Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]

Go down 
2 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya

Character sheet
Remaining Health: 100%

Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Empty
PostSubject: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeWed Jun 26, 2013 3:02 pm

Βρισκόμασταν ήδη στον δρόμο για το βασίλειο της ερήμου, ο καιρός ήταν καλός και έτσι το πλοίο προχωρούσε ήρεμα προς τον επόμενο προορισμό μας. Ωστόσο δεν ήταν όλα ήρεμα εκείνη την ώρα.
Σας είπα ένα εκατομμύριο φορές να φύγουμε δίχως να μπλεχτούμε στην μάχη του Alucard αλλά εσείς δεν θέλατε. Ντε και καλά να τον βοηθήσετε, λες και χρειαζόταν βοήθεια. Το ξέρεις πως έχει 90.000.000? Κάνα τέρας σαν και σένα θα είναι... Τι πάει να πει "Είναι καπετάνιος μου"? Παραλίγο να χάσουμε τον Scar από τις απερισκεψίες σου...
Ναι αλλά στην ουσία ήρθε και με έσωσε...
Σκάσε και εσύ... Δεν είναι λίγα τα δικά σου.. Πως μπόρεσες να κάτσεις να σε πιάσουνε? Σκέψου να μην είχες φάει και το φρούτο δηλαδή, τι άλλο θα μπορούσαμε να πάθουμε?
Πάντως πρέπει να ομολογήσεις πως όλα κατέληξαν καλά στο τέλος... Καταφέραμε και τα διορθώσαμε..
Πας γυρεύοντας μου φαίνεται..
Οι Kenshin, έχω ακούσει ανθρώπους να λένε πως ακόμα και οι πιο δυνατοί πειρατές φοβούνται μια νευριασμένη γυναίκα.. Ίσως θα έπρεπε να μην μιλάς και πολύ...
Ναι.. Γελάστε.. Ήταν αστεία όλα αυτά, παραλίγο να χαθούμε και εσείς γελάτε.. Απαξιώ..

Last edited by Roni on Wed Jul 03, 2013 5:55 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeWed Jun 26, 2013 3:22 pm

H Rangiku βγήκε από την κουζίνα νευριασμένη και δεν μας ξαναμίλησε την υπόλοιπη μέρα. Το ταξίδι για την Alabasta ήταν αρκετά μεγάλο και τα νεύρα της το έκαναν ακόμα μεγαλύτερο. Ο Scar είχε αποφασίσει να μην προσπαθεί να αναθερμάνει τις σχέσεις, μάλλον είχε καταλάβει πως το έκανε χειρότερο με κάθε προσπάθεια.
Έτσι επικεντρώθηκε στο να μάθει τι ακριβώς μπορεί να κάνει το φρούτο του, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στο πίσω μέρος του πλοίου κάνοντας διάφορες κινήσεις για να καταφέρει να ελέγχει τον καιρό. Αν και είχε καταφέρει να εμφανίσει μερικά μαύρα σύννεφα, δεν είχε καταφέρει κάτι "αξιοπρόσεχτο".
Ωστόσο φαινόταν να του αρέσει η δύναμη του και συνέχισε να προσπαθεί. Βρισκόμουν λίγα μέτρα πίσω του και τον παρατηρούσα, δεν μπορούσα άλλωστε να μην ακολουθήσω την τακτική του αφού τις λίγες φορές που προσπάθησα να ηρεμήσω την Rangiku με έσωσε το τιτάνιο που είχα αντί για κόκαλα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως έχεις μια πολύ ωραία δύναμη. Ίσως να είναι πιο καταστρεπτικό και από το δικό μου φρούτο.
Μπα, δεν θα το έλεγα. Ο καιρός μπορεί να είναι επικίνδυνος αλλά είναι πολύ δύσκολος στον έλεγχο και σίγουρα δεν μπορείς να τον χρησιμοποιείς εκατό τις εκατό για κοντινή μάχη.
Τι να σου πω.. Πάντως μια χαρά είδα να τα πηγαίνεις με τους Μαρίν.
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeWed Jun 26, 2013 3:41 pm

