Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]

Go down 
2 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Όνομα Χαρακτήρα : Ryuu Inugami

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Empty
PostSubject: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 2:56 pm

Δεν είχε περάσει πολύ ώρα από τότε που είχαμε φύγει από το προηγούμενο νησί οπού ήμασταν, μου είχε δώσει να καταλάβω ότι δεν θέλω να καταστρέψω χωριά και να σκοτώνω κόσμο μόνο και μόνο για να γίνω διάσημος. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω την ζωή των marine μίζερη και για αυτό από εδώ και στο εξής μόνο marine θα έχω για εχθρούς, δεν θα ξανά προσπαθήσω  να κάνω κάτι σαν και αυτό που έγινε και πριν. Τώρα που σκεφτόμουν ότι δεν θα ξανά πάω να χτυπήσω σε χωριό σκέφτηκα ότι υπάρχει μια βάση σε ένα νησί οπού είχα πάει μερικές μέρες πιο πριν και σκέφτομαι να ξανά πάω εκεί πέρα και να κάνω το σχέδιο οπού είχα σκεφτεί τότε αλλά τώρα θα είναι κάπως διαφορετικά επειδή έχω μαζί μου και τον Yuuji, δεν φοβάμαι τίποτα πια από εδώ και στο εξής. Όσοι εχθροί μου, marine η όχι ας έρθουν και θα τους σκοτώσω όλους. Με αυτή την σκέψη στο μυαλό έκανα κουπί πάρα πολύ και καθώς έκανα κουπί σκέφτηκα το πιο σημαντικό πράγμα από όλα, δεν ήξερα πως ακριβώς να πάω εκεί πέρα επειδή όταν είχα πάει σε εκείνο το νησί δεν πήγα από μόνος μου αλλά το ρεύμα με πήγε εκεί πέρα. Με λίγα λόγια πήγα τυχαία ενώ τώρα θα πρέπει να βρω κάποιον στο δρόμο και να μου πει πως θα πάω εκεί πέρα.

Last edited by Rikuo on Thu Jul 25, 2013 1:08 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 3:28 pm

Επειδή είχαμε φύγει από το προηγούμενο νησί το απόγευμα, θα έπρεπε τώρα να πέσουμε να κοιμηθούμε επειδή σιγά σιγά βραδιάζει και δεν θα βλέπουμε που πάμε οπότε αν πέσουμε τώρα για ύπνο αύριο το πρωί θα ήμαστε μια χαρά. Ήμουν πολύ κουρασμένος για να κάνω κιαλλο κουπί κιόλας οπού από την πολύ την κούραση κατέληξα σιγά σιγά να αρχίζω να κοιμάμαι καθώς κωπηλατούσα. Όταν με είδε ο yuuji να αρχίζω να κοιμάμαι είχε πάρει ένα το κουπί του και με σκούνταγε, μάλλον για να ξυπνήσω και να συνεχίσω να κάνω κουπί. Χτύπησα γερά το πρόσωπο μου μετά ώστε να ξυπνήσω.
-Συγνώμη συγνώμη θα ξανά αρχίσω το κουπί πήρα πάλι το κουπί και ξανά άρχισα να κάνω κουπί αλλά έδειχνε ο yuuji κάπως λυπημένος.
-Σε βλέπω δεν αντέχεις άλλο, θες να πέσουμε να κοιμηθούμε και μετά να ξανά κάνουμε κουπί το πρωί???? Είχε ένα δίκιο και ήταν αυτό που ήθελα οπότε δεν μπορούσα να πω όχι.
-Και φυσικά ναι, το ρωτάς???? Πριν δεν με είδες να αρχίζει να με παίρνει ο ύπνος??? Οχι πως δεν ξέρεις με σκούνταγες ο ίδιος με το κουπί για να ξυπνήσω!!!!! Είπα και έπειτα πήρα κάτι μαλακό, το ακούμπησα στην βάρκα και μετά από 5 λεπτά ξάπλωσα. Σε κάνα 2 με 3 λεπτά άρχισα να κοιμάμαι.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 3:47 pm

