Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Όνομα Χαρακτήρα : Ren G,Milon

Character sheet
Remaining Health: 100%

[τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 5:23 pm

ο δήμαρχος ηταν ενας καλοσυνάτος  γερακος  σχεδον λιπομουν που θα πεθενε .
-νεαρε μου  εγω  θα κιμιθω  τωρα για να εχω δηναμι και διαθεσει για αυριο που ειναι το μεγαλο μας φεστιβαλ  
- μινετε ισιχος  θα σας προστατεψω  με  την ζωη μου αν  χριαστη   τοτε ο γερακος επεσε για υπνο  ο χρονος κιλουσε αργα  ειχα  το κονταρι μου  ακριβος διπλα μου για οταν ερχοταν ο μαυρος κλοουν .  ειχε περαση η ωρα, ο δημαρχος  ειχε κοιμηθει για τα καλα  τοτε  το παραθηρο ανιξε   και ο μαυρος κλοουν μπικε στο δωματιο   με κιταξε  εγω  του επιτεθικα   παλεπσαμε για λιγι ωρα ο δημαρχος τοτε ξυπνισε  και τρομοκρατιμενος    σηκωθηκε και αρχιζε  να φωναζει    τοτε ο μαυρος κλοουν με σπροξε με δυναμη  και με κολισε στον τυχο   εγω εμινα πεσμένος στο πατομα  ο κλουυν  εβγαλε ενα μαχερακι  και κατεφθινθικε προστο μερος του δημαρχου

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 8:25 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

[τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 5:39 pm

τοτε εγω σηκώθηκα και  επιτεθικα πισοπλατα   με μια καθετι κίνηση ο κλοουν  ομος  ηταν πολι πιο γριγορος  και το απεφιγε  εκολα .  εφιγε στα δεξια ηταν διπλα στο παραθιρο   σταθικε και με κιταζε  
-γγγ τι κανεις ανοητε? δεν εχεις καμια πολιτος πιθανοτιτα να με νηκισεις τοτε  το παραθιρο σπαει και  ο vegeta   μπενιμεσα και δινι μια πολι δυνατη κλοτσια στον κλοουν  που  τον  ετκτοξευξε στον τυχο
-μονος του ποτε αλλα μαζι μου  μπορει να σε νηκισει σιγουρα   ειπε και   πιρε θεσει μαχης  ο μαυρος κλοουν  σηκωθηκε  και επιτεθικε στον vegeta τοτε  επιτεθικα και εγω στον κλοουν  μαζι με τον vegeta ειμασταν  σε πλεονεκτικι θεσι η μαχη ηταν δύσκολη  η δυο πλεβρες ηταν σχεδον εισες  τοτε ο κλοουν  προσπαθισε να  παει να σκοτοσι κατευτιαν τον δημαρχο ο vegeta τον επιασε απο ττο ποδι και τον εξφεντονισε στο πατομα

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 8:28 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 5:50 pm

εκινο το λεπτο μπενι στο δοματιο και  η γιατρος. εβγαλε απο την ρομπατης δυο νιστερια και τα κραταγε σαναν μαχερακια  τοτε ο μαυρος κλοουν  σηκώθηκε και  
-χαχα  3 εναντιον ενος αχαχα  τα λεμε καπια αλι φορα   και  τρεχει  προς το παραθιρο  με εναν ελιγμο απεφιγε την γιατρο και  εφιγε  
- πιαστετον φοναξα   η γιατρος εφηγε πρώτη   εγω  δυτερος   μετα απο λιγο βλέπω τον vegeta να βγαινει μαζι με τον δήμαρχο που τον ειχε δέση με  τα σεντονια  πισο απο την παλτι του
-vegeta τι σκατα κανεις ειπα εκπλικτος καθος τρεχαμε
-δεν μπορουσα να τον αφισο πισο  μπορει να  ερχοταν και καπιος αλλος να τον σκοτοσι μαζι μας ειναι πολι πιο ασφαλις  ο vegeta ειχε δικιο   ακολουθαγαμε τον μαυρο κλοουν  πανο απο της στεγες της πολεις

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 8:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 6:00 pm

- vegeta  πως στο καλο ειρθες στο  δοαμτιο ροτισα γεματος περιεργια
- οταν χοριστικαμε πιγα  στο τελευτεω μπαρ εκκει ακουσα πως σήμερα θα  σκοτοναν τον δημαρχο  τοτε εφιγα  και ετρεξα για  να παω  στο καραβι για να ειδοποιήσω για τα σχεδια    που ειχαν  για σημερα. μετο που  το ειπα αυτο   δοσαμε κατευτιαν σιμα στα κεντρικα και  ενα ακρος μιστικο σχεδιο για την  προστασσια του  δημαρχου αρχισε . προσοπικα το δικο μου κοματι ηταν να ειμαι συνεχεια  κοντα στον δημαρχο  σε περιπτοσι που ο μαριν που τον φιλαει  χασι η  δεν κανει καλα την δουλια του να μπω και να δρασο αναλογα
-το δικο μου μερος ηταν η ερευνα και  για το πιος ειναι απο πισο απο ολα αυτα ειμουν πολι τυχερή  μολις τελειωσα ,  να κανω τον φιλακα του δημαρχου πιγα σε ενα μπαρ εκκει βρικα τον καζουκ ενα  απο τα τσιρακια του αντηδιμαρχου  και του εκανα τα γλικα ματια ταυτοοχρονα   μεθισε  και μου τα ξερασε ολα  αυτην την στιγμι βρισκετε  στα χερια τον  μαριν για  παραπανο ανακρισει