Αυτό είναι μια αλήθεια. Θα δούμε, σίγουρα η έρημος είναι μια καλή ευκαιρία να προπονηθώ κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που θα επικρατούν. Άλλωστε μια βροχή στην έρημο μόνο καλό μπορεί να μας κάνει..!
Αυτό είναι μια αλήθεια. Λοιπόν, αρκετές κουβέντες είπαμε. Εμπρός, για δοκίμασε να διώξεις το σύννεφο που έφερες... Μου κρύβει τον ήλιο.
Τς, μη με νευριάζεις Kenshin. Ίσως και να κάνω το σύννεφο να πολλαπλασιαστεί και να φέρει καταιγίδα.
Ναι, τώρα με τρόμαξες.. Λίγες φορές έχω βραχεί νομίζεις, φέρε την καταιγίδα σου και θα στην ανατινάξω..
Καθίκι... Μονολόγησε και γύρισε από την άλλη.
Γέλασα και έγειρα πίσω στην καρέκλα μου για να συνεχίσω να τον παρακολουθώ. Δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω πως η δύναμη του ήταν σε απόλυτη συμφωνία με την ψυχική του κατάσταση. Όταν νευρίασε το σύννεφο έγινε πιο μαύρο, σαν σύννεφο βροχής ενώ τώρα που ήταν πάλι ήρεμος είχε καταφέρει να το κάνει πάλι λευκό.
"Ενδιαφέρον νεαρέ! Ελπίζω να μάθεις να το ελέγχεις, είναι κάτι που θα μας χρειαστεί σίγουρα στο μέλλον." Σκέφτηκα και έκανα το κεφάλι μου πίσω για να κοιμηθώ.
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeWed Jun 26, 2013 6:16 pm

H υπόλοιπη μέρα πέρασε ήρεμα αν και η κακοκεφιά της Rangiku μας επηρέαζε όλους. Πέρασα σχεδόν όλο το απόγευμα κοιμισμένος στην καρέκλα μου στο πίσω μέρος του πλοίου ενώ ο Scar έκανε ακόμα προπόνηση και πρόσεχε το πλοίο. Η αλήθεια είναι πως ένιωθα εξουθενομένος από όλο αυτό το τρέξιμο και τις μάχες, οι λίγες ώρες ηρεμίας που είχαμε στην διάθεση μας ήταν ότι έπρεπε για μια ελαφριά αναζωογόνηση.
Ξύπνα Kenshin. Έχουμε επισκέπτες, δεν φαίνονται και πολύ εχθρικοί αλλά σίγουρα δεν είναι φίλοι. Μου είπε ο Scar καθώς με ξύπναγε από το ωραίο όνειρο.
Μίλα στην Rangiku, καλύτερα να το ξέρει σε περίπτωση που γίνει κάποια επίθεση.
Οκ, εσύ φρόντισε τα πράγματα εδώ πέρα.
Σηκώθηκα και έτριψα τα μάτια μου, το πλοίο που μας πλησίαζε είχε αρκετά περίεργο σχήμα. Έμοιαζε με μια μεγάλη πάπια ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έπιασα τα κιάλια που είχαμε στο κατάστρωμα και κοίταξα καλύτερα. Όλοι οι επιβαίνοντες ήταν πολύ περίεργα ντυμένοι.
"Τς, τι είναι πάλι αυτοί?" Σκέφτηκα καθώς έβγαινα στο μπροστά μέρος του πλοίου για να δω τι ήθελαν.
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeWed Jun 26, 2013 6:54 pm

