Who is online? | In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 2:32 pm | |
| Τς, δέχομαι το ότι με έσωσες μικρέ. Αλλά μην νομίζεις πως μπορείς να με νικήσεις σε μάχη! Είσαι ακόμα πολλά έτη πίσω μου..! Χεχε, αν δεν ήμουν δεν θα είχα κάτι να κυνηγάω για να γίνω πιο δυνατός.. Έτσι δεν είναι Kenshin?! Ζεχαχαχαχα, υποθέτω πως έχεις δίκιο φίλε μου. Σας ευχαριστώ που με σώσατε, μερικά λεπτά ακόμα και θα ήμουν χαμένος. Κρατήστε τις δυνάμεις σας. Έχουμε παρέα, αυτό μας έλειπε τώρα.. Ένας αρκετά ψηλός αλλά και χοντρός άντρας έκανε την εμφάνιση του, φαινόταν αρκετά αργός στις κινήσεις του και ήταν περίεργα ντυμένος για να είναι ληστής. Θα το αναλάβω εγώ, εσείς καλύτερα να ξεκουραστείτε. Άλλωστε κανένας από τους δυο σας δεν είναι σε θέση για μάχη. Rangiku πρόσεχε. Άσχετα με το παρουσιαστικό του αυτός ο άντρας είναι αρκετά γνωστός, το κωδικό του όνομα είναι Mr.4 και ανήκει στην Baroque Works. Είναι ένα τέρας που έχει πιο πολύ μυική δύναμη ακόμα και από τον Kenshin, βλέπεις αυτό το ρόπαλο που κρατάει? Ζυγίζει 4 τόνους.
| |
| | | Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 2:32 pm | |
| Mr.4 εε? Τον έχω ακούσει να αναφέρεται από καιρούς σε καιρούς. Όμως το σώμα του δεν φαίνεται να έχει ούτε την μισή ταχύτητα από το δικό μου. Θα τελειώσει αμέσως αυτή η μάχη. Ήρθε ο καιρός να σας προστατέψω και εγώ για αλλαγή. Προχώρησε προς το μέρος του, ο χοντρός τύπος έκανε μια ξαφνική κίνηση και προσπάθησε να την χτυπήσει με το ρόπαλο που είχε στα χέρια του. Η Rangiku πήδηξε στον αέρα και τον απέφυγε, βρέθηκε πίσω του. Μέχρι εκείνος να γυρίσει είχε ήδη φέρει το σώμα της σε κατάλληλη θέση για να του ρίξει αρκετά γρήγορα αλλά αρκετά δυνατά χτυπήματα. Έσκυψε και έσπρωξε το σώμα της μπροστά για να αποφύγει και πάλι το ρόπαλο, γύρισε το κορμί της και σήκωσε το πόδι της στον αέρα. Η δυνατή κλωτσιά βρήκε τον χοντρό στο πρόσωπο και τον έκανε να βγάλει μια φωνή πόνου. Νευριασμένος γύρισε την χτύπησε με το δεξί του χέρι προτού προλάβει να τον αποφύγει, βρέθηκε να πετάει αρκετά μέτρα πίσω μέχρι που χτύπησε σε ένα από τα βράχια. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 7:12 pm | |
| O τεράστιος τύπος την πλησίασε και σήκωσε το ρόπαλο του στον αέρα, πάνω στο βαριεστημένο πρόσωπο του μπορούσα να διαβάσω τι ήθελε να κάνει. Αν την χτυπούσε με αυτό θα την σκότωνε κατά πάσα πιθανότητα. Τς, νομίζεις πως θα σε αφήσω? Precise Exploding Shot. Είπα καθώς πέταγα ένα από τα εκρηκτικά πετραδάκια μου, όμως δεν είχα επανέλθει τελείως ακόμα και αστόχησα. Το πετραδάκι πέρασε ξυστά από το κεφάλι του τύπου και εκρήχτηκε μερικά μέτρα μακριά από εκείνον. Γύρισε προς το μέρος μου με μια απορία στο πρόσωπο του, μάλλον σκεφτόταν αν ήμουν εγώ ο υπαίτιος για το συμβάν. Έλα! Άστην ήσυχη και έλα να με σκοτώσεις, εμένα δεν κυνηγάς άλλωστε? Ένα καρφί διαπέρασε τα πλευρά μου και καρφώθηκε στο έδαφος. Ο πόνος διαπέρασε κάθε νεύρο του σώματος μου, γύρισα και είδα μια γυναίκα να με κοιτάει και να γελάει. Το σώμα της ήταν εξίσου περίεργο, τα χέρια της είχαν μακριά και μυτερά νύχια, μάλλον με εκείνα με είχε καρφώσει, το δέρμα της φαινόταν σαν δέρμα τυφλοπόντικα. Zoan? Τς, όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρον αυτό.. Δεν νομίζω πως θα το λες αυτό σε μερικά λεπτά πειρατή. Είπε η γυναίκα καθώς σήκωνε τα απειλητικά νύχια της στον αέρα. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 7:20 pm | |
