Who is online? | In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
pashalis hunder Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 27
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Tue Apr 09, 2013 10:17 pm | |
| Ήμουνα πάλι στην θάλασσα και πάλι απογοητευμένος,αυτή την φορά για άλλο λόγο γιατί δεν έχω είχα βρει κάποιον δυνατό για να αντιμετωπίσω. Έτσι βγήκα στο κατάστρωμα του μικρού μου πλοίου και κοίταξα τον ουρανό ήταν καταγάλανος και έτσι χάρηκα,όμως είδα να πετάνε γλάροι πάνω από το κεφάλι μου και ένας να με πλησιάζει και να μου ρίχνει κάτι δεν το έβλεπα καλά.Έτσι όταν έφτασε κοντά μου το έπιασα στον αέρα και είδα τη ήτανε,ήταν μία εφημερίδα καιρό είχα να δω τα νέα του κόσμου,έτσι πήγα κάθισα και άρχισα να διαβάζω.Στο πρωτοσέλιδο ο τίτλος ήταν ''ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΝΕ'' έτσι κοίταξα την εικόνα της σελίδας,έδειχνε δύο άνδρες που το πρόσωπό τους είχαν ένα σατανικό χαμόγελο έτσι άρχισα να διαβάζω τα άρθρα της εφημερίδας.''Alucard,ένα όνομα που έχει φέρει τον τρόμο στις αρχικές θάλασσες,σε όποιο νησί βρίσκετε προκαλεί πανικό.Είναι 25 χρονών ψηλός με μακριά μαύρα μαλλιά, είναι αρκετά εγωιστής,επιθετικός, βίαιος και αλαζόνας καθώς γνωρίζει πως η δύναμη του και η ευστροφία του είναι μεγαλύτερη απο κάθε κοινού ανθρώπου. Είναι ψυχρός εκτελεστής και δεν θα διστάσει να σκοτώσει ακόμα απλούς πολίτες. Πολεμάει με ένα katana και δύο όπλα και φοράει μία κόκκινη κάπα.Το bounty του έχει φτάσει στα 50.000.000
Last edited by pashalis hunder on Thu Apr 18, 2013 9:51 pm; edited 1 time in total | |
| | | pashalis hunder Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle Posts : 3460 Location : Athens Join date : 2012-10-20 Age : 27
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Tue Apr 09, 2013 11:26 pm | |
| Είχα τρομάξει μόνο που διάβαζα το άρθρο,ήξερα πως υπήρχαν δυνατοί πειρατές στις αρχικές θάλασσες αλλά όχι και έτσι.Συνέχιζα να διαβάζω το άρθρο και ένα πράγμα σκέφτηκα ''αυτός δεν είναι άνθρωπος,τέρας είναι διάβαζα τα κατορθώματά του και είχα μείνει έκπληκτος πραγματικά ήταν ένας μεγάλος μπελάς της κυβέρνησης.''Αυτός ο φημισμένος πειρατής έχει και ένα μεγάλο πλήρωμα που ονομάζεται Crimson Eye Pirates το πλήρωμά του είναι o Squal:Είναι 24 χρονών χρήστης του zoan της λευκής τίγρης από την South blue. Είναι παιδικός φίλος και Alucard και πιστός σε αυτόν όπως και το υπόλοιπο πλήρωμα,το boynty έχει φτάσει τα 20.000.000.Drake:Αν και δεν είναι ο first mate του πληρώματος, είναι αρκετά δυνατός και από τους ανθρώπους που ο Alucard εμπιστεύεται όσο τίποτα άλλο. Είναι 41 χρονών και μπορεί να θεωρηθεί ως ο δάσκαλος του Alucard στην χρήση του ξίφους.Bounty:20.000.000.Το μεγάλο όνομα του πληρώματος είναι ο Kenshin ένας μουσικός που τώρα ταξιδεύει στην GL και προκαλεί και αυτός τον τρόμο όπου πάει χρήστης του parmericia devil fruit Bomu Bomu no mi και το bounty του φτάνει στα 40.000.000.Φήμες λένε πως έχουν μπει στο πλήρωμά του και δύο καινούρια μέλη ο ένας ο Raziel:ένας νεοφερμένος πειρατής που είναι χρήστης ενός καταστροφικού devil fruit του Doku Doku no Mi το bounty του είναι στα 4.000.000 και ο Dr.Jegins: Είναι 60 ετών και το πιο πρόσφατο ''μέλος'' του πληρώματος. Αφού διασώθηκε από τον Alucard και τον Raziel δέχτηκε να ακολουθήσει τον πρώτο με αντάλλαγμα την προστασία που του παρέχει ο Alucard. Είναι χρήστης του mythical zoan του Fernir