Είχε έρθει επιτέλους το επόμενο πρωί και ακουγόταν να είναι η θάλασσα πολύ ήρεμη οπότε δεν θα υπάρξει καμιά μπόρα σήμερα. Σε λίγο είχα ξυπνήσει, τέντωσα τα χέρια και είχα ξυπνήσει πλήρως. Ξύπνησα μετά και τον Yuuji. Αφού ξυπνήσαμε και οι δυο αμέσως πήγαμε να πιάσουμε τα κουπιά ώστε να αρχίσουμε να κωπηλατούμε. Σε λίγα δεύτερα τα πιάσαμε και με το που τα πιάσαμε κατευθείαν αρχίσαμε να κωπηλατούμε. Από τι θυμάμαι εχτές δεν του είχα πει σε πιο νησί θα πάμε και πως θα πάμε εκεί πέρα. Έτσι μετά άρχισα να του μιλάω για το που και πως θα πάμε στο νησί.
-Λοιπόν yuuji επειδή σίγουρα εχτές δεν σου είχα πει πως θα πάμε στο νησί και σε ποιο, θα σου πω τώρα... θα πάμε σε ένα νησί οπού είχα πάει κάτι μέρες πιο πριν, ήταν κοντά πριν έρθω ξανά στο χωριό μας... το νησί εκείνο λέγεται mirror ball και έχει εκεί πέρα βάση οπότε έχω σχεδιάσει και ένα σχέδιο κιόλας... αλλά για να πάμε εκεί πέρα θα πρέπει να το βρούμε πρώτα, το πρόβλημα είναι όμως πως δεν ξέρω πως να πάω εκεί πέρα... μην φοβάσαι όμως το έλυσα το πρόβλημα, θα ρωτήσουμε κάποιον καθώς πάμε και αν ήμαστε τυχεροί θα πάμε!!!!! Σίγουρα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο αλλά δεν γίνετε να κάνουμε αλλιώς επειδή δεν ξέρω κανέναν άλλο τρόπο πως να πάω εκεί πέρα εκτός από το να ρωτήσουμε κάποιον.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 4:02 pm

Συνεχίζαμε το κουπί από την στιγμή που ξυπνήσαμε και ακόμη να βρούμε κάποιον στο δρόμο και να μας πει που είναι το mirror ball. Κάναμε κουπί για πολύ ώρα, σιγά σιγά άρχιζα να κουράζομαι. Άλλο λίγο και μετά θα αφήσω το κουπί, άμα είναι να μας πάει το ρεύμα σε όποιο να ναι νησί. Αν είναι το νησί που θέλουμε τότε θα ήμαστε πολύ τυχεροί. Έκανα άλλο λίγο κουπί ακόμη αλλά από τι είδα κανείς δεν εμφανιζόταν στον ορίζοντα και για αυτό παράτησα όντως το κουπί. Έτσι όμως πίστευα και σε κάποια στιγμή όταν άφησα το κουπί κάτω, είδα στον ορίζοντα μια μικρή βαρκούλα. Έμοιαζε να υπήρχε πάνω σε αυτή την βαρκούλα κάποιος. Πήγαμε γρήγορα προς τα εκεί για να δούμε ποιος είναι η αν όντως υπάρχει κάποιος εκεί πέρα.
Όταν φτάσαμε είδαμε όντως να υπάρχει ένας άνθρωπος αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα, το θέμα ήταν ότι ήταν χτυπημένος λες και κάποιο πλοίο τον είχε χτυπήσει και έμοιαζε κιόλας με πειρατή. Δεν έπρεπε να χάνουμε άλλο χρόνο και για αυτό πήγαμε αμέσως προς τα εκεί.
-Τι έγινε ??? Γιατί είσαι έτσι εσύ??? Τον ρώτησα αλλά μπορεί να είναι πολύ αδύναμος για να μιλήσει.
-Μας επιτέθηκαν marine αλλά εγώ ήμουν τυχερός και έφυγα με μια βάρκα, όμως δεν αρκούσε επειδή έκαναν επιθέσεις σε όλο το πλοίο που ήμουν πάνω... αυτό το πράγμα είχε σαν αποτέλεσμα να είμαι όπως είμαι τώρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου τώρα αλλά πρέπει να τον ρωτήσω που είναι το νησί που ψάχνω.

