Όνομα Χαρακτήρα : Azazel D. Drake Posts : 669 Join date : 2013-03-27
Character sheet Remaining Health: 100%
Subject: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Jul 12, 2013 3:17 pm
Στην προηγούμενή μου ιστορία : στην προηγούμενή μου ιστορία , πήγα στο Tohan Island , βασικά με πήγε ο marine Zane , και έκανα μία συμφωνία με τον μαρίν Burvy , o οποίος , ήταν σε πολύ δύσκολη θέση , αφού θα δισφημιζόταν το όνομά του , εφόσον συνεργαζόταν με κλέφτες , για την ακρίβεια ήταν κεφάλι της επιχειρησης... Για να μήν δισφημιφθεί λοιπόν , μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω , δηλαδή , δέν θα με σκώτονε , ούτε θα με έδεινε στους μαρίν , απλά αποδέχοντας πως είμουν εγώ ο αρχηγός των κλεφτών που κυριαρχούσε ... Έτσι λοιπόν και έκανα .. Αποδέχοντας το σχέδιο αυτό , μου έδωσε και ένα έμβλημα της East Blue , οπου με μετέφερε απο την North Blue ώς εδώ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΜΕΡΕΣ ΣΑΛΠΑΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ NORTH BLUE ΣΤΗΝ EAST BLUE : Στέκομαι στην βάρκα μου , πεινασμένος , αφού 16 μέρες δέν έτρωγα σχεδόν τίποτα.. Το έμβλημα σταμάτισε να λειτουργει , αφού είχα φτάσει ήδη στην Εast blue... Έτσι το πέταξα.... Απο μακρυά , είχε αρχίσει να αχνοφαίνετε ένα νησί.. Τότε είπα : Επ...Επιτελους....Φαΐ!... Παρ'όλο το οτι είχα υπερβολικά λίγη ενέργεια , αφού δέν έτρωγα τίποτα και είμουν και κουρασμένος , άρχισα να κάνω κουπί με τις λίγες δυνάμεις που είχα... Η πληγή μου , είχε σχεδόν αναρώσει που είχα αποκτίσει απο την Misqueot... Και τότε σκεφτόμουν : Είτε έχεις μία τεράστεια , είτε μία μικρή πληγή , ο πόνος δεν συγκρίνεται με αυτόν που δέν έχεις ένα πιάτο να φάς!... ... Όσο πλησίαζα στο νησί , τόσο περισσότερο χαιρόμουν , αφού σκεφτόμουν πως θα έβρισκα έστω ένα πιάτο φαΐ να φάω , μετά απο 2 εβδομάδες και 2 μέρες.... Δηλαδή , χαιρόμουν προς το παρόν , αφού δέν είχα ήδη φτάσει για να δώ το τί έχει το νησί αυτό...
Last edited by Ryo D. Amidamaru on Mon Jul 15, 2013 1:30 am; edited 1 time in total
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Jul 12, 2013 3:29 pm
Όταν δόξα τον θεό επιτέλους έφτασα , μετά απο αυτόν τον καύσωνα , την πείνα και την κούραση , πάρκαρα την βάρκα μου , και κατέβηκα... Στάθηκα και κοίταξα το νησί... Ήταν πραγματικά έρημο , με όλη την ένοια της λέξης!