| |
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Apr 10, 2013 3:43 pm | |
| Συνέχιζα να διαβάζω την εφημερίδα και έβλεπα πως έγραφαν όλο γι αυτόν ''πρέπει να είναι πολύ διάσημος πειρατής''σκέφτηκα ενώ διάβαζα την εφημερίδα. '' Η φρικαλεότητα αυτή ήταν έργο ενός από τους πιο επικίνδυνους πειρατές που κυκλοφορούν στις Μπλε Θάλασσες, Alucard, γνωστού επίσης για τον θάνατο δύο από των σημαντικότερων προσώπων στο νησί Cornelia.Η καταδίωξη του θεωρείται κύριο μέλημα των Υπερασπιστών της Δικαιοσύνης, καθώς και όλων των Κυνηγών Επικηρυγμένων που έλκονται από την υψηλή αμοιβή για το κεφάλι του.'' Έχει κάνει πολλά πράγματα κι ακόμα είναι στις αρχικές θάλασσες δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα έκανε στην Grand Line καθώς κοίταξα ξανά την εφημερίδα δεν είδα κάπου να γράφει πως είχε Devil Fruit.Αυτό με φόβισε περισσότερο γιατί ήταν ένας άνθρωπος που είχε προκαλέσει τόσο ζημιά και τόσο ταραχή σε marines και απλούς πολίτες μόνο με τα χέρια του.Καθώς σήκωσα πάνω το κεφάλι μου είδα ένα νησί να αγνοφαίνετε από μακριά, ήμουνα τόσο απορροφημένος στην εφημερίδα που δεν το πρόσεξα.Έτσι έβαλα μέσα στο kimono την εφημερίδα και πήγα πάνω στο πηδάλιο του πλοίου μου και το σταθεροποίησα,μετά πήγα και ετοίμασα κάτι πρόχειρο που βρήκα στα ντουλάπια της κουζίνας για να φάω γιατί από ταξίδι σε ταξίδι δεν είχα προλάβει κάτι να φάω | |
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Apr 10, 2013 5:30 pm | |
| Είχα ετοιμάσει μακαρόνια με μία πρόχειρη σάλτσα από ντομάτες γιατί ήταν το μόνο φαγητό που ήξερα και το έκανα καλά.Μόλις έφαγα τα μάζεψα,έπλυνα τα πιάτα και βγήκα πάλι έξω στο κατάστρωμα να δω πως πήγαινε το πλοίο.Είχα φτάσει κοντά στο νησί και από εκεί που ήμουνα έβλεπα τι είχε,ήταν ακριβός αντίθετο από αυτό που είχα φύγει.Στο προηγούμενο νησί είχε παντού βλάστηση και πολύ λίγους απολίτιστους ανθρώπους, ενώ εδώ τα δέντρα και την πολύ βλάστηση την είχε αντικαταστήσει ο πολιτισμός.Παντού έβλεπες κτήρια και μάλλον για να έχει τόσα πολλά πρέπει να είχε και πολλούς ανθρώπους.Ένα όμως μου έκανε εντύπωση στο νησί, ένα μεγάλο κτήριο που είχε χτιστή πάνω στο βουνό,όταν το είδα πιο καλά πρόσεξα πως είχε το σήμα των marine πάνω του και έτσι κατάλαβα πως αυτό το νησί δεν είναι ένα οποιοδήποτε νησί,είναι το νησί που έχουν βάση οι marines σε αυτήν την θάλασσα.Έπρεπε να προσέχω πλέον να μην κάνω καμία απρόσεκτη κίνηση γιατί είδη έχω πολεμήσει και έχω νικήσει έναν υψηλόβαθμο marine,δεν πρέπει να προκαλέσω γι αυτό θα πάω στο νησί όσο ήρεμα μπορω θα πάρω αυτά που θέλω και θα φύγω.Μετά σκέφτηκα πως για να έχει εκεί βάση οι marines θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί και στο νησί που αυτό δυσκολεύει την κατάσταση αλλά ένα πράγμα με χαροποίησε ιδιαίτερα και αυτό είναι πως στην εφημερίδα δεν έγραφε κάτι για εμένα έτσι μπορεί να μην ξέρουν καν τι δύναμη έχω και τι έχω κάνει.Όμως ένα πράγμα ξέρω πρέπει να προσέχω σε αυτό το νησί......... | |
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Apr 10, 2013 8:50 pm | |