Μερικά λεπτά αργότερα το περίεργο πλοίο έφτασε κοντά μας και μας πλεύρισε, οι άντρες που ήταν πάνω του δεν φαίνονταν και τόσο επικίνδυνοι ωστόσο είχα μάθει να μην υποτιμάω τους εχθρούς μου μόνο και μόνο από την εμφάνιση.
Είσαι ο Kenshin έτσι δεν είναι? Δεν χρειάζεται να το αρνηθείς, αναγνωρίσαμε την σημαία σου.
Και ποιος ακριβώς ζητάει να μάθει ποιος είμαι? Δώσε μου το όνομα σου και θα σου πω αν το δικό μου είναι Kenshin.
Δεν χρειάζεται να σου δώσω το όνομα μου. Αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει είναι το γεγονός πως ανήκουμε στην Baroque Works και μάλιστα είμαστε το πλήρωμα ενός εκ των πιο δυνατών μελών.
Οοο, αλήθεια? Νιώθω συγκινημένος που ακόμα με επιλέγεται σαν θήραμα. Ωστόσο πρέπει να σε ενημερώσω πως δεν είναι φρόνιμο να με αντιμετωπίσεις με ένα πλοίο. Καλύτερα να έφερνες κάποιο στόλο...
Νομίζω πως το χιούμορ σου δεν θα σε σώσει πειρατή. Το κεφάλι σου αξίζει 90.000.000 Belli, είναι μια καλή αμοιβή για εμάς αν σε παραδώσουμε στην Κυβέρνηση.
Μα δεν καταλαβαίνετε ένα πράγμα, δεν σκοπεύω να πιαστώ από εσάς ούτε και να παραδοθώ στην Κυβέρνηση.
Δεν έχεις κάποια επιλογή...
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeThu Jun 27, 2013 8:12 pm

Οι ναύτες του περίεργου πλοίου άρχισαν να γελάνε με τα λεγόμενα του άντρα που μου είχε μιλήσει.
"Τς, κυνηγοί. Όλοι μαζί αμφιβάλω αν έχουν το μυαλό ενός πειρατή. Υποθέτω πως θα πρέπει να τους δείξω γιατί δεν πρέπει να τα βάζουν με "εκρηκτικές ύλες"." Σκέφτηκα καθώς ετοιμαζόμουν να τους επιτεθώ.
Τα χέρια μου σφίχτηκαν και μικρές εκρήξεις άρχισαν να δημιουργούνται στον αέρα. Πλησίασα το πλάι του πλοίου μου και πάτησα πάνω στην κουπαστή.
Με θέλετε από ότι βλέπω, ελάτε να με πάρετε.. Αν μπορείτε δηλαδή..
Χαχαχαχαχα, με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Άντρες! Εμπρός, ας νικήσουμε αυτό το σκουπίδ...
Οι οι, δεν θα αφήσω κανέναν να μιλήσει άσχημα για τον αρχηγό μου. Aerial Push.! Ακούστηκε η φωνή του Scar από πίσω μου και μέσα σε δευτερόλεπτα το πλοίο των κυνηγών σπρώχτηκε πίσω από τον δυνατό αέρα που έφερε προς το μέρος τους.
Ίσως να έπρεπε να το σκεφτείτε καλύτερα προτού αποφασίσετε να μας επιτεθείτε. Δεν θα συγχωρέσω κανέναν αν πειράξει τον μοναδικό άντρα που αγάπησα στην ζωή μου.
Ra.. Rangiku..?

Last edited by Roni on Sun Jun 30, 2013 2:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeThu Jun 27, 2013 8:27 pm

