Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

{Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Όνομα Χαρακτήρα : Frank Castle

Character sheet
Remaining Health: 100%

{Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 Empty
PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 20, 2013 4:20 pm

...... συγκεκριμένα έλεγε ''Μόλις μπεις στην σκοτεινή πύλη που θα σε πάει στο κάτω κόσμο τότε θα συναντήσεις το δέντρο του διαβόλου με το φρούτο του εκεί και θα σου δώσει τόση τεράστια δύναμη που..........
-Που????
-Δεν έχει άλλο το υπόλοιπο ήταν καμένο
-Σίγουρα μας μιλάει για ένα φρούτο του διαβόλου με τεράστια δύναμη,οι marines ήθελαν αυτό το φρούτο κι αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που έκαναν ότι έκαναν
-Και εσείς τι το θέλετε??
-Είμαστε επαναστάτες δεν θέλουμε να δυναμώσουν οι marines αλλά να αποδυναμωθούν,επίσης είναι τόσο ύπουλοι που έχουν πει ότι έχουν να πατήσουν χρόνια στο νησί όμως είναι εδώ σχεδόν κάθε εβδομάδα
-Για το φρούτο να φανταστώ
-Ναι για το φρούτο
Τότε ακούστηκε να ''χτυπάει'' ένα τηλέφωνο Den den mushi είχα παλιά κι εγώ ένα τέτοιο στο χωριό μου και μιλούσα με τον πατέρα μου επειδή έφευγε συχνά.Τότε έβγαλε το den den mushi από την τσέπη του ο shikamaru κι απάντησε
-Ναι εδώ Shikamaru Nara
-Αρχηγέ έλα γρήγορα ξαναήρθαν οι marines
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 20, 2013 4:37 pm

-Ναι τώρα ερχόμαστε είπε κι έκλεισε το den den mushi
-Ξαναήρθαν οι marines έτσι???
-Ναι ξέρεις τι να κάνεις
-Ναι πάω και τότε έφυγε ενώ εγώ στεκόμουν όρθιος χωρίς να ξέρω τι θα κάνω
-Άκου pashali θα με ακολουθήσεις κι θα σου πω τι θα κάνουμε
-Εντάξει
Αφού τρέξαμε έξω από τις βιβλιοθήκες και σκαρφαλώσαμε μια σκάλα βγήκαμε στο δάσος του νησιού
-Λοιπόν κοίτα αυτό το δέντρο δίπλα σου
-Είναι τεράστιο είπα έκπληκτος
-Άκου αυτό ήταν παλιά το δέντρο που κάψανε οι marines,έχει φυτρώσει αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει τόσο ψηλά όσο ήταν παλιά
-Φανταστικό
-Όπως μπορείς να δεις έχει ένα ξύλινο σπιτάκι στερεωμένο στα κλαδιά του δέντρου,είναι της yomiko έχει πει στους marines πως είναι οι μόνη κάτοικος αυτού του νησιού κι απλός θέλει να μελετήσει την ιστορία των προγόνων της
-Και εμείς τι θα κάνουμε????
-Θα παρακολουθήσουμε τι συζήτηση που θα έχει με τους marines
-Αρχηγέ αρχηγέ έφτασαν
-Ωραία,όπως σου είπα pashali
-Ναι,μην φοβάσαι
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 20, 2013 5:07 pm

Τότε καθώς κρυφτήκαμε μέσα στα φυτά οι επαναστάτες εγώ και ο shikamaru περιμέναμε υπομονετικά τους marines για να εμφανιστούν. Όταν εμφανίστηκαν οι marines είδαμε πως δεν ήταν και πολλοί πρέπει να ήτανε 7-8 άτομα χωρίς τον αρχηγό τους,ο αρχηγός που φορούσε μία άσπρη κάπα ήταν χοντρός φορούσε ένα ολόσωμο μπλε ρούχο που είχε το σήμα των marines κι από πίσω η άσπρη κάπα έγραφε ''Lieutenant''
-Ώστε είναι στην κατάταξη lieutenant ο αρχηγός τους
-Θα πρέπει να είναι δύσκολος αντίπαλος
-Ας ελπίσουμε πως όχι
{Lieutenant Bouli}-Yomiko είσαι εδώ?!?!?! φώναξε προς το σπιτάκι της
-Ναι τώρα έρχομαι είπε κι κατέβηκε από το δέντρο με μία σκάλα που είχε φτιάξει
-Θέλω να σου πω κάτι
-Πείτε μου
Τότε ο marine την άρπαξε από το λαιμό και την χτύπησε στο δέντρο,εγώ έπιασα το katana μου πήγα να βγω από τους θάμνους και να σκοτώσω τον marine αλλά με εμπόδισε ο shikamaru
-Μα γιατί
-Κάτσε λίγο ας δούμε πρώτα τι θέλει
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 20, 2013 9:43 pm

