Who is online? | In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? | |
| | |
Author | Message |
---|
Badboy Marine
Όνομα Χαρακτήρα : Red Fullman Posts : 1341 Join date : 2012-08-22 Age : 31
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 3:40 pm | |
| Τα νεα της επιτυχημενης μας αποστολης στο Lyneel και τα καλα λογια του βασιλια (ισως και λογια του Captain Shu?) εφτασαν μπροστα στους υψηλοβαθμους μαρινς της περιοχης και σταλθηκε εντολη, ο Commander Craul και το πληρωμα του, να παμε στην βαση του Tohan Island ετσι ωστε να διαπιστωσουν και οι ιδιοι αν τα λογια αληθευαν και αν ειμαστε σε θεση να παμε ο καθενας ενα βημα παραπερα. Και προς τα εκει πλεαμε την στιγμη αυτη. Ειχα ακουσει πως σε περνανε απο δοκιμασιες καθε φορα διαφορετικες. Ξιφασκια, σκοποβολη, ψυχολογικα τεστ, ασκησεις ηγεσιας και οτιδηποτε αλλο μπορουσαμε να φανταστουμε. Δεν ειχαμε ιδεα για το τι θα μας περιμενε εκει, αλλα καποιοι απο μας, μαζι και εγω, ανυπομονουσαμε να δοκιμαστουμε. Διψουσαμε για ευκαιριες...
Last edited by Badboy on Sun Jun 16, 2013 7:06 pm; edited 2 times in total | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 3:58 pm | |
| Και ο προορισμος μας δεν αργησε να φανει. Απο μακρια κιολας, πανω στο παρατηρητηριο, ημουν ο πρωτος που αντικρυσα αυτο το φρουριο που καποιοι το λεγανε νησι. Ναι ηταν αρκετα μεγαλο για να το πεις νησι αλλα ηταν ΟΛΟ μια βαση μαριν. Εκωφαντικο και προκλητικο. Δεσποζε μεσα στην μεση της θαλασσας και φανταζε ετοιμοπολεμο οποιαδηποτε στιγμη. Μετα απο μια στιγμη θαυμασμου, γυρισα προς το καταστρωμα και φωναξα -ΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΨΑΡΑΚΛΕΣ!!! ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΗΑΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! -ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΡΑΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΙ! *Λιγα "πειραγματα" και γελια μετα*
-ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! -ΠΑΩ! ΕΕΕΕΕ ΚΑΠΕΤ- Και κοπηκε αποτομα η φωνη του οταν εφαγε την πορτα του καπετανιου στην μαπα -Σας ακουω ηλιθιοι... Οποιοσδηποτε σε αποσταση χιλιομετρου θα σας ακουγε! ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Μου θελετε και προαγωγη. | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 4:12 pm | |
| Πλησιασαμε την βαση και η βαρια μεταλλικη τεραστια πορτα ανοιξε, ανοιγοντας δρομο στο πλοιο μας για να μπει μεσα. Οπως φαινοταν απο εξω φρουριο, ετσι φαινοταν και απο μεσα. Ειχε ενα μεγαλο λιμανι οπου παντου ειχε αγκυροβολημενα μαρινοπλοια και διπλα σε μια προβλητα αραξαμε και το δικο μας. Οι διαταγες του Craul ηταν να παρουμε τα προσωπικα μας αντικειμενα και να κατευθυνθουμε στο κτιριο Β του Ανατολικου τομεα. Εκει θα κοιμομασταν για οσο μεναμε εδω και εκει θα δηλωναμε και ποιοι θελουμε και αισθανομαστε ετοιμοι να προσπαθησουμε να δειξουμε τις ικανοτητες μας, περνωντας απο τις δοκιμασιες που θα μας εβαζαν. Και ετσι καναμε. Τα μαζεψαμε και πατησαμε ποδι στο τσιμεντο. Αμεσως μετα απο αυτο, οι περισσοτεροι κατευθυνθηκαμε προς το κτιριο Β αλλα μια μικρη ομαδα παρεκλισε και πηγε προς το αναψυκτηριο... ή αλλιως μεροςγιαναπιειςτοσυκωτισου. Αυτοι μαλλον δεν εχουν σκοπο να παρουν προαγωγη. Καλυτερα. Δεν ειχαν ελπιδα | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 4:24 pm | |
| Τα κτιρια, πετρινα, σταθερα, ενα με το πατωμα φανταζαν επιβλητικα. Υπηρχαν κοιτωνες, στρατωνες, κτιρια διοικησης... Ακομα και μια μεγαλη αρενα οπου εκει λαμβαναν μερος τα σημαντικα γεγονοτα οπως αυτο για το οποιο ηρθαμε εμεις εδω.