| Πλέον είχα φτάσει στο νησί και είχα αφήσει το πλοίο μου στο λιμάνι του νησιού,και προχώρησα.Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα στο νησί ήταν πως υπήρχαν παντού περιπολίες από marines,σε κάθε δρόμο υπήρχαν πάντα από 5 marines να φυλάνε που αυτό έκανε δυσκολότερο να έρθει κάποιος επικηρυγμένος στο νησί.Μέχρι να φτάσω στο κέντρο του νησιού είχα μετρήσει είδη πάνω από 100 marines αλλά ευτυχώς για εμένα δεν είχαν μάθει τα κατορθώματά μου και έτσι μπόρεσα να περάσω ανενόχλητος από αυτούς.Μόλις πήγα στο κέντρο του νησιού είδα πως είχε ένα ωραίο συντριβάνι και έκατσα λίγο να το θαυμάζω αλλά μετά από λίγη ώρα δίψασα από όλο αυτό το θέαμα και μάλλον και από την μακαρονάδα που είχα φάει πριν και έτσι πήγα και ρώτησα έναν περαστικό που θα μπορούσα να βρω μία ταβέρνα -Μισό λεπτό κύριε -Ναι,πείτε μου -Θα ήθελα να μου πείτε που θα μπορούσα να βρω μία ταβέρνα, ξέρετε μόλις ήρθα στο νησί -Η πιο κοντινή ταβέρνα από εδώ είναι λίγο παρακάτω προχωράς ίσια και στρίβεις δεξιά από αυτόν τον δρόμο Και έτσι έκανα, καθώς έφτασα μπήκα μέσα στην ταβέρνα και είδα πως είχε πολύ κόσμο από marines μέχρι και τουρίστες.Έτσι πήγα και κάθισα μπροστά από τον μπάρμαν και του είπα να μου φέρει ένα ποτήρι sake.Καθώς έπινα το ποτήρι μου και κοιτούσα δεξιά και αριστερά το βλέμμα μου έπεσε πάνω σε μία νέα γυναίκα που μόλις είχε σηκωθεί από το τραπέζι και μάλλον πήγαινε στην τουαλέτα.Δεν ήταν αρκετά ψηλή αλλά ήταν πολύ όμορφη έτσι άρχισα να της πιάνω κουβέντα όμως πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό από τον διάλογο μας σηκώθηκε ένας ψηλός άνδρας από ένα άλλο τραπέζι και ερχόταν προς τα εμάς | |
| | | Επισκέπτης Guest
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Apr 10, 2013 11:02 pm | |
| Συνέχεια απο εδώ https://onepiece-rpg.forumgreek.com/t1469-love-hina#31004
- χρώματα διαλόγων:
pashalis Alucard Drake Squall Lightning Hina
Έβαλα το χέρι μου στον ώμο του άντρα που μιλούσε με την Lightning. Το βλέμμα του δεν πρόδιδε καλό σκοπό. Απο την στιγμή που μπήκε στο μπαρ δεν σταμάτησε να την κοιτά Οi μικρέ. Νομίζω πως δεν έχεις κάποιον λόγο να συνομιλείς μαζί της χωρίς την άδειά μου? Κοίτα την δουλειά σου .., απάντησε ρίχνοντας κάτω την καρέκλα του γυρνώντας απειλητικά προς το μέρος μου. Με μια βίαια κίνηση του χεριού του, απώθησε το δικό μου. Θα έλεγα πως με κοιτούσε στα μάτια, αλλα στο πρόσωπό μου έπεφτε η σκιά απ το καπέλο μου, οπότε τα χαρακτηριστικά μου δεν διακρίνονταν τόσο εύκολα. Η Lightning, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα είπε Γιατί δεν σταματάμε αυτήν την όμορφη κουβέντα με έναν διαγωνισμό μπύρας?Όποιος πιει την περισσότερη νικάει. Ακούγεται καλό. είπε ο άντρας.Αν νικήσω, θα με αφήσεις να συνεχίσω την κουβέντα μου με την κοπέλα. Αν χάσεις όμως, θα μονομαχήσεις μαζί μου. Ο άντρας δέχτηκε. Και οι δυο μας είχαμε ένα σατανικό χαμόγελο . Σχεδόν ταυτόχρονα, χτυπήσαμε το χέρι μας στην μπάρα. Φέρε μια μεγάλη παγωμένη μπύρα Φέρε μια μεγάλη παγωμένη μπύρα Είπαμε ταυτόχρονα Γυρίσαμε και είδαμε ο ένας τον άλλο, ενώ τα μάτια μας πρόδιδαν τον εκνευρισμό μας. Μην με αντιγράφεις Μην με αντιγράφεις Είπαμε πάλι ταυτόχρονα . Konoyaro Teme Μετά την τελευταία λογομαχία, έβγαλε το σπαθί του και το έφερε στον λαιμό μου, ενώ εγώ έβγαλα το Jackal και του το κόλλησα στο μέτωπο .Η Lightning μας χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ωστε να συγκεντρωθούμε, καθώς οι μπύρες έφτασαν μπροστά μας. Ο μινι διαγωνισμός, μόλις άρχιζε
