Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests

None

Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος] A sudden meeting with a marine!

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeMon Oct 07, 2013 11:07 pm

Ο marine εκείνος δεν ήξερε αλλά έπρεπε να του πω.
-Εντάξει Ren D. Tao θα σου πω τα αιτήματα σου... Είμαι ο Natsu Dragneel, πειρατής, καπετάνιος των White Scarf Pirates, δεν έχω κανένα κακό σκοπό σε αυτό το νησί απλά θέλω να φύγω και για το δεύτερο σου αίτημα θα το φροντίσω εγώ τώρα που άκουσε ότι είμαι πειρατής μάλλον θα προσπαθήσει να με πιάσει όταν θα βγούμε έξω από τα κλουβιά αλλά δεν θα κάνει μάλλον τίποτα για αρχή και να κάνει δεν θα ζήσει για πολύ να το θυμάται, άσε που όταν η Erza τον κοίταξε κάπως άγρια εκείνος άρχισε να τρέμει και να μην θέλει να την πλησιάσει. Έχει ένα δίκιο όμως επειδή είναι πολύ τρομαχτική η Erza όταν έχει νεύρα.
Μέσα στα κλουβιά καθόμασταν για 5 λεπτά ακόμη, δεν ξέρουμε αν θα μας βγάλουν όμως από εδώ πέρα και για αυτό ανά πάσα στιγμή πρέπει να βρω ένα εναλλακτικό σχέδιο. Στο μυαλό μου είχα ένα, να προσπαθήσω να σπάσω την πόρτα αλλά τα χεριά μας είναι δεμένα και για αυτό λίγο δύσκολο θα είναι μετά να φύγουμε αν καταφέρω να σπάσω την πόρτα, οπότε θα πρέπει να μείνουμε στο αρχικό μας σχέδιο.
Μετά από 20 λεπτά
Περάσαν 20 λεπτά και ακόμα περιμέναμε να μας βγάλουν έξω από τα κελιά, περιμέναμε τόσο πολύ οπού κοντευαμε να πεθάνουμε από την βαρεμάρα. Ευτυχώς όμως που σε κάποια στιγμή ήρθε ένας ιθαγενής στο κλουβί μας ξεκλείδωσε το κλουβί μας και έπειτα μας έβγαλαν έξω, έκαναν το ίδιο και στον marine.
Όταν βγήκαμε έξω από κλουβιά όλοι μας τότε φώναξα δυνατά.
-Εμπρός ας αρχίσει το σχέδιο μας!!!!
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Όνομα Χαρακτήρα : Ren G,Milon

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeTue Oct 08, 2013 4:11 pm

ο χρόνος περνούσε αμάλακτος αφού είχαν δενχτι τα αιτήματα μου περίμενα με υπομονή να μας βγάλουν από τα κλούβια μας . ο χρόνος περνούσε άρχισα να πιστεύω πώς δεν θα μας έβγαζαν από τα κλούβια μας έπρεπαν να σκεφτώ ένα εναλλακτικό σχέδιο αν δεν μας έβγαζαν η αν με πρόδιδαν δεν έπρεπε να ξεχναο πώς είναι περάτες μπορεί να με πρόδιναν. Γύρισα το κεφάλι μου για μια στιγμή και τους κοίταξα γύρισα και κοίταξα μπροστά αχχχχ αναστέναξα και υπα από μέσα μου ( μπα δεν είναι κακά πεδία απλά ακολουθιών λαθών δρόμο δεν νομίζω πώς πρέπει να σκεφτομε τέτοια ) . με τόσα που σκέφτηκα ο χρόνος είχε πέραση για τα καλά . ήρθαν 4 ιθαγενής ο ένας κατευθύνθηκε προς το κλουβί τον πιρατον και ο αλός ήρθε σε εμένα η αλί δυο ήταν οπλισμένη με δορια και κάθισαν πίσω . ήμουν δεμένος και εξαντλημένος κάπως αλλά δεν ήθελα να Φανή έτσι σηκώθηκα όρθιος . η πόρτα του κλούβιου μου και του δικού τους άνοιξε βγήκαμε ταυτόχρονα έξω και τότε ο natsu φώναξε
Εμπρός ας αρχίσει το σχέδιο μας!!!!
Όρμισα στον φύλακα έδωσα μια κλοτσιά στον φύλακα πίσω από το γόνατο και άμεσος μια κλοτσιά στο πρόσωπο έτσι ο φύλακας έχασε την ισορροπία του και έτσι έπεσε κάτω ανεστιτος η πειρατές επιτεθήκαν στους άλλους τρις μέσα σε πέντε λεπτά είχαμε τελειώσει και αρχίσαμε να τρέχουμε προς το δασός
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeTue Oct 08, 2013 7:05 pm