| Γύρισα το σώμα μου με όση δύναμη είχα και απέφυγα το χτύπημα της ενώ παράλληλα έσπρωξα το πόδι μου με μια έκρηξη προς το κεφάλι της. Την πέτυχα και την έστειλα μερικά μέτρα πίσω. Mr.4! Άσε την κοπέλα και ετοιμάσου για την κανονική μάχη. Εξαφανίστηκε κάτω από το έδαφος, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα είχε εξαφανιστεί και ο τεράστιος τύπος. Στηρίχθηκα στον βράχο πίσω μου για να σηκωθώ, δεν μπορούσα να μείνω άλλο στο έδαφος πλέον. Έπρεπε να νικήσω αυτούς τους δυο και να προστατέψω το πλήρωμα μου, έσφιξα τα χέρια μου. "Η δύναμη μου έχει σχεδόν επανέλθει, βέβαια δεν είναι αρκετή για να κάνω μεγάλη μάχη. Καλύτερα να το τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ." Σκέφτηκα και συγκεντρώθηκα, δεν είχα και πολλές επιλογές. Θα το χρησιμοποιούσα για να τους νικήσω, αν και ακόμα δεν ήταν πολύ δυνατό είχα μια δύναμη που εκείνοι δεν μπορεί να είχαν... Haki. Μια τρύπα άνοιξε δίπλα μου και ο Mr.4 πετάχτηκε με το ρόπαλο έτοιμο για δράση, το εκτίναξε προς το μέρος μου. Μια μεγάλη έκρηξη έγινε και καπνός μας τύλιξε. Τον χτύπησες? Είναι σίγουρο πως το χτύπησες, στην κατάσταση που ήταν δεν μπορεί να επιβίωσε από το ρόπαλο σου Mr.4 | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 7:43 pm | |
| To χέρι μου εμφανίστηκε ανάμεσα από τους καπνούς και έπιασε την φάτσα του τεράστιου τύπου, μια έκρηξη ακολούθησε και το κεφάλι του έγινε κομμάτια. Οι οι, δεν θα έπρεπε να με θεωρείς τόσο εύκολο αντίπαλο. Δες τι έπαθε ο φίλος σου.. Δεν.. Δεν μπορεί! Έπρεπε να πεθάνεις.. Το κατάνα του Scar την διαπέρασε και την άφησε νεκρή προτού πάρει απάντηση σε αυτό που είπε. Όμως δεν το κράταγε ο ίδιος ο Scar αλλά η Rangiku. Για να μάθετε να με πετάτε σε βράχια... Φτου σας.. Φώναξε πάνω από το πτώμα της γυναίκας η οποία σιγά σιγά γινόταν και πάλι κανονικός άνθρωπος. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ένα φρούτο του Διαβόλου να εγκαταλείπει το νεκρό σώμα του κατόχου του, ένα θέαμα ενδιαφέρον αλλά σίγουρα όχι επιθυμητό για τους κοντινούς μου ανθρώπους. Είσαι καλά? Θα ζήσω μικρή! Ο Scar πως είναι? Δεν θα σας αφήσω τόσο εύκολα μόνους, θέλετε κάτι πιο σοβαρό για να με σκοτώσετε...! | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 8:41 pm | |