Spoiler:
Τ..Τί στο καλό συμβαίνει εδώ!? Π..Πού είναι οι ανθρώποι!? Τα μαγαζιά?! Τ..Το φαγητό μου!? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!? σκεφτόμουν τότε ξενερωμένος.... Το μόνο που έβλεπα , ήταν δέντρα , πολλά πολλά δέντρα , και 4 τεράστιοι λόφοι που φαίνονταν.... Τότε άρχισα να προχοράώ , μπάς και το φαγητό με περίμενε , στο κέντρο του νησιού.... Τότε μπήκα στο δάσος.... Απο την αριστερή μου μεριά , άκουσα έναν ήχο , σάν κάποιος , κάτι , οτιδήποτε να έτρεχε και να χτύπισε στα φύλα των δέντρων... Γύρισα αμέσως και κοίταξα.. δέν υπήρχε τίποτα ! είπα τότε απο μέσα μου : Η πρόκειτε η φαντασία μου να παίζει μαζί μου , ή απλά ήταν ένα ζωο... ένα ζωάκι που ετοιμάζομαι να το πιάσω και να το φάω αν ξαναεμφ-... τότε ξαναακούστηκε ο ήχος απο πίσω μου... Γύρισα γρήγορα και πάλι και δέν υπήρχε τίποτα : Μάλλον δεν πρόκειτε ούτε για την φαντασία μου , ούτε για ζωάκι... κάποιος παίζει παιχνίδια εδώ έτσι? Τότε ακούστηκε δυνατά μία φωνή απο πίσω μου : Φα..Φα..ΦΑ ΦΑΙΙΙΙ!... Γύρισα απότομα , και είδα τότε να πέφτει απο ένα δέντρο ένας αντρας που φορούσε μόνο ένα απλό παλιο-σορτσάκι... Μόνο που κρατούσε και ένα ακόντιο και πήγαινε να με καρφώσει.. Όταν κατάλαβα πως εμένα αποκάλεσε "φαΐ" , τότε απέφυγα το χτύπημά του , πηδόντας με ένα σάλτο δεξιά.. Το ακόντιό του καρφόθηκε στο έδαφος , και αυτός ενώ πήγε να το βγάλει , του έπιασα το χέρι... Ξαφνικά με δάγκωσε πολύ δυνατά , και μου έκανε μία πληγή.. ΑΑα! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΕ!? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΑΣ!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Jul 12, 2013 3:37 pm
Τότε , πίσω απο τα δέντρα , βγήκαν και άλλοι τυπάδες , με το ίδιο ντύσιμο , και κρατόντας ακόντια... Τρομαγμένος εγώ , έκανα πίσω... Τι..Τί στο καλό συμβαίνει εδώ?! Ποιοί είναι αυτοί οι τύποι!? Κ..Και τι θέλουν!? πήδηξε τότε ένας επάνω μου , με το ακόντιο και πήγε να με καρφώσει στο στήθος , μα και πάλι το απέφυγα , και τον χτύπισα δυνατά μία κλωτσιά στα πλευρά... Τότε άρχισαν να πλησιάζουν και οι υπόλοιποι... Ήταν γύρω στους 20... Καλά καλά , έναν έναν δέν είχα ελπίδες να τους νικήσω... Η ταχύτητά σας δέν πιάνεται σε σχέση με την δικιά μου.... Όμως είσαστε πολύ.. Όι.. Τί θέλετε... Πήδηξε τότε ένας ακόμα με ένα σπαθί , και είπε : ΦΑΙΙΙ! Ενώ ήταν απίθανο να το αποφύγω , αφού εμφανίστηκε απο το πουθενά , έβαλα το χέρι μου μπροστά τρομαγμένος , και έτσι , με έκοψε λίγο στον πύχη..... Έκανα πίσω ενώ άρχισε να στάζει αίματα , και είπα : ΑΑΑαα! Αυτό πόνεσε παλιομπ****δε!... Τ..Τί στο καλό θέλετε?! τα αίματα που έσταξαν κάτω απο την πληγή μου , πήδηξαν και άρχισαν να τα γλύφουν απο το πάτωμα... Τότε είπα : Μόλις κατάλαβα τί παίζει... Ανθρωποφάγοι εε?! Λοιπόν μπορώ να πώ πως θα πεθάνω μαχόμενος , αφού δεν υπάρχει καμία ελπ-... ακούστηκε τότε ένας πυροβολισμός , και ένας απο τους ανθρωποφάγους έπεσε κάτω νεκρός... Φώναξε τότε ένας άντρας : Μικρέ! Πιάσε το σχοινί! Πάμε να φύγουμε γρήγορα! Ο πυροβολισμός , τράβηξε την προσοχή τους και αυτοί έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον τρώνε... Εγώ έπιασα το σχοινί που με πέταξε ο τύπος , και ανέβηκα στο δέντρο..
