Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Destr0
Marine
Marine
Destr0

Όνομα Χαρακτήρα : Destro

[Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeThu Jun 27, 2013 12:50 am

Δύο μήνες μετά.

Η πόρτα του γραφείου μου χτύπησε κι ένας ναύτης μπήκε μέσα κρατώντας στα χέρια του ένα ξύλινο μπαούλο, μετρίου μεγέθους.
-Commander, αυτό έχει έρθει για εσάς.
Του έκανα νόημα να πλησιάσει και να το αφήσει στο γραφείο μου. Υπάκουσε την διαταγή μου κι αφού με χαιρέτησε, έφυγε απ'το γραφείο μου. Άρχισα να περιεργάζομαι το μπαούλο, για τυχόν παγίδες ή τίποτα άλλο άξιο προσοχής. Πάνω του υπήρχε ένα γράμμα. Με το που είδα το όνομα του αποστολέα, ένα μικρό εγκεφαλικό το έπαθα, η αλήθεια είναι. Είχε το όνομα της Yui.
-H βλαμμένη όχι μόνο έζησε, αλλά μου στέλνει και δώρο??
Άνοιξα βιαστικά τον φάκελο μέσα στον οποίο υπήρχε ένα σημείωμα και το κλειδί για να ανοίξω το μπαούλο.Το δεύτερο εγκεφαλικό δεν άργησε να έρθει.
-Δεν μπορώ να το πιστέψω.
Αναφώνησα, γεμάτος απορία και ένταση. Το σημείωμα, έλεγε πως μέσα στο μπαούλο υπήρχε κάτι αρκετά σπάνιο.
"Αγαπημένε μου D,"
-Αρχίσαμε και τα γλυκόλογα μετά από μία αποτυχημένη νύχτα, αιώνες πριν. Τι να πεις? Μονολόγησα.
"Δεν πρόκειται ποτέ μου να ξεχάσω το πόσο μου στάθηκες στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Θα το θυμάμαι πάντα και θα σε ευγνωμονώ γι'αυτό. Ήσουν το στήριγμα μου και ο φάρος της ζωής μου. Λυπήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να σε αποχαιρετήσω την ημέρα που έφυγα από το Marineford, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Ο πόλεμος πήγε καλά, νικήσαμε, αυτά όμως θα τα ξέρεις σίγουρα. Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι το περιεχόμενο του μπαούλου. Μέσα του λοιπόν, κρύβει έναν αρκετά σπάνιο θησαυρό, που αρκετοί σκοτώνουν για να τον αποκτήσουν. Το ίδιο έκανα κι εγώ, χωρίς όμως να έχω ως στόχο τον θησαυρό. Απλά προέκυψε. Η ιστορία έχει ως εξής. Κατά τη διάρκεια του πολέμου σε μια επιδρομή.......
...................................
...................................
Αυτά είναι λοιπόν όλα όσα είχα να σου πω. Σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά από τα βάθη της ψυχής μου.

Με αληθινή αγάπη,
Yui"

-Δεν μπορώ να το πιστέψω. Να βρει κάτι τέτοιο και να το στείλει σε μένα!! Που'να ξερε.. Χεχεχε!!

Βάζοντας το κλειδί στην υποδχή του, άνοιξα το μπαούλο και μέσα του αντίκρισα ένα μπλε, μακρουλό φρούτο. Ένα φρούτο του διαβόλου που βρέθηκε τυχαία στην κατοχή μου έπειτα από μερικές σπόντες της μοίρας. Άραγε τι μυστικά κρύβει? Δεν θα αργούσα να μάθω. Το έπιασα και με τα δυο μου χέρια κι άρχισα να το καταβροχθίζω.
Back to top Go down
Επισκέπτης
Guest

[Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeFri Jun 28, 2013 10:00 pm

Όνομα χαρακτήρα: Destro

Link ιστορίας: https://onepiece-rpg.forumgreek.com/t1744p20-topic

Belli: 47.000

Παρατηρήσεις: Σαν ιστορία ήταν ωραία και είχε ευχάριστο στυλ, διαβάστηκε πάρα πολύ εύκολα και μπορώ να πω πως είχε καλές δόσεις χιούμορ μέσα (ειδικά όσον αφορά το άτομο σου).
Ωστόσο! Όλα τα γεγονότα περνιόντουσαν υπερβολικά γρήγορα. Ήταν λες και απλά πάτας fast forward σε μια ταινία... Τέλος θα ήθελα λίγο πιο πολύ να αναφερθεί το φρούτο, το ανέφερες μόνο στις τελευταίες γραμμές του τελευταίου ποστ. Ακόμα και αν είσαι μαρίν και μπορείς να έχεις πιο "εύκολη" πρόσβαση σε τέτοιου είδους πράγματα, θα μπορούσες να το κάνεις λίγο πιο ωραίο. Π.χ. ότι στο δίνει κάποιος ανώτερος ως επιβράβευση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Back to top Go down

[Τέλος-Ιστορία Φρούτου/Αναβάθμισης ειδικότητας] Φρουτοπία [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» [Ιστορία Φρούτου - Αναβάθμιση Ειδικότητας]Frozen Kingdom. The early years. [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-Αποστολή-Φρούτου-Αναβάθμιση Ειδικότητας] Μείνε στη σκιά [Διεγραμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος- Ιστορία Βιβλίου] ''CO'' [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-Φρούτου]Επιτέλους βρήκα τον αδερφό μου [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» Ένα τίποτα [Τέλος - Ιστορία Φρούτου]