Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Jul 27, 2013 3:38 am

Δεν είπαμε μετά τίποτα και αμέσως φύγαμε από εκεί πέρα, ακολουθήσαμε τον δρόμο που είχε πει. Εκείνος ο δρόμος έμοιαζε πολύ με τον δρόμο που είχε στον χάρτη άρα δεν είχαμε χαθεί καθόλου αλλά μπορεί και να είχαμε χαθεί επειδή δεν ξέρουμε καλά τους δρόμους εδώ πέρα ενώ βρισκόμαστε σε αυτό το νησί 3 μήνες.
Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε φτάσει στην μέση του δρόμου για την εταιρία, έπρεπε να στρίψουμε τώρα προς τα δεξιά για να πάμε στην εταιρία. Στρίψαμε και είδαμε αμέσως την εταιρία αλλά φαινόταν πολύ μακρυά, σκέφτηκα μετά ότι θα κάνουμε άλλο τόσο μέχρι να φτάσουμε στην εταιρία και μπορεί αυτή την φορά να μας βρει κανένας. Αφού στρίψαμε αμέσως ξανά ξεκινήσαμε προς το δρόμο για την εταιρία.
Σε αλλά 10 λεπτά είχαμε φτάσει επιτέλους στην εταιρία αλλά όλος αυτός ο δρόμος με είχε κουράσει πολύ και για αυτό χρειαζόμουν να πιω νερό.
-Έχετε νερό μαζί σας??? Ρώτησα τους συντρόφους μου αλλά εκείνη μου απάντησαν όχι. Δεν ήξερα τι να κάνω και σε κάποια στιγμή βλέπω ένας να πούλαγε μπουκάλια νερό.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

[Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 Empty
PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Jul 27, 2013 3:55 am

Πήγα εκει πέρα και του ζήτησα να μου δώσει ένα μπουκάλι νερό. Όταν γύρισε προς τα εμένα να μου το δώσει τότε για λίγο τρόμαξε, μάλλον επειδή θα κατάλαβε ότι είμαι πειρατής αλλιώς απλά θα τρομάζει γενικά.
Μου το έδωσε, μου είπε μετά πόσο κάνει και ύστερα έδωσα τα λεφτά για το μπουκάλι. Το άνοιξα και αμέσως άρχισα να το πίνω, σε 5 λεπτά το είχα αδειάσει και το πέταξα κάτω στο πάτωμα. Αφού είχα πει το νερό και ήμουν και πάλι γεμάτος ενέργεια, εμείς ήμασταν έτοιμη να μπούμε μέσα στην εταιρία. Πριν μπούμε μέσα μας σταματάει ένας.
-Περιμένετε!!! Γιατί πετάτε το μπουκάλι κάτω???? Πρέπει να το πετάτε στον κουβά!!!! Ελάτε εδώ τώρα αμέσως και πάρτε το να το πέταξε στον κουβά!!! Μας έλεγε αλλά εμείς τον απεριψαμε και ανοίξαμε τις πόρτες της εταιρίας. Μπήκαμε μέσα και την στιγμή που μπήκαμε αμέσως ήρθε και ο άλλος ώστε να μας πει να πετάξουμε το μπουκάλι στον κάδο αλλά πριν μπει καν μέσα έκλεισα την πόρτα και έπεσε πάνω στην πόρτα.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Jul 27, 2013 4:48 pm

Κοιτάζαμε από εδώ και εκεί για να δούμε πως είναι αυτό η εταιρία οπού έφτιαχνε ρούχα. Δεν μου πολύ αρέσει όμως εμένα, μου την έδινε στα νεύρα μόνο που σκεφτόμουνα ότι μια εταιρία δημιουργίας ρούχων δίνει τόσο πολύ φήμη στον κόσμο αυτό. Μετά ήρθε προς τα εμάς ένας, δεν ξέραμε τι ήθελε. Έπειτα άρχισε να μας λέει κάτι.
-Συγνώμη κύριοι αλλά δεν επιτρέπεται να μπαίνετε μέσα εδώ όποτε θέλετε, σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε τώρα αμέσως??? Μας ρώτησε αλλά δυστυχώς δεν θα κάνουμε αυτό το πράγμα επειδή είχαμε ήδη ένα σκοπό και ένα κομμάτι εκείνου του σκοπού είναι αυτή η εταιρία.
-Κάπως άθλια φαίνεται αυτή η εταιρία αλλά λυπάμαι δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα που είπες!!! είπα και μετά έβγαλα το σπαθί μου έξω. Μια μια κίνηση του είχα κόψει το κεφάλι και έβγαζε πίδακα από αίμα.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Jul 27, 2013 4:51 pm