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Jul 12, 2013 3:46 pm
Ο τύπος πηδούσε απο δέντρο σε δέντρο , και έτσι έκανα και εγώ , με λίγη δυσκολία βέβαια.. Σε μία φάση , είχα κουραστεί και είπα : Όι ! Περίμενε λίγο! Κ..Κουράστικα! Όι , αν θές να επιβιώσεις σε ένα νησί σαν αυτό , ότι και να έχεις , πρέπει να ελέγχεις την ανδρεναλίνη και τις αντοχές σου! Ακολούθα με που σε λέω , δέν θα αργίσουν να τον φάνε τον νεκρό! τότε , συνέχισα να τον ακολουθό , ωσπου φτάσαμε σε ένα τεράστιο δέντρο... Ο τύπος , έδεσε ένα σχοινί , και κατέβηκε απο το δέντρο... Έτσι , έκανα και εγώ... Το δέντρο που κατεβήκαμε ήταν πραγματικά τεράστιο! Σάν ένα ολόκληρο σπίτι σε έκταση.... Τότε ο τύπος , τράβηξε κάτι θάμνους απο τις ρίζες του δέντρου , και είπε : Μπές γρήγορα μέσα! μπήκα εγώ μεσα , και έβαλε τους θάμνους πάλι για να καλύψει την τρύπα , στην οποία μπήκαμε... Έβαλε τότε και ξύλα απο μπροστά , ωστε να μήν είναι και τόσο πιθανή η είσοδος των ανθροπωφάγον... Μία μικρή τρύπα απο την κορυφή του δέντρου , φώτιζε το απο μέσα τοποίο.. Για την ακρίβεια , δέν ήταν ένα απλό δέντρο.. Ήταν.... Ήταν δεντρόσπιτο!... Ο τύπος είχε κάνει βάση του το μεγάλο αυτό δέντρο... Τότε είπα : οι! Εξήγισέ μου τί συμβαίνει? Μπάκα! Βρίσκεσαι στην East Blue , στο Kumate Island... Το νησί είναι γεμμάτο ανθρωποφάγους... Είμαι ο μόνος φυσιολογικός εδώ , σαυτό το νησί..... Κ..Και τι στο καλό κάνεις εδώ?! Γ..Για ποιόν λόγο βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο νησί?! Δέν έχεις ακούσει πως εδώ κρύβονται οι μεγαλύτεροι θυσαυροί της East Blue? Σε αυτό το νησί?! Και εγώ ήρθα να κάνω την έρευνά μου.... Βρίσκομαι 2 εβδομάδες , και πράγματι βρήκα έν σεντούκι γεμάτο χρυσαφικά... αλλα θα κάτσω κιάλλο , να βρώ παραπάνω... Τέλος πάντων , αν πεινάς , στην τσάντα μου , εκει πέρα , έχει φαγητά .. Απο κρέας , ζωου φυσικά , μεχρι ότι θές!...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jul 14, 2013 1:39 pm
Spoiler:
Τότε , ενώ είπε φαΐ , έτρεξα και έπεσα με τα μούτρα στο φαΐ!... Πραγματικά , μέσα σε δευτερόλεπτα , μασούσα κατάπινα καταβρόχθιζα , οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανένας απο έναν πεινασμένο... Οι! Πόσο καιρό είχες να φάς μικρέ?! Τ...Τα έφαγες όλα σχεδόν! ενώ είμουν μπουκομένος , αφού το στόμα μου είχε γεμμίσει , είπα : ΜΜΜΑΜΑΕΜΞΦΜΑΟΦ! ενωούσα , έχω να φάω 16 μέρες... αλλα ο τύπος , δέν κατάλαβε τι είπα , και είπε νευριασμένος : ΟΙ! ΜΙΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑΑ! Κατάπια τότε με την μία την τεράστια την μπουκιά που είχα στο στόμα μου , και είπα : Όι! Έχω να φάω 16 μέρες! Γιαυτό τα τρώω όλα τόσο γρήγορα και... Και τα τρώω όλα! Τότε είπε : ΜΠΑΑΚΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ 16 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΣΥ! ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΣΧΕΔΟΝ! Τ..ΤΙ ΣΧΕΔΟΝ!?? N..NA ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ ΟΛΑ ΕΣΥ! Χαχαχαχα... Έτσι νομίζεις εε?! 5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ : Είμουν με την κοιλία τέρμα φουσκομένη , και γεμάτος μελανιές και καρούμπαλα στο πρώσοπο , ενώ είμουν έξω στο δάσος... Οι οι! πού στο καλό θα βρώ τώρα φαγητό?! είπα τότε εκείνη την στιγμή ενώ στεκόμουν σε ένα δέντρο...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jul 14, 2013 1:54 pm
Spoiler:
Στο μεταξύ : Σε ένα νησί της Εast Blue (Shells Town) Ήταν μαζεμμένοι όλοι οι μαρίνς , και τότε είπε ένας τύπος με ένα τσεκούρι "ενσωματομένο" στο χέρι του δυνατά : ΟΟΟΟΟΙ! Ηλίθιοι!? Ακούστε καλά! Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συμμαχίσω με αυτούς τους Department of Supplies Boats... Αλλα το θέμα είναι πως αυτός ο Αzazel D. Drake είναι αρχηγός τους... Τότε λοιπόν θα τον σκωτόσω , θα πάρω τα μπέλι που έχει στο κεφάλι του , και θα γίνω αρχηγός των Department of Supplies Boats.. Θα γεμίσω χρήματα.. ΌΙ ΕΣΥ! ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΕΤΣΙ!? ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ!? Τότε έτρεξε στον μαρίν επάνω και τον κάρφωσε με το τσεκούρι του... Αυτό που συναίβενε λογικά , ήταν το εξής : εφόσον ο Burvy ήθελε να γλυτώσει και δέχτηκα το σχέδιό του , να πώ πως είμουν ο αρχηγός των 50 κλεφτών , το νέο μαθεύτηκε , και ο τύπος με το τσεκούρι , ο Captain Morgan , πίστευε πως εγώ είμουν στα αλήθεια ο αρχηγός τους... Και εκτός απο αυτό , το άλλο συμβάν ήταν , πως ο Edgard , ο "στρατηγός" των 50 κλεφτών , το έπαιζε διπλοματικά... Δηλαδή , για να γλυτώσει και για να έχει και κάλυμα , ζήτησε απο τον Captain Morgan να συμμαχίσουν , δίνοντάς του έτσι και ένα ποσό μπέλι απο αυτά που θα έκλεβε... ΤΩΡΑ : Ενώ εγώ βγήκα και πήγα να ψάξω για φαΐ , έπιασα ένα αγριογούρουνο , και ένα τεράστιο βουβάλι , και ενώ τα είχα στην πλάτη μου και ετοιμαζόμουν να τα πάω στον γέρο , είπα : Χεχε... Τώρα θα του πώ εγώ του αλλουνού του τυπά... Ας τολμίσει να με πεί για το φαΐ , πως το τελειωσ-... σταμάτησα τον μονόλογό μου , αφού ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά μου 3 ανθρωποφάγοι.... Άφισα κάτω τα νεκρά ζωα και είπα κάνοντας κράκ τα δάχτυλά μου : Τελικά ήρθε η ώρα να σας δόσω ένα μάθημα έε?! Μιάς και είμαι χορτάτος και έχω χονέψει κιόλας..... Ας αρχίσουμε λοιπόν.. Αυτοί τότε άρχισαν με τα ακόντιά τους να με πλησιάζουν λίγο λίγο...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 15, 2013 1:00 am
