Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Όνομα Χαρακτήρα : Ren G,Milon

Character sheet
Remaining Health: 100%

[τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 12:52 pm

αίματα τρεχανε από το κεφάλι μου ο άντρας έφτασε στο σιμιο που ήταν η καρεν που ήταν και εκινι φοβερά τραυματισμένη ο άντρας πλησίασε . έβγαλε το πολυβόλο και σημάδεψε την καρεν . έκλισα τα μάτια μου και έβγαλα μια τρομερή κραυγή κατευθύνθηκα με τρομερή ταχύτητα μπροστά από τον άντρα έκανα μια πλήρης περιστροφιγιρο από τον εαυτό μου και το χτύπησα με όση δύναμη είχα έβαλε το σπαθί του για να προστατέψει τον εαυτό του ο ήχος αυτής της σύγκρουσης ακουστικέ μέχρι την ακτή η υπόλοιποι πειρατές σιγλονισμενει από το τρομερό κτύπημα κοίταζαν με τρόμο για την συνέχεια . αυτί η σύγκρουση ήταν μιρεα γεια το μονάκριβο μου όπλο διότι δεν άντεξε την σύγκρουση και έσπασε σταδιο ένα κοματι εξφεντονιστικε και καρφώθηκε . σε έναν βράχο . ώμος παρατήρησα πος δεν ήταν μονό αυτό που έσπασε .επίσης έσπασε και η λεπίδα του τρομερού άντρα
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 1:11 pm

. έκλισα τα μάτια μου και άνοιξα τα χεριά μου σε στάση στάβρου με το ένα χέρι κρόταγα το σπασμένο όπλο μου και με το αλλο δεν κρόταγα τίποτα ένας δυνατός . άνεμος φύσηξε και ανακούφισε της πληγές μου άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα το ψιλό άντρα
εγώ- συγχαρητήρια κέρδισες η δυναμώσου και η δύναμις μου έχουν ένα χάσμα τεράστιο που δεν μπορώ να το καλύψω αλλά θα πεθάνω προστατεύοντας την νακαμα μου την μοναδική σύντροφο που είχα ποτέ μου ο άντρας άναψε ένα τσιγάρο και με κοίταξε
- αυτά τα μάτια…αυτί η αύρα που έχεις τώρα μου θυμίζεις τον μονό άντρα που με νίκησε ποτέ ..! χχ. Ώμος δεν έχει σημασία παντός λιπαμέ που θα πυροβολήσω έναν τόσο άξιο μαχητή έχω χρόνια να δεχτώ ένα τόσο εισχωρώ χτύπημα .
εγώ- η λιπι είναι όλη δική μου για τι δεν θα μπορέσω να σε ξανά πολεμήσω και να σε νικήσω . αλλά κατάταλα χαίραμε που πεθαίνω προστατεύοντας κοπιών που αγαπώ τόσο πολύ εμπρός λιπών ρίξε μου . η καρεν άκουγε όλα αυτά που είπα και μετά χίλια ζόρια σηκώθηκε
καρεν- σταματά ρεν σε παρακαλώ δεν θέλω προστασία ειμή ικανή να σε προστατέψω ακόμα μην ξεχνάς για κοπιών καιρό ήμουν η προσωπικός φύλακας και θα ξαναγινώ η τουλάχιστον θα τον καθυστερήσω για να τρέξεις μακριά από εδώ …..
άκουσα με προσοχή αυτά που είπε η καρεν μπήκε προστα μου και πίρε θέση μάχης
η απόφαση πλέον ηταν δική μου
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 2:49 pm