Όλοι οι άλλοι όταν είδαν να βγαίνει ένα σωρό αίμα τότε άρχισαν να πανικοβαλοντε και ύστερα άρχισαν να τρέχουνε από εδώ και από εκεί. Τους είχαμε κάνει να πέσουν σε κατάθλιψη και ήταν όλοι τους εύκολοι για να τους σκοτώσουμε επειδή δεν είχαν κάποιο όπλο και γενικά ήταν αυτή την φορά χωρίς άμυνα. Έτσι αμέσως μετά αρχίζαμε να σφάζουμε κόσμο μέχρι να έρθουν κιαλλοι δικοί μας ώστε να περάσει λίγο ο χρόνος. Προσπαθήσαμε να τους σκοτώσουμε αλλά οι περισσότεροι έτρεχαν πολύ γρήγορα και για αυτό ήταν πολύ δύσκολο να τους πιάσουμε.
Αυτό το πράγμα το κάναμε για πολύ ώρα, ίσα με 30 λεπτά αλλά κανένας δικός μας δεν είχε έρθει και είχα φόβο μην έρθει κανείς marine προς τα εδώ και μας σταματήσουν αλλά αν έρθει απλά θα τους σκοτώσουμε εμείς.
Περάσανε αλλά 10 λεπτά και ακόμη να έρθουν αλλά σε κάποια στιγμή βλέπω να μπαίνουν κάποιοι μέσα στην εταιρία.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Jul 27, 2013 4:54 pm

Δεν είχαμε δει ακόμη ποιοι αλλά είχαμε χαρεί επειδή νομίζαμε ότι ήταν οι δικοί μας αλλά ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος δικό μας. Πήγε ο ένας από αυτούς που είχα φέρει μαζί μου προς την πόρτα και την στιγμή που έφτασε στην πόρτα, εκείνη ανοίξει και έπειτα είδα να βγαίνουν από την πόρτα ένα σωρό marine.  Ο σύντροφος μου δεν είχε προλάβει να φύγει από την πόρτα αφού είδε ότι ήταν marine και για αυτό την στιγμή που μπήκαν μέσα τον έπιασαν και του έβαλαν χειροπέδες. Ήμασταν πια 4 και μας είχαν περικυκλώσει.
-Άμα θέλετε να κάνετε πάρτι τότε μετά χαράς και θα σας ρίξω ένα!!!! Είπα και τότε πήγα και έκανα επίθεση στους marine. Ήταν δυο μπροστά μου και έκανα επίθεση φέρνοντας το σπαθί μου προς τα πλάγια, η επίθεση μου ήταν τόσο γρήγορη οπού δεν είχαν χρόνο να αποκρούσουν η να την αποφύγουν. Και για αυτό δέχτηκαν την επίθεση μου στα κεφάλια τους. Δεν είχαν καταλάβει όμως ότι την είχα κάνει την επίθεση με το πίσω μέρος του σπαθιού και για αυτό δεν τους είχα σκοτώσει όταν τους πέτυχα στο κεφάλι τους αλλά τους είχε κάνει όμως ζημιά.

Last edited by Rikuo on Sun Jul 28, 2013 12:57 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSun Jul 28, 2013 12:03 am

Έκαναν και οι άλλοι 3 οπού ήταν μαζί μου επίθεση στους marine. Μπορούσαν και τους σκότωναν αλλά ήταν πάρα πολύ για εκείνους και για αυτό αν δεν κάνουν κάτι σύντομα θα σκοτωθούν οι ίδιοι. Δεν μπορούσα να κανω κάτι εγώ επειδή μου είχαν κάνει επίθεση ήδη δυο, πήγα προς τα πίσω και με ένα βήμα προς τα μπροστά τους έκανα μια γρήγορη επίθεση. Αφού κατάφερα να σκοτώσω τους δυο οπού με κράταγαν τότε αμέσως πήγα προς τους δικούς μου να του βοηθήσω. Σε ένα με δυο λεπτά έφτασα, την στιγμή που έφτασα τότε έκανα επίθεση στους marine. Εκείνοι έβαλαν για άμυνα τα σπαθιά τους αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν διότι τα σπαθιά τους έσπασαν και κατάφερα να τους τραυματίσω σχεδόν όλους στη κοιλιά.
Ήταν γύρω στους 20 στην αρχή αλλά τώρα πρέπει να έχουν μείνει γύρω στους 15, δεν ήταν πολύ οπού είχαμε σκοτώσει επειδή εμείς ήμασταν λίγοι και δεν μπορούμε να πολεμήσουμε τόσους πολλούς μόνοι μας. Δεν θα τα βάλω όμως κάτω, θα κάνω ότι έκανα όλες τις φορές. Θα προσπαθήσω να τους σκοτώσω μέχρι και τον τελευταίο.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSun Jul 28, 2013 12:16 am