Ενώ τότε ξαφνικά έκανα λίγο πίσω , για να "μπλοφάρω" , κάνοντας τους έτσι να νομίζουν οτι φοβάμαι , τότε πήδηξε ένας επάνω μου με το ακόντιό του να με καρφώσει... Με πολύ γρήγορη κίνηση το απέφυγα , ενώ έκανε και ο άλλος πολύ αργή , και είπα : Έχω πιάσει την ταχύτητά σας... Δέν μπορείτε να μου κάνετε κάτι... Gorilla's weight : 100 kilos punch! Με αργή θεωριτηκά ταχύτητα , αν και για αυτούς τους αργούς ανθρωποφάγους θεωρούταν φυσιολογική , βάρεσα βάζοντας όλο το βάρος μου πάνω στο χέρι , μαζί και την δύναμη.. ενώ τον χτύπισα , τον πέταξα στην κυριολεξία , και όπως έφυγε , έπεσε πάνω στον άλλον ανθρωποφάγο... Ενώ τον κοίταξαν που εκτοξεύτηκε , αρκετά γρήγορα , έσκυψα και πήρα το ακόντιο του πρώτου ανθρωποφάγου που είχα χτυπίσει και έπεσε κάτω... είπα τότε : Αφαιρούμε τον έναν... Άρα μένουν 2 ζωντανοί.. Γιατί να μην μίνει μόνο ένας!? Πέταξα τότε το ακόντιο με πολύ δύναμη , και ενώ ο άλλος ήταν αφωσιομένος αλλου , γύρισε ξαφνικά , και είδε το ακόντιο , το οποίο τον κάρφωσε στο χέρι..... Άρχισε τότε να φωνάζει και να κλαίει... Έτρεξα κατα πάνω του και τον χτύπισα τότε στο πόδι με δύναμη , έτσι ωστε να πέσει κάτω... Πράγμα που έγινε... Έπεσε κάτω , έβγαλα το ακόντιο απο το χέρι του , και του το κάρφωσα στην καρδιά..... Τότε σταμάτησε να μιλά και να κινήται.... Ο τελευταίος που είχε μίνει απο αυτούς που ήταν όρθιοι ακόμα , πλησίασε στον νεκρό , και τότε βρήκα την ευκαιρία και ενώ δέν είχε το νού του σε μένα , του κάρφωσα το ακόντιο στην πλάτη... Χωρίς δεύτερη σκέψη , ενώ οι 2 ήταν νεκροί λογικα , και ο ένας απο αυτούς πεσμένος και αναίσθητος , πήρα τα 2 ζώα στην πλάτη μου και πάλι και συνέχισα να προχοραω προς το "σπίτιι" του τύπου που με είχε σώσει....
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 15, 2013 1:10 am
Ενώ γύριζα , ήσυχα παρέμεναν τα πράγματα στο δάσος.. τίποτα το ιδιαίτερο , πέρα απο την "μάχη" μου με τους 3 άχριστους ανθρωποφάγους... Ούτε ξαφνικά κουνίματα φύλλων , ούτε εμφανισεις τους , ούτε τίποτα... Λίγο αργότερα έφτασα στο δεντρόσπιτο του τυπά... έβγαλα τους θάμνους , και φώναξα τότε : Οοοοοοοοοοοοι! Έφερα φαί... άνοιξε... Βγάλε αυτά τα ξύλα.. Οοοοοοοι! τα τράβηξε τότε , και είπε : Τ..Τι.. Τί στο καλό!? Π..Πώς!..?... Τ..Τί είναι αυτά?! τότε , ενώ προχόρισα μεσα , είπα : Το φαΐ που μου ζήτησες να πάω να σου φέρω...Επειδή το άλλο τελείωσε.. Κ..Και επιβίωσες?! Μα... Εε?! Ενώ άκουσα τότε το τί είπε , έκανα πως δέν άκουσα καλά , και τον ρώτισα... εκείνος απάντησε : Τι..Τίποτα! Π..Παμε μέσα! Μπήκαμε τότε μέσα , και άφησα τα 2 νεκρά ζώα λίγο δίπλα... Ενώ κλείδωσε την "πόρτα" και την κάλυψε με τους θάμνους , τρομαγμένος , είπε : Kλείδωσες? εκείνος μου απάντησε τότε τρομαγμένος : Ν..Ναί γιατί!? ενώ έκανα "κράκ" τα δάχτυλά μου , άρχισα τότε να τον πλησιάζω..
Spoiler:
με κοιτούσε τρομαγμένος τότε και είπε ενώ έκανε αργά βήμματα προς τα πίσω : Τ..Τι στο κ..καλό θές?! Τ..Τί έγεινε!?