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 8:33 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 6:13 pm

- και πως  ειρθες  
- μου ειπε πως εισε κατασκοπος τους και πως θα εχανες επιτιδες απο τον μαυρο κλοουν  . αλλα οταν σε ειδα να μαχεσε εναντιον του   καταλαβα πως ηταν ενα ψεμα .  ουυυυυ ανακουφιστικα   που εξελιχτικαν ετσι τα πραγματα για εμενα   τώρα επρεπε να πιασουμε τον  κλοουν για να εχουμε αλλι μια αποδιξη ηταν πολι γριγορος    τοτε η μιρα  επιταχινε  και  τον προλαβε  αρχισε μια μαχι αναμεσα σε μαχερια     μετα απο ενα λεπτο μπικα και εγω  στην μαχη  η μαχι γινοταν πανο στης σκεπες τον σπιτιον ο vegeta  παρακουθουσε απο ασφαλι αποστασι .   ειχαμε στριμώξει τον κλοουν     σε μια γονια  ηταν κουρασμενος  η ανασατου ηταν βαρια
-  αχχχ  δεν εχω  χασι ποτε  και βγαζι αστραπιεα  ενα πιστολι  και με πυροβολει   δεν μπολαβα να ναντιδρασο  η σφερα με πετιχε  στα πλεβρα   επεσα κατο και  μια λιμνι εμετος  με τιλιξε  τοτε η μιρα με  χιρουργικι ακρινια του  εκοψε  τα νεβρα του γονατου  και τον χεριον  ο μπαυρος κλοουν επεσε κατο

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 8:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 6:31 pm

τοτε η μιρα  ερχετε προστα εμενα   ειχα χασι   σχεδον την ορασι μου   ενιοθα πως δεν ειχα καθολου εμα στης φλεβες μου  ακουγα μονο την φωνή της  να  μου λεει  κρατισου κρατισου. . και ενιοθα  ταχεριατις να προσπαθουν να μου κλισουν την πλιγι μου.  Ολα ειχαν τελειώσει μαλον για εμενα  ειμουν πολι απροσεχτος  αλλα ολα γινανε πολι γγριγορα.  ακουγα ακομα  την γλικια φονι της μιρας να μου φοναζι  να κρατιθο στην ζωη   ανιξα  τα ματηα μου  επιασα το χεριτης και λιποθιμισα .   ξύπνησα  σε ενα  γιατριο  πιγα να σηκωθώ αλλα ενας ΑΦΟΡΙΤΟΣ πονος με επιασε στα πλρυρα μου  
-ηηηηη  εισε τρελος  μολις τωρα κλισαν η πλιγεσου   με τιν καθε κίνηση που κανεις θα της ξανα ανοιξεις
και προσπαθισα παρα πολι για να σου σταματισο  την εμοραγια.  ποναγα πολι,  και δεν της εδοσα  τοσο σημασία σε αυτα που ελεγε .

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 8:40 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 6:40 pm

αχχχχχ ποναω πολι  πες μου τη εγινε με το που  λιποθύμησα  ρώτησα  και περιμενα με αγονια καλες εξελιξεις
-  εεμ  ολα πιγαν τελεια ο καζουκ ξερασε πως  ο αντιδιμαρχος τους εβαλε να τα κανουν αυτα . μετα και ολα τα αλλα εκλιματα στο νησι .η μαριν πιγαν στο σπιτι του αντιδιμαρχου και τον πιασανε και τωρα ειναι  κρατουμενος  αααα σε λιγο θα ερθει και ο δημαρχος για να δει πως ειναι ο τραβματισμενος του φιλακας που επεσε  εν ωρα μαχης  θα σου φερει και ενα  πολι σπανιο δωρο ειπε για να διξι την εβγνομοσινι  του για  την θαραλεα συμμετοχη σου στην μαχει  επεισις η αγονες θα σινεχισουν κανονικα σημερα και στο τελος θα εχει μια μεγαλι γιρτι για να  γιορα σουν πως  το βραδι που περασε ολα  πιγαν καλα και πως  ο δημαρχος ειναι καλα και σοως
αχχχ ωρεα ενιοσα μια μικρι ανακουφισι μεσα μου
- οπα περιμενε και ο μαυρος κλοουν που ειναι  τη εγινε με αυτον
- αγνοστο  δεν τον βρικαμε στην θεσι του  με καπιον τροπο ειχε φιγει   ξεροκαταπια   αυτο  δεν ηταν καλο   σίγουρα  θα τον ξανα εβλεπα στο μελον  αλλα τοτε θα ειμουν πολι δυνατότερος