Last edited by DIRK on Fri Apr 12, 2013 11:56 pm; edited 1 time in total |
| | | | Επισκέπτης Guest
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Apr 10, 2013 11:36 pm | |
| Έκανα ένα βήμα προς τα πίσω και τράβηξα το σπαθί μου. Η κίνησή μου αυτή έκανε όλους τους άντρες απ το πλήρωμά μου, να σηκωθούν και να βγάλουν τα όπλα τους προς αυτόν τον άντρα.Επίσης το καπέλο μου έπεσε, φανερώνοντας το πρόσωπό μου.Ο άντρας δεν έδειξε να φοβάται τόσο με το πλήρωμά μου που τον στόχευε, αλλα με το πρόσωπό μου..Προφανώς ήξερε ποιος είμαι. Μα... εσυ τι θες εδώ? Σήμερα διάβασα οτι ήσουν στην North Blue..''Crimson Eyed'' Alucard
Τον άντρα σταμάτησε το βήξιμο μιας γυναίκας το οποίο ερχόταν απ την πόρτα. Γύρισα και είδα μια γυναίκα με ροζ μαλλιά , ανοιχτό το σακάκι της ωστε να φαίνεται ο πλούσιος εσωτερικός της κόσμος, μαύρα γυαλιά και ένα τσιγάρο στο στόμα. Ποιος θα το περίμενε...Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Ο περιβόητος κακοποιός Alucard και ο ''Samurai'' Pashalis, ο νέος ταραχοποιός της West Blue στην πόλη μου.. Θα έπρεπε να είστε προσεκτικοί , είπε πετώντας το τσιγάρο της στο έδαφος. Κούνησε το αριστερό της χέρι, και κάτι βγήκε απο μέσα του.. Πρέπει να ήταν σίδερο. Αυτό πρόλαβα να το αποκρούσω την τελευταία στιγμή. Αυτό που κατάφερε, ήταν να ''δέσει΄΄΄το αριστερό μου χέρι στο σώμα μου με αυτό το μέταλλο . Εγώ , ο Samurai και το πλήρωμά μου ήμασταν πλέον αντιμέτωποι με τους Marine και την Ηina. Στάθηκα απέναντί της. Λυπάμαι που θα χρειαστεί να βαρέσω μια τόσο όμορφη γυναίκα
Last edited by DIRK on Thu Apr 11, 2013 12:36 pm; edited 1 time in total |
| | | | Επισκέπτης Guest
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Apr 11, 2013 11:03 pm | |
| Mε γυμνό χέρι σταμάτησα το σίδερο λίγο πριν χτυπήσει τον Pashali . Το χαμόγελό μου δεν είχε σβηστεί απ το πρόσωπό μου ακόμα. Έπιασα το σίδερο καλύτερα με το ελεύθετο χέρι , και την τράβηξα απότομα προς το μέρος μου. Μόλις ήρθε αρκετά κοντά, της έδωσα μια κουτουλιά, αρκετά δυνατή ωστε να της σπάσει τα γυαλιά και να την ρίξει στο έδαφος Δεν θέλω σφαγές φώναξα στο πλήρωμα. Ανταποκρίθηκαν χωρίς να παραπονεθούν. Ο Squall έριξε μια γερή γροθιά σε έναν και τον έστειλε να σκάσει επάνω στην μπαρα. Αρχίζαμε να σπρώχνουμε τους εχθρούς καθώς βγαίναμε απ το μαγαζί ωστε να ξεφύγουμε απο στενό χώρο μάχης και να χαθούμε μέσα στο πλήθος. Όταν ένας πρωτάρης πυροβόλησε προς το μέρος μου, νόμιζα πως θα με πετύχει, όμως το όπλο έφυγε ψηλά. Του άρπαξα την καραμπίνα απ τα χέρια και την έσπασα στο γόνατό μου αφού απελευθερώθηκα απ την προσωρινή ''παράλυση'' που μου είχε αποφέρει η επίθεση της Hina με το φρούτο του διαβόλου της. Έπειτα, έπιασα τον νεαρό απ τον λαιμό, τον σήκωσα απ το έδαφος και τον πέταξα πίσω. Ήταν αρκετά νέος για να χάσει την ζωή του |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| |
| | | | {Αρχή} Marines VS 2 Pirates{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|