. -Πράγματι.Θέλω να του τρίψω την γροθιά μου στην μούρη του και να του την διαλύσω τελείως αυτή την φορά. -Εκδίκηση για τον αδερφό Arashi. -Εκδίκηση για τον αδερφό Arashi. -Βλέπεις φίλε;Ηρέμησε εσύ.Θα φροντίσω εγώ προσωπικά να μετανιώσει πικρά για ότι σου έκανε. είπε και αφού σηκώθηκα κάρφωσα το βλέμμα μου πάνω στον El Drago.
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 11:05 pm
-Όταν τελειώσω μαζί σου θα εύχεσαι να ήσουν στην κόλαση καλύτερα. του είπα. Εκείνος απλά με κοίταξε,με ένα πολύ σοβαρό βλέμμα.Φαίνεται πως τα τελευταία μου χτυπήματα τον είχαν κάνει κάπως ανήσυχο. -Είχα ακούσει για την ταχύτητα σου Mr.Shadow,αλλά δεν έχει πολύ σημασία αυτή την στιγμή.Ούτε εσύ δεν μπορείς να κινηθείς όσο γρήγορα κινήτε ο ήχος. είπε και πήρε άλλη μια βαθιά ανάσα. -Sound Blast Άλλη μια φορά βρεθήκαμε κάτω ενώ αποφεύγαμε μια ακόμα ακτίνα. -Διασκορπιστείτε.Αν μείνουμε μαζί είμαστε πιο εύκολος στόχος. είπα στην ομάδα και έτσι όλοι φύγαμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Άλλη μια ακτίνα ήρθε προς το μέρος μου.Έπεσα γρήγορα στο πλάι και την απέφυγα.Σηκώθηκα γρήγορα και άρχισα να τρέχω προς τον πειρατή όπως έκαναν και οι υπόλοιποι.Και η επόμενη ακτίνα ήρθε καταπάνω μου,κάνοντας ξεκάθαρο ότι ήμουν ο βασικός του στόχος. -Shadow Step Εξαφανίστηκα και πάλι και απέφυγα πολύ εύκολα την ακτίνα του.Εκείνος με το που το είδε αυτό έβαλε τα χέρια του μπροστά από το πρόσωπο του για να το καλύψει.Και έτσι δεν με πείραζε.Αντί λοιπόν και εγώ να σημαδέψω το κεφάλι του σημάδεψα την δεξιά του μασχάλη και την έκοψα.Έτσι είχα δυσκολέψει τις κινήσεις του και με τα δύο του χέρια.Σταμάτησα την κίνηση μου από πίσω του και γύρισα να τον δω.Μια έκφραση απογοήτευσης ήταν χαραγμένη πάνω του. -Έχεις δίκιο El Drago.Δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο ο ήχος,όμως δεν χρειάζεται να είμαι για να αποφύγω τις επιθέσεις σου.Αρκεί να είμαι πιο γρήγορος από εσένα και να προλαβαίνω να αντιδράω στις κινήσεις σου.Και μάντεψε.Είμαι πολύ πιο γρήγορος από εσένα.Έτσι μπορώ να αποφύγω κάθε σου επίθεση προτού καν εσύ την κάνεις. -Βλέπω ότι αν συνεχίσω έτσι δεν θα βγω ζωντανός από αυτήν την μάχη,για αυτό πες μου Mr.Shadow...μπορούν οι φίλοι σου να αποφεύγουν τις επιθέσεις σου όπως εσύ; είπε και γύρισε απότομα προς τους υπόλοιπους. Είχαν πλησιάσει αρκετά και ασχέτως σε ποιος θα έριχνε την επόμενη ακτίνα του δεν θα την απέφευγε.Πήρε μια βαθιά ανάσα και έριξε.Στον Johnny πρόλαβα να δω εγκαίρως και εξαφανίστηκα.
Argon Bounty Hunter
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago. Sat Dec 28, 2013 11:23 pm
Άρπαξα γρήγορα τον Johnny και τον έβγαλα από την μέση αφήνοντας τον μερικά μέτρα παραπέρα.Μια ακόμα ακτίνα έφυγε.Τον Yosaku αυτή την φορά!Εξαφανίστηκα και πάλι.Τράβηξα τον Yosaku και τον άφησα λίγο πιο δίπλα.Ευτυχώς εκείνη την στιγμή ο Masta και η Kanae έφτασαν τον El Drago και όντας αναγκασμένος να αμυνθεί σταμάτησε για λίγο να πετάει τις ακτίνες του.Ευτυχώς.Μόλις είχα χρησιμοποιήσει τέσσερα απανωτά Shadow Step γεγονός που με εξασθενούσε γρήγορα.Είχα ήδη σπαταλήσει παραπάνω ενέργεια από ότι ήλπιζα σε αυτή την μάχη.Έπρεπε να την τελειώσω.Έφυγα μπροστά να βοηθήσω την Kanae και τον Masta.Προτού όμως φτάσω ο El Drago έσπρωξε τον Masta παραπέρα και πετούσε την Kanae κάτω μπροστά από τα πόδια του.Και τότε ετοιμάστηκε να ρίξει μια ακόμα ακτίνα.Να πάρει! -Shadow Step Εμφανίστηκε δίπλα στην Kanae ακριβώς την στιγμή που ο El Drago έριχνε την επόμενη ακτίνα του.Την έσωσα ευτυχώς όμως εμένα με πήρε η ακτίνα ελαφρώς στην πλάτη.Τουλάχιστον το τραύμα ήταν μόνο επιφανειακό.Σταμάτησα και άφησα την Kanae κάτω.Ένιωσα μια ζαλάδα και είχα ήδη αρχίσει να παίρνω βαθιές ανάσες. -Argon είσαι καλά; -Καλά είμαι,μην ανησυχείς.Και λέγεμαι Mr.Shadow. -Λοιπόν Mr.Shadow πόσης ώρα σκοπεύεις να το συνεχίσεις αυτό.Εμένα προσωπικά μου φαίνεσαι πολύ κουρασμένος.Αναρωτιέμαι πόση ενέργεια έχεις.Είναι αρκετή ώστε να σώνεις διαρκώς τους φίλους σου και να με νικήσεις κιόλας;Αμφιβάλλω. είπε και έβαλε δυνατά τα γέλια. Ξαφνικά πειρατές άρχισαν να βγαίνουν έξω από το παλάτι. -Αφεντικό είσαι καλά;Ακούσαμε εκρήξεις και ήρθαμε να δούμε τι συναίβει. -Α πάνω στην ώρα φανήκατε.Ελάτε να με δείτε να διαλύω τον Mr.Shadow και να συντρίβω την Wolfpack προτού καν αρχίσει καλά καλά να αναπτύσσεται. ανταπόκριθηκε εκείνος. Αυτό ήταν.Τώρα τα είχα πραγματικά πάρει.Αρκετά τον ανέχτηκα αυτόν,τις πράξεις του και τις βλακείες που πετούσε.Σε ένα μέρος μπορούσα να του επιτεθώ;Εντάξει τότε,εκεί θα του επιτεθόμουν.Θα τον χτυπούσα στο κεφάλι αλύπητα.Βέβαια όχι με το ξίφος μου γιατί τότε σίγουρα θα τον σκότωνα.Τότε με τα χέρια μου.Δεν χρειαζόμουν τίποτε άλλο.Τον είχα πραγματικά βαρεθεί.
Sponsored content
Subject: Re: [Τέλος]El Dorado arc:Εναντίων El Drago.