εγώ - καρεν γυρνάς λίγο .. η καρεν γύρισε την αγκάλισα με δύναμη
εγώ- χίλια ευχάριστο σιμενι πολλά για εμένα . αχ αλλά κοιμήσου πάλι παρακαλώ <μπουμ> . και της έδωσα μια δυνατή μπούνια στην κύλια με τα τραύματα που είχε λιποθύμησε λέγοντας
καρεν- κάθαρμα φρόντισε να σε ζωντανός όταν ξυπνήσω
εγω- σσσσσσσσς, ξεκουράσου τώρατώρα ξάπλωσα την καρεν και ανέβηκα σε ένα μικρό ύψωμα κάρφωσα το όπλο μου στο έδαφος πήρα μια βαθιά ανάσα και
εγώ- εεε κάτι ακόμα πριν με σκότωσεις .
αντρας – τι ??? μικρέ
εγώ- πρέπει να ξέρω ποιος με σκότωσε
ζεκρον- το όνομα μου είναι ζεκρον ο άτρωτος . θα θελα να μαθό και εγώ το δικό σου όνομα
εγώ- το όνομα μου είναι ren D. Tao αφού φώναξα το όνομα μου έκλισα τα μάτια μου και περίμενα τη σφαίρα
ζεκρον- ρεν χχχ θα το θιμαμε . ο ζεκρον όπλισε το όπλο του σημάδεψε και .πσσσσσσς η σφαίρα στριφογύριζε στον αέρα σε αυτά τα δευτέρα με ταξί θανάτου και Ζώης μπόρεσα να ακούσω τα πάντα άκουγα τα πουλιά τον αέρα και την σφαίρα που ερχόταν όλο και πιο κοντά . τέλος μπουυυυυχχχ
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 2:54 pm

η σφαίρα χτύπησε ………. Αλλά όχι εμένα χτύπησε ένα δέντρο ακριβός διπλά μου . άνοιξα τα μάτια μου γεμάτος χαρά αλλά και απορίες .
εγω- για τι ??? δεν με πετιχες ρώτησα γεμάτος απορία ο ζεκρον άναψε ένα τσιγάρο
ζεκρον- φαίνετε πως το χτύπημα σου ήταν τόσο δυνατό που έπαθε αστάθεια το όπλο μου. με δυο λόγια χάλασε.
κατάλαβα πώς ο ζεκρον μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία ανακουφισμένος έκανα το πρώτο βήμα ώμος δεν η μύρα δεν ήθελε να φύγω από εκκι πσσσσσσσς μπουυυυυχχχ μια σφαίρα με πετιχε στα πλευρά καθώς έπεφτα γύρισα το κεφάλι μου και είδα το κεφάλι αφτουνου που τράβηξε την σκανδάλη και όλα σκοτείνιασαν

Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 9:04 pm

πλατστσστς  ένας  κουβάς  με  παγωμένο  νερό       έσκασε  στα  μούτρα μου  .  και  το  πρώτο  πράγμα  που  είδα  ήταν  την  καρεν  με  επιδέσμους  να    με  κοιτάζει         είχα  μονό  μια  ερώτηση   στο  μυαλό μου  τη  στο  διάολο  συνέβη .  πώς  κατέληξα   ενώ  περιτριγυριζόμουν  από  αδίστακτους    πειρατές   τραυματισμένος   θανάσιμα   να   είμαι  καλά  σε μια σκινι  του  ναυτικού  και  η  καρεν   να  ναι  καλά   έπεισες.   σηκώθηκα   από  το  κρεβάτι     και  ήθελα  απάντησης  για  το  τη  έγινε   και  είμαι  καλά   απευθύνθηκα  στην  καρεν  
εγω- καρεν    τη  ακριβός   σιναιβι  και  είμαστε  καλαη  καρεν   γύρισε   την  πλατύ τις    και  δεν  μου  μιλαγε    
εγώ-  καρεν  απαντά  μου   τη  συνέβη η  καρεν  με   πλησίασε   και  με  χαστούκισε [/color]
καρεν   -αυτό  για να  μαθις  να   με   υποτιμάς    .   θα  στα   εξήγηση  όλα  ο  αντιναύαρχος   η  καρεν  έφυγε  κατάλαβα  πώς  η  κατάσταση  ήταν  πολύ  άσχημη. γεια να   ερθι  εδο    ένα  τόσο     υψηλά    υφιστάμενος  είχε  γινι   κάτι  πολύ  κακό     η   σκέψης  μου  σταμάτησαν   όταν  μπήκε μέσα  ο     αντιναύαρχος   άμεσο   χτύπησα   προσοχή    
αντιναύαρχος-  ανέπαφοι   παιδί μου    κάτσε  έχουμε να   πούμε   αρκετά  
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 9:38 pm