Είχε ήδη πηδήξει στον αέρα και προσγειώθηκε πάνω στο πλοίο των κυνηγών. Εκείνοι γύρισαν για να την αιχμαλωτίσουν αλλά τόσο ο Scar όσο και εγώ δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που έβλεπαν τα μάτια μας. Ένας ένας όλοι οι κυνηγοί άρχισαν να πετάγονται έξω από το πλοίο τους, η Rangiku κινιόταν πιο γρήγορα και από τον άνεμο με χορευτικές κινήσεις και έβγαζε εκτός μάχης όλους τους αντιπάλους που την πλησίαζαν.
Τι? Τι είναι αυτή η γυναίκα? Οι αναφορές δεν έλεγαν πως υπήρχε στο πλήρωμα του Kenshin..
Η οργάνωση σας φρόντισε να με αιχμαλωτίσει πίσω στο Cactus Island. Το όνομα μου είναι Rangiku και είμαι η θετή κόρη του Hitsugaia Toshiro. Ενός από τους μεγαλύτερους δασκάλους Ai Kido και Jin Jutsu. Καλύτερα να προσέχετε αγοράκια.
Toshiro? Ξέρω πως έχω ακούσει αυτό το όνομα. Ο πατέρας της είναι από τους πιο δυνατούς Commodore των Μαρίν. Πως? Πως την είχαν πιάσει αυτοί οι άχρηστοι τύποι?
Τς, υποθέτω πως θα μάθουμε φίλε μου. Όμως για τώρα καλύτερα να τελειώσουμε με αυτήν την μάχη. Rangiku! Καλύτερα να απομακρυνθείς από το πλοίο, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν λίγο... Εκρηκτικά..
Οοο, λυπάμαι αγόρια. Θα ήθελα να παίξω λίγο ακόμα μαζί σας αλλά βλέπετε ο καπετάνιος μου θέλει να φτάσει γρήγορα στο βασίλειο της όμορφης Alabasta και δεν σκοπεύω να τον απογοητεύσω με κανέναν τρόπο.. Αναφώνησε εκείνη με ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλι και με δυο κινήσεις ακόμα βρέθηκε στον αέρα και βούτηξε στην θάλασσα. Μερικά λεπτά αργότερα βγήκε και πάλι στην επιφάνεια και κολύμπησε προς το πλοίο μας.

Last edited by Roni on Sun Jun 30, 2013 2:22 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeThu Jun 27, 2013 8:37 pm

Τι την κοιτάτε? Σκοτώστε την...
Τς, νομίζω πως σας είπα πως δεν θα σας αφήσω να γλυτώσετε από εμένα...
Zenshin Kibaku, Full Body Shot.

Πήδηξα στον αέρα και πιάστηκα από ένα σχοινί, το σώμα μου κλυδωνίστηκε και "πέταξα" με φόρα προς το πλοίο των κυνηγών. Άφησα την βαρύτητα να κάνει τα υπόλοιπα και καθώς έπεφτα άρχισα να δημιουργώ πολλαπλές εκρήξεις σε όλο μου το σώμα. Το πλοίο των κυνηγών τυλίχτηκε στις φλόγες και τις εκρήξεις. Κομμάτια ξύλου άρχισαν να πετάγονται αριστερά και δεξιά ενώ το κατάρτι έσπασε και έπεσε στην θάλασσα. Σηκώθηκα ανάμεσα στις φλόγες και κοίταξα τους αντιπάλους μου με μίσος.
Επιτίθεστε στο πλήρωμα μου, γελάτε με την δύναμη μου.. Δεν θα σας συγχωρήσω, δεν σκοπεύω να αφήσω κανέναν σας να ζήσει. Ούτε εσείς, ούτε το πλοίο, ούτε ο αρχηγός σας! Θα τα καταστρέψω όλα.
Ο καπετάνιος μας θα πάρει εκδίκηση ακόμα και αν εμείς δεν υπάρχουμε πλέον. Δεν θα γλυτώσεις από την οργή του Bon Kurei.
Shiba Ruy Ame, Kikotsin Dai. Φώναξα καθώς έπιανα το κατάνα του αντιπάλου μου. Στο πόδι μου έγινε μια έκρηξη που το έσπρωξε μπροστά με φόρα, τον χτύπησα στα πλευρά. Μπορούσα να τα νιώσω να σπάνε από την δύναμη. Έσκυψα και οδήγησα το σώμα μου μπροστά, μια ακόμα έκρηξη με εκτίναξε στον επόμενο αντίπαλο.