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 15, 2013 1:18 am
Μόλις κατάλαβα το σχέδιό σου..! αυτό έγινε! Τ..Τί!? ΟΙ ΜΠΑΑΚΑΑΑ! ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?! ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ! ΓΙΑΥΤΟ! Εγ..Εγώ!? Τ..Τί λές!? Αυτό που άκουσες ηλίθιε! Κατάλαβα πως με έστειλες για να πεθάνω.. δέν είχες την ψυχή να μονομαχίσεις μαζί μου έε?! και εκτός αυτού , πόνταρες στο "απίθανο" για τις θεωρείες σου , πως θα έφερνα φαΐ! Ήξερες πως δέν θα επιβίωνα , δηλαδή θέλω να πώ , πίστευες οτι δέν θα επιβίωνα , και γιαυτό ξαφνιάστηκες όταν με είδες ξανά! Γιαυτό αρχισες να φέρεσαι αμήχανα και να με ρωτάς τί εγεινε , και πώς επιβίωσα... Ηλίθιε! Δέν ξέρω κάν το όνομά σου , μα ξέρω τί εχεις στο μυαλό σου! Είσαι τόσο ηλίθιος που καρφώθηκες! Τιι!? Βασικά... εγώ... Ναί... Τα έκανα όλα αυτά.... Ενώ πήγε να απολογιθεί και να δικαιολογηθεί , τότε παραδεχτηκε το λαθος του , τέρμα ξαφνικά! Και είσαι τόσο ηλίθιος που αντί να μου ζητίσεις συγνώμη , να προσπαθίσεις να δικαιολογιθείς ή κάτι τέτοιο μπάς και σώσεις την ζωή σου , το παραδέχεσαι! Πές μου ηλίθιε ! Δουλέυει λίγο το μυαλό σου? Έστω λίγο! Γ..Γιατί στο καλό με έσωσες αρχικά , αφού ήθελες να με σκωτόσεις αργότερα...!?
Ryo D. Amidamaru Pirate
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 15, 2013 1:29 am
Spoiler:
Απάντα μου ηλίθιε! Στόμα έχεις απ'όσο βλέπω! Μυαλό δεν έχεις! Απ'όσο φαίνετε φυσικά! Λοιπόν!.. Πρίν είπες πως δέν με ξέρεις... Εγώ ξέρω ποιός είσαι.. και γιαυτόν τον λόγο σε ήθελα νεκρό... Είμαι κατά στους εγκληματίες όπως εσύ!... Απλά , όταν σε είδα να είσαι σε αδιέξοδο με αυτόυς τους ανθρωποφάγους , σε λυπήθηκα και σε έσωσα.. Αργότερα , επειδή όπως το κατάλαβες , δέν έχω ψυχή να μπλεχτώ με έναν εγκληματία , σε έστειλα στο δάσος , έτσι ωστε να πεθάνεις με έμμεσο τρόπο , αφού νόμιζα πως είσαι αδύναμος λόγο του συμβάν που σε έσωσα.... Και έτσι τέλος πάντων , έγινε ότι έγινε... Αυτό! ακούγοντάς τα , φώναξα : ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!? ΑΠΟ ΤΟ WANTED POSTER ΜΟΥ?! ΕΕ?! Ο τύπος ενώ ήταν υπερβολικά τρομαγμένος , είπε : εχ..εχ..εχεις δίκιο.. δ..Δεν έπρεπε να σε κρίνω επ..επειδή η κυβέρνηση σε έχει υπο επικύρηξη , και οι εφημερίδες έχουν βγάλει όλη την αλήθεια για σένα , για τους Department of Supplies Boats! όταν είπε αυτό το πράγμα , κατάλαβα το τί συναίβενε... Κατάλαβα πως θα ήταν άχριστο το να έδινα σημασία... Πίστευε στα απλά ψέμματα τις κυβέρνησης που έλεγαν οι εφημερίδες... Για την ακρίβεια , στις βλακείες που ανακοίνωσε ο Burvy (Check Previous Story).... Και έτσι κατάλαβα πως θα ήταν άχριστο να καθόμουν να ασχολιθώ με έναν τόσο άθλιο τύπο.. Δέν άξιζε κάν να τον βαρέσω.. εκείνος φοβισμένος , πίστευε πως θα του έκανα κακό.. πήγα , έβγαλα τα ξύλα απο την πόρτα , και είπα : Όι! Κράτα τα τα κρέατα.... Χάρηκα για την ηλίθια γνωριμία μας , ελπίζω να σε φάνε οι ανθρωποφάγοι.. αντίο.. ενώ τότε βγήκα απο το δεντρόσπιτό του , άρχισα να προχωράω προς το λιμάνι.. λίγο αργότερα που έφτασα , ανέβηκα στην βάρκα μου και συνέχισα να σαλπάρω προς τον επόμμενο προορισμό μου.. το ταξίδι αυτό που είχα , ίσως και να ήταν το πιό ηλίθιο... ελπίζω να μήν μου ξανατύχει...
ΤΕΛΟΣ!
Sponsored content
Subject: Re: [AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
[AΡΧΗ] Back to East Blue... "Welcome" has been "I'll eat you"!?[TEΛΟΣ] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]