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 9:06 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 6:53 pm

- και τωρα  ξερουμε  πιος θα ειναι αντιδιμαρχος  στο νησι  
-ναι  η Coral Thorin ειναι η αδερφή του δημάρχου .Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα,σπάνια δείχνει συναισθήματα και είναι ιδιαίτερα έξυπνη. το νησι απο εδω και περα μαλον ειναι σε πολι καλα χερια  τοτε η πορτα ανιξε  και εφανιστικε ο δημαρχος με την αδερφι του μαζι με μια συνοδεια μαριν.
- οο νεαρε μου, πος εισε, εισε καλα, πονας , χιλια συγνωμη για ολι αυτιν την ταλεπορια που  σου προκαλεσα  δεν θα φανταζομουνα ποτε πως  το δεξι μου χερι το  πιο εμπιστο ατομο που ειχα να με προδοσι ετσι  ειναι πρα.... η αντιδιμαρχος τον σταματισε
-κυριε δήμαρχε  μιπος πρεπι να πιτε στον κιριο ταο  γιατι ήρθαμε  και να τον αφισουμε για να ξεκουραστη για την τον ζαλισαμε με την πολιλογια σας  χαρικα ππου  τον σταματισε   η αλιθια ειναι πος ειθελα πολι να ξανα κιμιθω
- νεαρε μου λιπον σαν δωρο που   εσωσες  την ζωη μου και   για την αδιρα σου θα σου προσφερο ενα βιβλιο  αλλα δεν ειναι ενα σινιθιοσμενο βιβλιο  ειναι ενα κειμήλιο της οικογενιας μας  θελω πολι να το παρεις  ειπε με χερετισε και με προσκαλεσε στην γιορτή που θα γινι το βραδι

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 9:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 7:09 pm

τοτε ο δημαρχος και η σινοδια του εφιγε . σε λιγο θα αρχιζαν η αγονες   ειμουν λιγο στεναχοριμενος που δεν θα μπορουσα να τους δω τουλαχιστον  το νοσοκομιο ηταν κοντα στην αρενα και θα μπορουσα να   ακουσο  τη  γινοταν  η  μιρα ηταν εκκι σιοπιλι και διαβαζε εφιμεριδα    φενοταν  αφοσιομενι ξαφνικα γυριζει  το κεφαλι της  σε εμνα  
-το αποφασισα    θα γινουμε ομαδα  εγω εσυ και ο vegeta  
-τιιιιιιι  εεε πως  το  σκευτικες αυτο οοοοοοαουαουοαυ   ειπα  με απορια  και αρχισα να  βογαω απο τον πονο επιδι σηκώθηκα αποτομα  
-σουυυυυυυ  θα  εχουμε σαν εβλιμα  ενα λιονταρι ,  και απο πισο σαν φοντο  το σιμα τον ναυτηκου θα ειναι τελιο η μιρα ηταν εθουσιασμενι  γιρισε  στο τραπεζι της και  αρχιζε να ζογγραφιζι  το σιμα της ομαδας   με παθος  εγω  ακομα ποναγα

Last edited by alex 1010 on Sat Jan 02, 2016 9:14 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 02, 2016 7:18 pm

το φεστιβαλ τελιοσε   και  εδοσε την σκιταλι στην γιορτι του δήμαρχου, χορος, διασκεδασι, και  χαρα επικρατουσε σε ολο το νησι εγω ειμουν (κατακιτος) στο κρεβατι θυμήθηκα το βιβλιο που μου δοσανε και το ανιξα για να δο αν ειναι κανενα ωρεο βιβλιο.    το ανιγο και την δω ηταν ενα βιβλιο για να βρω  φρουτο του διαβολου χαρτες πλιροφορις  ηταν τελιο    γουρλοσα τα ματια μου  αυτο ηταν ενα  τρομερο δωρο που θα με βοιθουσε  παρα παρα πολι  στο ταξιδι που τώρα αρχιζε  απο οτι φενετε αυριο  η μερα θα ξιμερονε και θα ειμαστα πλιρομα με την μιρα και τον vegeta   αναροτιεμε απο εδώ και περα τη περιπετιες μα περι μενουν ο στοχος μου παραμενι να μπο στην GL σιντομα  αλλα συνεχεια χανω πρεπι να προπονιθο πολι απο αυριο  για να γινο ο πιο δυνατος  στον κοσμο  . Very Happy  Very Happy τελοςςς Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ    [τελος -αποστολή-βιβλίου ]      ένα   βιβλίο    που  το   θέλουν  πολύ     - Page 3 I_icon_minitime

Back to top Go down

[τελος -αποστολή-βιβλίου ] ένα βιβλίο που το θέλουν πολύ
Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» [Τέλος-Αποστολή]Ο θάνατος σου πάει πολύ! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-Αποστολή-Βιβλίο] Μια ζωή κινδυνεύει!!
» [Τέλος- Ιστορία Βιβλίου] ''CO'' [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» (Τελος) Ενας πολύ δυνατός Μαρίν!!!
» (Αρχή-αποστολή-βιβλίο) Η μοδα και το στιλ σε κίνδυνο!!!