Οταν φτασαμε στο κτιριο μας, κατευθειαν, πριν καν παω στο δωματιο μου, πηγα και γραφτηκα για τις δοκιμασιες. Εκει ο υπευθυνος γραμματεας με ενημερωσε πως θα αρχισουνε αυριο και θα διαρκεσουν 6 μερες. Καθε μερα θα υπαρχει και διαφορετικη δοκιμασια. Ο καθενας μας θα αγωνιστει σε 3 απο αυτες και θα πρεπει να κριθει αξιος και να τα καταφερει και στις 3. Δεν υπαρχουν δευτερες ευκαιριες για την εβδομαδα αυτη. Και σχετικα γρηγορα με εδιωξε, λεγοντας μου πως το βραδυ θα ανακοινωθουν ποιοι θα δοκιμαστουν σε ποιο τομεα και τις ημερες του καθενος στον πινακα ανακοινωσεων του κτιριου. Του εγνεψα και πηγα στο δωματιο μου να αφησω τα πραγματα. Ανυπομονουσα πραγματικα! | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 4:43 pm | |
| Και το βραδυ εφτασε. Καταλαβα οτι ειχαν βγει οι λιστες απο τον σαματα που ακουστηκε στον διαδρομο. Γρηγορα φορεσα τα παππουτσια μου και βγηκα και εγω εξω. Κοσμος ειχε ηδη μαζευτει γυρω απο τον πινακα και πλησιασα και εγω ξωπισω τους. Ηταν αναρτημενα 6 φυλλα. Ενα για καθε μερα. Αρχισα με αγωνια να ψαχνω το ονομα μου. Red Fullman... Red Fullman... Και το βρηκα! Red Fullman-Seaman Recruit-2η μερα-Ξιφασκια ΝΑΙ! Πανηγυρισα απο μεσα μου. Η ξιφασκια ειναι το δυνατο μου κομματι. Δεν νομιζω να εχω προβλημα σε αυτο. Συνεχισα να ψαχνω το επομενο. Red Fullman-Seaman Recruit-3η μερα-Σκοποβολη Σκοποβολη ε? Θα επρεπε να το περιμενω. Ελπιζω οι βασικες μου γνωσεις και εμπειριες να φανουν αρκετες Και η τελευταια Red Fullman-Seaman Recruit-5η μερα-Μυικη δυναμη Ωραια! Μονο σωματικες δοκιμασιες. Σταθηκα τυχερος! Σκεφτηκα
Και ετσι ειχα μια μερα κενη για να ετοιμαστω για τις μεγαλες μερες... | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 5:04 pm | |
| Και την εκμεταλλευτηκα στο επαρκο: Κοιμηθηκα σαν να μην υπαρχει αυριο! Αγνοησα τα παντα και απλα κοιμηθηκα. Ολη την επομενη μερα ξεκουραζομουν. Καποιοι εδιναν τον αγωνα τους αλλα εγω του αγνοουσα παντελως. Εφαγα και μετα το επομενο βραδυ ξαναεπεσα στο κρεβατι. Αλλα ο υπνος ηταν μικρος. Την ωρα εκεινη που δεν ξερεις αν ειναι πολυ νωρις το πρωι ή πολυ αργα το βραδυ, εγω ημουν ξαγρυπνος. Το αγχος με ειχε πιασει και αισθανομουν υπερκινητικος. Επρεπε κατι να κανω. Για αυτο και μπηκα μεσα σε εναν απο τους αδειους στρατωνες και αφου πηρα 2 ξυλινα σπαθια προπονησης αρχισα να χτυπαω τις κουκλες προπονησης με μανια στην αρχη, με τεχνικη, με εξυπναδα και με ολους τους πιθανους τροπους... Μεχρι που ο ηλιος φανηκε στον ουρανο και το εγερτηριο ακουστηκε. Επρεπε συντομα να βρισκομαι εξω απο το κτιριο μας οπου εκει θα μας περιμενε ο υπευθυνος της ομαδας μας για να μας ενημερωσει και να μας συνοδεψει, για αυτο και παρατησα την προθερμανση μου και εφυγα προς το μερος συναντησης | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 5:20 pm | |
| Πολυ συντομα ειχαμε μαζευτει καμια 25αρια ατομα εξω απο το κτιριο και ειχαμε ξεκινησει να περπαταμε στοιχισμενοι, πισω απο εναν ανδρα που μας ειχε συστηθει ως Commander Ripper. Στην διαρκεια της διαδρομης μας μιλουσε: -Επιλεγμενοι Seamen Recruit, σημερα θα δειξετε την αξια σας και θα κριθειτε στην ξιφασκια. Ελπιζω να ειστε ολοι ετοιμοι. Πριν ξεκινησει ο καθενας, θα εχει την δυνατοτητα να διαλεξει τον αριθμο των σπαθιων που θα χρησιμοποιησει για την μαχη και φυσικα ολα θα ειναι με ξυλινα σπαθια. Δεν θελουμε σοβαρους τραυματισμους και