Last edited by Rikuo on Mon Jul 22, 2013 4:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 4:12 pm

-Δεν ξέρω τι να σου κάνω αλλά σε παρακαλώ έχω κάτι να σε ρωτήσω , μπορείς να μου το απαντήσεις???? Είναι κάτι το πολύ σημαντικό για μένα όντως ήταν κάτι το πολύ σημαντικό επειδή στο νησί που θα πάω θα δείξω στους marine την δύναμη μου καταστρεφοντας την βάση τους αλλά για να το κάνω αυτό θα χρειαστώ κιαλους αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο σχέδιο μου οπότε δεν χρειάζεται να φοβάμαι κάτι.
-Εεεεε καλά αφού δεν μπορείς να με βοηθήσεις θα σου πω, θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω πριν πεθάνω... τι είναι αυτό που θες??? Αισθανόμουν κάπως χάλια για εκείνον αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.
-Θέλω να μου πεις που είναι το νησί mirror ball??? Ξέρεις???? Όταν ανάφερα εκείνο το νησί αμέσως άρχισε να τυλίγεται όλος σε φόβος.
-Μην ξανά αναφέρεις εκείνο το όνομα , θα σου πω απλά μην το αναφέρεις... είχαμε πάει σε εκείνο το νησί και εμείς αλλά από τι φαίνεται σε εκείνο το νησί ότι πειρατές βλέπουν στον δρόμο τους οπού είναι πολύ μικροί τους σκοτώνουν πριν καν γίνουν πασίγνωστοι κάτι μου θύμιζε αυτό που είχε πει αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ καλά όσο και να προσπαθούσα. Για μένα όμως δεν είναι το ίδιο επειδή αν μου κάνουν επίθεση το μόνο πράγμα που θα κάνω είναι να κάνω αντεπίθεση.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 6:31 pm

Μας είπε μετά τον δρόμο που θα πρέπει να πάρουμε. Όταν τελείωσε να μας λέει πως θα πάμε εκεί πέρα κατάλαβα πως δεν ήταν πολύ μακρυά, θα έπρεπε μόνο να περάσουμε την ομίχλη που θα έχει λίγο πιο μπροστά και θα το βρούμε αμέσως. Αμέσως πιάσαμε μετά και πάλι τα κουπιά. Φύγαμε από εκεί πέρα πολύ γρήγορα ώστε μην χάνουμε άλλο χρόνο. Έπρεπε να πάω αμέσως σε εκείνο το νησί για να βάλω το σχέδιο μου δράση.
Σε 10 λεπτά φτάσαμε στην ομίχλη που έλεγε και μπήκαμε μετά από μέσα της. Δεν βλέπαμε τίποτα, ήταν όλα άσπρα. Ούτε καν έβλεπα τον Yuuji οπού ήταν μπροστά μου, έπιανα οπού να ναι για να δω αν στα αλήθεια είναι ακόμη εδώ και ξαφνικά έπιασα μια μούρη.
-Εγώ είμαι hayate!!!! Φώναξε αυτός που είχα πιάσει και από την φωνή του, κατάλαβα ότι ήταν ο Yuuji. Αν δεν μπορώ να δω που είναι ο yuuji πως θα καταφέρω να βγούμε από εδώ πέρα???? αναρωτήθηκα. Βέβαια αν κάνουμε συνέχεια κουπί τότε κάποια στιγμή μπορεί να βγούμε από αυτή την ομίχλη.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 6:41 pm