| Ανακαθήσαμε για να επανέλθουμε από την ζέστη και την μάχη που μόλις είχε τελειώσει. Η λιγοστή σκιά που μας παρήχαν τα βράχια ήταν σαν λύτρωση από το μαρτύριο του ηλίου. Πρέπει να προχωρήσουμε σιγά σιγά, πλησιάζει το μεσημέρι με την μεγαλύτερη θερμοκρασία. Πιείτε λίγο νερό και πάμε, αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί θα είμαστε στην Alubarna σε μια ώρα. Ίσα ίσα θα προλάβουμε. Την ακούσαμε μιας που η Rangiku ήταν η μόνη που ήξερε έστω και τους βασικούς κανόνες επιβίωσης των ανθρώπων. Εγώ και ο Scar είχαμε μεγαλώσει μέσα στις μάχες οπότε ο μόνος κανόνας που είχαμε ήταν να σκοτώνουμε τους αντιπάλους μας προτού το κάνουν εκείνοι. Όμως εδώ δεν ήταν North Blue και σίγουρα δεν ήταν δροσερά, έτσι τόσο εγώ όσο και εκείνος είχαμε αρκετά μεγάλο πρόβλημα να αντισταθούμε στον ήλιο. Σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να προχωράμε με σταθερά βήματα, ένιωθα τις δυνάμεις μου να με αφήνουν σε κάθε βήμα όμως δεν μπορούσα να πέσω, τουλάχιστον όχι πριν φτάσουμε στην Alubarna. Εκεί θα μπορούσαμε να ξεκουραστούμε για μερικές ώρες. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sun Jun 30, 2013 8:48 pm | |
| Σχεδόν μια ώρα και κάτι αργότερα είδαμε μπροστά μας τα πρώτα κτήρια της πόλης, ένα χαμόγελο είχε δημιουργηθεί στα χείλι μας. Είχαμε γλυτώσει από την δύσκολη μάχη και επιτέλους βγαίναμε για λίγο από την έρημο. Ανοίξαμε το βήμα μας και αρχίσαμε να πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ την πόλη, όλα φαίνονταν ήσυχα. Αν και σαν πόλη είχε αρκετούς κατοίκους, η ζωή στην Alubarna ήταν λίγο πιο πάνω από την ζωή σε ένα νεκροταφείο. Όλη η πόλη ήταν σκονισμένη και επιχειρήσεις ήταν μόνιμα κλειστές, αν βέβαια εξαιρούσε κανένας τα μπαρ που ήταν σχεδόν γεμάτα. Πάμε μέσα, δεν βλέπω την ώρα να πιω ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα. Θα συμφωνήσω μαζί σου, ίσως και λίγο φαγητό δεν θα ήταν άσχημο αυτή την στιγμή. Μετά ένα μπάνιο και ύπνος μέχρι αύριο που θα φύγουμε. Fufufufu, φαίνεστε αρκετά γεμάτοι ενέργεια και οι δυο σας. Γιατί όμως? Άλλωστε εσείς ήσασταν που επιμένατε να διασχίσουμε την έρημο. Οκ οκ, είχες δίκιο για μια ακόμη φορά. Μπορούμε να πάμε μέσα τώρα ή έχεις να μας κράξεις και για άλλα? Όχι! Για την ακρίβεια δεν έχω να πω κάτι άλλο. Μπορούμε να φάμε! Δεν ξέρω γιατί την πιάσανε οι καλοσύνες της αλλά σίγουρα θα το εκμεταλλευτώ! Εμπρός! Για το φαΐ και το ποτό. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 01, 2013 12:32 pm | |
| Μπήκαμε στο μαγαζί και κάτσαμε σε ένα τραπέζι. Για πρώτη φορά έβλεπα τους ανθρώπους που ήταν ήδη μέσα σε κάποιο μαγαζί να μην ανακάθονται στην όψη μου. Ένα γκαρσόνι με κουρελιασμένα ρούχα ήρθε να μας πάρει παραγγελία. Τς, πολύ φτώχια έχει αυτή η πόλη. Κοίτα τους όλους πως είναι ντυμένοι. Είπε ο Scar αφού το γκαρσόνι είχε φύγει. Πράγματι, ήξερα πως η Alubarna είναι αρκετά πιο φτωχή από την Alabsta που είναι πρωτεύουσα αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει.. Ελπίζω τουλάχιστον το φαγητό που θα μας φέρει να τρώγεται. Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως θα το φάω όπως και αν είναι!! Μας έφερε την παραγγελία και οι ομιλίες κόπηκαν, πέσαμε και οι τρείς με τα μούτρα στο φαγητό. Η καυτή έρημος μας είχε αποδυναμώσει αρκετά έτσι δεν υπήρχε χώρος για επιλογές αρεσκίας..! Τελειώσαμε το φαγητό μας και χαλαρώσαμε για να απολαύσουμε το γεμάτο πλέον στομάχι μας, έγυρα την καρέκλα μου πίσω και έστριψα ένα τσιγάρο για να καπνίσω. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 01, 2013 12:44 pm | |