Ήρθαν οι marines να μας κάνουν επίθεση αλλά αμέσως αρχίσαμε να τρέχαμε επειδή ήταν πάρα πολύ. Σε κάποια στιγμή σταματάω έτσι όπως τρέχω και τότε γυρνάω προς τα πίσω πολύ γρήγορα. Τραβάω το σπαθί μου και κάνω επίθεση στους marine οπού ήταν από πίσω μας. Δεν την είχαν δει την επίθεση αλλά δεν κατάφερα να χτυπήσω πολλούς επειδή μόνο ένας ήταν από πίσω μου. Τον είχα τραυματίσει στον ώμο του, οι άλλοι δεν ενδιαφερθηκαν για τον σύντροφο τους και αυτό το καταλάβαινα επειδή τον είχα παρατήσει εκεί πέρα ενώ εκείνος ήταν πληγωμένος στον ώμο του.
-Τύπους σαν και σας τους μισώ πάρα πολύ!!! Είπα και αμέσως έτρεξα προς τα εκείνους, πήδηξα στον αέρα και έκανα επίθεση φέρνοντας το σπαθί προς τα κάθετα. Εκείνοι απέφυγαν την επίθεση αλλά είχα κάνει ρωγμή στο πάτωμα και παραλίγο να καταστραφεί, είχα ενευριασει πάρα πολύ επειδή τους είχα δει να κάνουν έτσι οι marine. Ήρθαν αμέσως μετά δυο από πίσω μου να μου κάνουν επίθεση, μου είχαν κάνει επίθεση φέρνοντας τα σπαθιά τους προς τα οριζόντια και είχαν για στόχο το κεφάλι μου. Πρόλαβα και κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν και για αυτό την στιγμή που έκαναν την επίθεση έσκυψα προς τα κάτω και έπειτα με το σπαθί τους έκοψα στην κοιλιά.

Last edited by Rikuo on Sun Jul 28, 2013 12:56 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSun Jul 28, 2013 12:28 am

Ήρθαν ύστερα άλλοι δυο προς τα πάνω μου από τον αέρα και μου έκαναν επίθεση φέρνοντας τα σπαθιά τους προς τα κάθετα, κατάφερα να τους ξεφύγω αλλά δεν σταμάτησαν εκεί πέρα. Μου ξανά έκαναν επίθεση και αυτή την φορά πιο δυνατά. Έκαναν επίθεση φέρνοντας τα σπαθιά τους προς τα πλάγια, εγώ έβαλα το σπαθί για άμυνα και μετά προσπάθησα να αποκρούσω τις επίθεση τους. Έβαλα δύναμη πολύ αλλά έβλεπα δεν έκανα κάτι, έτσι μετά πήγα γρήγορα λίγο προς τα πίσω και έπειτα πήγα πολύ γρήγορα προς τα εκείνους. Όταν έφτασα σε εκείνους τότε έδωσα στον έναν μια γερή μπουνιά στο πρόσωπο του ενώ στον άλλο μια κλωτσιά στην κοιλιά του, ο ένας έφαγε την μπουνιά την μούρη ενώ ο άλλος κατάφερε να αποφύγει την κλωτσιά. Σκέφτηκα μετά από μέσα," Ώστε εσύ είσαι κάπως διαφορετικός από τους άλλους", με αυτή την σκέψη έκανα ξανά επίθεση και τώρα πια είχα πολύ έξαψη και ενέργεια. Έκανα επιθέσεις από κάθε πλευρά και πολλές γρήγορες, εκείνος απέφυγε και απόκρουσε κάθε επίθεση μου. Σε κάποια στιγμή βρήκα ένα άνοιγμα και έκανε εκεί επίθεση, το σπαθί του το έβαζε στα αριστερά και έκανε πάντα σχεδόν επίθεση από εκεί και για αυτό αν κάνω επίθεση από εκεί θα μπορέσει να κάνει άμυνα??? Σκέφτηκα αλλά δεν πρέπει να σκέφτομαι, το αντίθετο, πρέπει αμέσως να το τεστάρω.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSun Jul 28, 2013 12:38 am