Έτσι και εμείς πιάσαμε ξανά τα κουπιά και κάναμε ασταμάτητη κωπηλασία ώστε να βγούμε από αυτή την ομίχλη όσο πιο γρήγορα οπού μετά θα μας επιτρέψει να πάμε στο νησί οπού θέλω να πάμε. Κάναμε πολύ κουπί αλλά δεν έβλεπα να έφυγε αυτή τη ομίχλη, όσο προχωράγαμε γινότανε πιο πυκνή. Και πριν δεν μπορούσα να δω καλά αλλά λιγάκι, πολύ λίγο μπορούσα. Τώρα όμως δεν μπορώ να δω τίποτα, ούτε καν τι θάλασσα να κινείτε, μόνο την άκουγα. Πολεμούσαμε για να βγούμε από αυτή την ομίχλη αλλά ότι και να κάναμε δεν μπορούσαμε καθόλου, το μόνο πράγμα που μας είχε μείνει είναι να ευχόμαστε να βγούμε από εδώ πέρα.
Κάναμε άλλο λίγο κουπί και σε κάποια στιγμή έβλεπα να γινόταν λίγο πιο καθαρός ο ουρανός οπού αυτό ήταν σημάδι ότι επιτελούς βγαίνουμε από αυτή την τρομερή ομίχλη. Δεν θυμάμαι όμως και τόσο αν την προηγούμενη φορά που είχα έρθει να είχε ομίχλη, μπορεί να είχε δημιουργηθεί απλά τώρα η να δημιουργειται ανάλογα με τον καιρό.
-Επιτέλους βγήκαμε!!!!! Είπαμε φωναχτά και επιτέλους μπροστά μας βλέπαμε και πάλι τον ήλιο, τον ουρανό και την θάλασσα. Νόμιζα ότι δεν θα βγούμε ποτέ από εκεί πέρα.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 6:54 pm

Την στιγμή που βγήκαμε αμέσως πήγα να δω μήπως πλησιάζουμε το νησί οπού θέλω να πάμε. Δεν έβλεπα πουθενά κάποιο νησί εδώ γύρω, μάλλον επειδή είτε θα είναι λίγο πιο μακρυά και να μην μπορώ να το δω η δεν είναι εδώ και ο άλλος μας κορόιδεψε. Από την άλλη δεν μου φαίνεται να μας είχε κορόιδεψε επειδή είχε περάσει πολλά και για αυτό θα τον πιστέψω. Θα πρέπει λογικά να κάνουμε λίγο ακόμη κουπί μπας και το βρούμε. Πάντως σίγουρα εδώ κάπου θα είναι, έχω εμπιστοσύνη στον άλλον. Συνεχίζαμε το κουπί μπας και βρούμε το νησί.
Από τότε που κάναμε κιαλλο κουπί είχαν περάσει 40 λεπτά και επιτέλους βλέπουμε μπροστά μας ένα νησί. Μπορεί να μην ήταν εκείνο αλλά μπορεί και ναι. Το πλησιάσαμε άλλο λίγο ακόμη για να δούμε λίγο πιο πολύ αλλά ξαφνικά νιώσαμε ένα μικρο κρύο να έρχεται και θυμήθηκα τότε ότι σε εκείνο το νησί είχε πολύ κρύο. Άμα περπταγες στο χιόνι, όλο το πόδι μετά έμπαινε μέσα στο χιόνι. Ευτυχώς όμως που εμείς είμαστε εντάξει επειδή φοράμε βαριές ενδυμασίες και δεν νιώθουμε τόσο πολύ το κρύο. Δεν μου ερχόταν τίποτα άλλο στο μυαλό παρά να πω ότι αυτό το νησί είναι το mirror ball.
-Ναι σίγουρα αυτό!!!! Είπα έντονα και έκανα κουπί με πολύ ταχύτητα και δύναμη προς εκείνο το νησί.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 7:11 pm