ανησυχούσα για πάλα πράγματα αλλα είχα και πολλά ερωτήματα που έπρεπε να απαντήσω
εγώ- πριν αρχίσουμε θα θελα παρακαλώ να μαθό τη συνέβη από όταν λιποθύμησα
αντιναβαρχος- αχχχχ κοίταξε φήμες λένε πώς ένας άτρωτος που είχες πολεμήσει μαζί του νεύριασε επιδι σε τραυμάτισαν χάρις την αδια του και έτσι κατατρόπωσε όλο το πλήρωμα μόνος του και έφυγε ανενόχλητος. οπός και να το κάνουμε είναι μια μεγάλη επιτύχεια του αυτικου για τι πέσαμε 150 πειρατές που η 50 είχαν επικήρυξη πανό από 3 χιλιάρικα βεβαία δεν είναι μονό αυτό το επιτεβμα χάρις εσένα που δημιούργησες αυτόν τον σαματά . δεν πραγματοποιήθηκε το αληθινό σχέδιο τον κακοποιών που ήταν να καταστρώσουν το νησί και να το πουλήσουν έως οικόπεδο για να κτίσης χάρις εσένα αφτο το σχεδιο δεν θα πραγματοποθιεί σινχαριτιρια λιπών αυτά από εμένα αααα και κατή ακόμα σου χαμεπι να βγάλεις και μια φωτογραφία το μεγάλο πουλί .το έβγαλες ?
Back to top Go down
alex 1010
Marine
Marine
alex 1010

Character sheet

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 9:48 pm

εγω—εεεεεε ξέρετε
vegeta- ρεν την έχω την φωτογραφία
κεφάλι μου και οίδα τον παιδικό μου φίλο και συνάδελφο vegeta να κρατά μερικές φωτογραφίες με το μεγάλο πτηνό τις δώσαμε στον ανώτερο και έτσι όλες μου η αποστολές τελούσας η μαλον σχεδόν όλες . είχα καιρό να δο τον φίλο μου vegeta και έτσι κάτσαμε να τα πούμε
εγώ- vegeta τι θα κανίς τώρα
vegeta- αχχχχ κουραστικά να ταξιδεύω μόνος θέλω να ξαναγίνουμε ομάδα οπός παλιά
εγω- τα σχεδία μου ώμος εμένα έχουν αλλάξει θα πάω να προπονηθώ και να βρω ένα καινούριο όπλο θελις να ερθις τελικά

vegeta- θα σε ακολουθισο έως το θάνατο από εδο και περά πολύ καλά κλίνη μια ωραία
σιφόνια

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, τέλος
Back to top Go down
Editor
Newspaper Publisher
Newspaper Publisher
Editor

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitimeMon Sep 23, 2013 1:29 am

Όνομα χαρακτήρα: ren D. tao

P.o.M. Points: 5

Belli: 25.000

Τυχόν παρατηρήσεις: Αρκετή βελτίωση και πάλι στην ιστορία σου!! Το αρνητικό ήταν ότι ξεπέταξες το κομμάτι με την φωτογραφία.
Τώρα που έχεις minion μπορείς να επικεντρώνεσαι σε όποιον από τους δύο χαρακτήρες θες. Αν περιέγραφες με ποιο τρόπο ο Vegeta κατάφερε να πάρει την φωτογραφία(και να γλιτώσει από το πουλί) θα σου έβγαιναν λίγα ακόμα ποστ και θα έπαιρνες τα διπλά belli.
Πέρα από αυτό, για την επόμενη ιστορία σου προτείνω να αφιερώσεις κανα-δυο ποστ στην περιγραφή του νησιού ή κάποιας πόλης που επισκέπτεσαι. Πχ, πώς φαίνεται, πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι κλπ. Όχι μόνο θα γεμίσει μερικά ποστ αλλά μετράει γενικά θετικά!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία    [τέλος - τιμωρία - pvp]        έστω  μια  φωτογραφία   - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

[τέλος - τιμωρία - pvp] έστω μια φωτογραφία
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» [ΤΕΛΟΣ τιμωρία] ένας διεστραμμένος καπετάνιος
» Τo τραγούδι του φυλακισμένου. [Τέλος-Τιμωρία] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-Τιμωρία] Ποτέ ξανά μέσα στο κλουβί [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [ΤΕΛΟΣ-Τιμωρία απο Boss]My pirate adventure starts... I stay for revenge! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [ΑΡΧΗ-Τιμωρία απο χάσημο Boss]Agreement with Marines...Going back to East Blue , Burvy's Plan[ΤΕΛΟΣ] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]