Όταν φώναξα αμέσως ο marine επιτέθηκε στον φύλακα που τον είχε δίνοντας μια κλωτσιά στο πίσω μέρος του γονάτου του και μια κλωτσιά στην μούρη του. Είχε ελευθερωθεί για τώρα ο marine. Αυτοί που είχαν εμάς αμέσως έκαναν πίσω δίχως να τους κάνουμε κάτι και πήραν θέση μάχης βάζοντας τα δόρυ τους μπροστά μας. Δεν είχαμε προλάβει να κάνουμε κάτι και για αυτό τώρα ήμαστε περικυκλωμένοι από 5 ιθαγενείς. Μπορεί να ήμασταν περυκυκλωμενοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούν να κάνουν κάτι απέναντι μας. Είχαν έρθει όλοι πάνω μας και μας έκαναν επίθεση με τα δόρυ τους, εμείς αμέσως αποφύγαμε τα δόρυ τους και έπειτα έπιασα τον ένα από το χέρι του και μετά του έριξα μια γερή γονατιά στο πρόσωπο του. Έπεσε εκείνος κάτω και τότε βρήκα την ευκαιρία να σκίσω τα δεσμά που είχα στο χέρι μου με το δόρυ του. Ο Elfman και η Erza έκαναν επίθεση και εκείνοι σε αυτούς που τους είχαν επιτεθεί όταν απέφυγαν τις επιθέσεις τους, ο Elfman έριξε μια κεφαλιά στον έναν και η Erza έριξε κλωτσιά σε έναν στην κοιλιά του. Οι άλλοι 2 άρχισαν να έτρεμαν λίγο επειδή ήταν πολύ δυνατοί για εκείνους και έκαναν όλο και πιο πίσω, είχαμε πια βρει χώρο να φύγουμε από εδώ πέρα αλλά πρέπει πρώτα να πάω να σκίσω και σε εκείνους τα δεσμά τους επειδή ήμουν ελεύθερος ήδη εγώ, πήρα το δόρυ και πήγα αμέσως εκεί πέρα. Τα έσκισα και αμέσως πήγαμε να φύγουμε.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeTue Oct 08, 2013 8:20 pm

Πήγαμε να φύγουμε προς το δάσος αλλά σε κάποια στιγμή η Erza σταμάτησε να τρέχει, θυμήθηκα τότε ότι το σπαθί δεν το είχε μαζί της οπότε θα πρέπει να το πάρει πρώτα και μετά να φύγουμε. Ο marine ειχε ηδη φύγει, είχε τρέξει προς το δάσος και μπήκε μέσα. Εμείς καθίσαμε πίσω και ψάχναμε το σπαθί της Erza, βέβαια αν καθίσουμε πίσω τότε θα μας πιάσουν οι άλλοι και για αυτό κοίταξα μια στα γρήγορα με τα μάτια μου σε όλο το μέρος να δω μήπως είναι πουθενά. Αν δεν το βρούμε τότε θα αναγκαστούμε να φύγουμε χωρίς αυτό και μετά να της πάρω άλλο. Κοίταζα σε όλο το μέρος και δεν το έβρισκα αλλά τότε που πήγα να τα παρατήσω είδα το σπαθί της πάνω σε ένα τραπέζι.
-Το βρήκα Erza!!! Εκεί πέρα είναι!!! Της φώναξα, όταν φώναξα αμέσως κοίταξε εκεί πέρα και όταν το είδε πήγε να το πάρει. Το είχαν καταλάβει οι ιθαγενείς και για αυτό όταν πήγε να το πάρει προσπαθούσαν να μπουν στο δρόμο της αλλά εκείνη τους τους πλάκωσε στο ξύλο. Ύστερα από αυτό πήγε πήρε το σπαθί της και ήρθε πάλι δίπλα σε μένα και τον Elfman. Αφού πήραμε το σπαθί της Erza τότε αμέσως πήγαμε να φύγουμε από αυτό το μέρος πηγαίνοντας στο δάσος μέσα. Όταν μας είδαν να φεύγουμε αμέσως ήρθαν από πίσω μας και μας ακολούθησαν.
Όταν μπήκαμε μέσα στο δάσος τρέχαμε πολύ για να μην μας πιάσουν και σε κάποια στιγμή έτσι όπως τρέχουμε στον ορίζοντα βλέπω τον marine εκείνο.
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeTue Oct 15, 2013 8:16 pm