σκοτωμους. Φτανοντας στην μικρη αρενα που θα διαλεγαμε τα οπλα μας και θα αγωνιζομασταν συνεχισε να λεει: -Ο αντιπαλος σας θα ειμαι εγω. Σκοπος σας θα ειναι να καταφερετε να με χτυπησετε μια φορα μεσα σε 5 λεπτα ή πριν σας χτυπησω εγω 10. Οι κριτες στην απεναντι πλευρα θα κρινουν τα χτυπηματα και θα μετραν τον χρονο. Οποιος ή οποια ακουει το ονομα του/της βγαινει εξω με τα οπλα. Σκεφτειτε τις τακτικες σας και ετοιμαστειτε! Ειπε και αποχωρησε. Σουσουρο και μουρμουρητα αρχισαν να ακουγονται μεσα στο δωματιο που ειμασταν καθως ολοι αρχισαμε να επιλεγουμε τα σπαθια μας και να ακουμε ενα ενα τα ονοματα μας για να βγουμε εξω | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 5:49 pm | |
| RED FULLMAN!
Ακουστηκε το ονομα μου απο τον ανδρα που φωναζε τα ονοματα. Αρπαξα τα δυο μεγαλυτερα σπαθια που ειχα βρει και βγηκα εξω. Μπροστα μου ειδα τον Commander Ripper, σε αμυντικη σταση, κρατωντας μπροστα του ενα σπαθι με τα δυο του χερια να με κοιταει στα ματια.
-Red Fullman, εχεις 5 λεπτα για να καταφερεις να χτυπησεις τον κυριο Ripper. Αν το κανεις τελειωνεις επιτυχως. Αν αποτυχεις ή δεχθεις 10 χτυπηματα εισαι εκτος. Εισαι ετοιμος? ΜΑΛΙΣΤΑ! Ξεκινηστε Πηρα μια βαθια ανασα και ετοιμαστηκα να ορμησω, αλλα πριν προλαβω να το κανω αυτο ο Ripper ειχε ηδη ορμησει πανω μου και μου ειχε δωσει το πρωτο χτυπημα στον ωμο φευγοντας ηδη μακρια μου. Καθαρισα το μυαλο μου απο την εκπληξη αυτη και ετρεξα κατα πανω του. Δοκιμασα να τον βαρεσω κατα μετωπο αλλα απεφυγε με χαρισματικο τροπο την επιθεση μου κανοντας στο πλαι και με βαρεσε για δευτερη φορα, στην πλατη αυτην την φορα, κανοντας με να παραπατησω για λιγα βηματα. Γρηγορα γυρισα και ετοιμαστηκα να αμυνθω στην επομενη επιθεση του. Ηρθε μπροστα μου και ξεκινησε μια σειρα επιθεσεων που με τα βιας καταφερνα να αποκρουσω με τα σπαθια μου. Κανοντας την τελευταια επιθεση του σηκωνοντας το σπαθι του ψηλα για να το κατεβασει με δυναμη, μου ηρθε ο τροπος! Πεταξα το ενα απο τα δυο σπαθια κατω και πιανοντας το αλλο με τα δυο χερια καταφερα να αποκρουσω την επιθεση του, η οποια με εστειλε συρομενο λιγα μετρα πισω. Πατησα καλα στα ποδια μου και ετρεξα κατα πανω του. Πηρε αμυντικη σταση και ετοιμαστηκε να με αποκρουσει. Εγω επεσα κατω τρεχοντας και δοκιμασα να του χτυπησω τα ποδια. Ενα χαμογελο ειδα να ζωγραφιζεται στο προσωπο του και πηδηξε αποφευγοντας το χτυπημα. Και εκεινη την ωρα κριθηκε ο αγωνας. Καθως ειχα φτασει στο σημειο που ηταν αυτος και το σπαθι μου περνουσε κατω απο τα ποδια του, το δευτερο μου χερι επιασε το πεταμενο μου σπαθι και γυρνωντας κατα πανω του, τον χτυπαω στην πλατη στελνοντας τον λιγο παραπερα να πεσει με τα μουτρα στο πατωμα. Το κουδουνι χτυπησε, 3:36 λεπτα απεμεναν και ειχα καταφερει το χτυπημα. Πρωτη δοκιμασια... Επιτυχης! | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 6:14 pm | |
| Ο Ripper σηκωθηκε, ηρθε προς το μερος μου, αλλαξε χερι το σπαθι και μου εδωσε το χερι του. -Συγχαρητηρια Red. Πολυ εξυπνο να με κανεις να νομισω οτι η πραγματικη σου δυναμη ηταν με το ενα σπαθι. Καθε μαχη χρειαζεται και μυαλο, ακομα και πονηρια. Θα τα πουμε αυριο. Ιδια ωρα, ιδιο μερος -Μαλιστα κυριε! Και ευχαριστω! -RIKA WESTCOMER Φωναξε ο κριτης καθως εφευγα προς τους κοιτωνες. Βασικα... Μου αξιζει μια μπυριτσα. Και μαλιστα.... Κοιταξα την Rika που βγηκε στην αρενα Οχι μονος!