| Ο πολύς κόσμος είχε πλέον φύγει όταν δυο περίεργες φιγούρες μπήκαν μέσα στο μαγαζί. Η μια ήταν γυναίκα και μάλιστα αρκετά όμορφη, η μέση της ήταν λυγνή και το στήθος της μεγάλο και πεταχτό. Την κοιτάξα για λίγο αλλά φρόντισα να πάρω το βλέμμα μου μιας που η Rangiku καθόταν ακόμα δίπλα μου. Ο Scar από την άλλη δεν χόρτενε να κοιτάει. Ο δεύτερος τύπος φαίνοταν να είναι άντρας, αν και δεν μπορούσα να πάρω και κάποιον όρκο πάνω στο τελευταίο. Ήταν περίεργα ντυμμένος και έκανε συνεχώς κάποιες φιγούρες, τον κοίταξα για λίγο και δεν μπορούσα να μην προσέξω πως μας παρατηρούσε με την άκρη του ματιού του. Φώναξα το γκαρσόνι με την πρόφαση πως ήθελα να πληρώσω. Θα σου δώσω 200 μπέλλι παραπάνω αν μου πεις τι είναι αυτοί οι δυο... Φρόντισε να μάθεις, αλλά δίχως να καταλάβουν κάτι. Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κάποιον για να μάθω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο άντρας είναι ο δεύτερος πιο δυνατός άντρας του Warlord Crocodile, η γυναίκα είναι συνεργάτης του πρώτου πιο δυνατού άντρα του Crocodile. Είναι περίεργο για αυτούς τους δυο να είναι μαζί, μιας που από όσο ξέρω δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους. Μάλιστα.. Πάρε τα 200 μπέλλι και μην διανοηθείς να πεις σε κάποιον πως σε ρώτησα. Ούτως ή άλλως το θέλω το κεφάλι μου οπότε δεν είχα σκοπό να ανοίξω το στόμα μου... | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Mon Jul 01, 2013 12:53 pm | |
| Βγήκαμε από το μαγαζί και στρίψαμε δεξιά σε έναν δρόμο, με την άκρη του ματιού μου είδα τον άντρα να μας παρατηρεί καθώς απομακρυνόμασταν. Τς, τι θέλει αυτός ο τύπος? Πάμε, ας βρούμε ένα μέρος να μείνουμε.. Κάτι μου λέει πως δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα προβλήματα μας. Τι εννοείς? Τι μπορεί να θέλουν δυο άνθρωποι του Crocodile από εμάς? Ξέχασες τι μας είπε ο Alucard στο Sabaody? Είναι ένας εκ των δυο Warlord που έχει ανοίξει διαμάχες. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθουν πως είμαστε στο πλήρωμα του. Εκτός και αν δεν είναι για αυτό... Τι εννοείς? Τι άλλο θα μπορούσε να είναι.? Ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να συναντήσαμε ανθρώπους της Baroque Works αλλά και του Crocodile στο ίδιο μέρος μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... Εκτός αν συναντήσαμε μόνο ανθρώπους της Baroque Works... Εννοείς ότι... Ακριβώς! Ο αρχηγός αυτής της ομάδας κυνηγών είναι άγνωστος... Τι μας αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους εφτά Shichibukai? Τς, αυτό είναι τρελό... Αν ισχύει τα πράγματα περιπλέκονται πιο πολύ από όσο νόμιζα πως έχουν ήδη μπλεχτεί... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
| |
| | | | Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|