Έτσι και έκανα, έκανα επίθεση εκεί πέρα φέρνοντας το σπαθί προς τα πλάγια από τα δεξιά. Πήγε να αποκρούσει την επίθεση μου αλλά όπως φαίνεται είχα ένα δίκιο επειδή πήγαινε από τα αριστερά να αποκρούσει και όχι από τα δεξιά που είχα κάνει την επίθεση μου. Για να μην τον τραυματίσω αμέσως πήρε πορεία το χέρι του προς τα δεξιά αλλά δεν θα φτάσει προς τα εκεί και για αυτό θα τον τραυματίσω πολύ. Και όντως δεν κατάφερε να αποκρούσει πάνω στην ώρα οπού αυτό σημαίνει τον είχα κόψει από τα πλευρά του μέχρι το πόδι. Έπεσε κάτω και ύστερα προχώρησα στους επόμενους marine. Πρέπει να είχαν μείνει τώρα άλλοι 10 αλλά για εμάς ήταν ακόμη πολλοί, μπορεί εγώ να είμαι κάπως πολύ δυνατός για αυτούς αλλά οι σύντροφοι μου δεν ήταν τόσο δυνατοί για να τα βάλουν με τόσους δυνατούς.
Ξαφνικά έτσι όπως πολεμάγαμε τους marine ακούσαμε ένα θόρυβο στην πόρτα, αναρωτηθηκαμε τι ήταν αυτός ο θόρυβος και μετά από λίγο είδαμε να μπαίνουν κάποιοι μέσα. Για καλή τύχη δικοί μας ήταν οι δικοί μας σύντροφοι μαζί με τον Jugo και τον Yuuji.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSun Jul 28, 2013 12:51 am

Είχα χαρεί πολύ που τους είχα δει διότι αν αργούσαν άλλο λίγο να έρθουν τότε μπορεί όσοι είχαν έρθει μαζί μου να είχαν πεθάνει. Ο Jugo είχα φέρει μαζί του περίπου στους 20 αλλά για τώρα δεν χρειαζόταν τόσους πολλούς να φέρει επειδή έχουν μείνει πολύ λίγοι για τόσους οπού έφερε ο jugo. Όσοι είχαν έρθει μαζί με τον jugo πήγαν αμέσως να κάνουν επίθεση στους marine. Πίσω έμεινε μόνο ο Yuuji και ένας άλλος οπού κράταγε κάτι, λογικά θα ήταν τα εκρηκτικά ώστε να ανατειναξουμε αυτή την εταιρία.
-Jugo αμέσως πρέπει να ανάψουμε τα εκρηκτικά αλλά πρώτα πρέπει να τα βάλουμε σε κάποιες τοποθεσίες είπα και μετά έκατσα να σκεφτώ που θα τα βάλουμε. Σε 5 λεπτά είχα βρει και πήγα να πω σε αυτόν που κρατούσε τα εκρηκτικά που να τα βάλει. Βασικά δεν θα του πω αλλά θα του δείξω.
-Εκεί, εκεί, εκεί και εκεί του είχα δείξει 4 τοποθεσίες, ταιριάζουν γάντι αυτές οι 4 επειδή ήταν και κοντά σε εμάς αλλά και δεν θα χρειαστούμε να ψάξουμε σοβαρά για μια τοποθεσία. Ύστερα πήγε σε κάθε τοποθεσία οπού του είπα και τα έβαλε εκεί πέρα, πήγε με πολύ προσοχή επειδή είχε μάχη στην μέση και αν μπερδευόταν στην μάχη μετά μπορεί να μην τα καταφέρει να πάει τα εκρηκτικά στις θέσεις τους.
Σε 5 λεπτά είχε έρθει πίσω και μου είπε ότι τα ετοίμασε. Ύστερα τα άναψε και για αυτό θα έπρεπε να φύγουμε γρήγορα.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 2)   [Διεγραμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
Back to top 
Page 2 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος] Dangerous Minds (Part 1 ) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τελος] Same blood, different path ? (part 3) The pirate [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
»  [Τέλος-Φρούτο] Dangerous Minds (Part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος]Πέφτει η νύχτα στο Sea Train, part 1 [Διεγραμένος Χαρακτήρας]