Και περιμενα να τελειωσει και η Rika επιτυχως την δοκιμασια πριν της προτεινω να παμε να γιορτασουμε εν συντομια την νικη μας με λιγο αλκοολ. Δεχτηκε και το υπολοιπο πρωινο το περασαμε πινωντας και αργοτερα τρωγωντας μεχρι που πηγαμε ο καθενας στο δωματιο του για να ξεκουραστουμε ο καθενας για τις δοκιμασιες του | |
| | | Badboy Marine
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? Sun Jun 16, 2013 6:35 pm | |
| Το επομενο πρωινο ηρθε γρηγορα και ο Ripper μας περιμενε την ιδια ωρα και παλι ξεκινησαμε για την επομενη δοκιμασια... Την σκοποβολη! Ελαφρως μειωμενοι στα νουμερα ακολουθουσαμε τον Ripper καθως μας εξηγουσε τι επρεπε να κανουμε. Αυτην την φορα ηταν πολυ πιο απλο. Επρεπε να διαλεξουμε ενα οπλο και να πετυχουμε μερικους ακινητους και στην συνεχεια κινουμενους στοχους. Η δοκιμασια ηταν αρκετα ευκολη και ετσι ολοι μας την περασαμε με σχετικα συνοπτικες διαδικασιες.
Ολα αυτα για να μας οδηγησουν στην 3η και τελικη δοκιμασια, την μυικη δυναμη. Τι ηταν αυτη? Τι επρεπε να κανουμε? Θα παλευαμε με καποιον? Θα χτυπουσαμε κατι? Δεν ειχαμε ιδεα. Και ετσι, μετα απο σχεδον 2 μερες υψηλου ηθικου και μεγαλης αυτοπεποιθησης οτι θα τα καταφερναμε στην εξηγηση του Ripper για το σημερινο προγραμμα, ολοι μας καταρακωθηκαμε: -Σιγουρα ειστε ολοι αξιοι Seamen Recruits που καταφερατε και φτασατε μεχρι εδω, αλλα πολυ φοβαμαι πως η τυχη σας επαιξε σκληρο παιχνιδι. Σημερα μονο οι μισοι απο εσας θα καταφερουν να ολοκληρωσουν και να παρουν την προαγωγη καθως... Σημερα θα παλεψετε σωμα με σωμα, μεταξυ σας! Θα χωριστειτε σε ζευγαρια και ο νικητης κερδιζει την τελευταια διαδικασια Ψιθυροι και αναστατωση επικρατησε μεταξυ μας. -Ελατε τωρα σταματηστε. Ξερω οτι ειναι σκληρο αλλα δειτε το σαν ευκαιρια για να πατε παρακατω. Ολοι σας θα προσπαθησετε να ξεπερασετε τον εαυτο σας και ολους γυρω σας και θα γινετε δυνατοτεροι, ισως και εξυπνοτεροι. Δειτε το σαν μια ευκαιρια Αλλα αυτο δεν ηταν αρκετο για να μας ηρεμησει και το ηξερε οποτε μας αφησε να ανησυχησουμε | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? | |
| |
| | | | [Τέλος-Αποστολή]Νομος και Ταξη! Η δικαιοσυνη πανω απο ολα! Μερος 2ο - Η πρωτη μικρη αναγνωριση? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|