Αφού η πειρατές άνοιξαν τον δρόμο . αρχίζαμε να τρέχαμε όλη μαζί μπρος το δασός έτρεξα πολύ γρήγορα. Σαν κάλος μαριν που ήμουν ακολουθισα ακριβός τις οδηγίες του σχεδίου δηλαδή βήμα 1 ο φρουρός έρχεται και ανήγει .βήμα 2 κάνουμε μια μίνι επέθεσει για βήμα 3 φεύγουμε στο δασός . τι ακριβός δεν έγινε σωστά και χάθηκα από τους υπόλοιπους τον προσανατολισμό μου μέσα αχχχ ο μονόλογος σταμάτησε και άρχισα να τους ψαχνό δεν ήταν πώς με ένοιαζαν αλλά δεν ήθελα να τους αφήσω να αλωνίζουν μονή στο νησί επίσης δεν ήθελα να με χαρακτηρίσουν αναδρο . αποφάσισα να γυρίσω πίσω για να τους βρω αρχάισα να περπατώ με ένα χάλαρο βαδι έως που άκουσα ένα πλίθος να τρέχει γύρισα το κεφάλι μου να δω από που προέρχεται όλος αυτό το ποδοπατιτο . επιτέλους βρήκα τους πειρατές σήκωσα το χέρι μου και γούρλωσα τα μάτια μου μαζί με τους πειρατές βρήκα και ένα πλίθος ιθαγενών να τους ακόλουθη
Natsu- μαριν τρέξε αν θες να μην σε πιάσουν σε ξαναβάλουν μέσα στο κλουβί
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeTue Oct 15, 2013 10:48 pm

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου. να τους αφίσα μόνους πόσο? 10-15 λεπτά πώς μπορεί σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να τους κινιγαει ένα πλίθος ανθρώπων το σχέδιο ήταν να φύγουμε σχεδόν αθόρυβα . για τι !!!! η πειρατές δεν ακολούθου ποτέ το σχέδιο !!!!! η πειρατές και το πλίθος επερχόντουσαν και άρχισα να τρέχω μαζί με τον natsu . πολες ερωτώσης περνούσαν από το μυαλό μου αλλά πρώτα έπρεπε να ξεκινήσω με βασικές ερωτώσης έτρεχα διπλά του και γύρισα το κεφάλι μου και τον έβλεπα χαμογέλασα και
Εγώ- natsu ΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΕΞΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙ !!! είχαμε ένα σχέδιο για τι δεν το ακλουθήσατε
Natsu- ε εσύ έφυγες σαν σφαίρα και δεν πρόλαβες να μας δις που κάσταμε για να πάρουμε το σπαθί τις ερζας και μετά μας ακλούθησαν ύστερα σε βρήκαμε και τώρα τρέχουμε μαζί για να γλιτώσουμε .

Εγω- και τώρα τι σκευρεσε να κάνουμε .

Natsu- να τρέχουμε αχαχα
Εγω- τιιιιιιιιιι σοβαρέψου να δούμε τι θα κάνουμε
Ερζα- μπορώ να τους πετσοκόψω αν θέλεις natsu
Εγω ΤΙ τρελάθηκες μην ξεχνάμε πώς ο τραυματισμός σε σοβαρή κατάσταση διώκετε από το ναυτικό
Natsu- βασικά δεν μας νάζι τόσο πάλι ο νομός για τι δεν τον τηρούμε ποτέ εφόσον είμαστε πειρατές
Εγω - δεν έχει σημασία στην βάρδια μου δεν θα γίνουν τέτοια πράγματα ο natsu αναστέναξε και
Natsu- καλά θα βρούμε άλλον τρόπο αλλά μιας και δεν σε άρεσε ο δικοσμας τρόπος εσύ τι πρωτινής
πρωτινής σκεπτικά τις επιλογές που είχαμε δεν ηταν πολλές έτσι αναγκαστικά να χρησιμοποιήσω βία βρήκα ένα μεγάλο ίσιο κλαδί στο πάτωμα σταμάτησα να τρέχω το σήκωσα και πήρα θέση μάχης με ένα ξύλο δεν θα τους τραυμάτισα σοβαρά έτσι μόλις πλησίασαν άρχισα να στριφογυρίζω το ξύλο και να τους χτύπο και να πέφτουν ανέστιτοι μόλις έριξα κατω μερικά άτομα η υπόλοιπη τρόμαξαν και φιγανε. Είχα λαχανιάσει όχι που κουραστικά αλλά έκανα πολες απότομες κίνησης και η πλιγει μου άρχισε να ματώνει δεν έδωσα σημασία ώμος . η πειρατές είχαν κότσι και με κοίταζαν
Natsu- αυτό ήταν ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε βία
Εγω- αλλά θα πω που εκκινι μας κινιγαγαν και πώς απλά τους χτύπησα ελαφρά για να λιποθυμήσουν. δεν έχει σημασία πάμε να φύγουμε τώρα από αιδώ πριν ξυπνήσουν
έτσι προχωρήσαμε

Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeWed Oct 16, 2013 2:19 am

Δεν  περίμενα να τους επιτεθεί ώστε να τους αφήσει ανεστητους επειδή είναι ένας Marine και τέτοια πράγματα οι Marines δεν κάνουν αλλά μπορεί να είναι διαφορετικός εκείνος, εμένα όμως δεν με νοιάζει όπως και να είναι εκείνος. Αυτά που είχε πει προηγούμενος στην βάρδια του δεν θα γίνουν τέτοια πράγματα, έγιναν όμως και από εκείνον μάλιστα οπού αυτό με έκανε να ενευριασω. Το αίμα είχε έρθει στο κεφάλι μου.
Τρέχαμε πάρα πολύ ακόμη αλλά δεν ξέραμε που πηγαίναμε και λογικό κιόλας. Τώρα που έχουμε ελευθερωθεί μπορούμε να φύγουμε από εδώ πέρα αλλά θα πρέπει να πάω στην ακτή επειδή εκεί πέρα έχουμε αφήσει το καράβι μας. Σταμάτησα να τρέχω και μετά του είπα.
-Λοιπόν marine θα πρέπει να φύγω από αυτό το νησί και για αυτό τα λέμε του είπα και μετά πήγαμε να φύγουμε.
-Τα λέμε ξανά σε ένα άλλο νησί αλλά τότε θα συναντηθούμε ως εχθροί!!!
-Να είσαι σίγουρος αλλά μην περιμένεις να κάτσω να με πιάσεις!!!!
Εκείνος μας χαιρέτησε και αποχωρίσαμε τους δρόμους μας, αν συναντηθούμε ως εχθροί ξανά τότε θα αναγκαστώ να τον παλέψω αλλά δεν έχει σημασία επειδή εκείνος είναι marine και εγώ πειρατής. Σίγουρα έχει να κάνει κάποια πράγματα σε αυτό το νησί αλλά εγώ δεν έχω κάτι να κάνω και για αυτό πρέπει να φύγω.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeWed Oct 30, 2013 5:54 pm

Από την στιγμή που είχαμε φύγει από εκείνον τον marine είχαν περάσει γύρω στα 20 λεπτά. Σίγουρα οι ιθαγενείς θα μας ψάχνουν ακόμη αλλά θα έχουμε φύγει από εδώ πέρα και δεν θα μπορούν να μας βρουν, για τον marine δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά μάλλον θα είναι μια χαρά. Είχαμε βγει σχεδόν έξω από το δάσος, είχαμε άλλο λίγο επειδή άρχιζα και έβλεπα το καράβι μας. Αρχίσαμε και τρέχαμε όταν είδαμε το καράβι μας. Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε φτάσει στην ακτή και όταν βγήκαμε στην ακτή αμέσως πήγαμε προς το καράβι να ανεβαίνουν πάνω. Ανεβήκαμε, ανεβάσαμε πάνω την άγκυρα και έπειτα αμέσως κατεβάσαμε κάτω τα πανιά για να ξεκινήσει το καράβι. Σε 1 με 2 λεπτά είχε πάρει μπρος και το καράβι κατευθυνόταν προς τα επόμενο νησί. Σίγουρα θα έξανα συναντήσω τον marine αλλά μακάρι τότε να είναι πιο δυνατός επειδή αν αναγκαστώ να τον πολεμήσω τότε θα νικήσω εύκολα και δεν θα ευχαριστηθώ καθόλου την μάχη.

Τελος
Back to top Go down
Editor
Newspaper Publisher
Newspaper Publisher
Editor

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitimeWed Oct 30, 2013 6:24 pm

Όνομα χαρακτήρα: Natsu Dragneel

P.o.M. Points: 7

Belli: 24.600

Τυχόν παρατηρήσεις: Καλή και απλή. Από εκφραστικά λάθη δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να τονίσω, είναι εμφανώς καλή η προσπάθεια σου να βελτιωθείς. Θα ήθελα να έχεις και εσύ στα δικά σου ποστ μερικά κωμικά κομμάτια όπως είχε ο alex.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Τέλος] A sudden meeting with a marine!   [Τέλος] A sudden meeting with a marine! - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τέλος] A sudden meeting with a marine!
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Marine and Revo - A strange meeting (Τέλος) Part I
» Marine and Revo - A strange meeting (Τέλος) Part II
» Marine and Revo - A strange meeting Part V [In unknown waters] (Τέλος-Αποστολή)
» Marine and Revo - A strange meeting Part VI [Finally Arrived] (Τέλος-Αποστολή)
» Marine and Revo - A strange meeting (Τέλος-Αποστολή Part I) Part III