Σε 10 λεπτά επιτέλους είχαμε φτάσει στο λιμάνι του νησιού. Αν ήταν εκείνο το νησί που είχα έρθει και το νησί που μου είπε ο άλλος που είχαμε βρει στον δρόμο και τον ρωτήσαμε, τότε αυτό εδώ το νησί είναι το Mirror Ball οπού όσοι marine είναι εδώ πέρα είναι για να καταστρέφουν όσοι άσημοι πειρατές έρχονται εδώ πέρα αλλά εγώ δεν νομίζω να είμαι το ίδιο με τους άλλους πειρατές που έρχονται εδώ και καταστρέφονται από αυτή την βάση. Βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία αυτή, αν καταστρέψω την βάση αυτή θα γίνω πιο μεγάλη απηλη στην κυβέρνηση.
Αφού φτάσαμε στο λιμάνι μετά βγήκαμε από την βάρκα και πήρα το σκοινί, το έδεσα στο πάσσαλο και μετά αμέσως περπατάγαμε στους δρόμους του νησιού. Το χιόνι ακόμη πολύ βαθύ είναι αλλά με κάποιο τρόπο τα καταφέρναμε. Θα πρέπει να προσέχω επειδή μπορεί με ξέρουν από την προηγούμενη φορά που είχα έρθει, αν με αναγνωρίσουν μετά θα με κυνηγάνε και δεν θα μπορέσω να βάλω το σχέδιο μου σε δράση. Θα πρέπει να γίνουμε ένα με το πλίθος ώστε αν δούμε marines στο δρόμο μας μην καταλάβουν ποιοι είμαστε. Είναι όμως κάπως δύσκολο να το κάνουμε και για αυτό θα περπατάμε ήρεμα.
Back to top Go down
Rikuo
Marine
Marine
Rikuo

Character sheet

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeMon Jul 22, 2013 7:39 pm

Καθώς κοιτάζαμε από εδώ και εκεί για να δούμε τι θα κάνουμε ξαφνικά βρίσκουμε μια ομάδα marine οπού είναι γύρω στα 3 με 4 άτομα να έρχονται προς τα εδώ. Αμέσως σκηψαμε το κεφάλι μας και την στιγμή που περάσαμε από δίπλα τους δεν είπαμε ούτε μια κουβέντα ώστε να μην μας αναγνωρίσουν. Γυρνάω μετά το κεφάλι μου για να δω μήπως έχουν φύγει. Την στιγμή που γύρισα με κοίταξε έναw και αμέσως μετά ξανά γύρισα πίσω και έκανα πως δεν κοίταξα τίποτα.
Τους άκουγα να μιλάνε για λίγο μεταξύ τους και για αυτό ξανά γύρισα το κεφάλι μου για να δω για τι πράγμα μιλούσαν. Έτσι όπως γύρισα το κεφάλι τους βλέπω να έρχονται προς τα εδώ με σκοπό να μας πιάσουν. Λογικά κατάλαβαν ποιος είμαι και για αυτό άρχισαν να μας κυνηγάνε, δεν θα ξέρουν όμως κάτι για τον Yuuji οπότε μπορεί να ξεφύγει εκείνος αλλά μάλλον δεν θα τον αφήσουν να ξεφύγει επειδή με έχουν δει ήδη μαζί του και θα είναι λίγο δύσκολο να νομίζουν ότι δεν είναι μαζί μου. Δεν είχα άλλη επιλογή τότε από το να κάτσω και να τους σκοτώσω ώστε να μας αφήσουν σε ησυχία.
Έτσι όπως τρέχαμε έβαλα το χέρι μου στο σπαθί και μετά σταματάω απότομα. Όταν σταμάτησα απότομα γύρισα πίσω και έβγαλα το σπαθί γρήγορα. Είχαν τρομάξει για ένα λεπτό και για αυτό σταμάτησαν να μας κυνηγάνε οι marine.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τέλος] My previous plan in action! (part 1) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» [Τέλος] My previous plan in action! (part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος] Dangerous Minds (Part 1 ) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τελος] Same blood, different path ? (part 3) The pirate [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
»  [Τέλος-Φρούτο] Dangerous Minds (Part 2) [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος]Πέφτει η νύχτα στο Sea Train, part 1 [Διεγραμένος Χαρακτήρας]