Last edited by Roni on Sun Jun 30, 2013 2:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeFri Jun 28, 2013 1:23 am

Δίχως να προλάβει να αμυνθεί έλαβε μια θανατηφόρα γροθιά στον λαιμό, η αναπνοή του κόπηκε καθώς το χέρι μου επανερχόταν με το μήλο του αδάμ του να κρέμεται και αίματα να το διακοσμούν.
Δυο εχθροί μου επιτέθηκαν συγχρόνως αλλά το τιτάνιο μου ήταν αρκετό για να κόψει τις ελπίδες του. Έπιασα το κεφάλι του ενός και η παλάμη μου εκρήχτηκε διαλύοντας του, το κατάνα μου βγήκε από την θήκη του και έκοψε τον λαιμό του αλουνού.
Οι τελευταίοι κυνηγοί έτρεξαν προς την θάλασσα, αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγοροι για την τεχνική μετακίνησης μου. Βρέθηκα μπροστά τους, ήταν λες και είχε τηλεμεταφερθεί.
Exploding Gatling Gun. Ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσαν προτού χάσουν την ζωή τους από την οργή μου.To πλοίο των κυνηγών είχε καταστραφεί ολοσχερώς και βυθιζόταν σιγά σιγά καθώς το δικό μας πλοίο το πλεύρισε να επιβιβαστώ. Η Rangiku είχε ήδη ανέβει και βρισκόταν στην καμπίνα για να αλλάξει τα μουσκεμένα της ρούχα. Η αλήθεια ήταν πως ένιωθα λίγο άσχημα που δεν την πρόλαβα βρεγμένη για να θαυμάσω το όμορφο σώμα της.

Last edited by Roni on Sun Jun 30, 2013 2:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Roni
Simple Member
Simple Member
Roni

Character sheet

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitimeFri Jun 28, 2013 1:35 am

Ο Scar φαινόταν αρκετά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της μάχης μας σαν ομάδα, αν και ο ίδιος δεν είχε κάνει κάτι ιδιαίτερο είχε απολαύσει στο έπακρο την συνδυασμένη επίθεση μου με την έκπληξη που μας επιφύλασσε η Rangiku.
Φρόντισε να μας γυρίσεις προς το νησί. Αν δεν με γελάνε τα μάτια μου βλέπω στεριά στα δεξιά. Πάω να μάθω τις λεπτομέρειες για την μικρή μας πλοηγό.
Οι, θέλω και εγώ να μάθω. Μιλάμε για τον Commodore Toshiro, δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να αφήσω απαρατήρητος. Ένας από τους λίγους μαρίν που έχουν τόσο καλές σωματικές επιθέσεις. Δεν χρησιμοποιεί όπλα και όμως λέγεται πως η γροθιά του είχε σπάσει και κανονόμπαλα.
Δεν χρειάζεται να έρθετε μέσα. Σκόπευα να σας το αποκαλύψω ούτως ή άλλως, απλά δεν έβρισκα την ευκαιρία. Φαινόσασταν και οι δυο τόσο πρόθυμοι να με προστατέψετε και με θέλατε μαζί σας παρά το γεγονός πως φαινόμουν αδύναμη. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζομαι και τόση βοήθεια, ο "πατέρας" μου φρόντισε για αυτό. Μιλώντας για εκείνον, είναι πράγματι ένα μεγάλο όνομα ανάμεσα στους μαρίν.  Είναι χρήστης ενός Zoan φρούτου του Διαβόλου, συγκεκριμένα το Inu Inu No Mi: Model Hyena το οποίο αυξάνει κατά πολύ τις ικανότητες του στην μάχη.

Last edited by Roni on Sun Jun 30, 2013 2:24 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]   Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitime

Back to top Go down

Το Βασίλειο Της Ερήμου [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Once Again... [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος] The top agent [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος] The legend [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» Beware [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος] Back for more! [Διεγραμένος Χαρακτήρας]