Για μια στιγμή είχε δίκαιο ο shikamaru έπρεπε να κάτσουμε να ακούσουμε τη ήθελαν οι marines όμως δεν μπορούσα να βλέπω έναν χοντρό marine να κακοποιοί μια γυναίκα μπροστά στα μάτια μου κι εγώ να μην κάνω τίποτα έτσι είχα πιάσει γερά το katana μου για κάθε ενδεχόμενο.
-Πες μου ηλίθια που είναι το φρούτο
-Δεν ξέρω για πιο πράγμα μιλάς
-Μην με προκαλείς μικρή και έσφιξε περισσότερο το χέρι του στον λαιμό της
-Σταμάτα δεν μπορώ να ανασάνω
-Ξέρω τα πάντα,ότι κάνεις σε αυτό το νησί λοιπόν για να μην πω στον προϊστάμενο μου ότι συνεργάζεσαι με τους επαναστάτες πες μου
-Καλά,το μόνο που έχω μεταφράσει είναι πως πρέπει να περάσεις από μία μαύρη πύλη για το φρούτο
-Ψεύτρα!!!!!! και την έσφιξε περισσότερο
-Αλήθεια σου λέω
-Καλά,αλλά και πάλι είμαι marine κι αφού ξέρω πως συνεργάζεσαι με τους επαναστάτες και ξέρω πως διαβάζεις τα poneglyphs θα σε σκοτώσω
και τότε έβγαλε ένα όπλο και την στόχευσε στο κεφάλι της....
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 20, 2013 10:07 pm

Τότε βγήκα από τους θάμνους και χωρίς δεύτερη σκέψη επιτέθηκα στον χοντρό marine για να σώσω την yomiko,αμέσως μόλις με είδε ο marine έστρεψε το όπλο προς εμένα και με πυροβόλησε.Εγώ πρόλαβα να σκύψω κι έτσι η σφαίρα πέρασε από πάνω μου και αμέσως έβγαλα το katana μου από την θήκη και με μια γρήγορη κίνηση χτύπησα το όπλο που κρατούσε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτεί λίγα μέτρα πιο μακριά
-Ποιος είσαι εσύ?!?!?!?! είπε έκπληκτος
-Pashali!!!!
-Yomiko ώρα να σου ανταποδώσω και της έκλεισα το μάτι
-Marines επίθεση!!!!
Είχα ξεχάσει πως οι marines με στόχευαν με όπλα δεν μπορούσα να αποφύγω τις σφαίρες τους τώρα τι θα κάνω αναρωτήθηκα
ΠΥΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φώναξε
Δεν ακούστηκε κανένας πυροβολισμός τότε τους κοιτούσα και απλός δεν έκανα τίποτα έμεναν εκεί σαν αγάλματα
-Τι κάνετε δεν με ακούσατε?????
{Marines}-Δεν μπορούμε να κουνηθούμε κύριε δεν ελέγχομαι το σώμα μας
-Τι λέτε?????
-Νομίζω με έχεις ξεχάσει bouli
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeFri Mar 22, 2013 7:10 pm

-Έπρεπε να το είχα καταλάβει πως ήσουνα εσύ Shikamaru
-Τι κάνεις bouli καιρό έχουμε να συναντηθούμε
-Ναι από τότε που σε ''έσπασα'' στο ξύλο
Τότε είναι που είδα πως οι σκιές των marines ενώνονταν με αυτή του shikamaru,πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο στην ζωή μου δεν ήξερα τη ήταν ''Μάλλον είναι δύναμη από devil fruit'' σκέφτηκα
-Ναι,αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά όπως βλέπεις έχω φάει ένα devil fruit της κατηγορίας parmericia,ονομάζεται kagi kagi no mi μου επιτρέπει να ελέγχο την σκιά μου κι μόλις ενωθεί με σκιά άλλου ανθρώπου μπορώ να τον ελέγχο,αλλά έχει μία αδυναμία δεν μπορώ να κουνηθώ όταν γίνεται αυτό είπε χαμογελώντας
-Ευχαριστώ που μου το είπες ηλίθιε είπε κι του επιτέθηκε με τις μπουνιές του
-Νομίζεις είμαι τόσο χαζός,ΤΩΡΑ παιδιά είπε κι πετάχτηκαν από διάφορες μεριές του δάσους οι στρατιώτες του shikamaru κι επιτέθηκαν στον bouli
-Νομίζεις είμαι τόσο αδύναμος?!?!?!?!?! είπε κι άρχισε με τις μπουνιές του να νικάει έναν έναν τους επαναστάτες και μόλις τελείωσε με τους στρατιώτες αμέσως έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο του shikamaru
-Τώρα παιδιά που δεν σας επηρεάζει η δύναμη του devil fruit του πυροβολήστε είπε όμως και πάλι δεν ακούστηκε κανένας πυροβολισμός...
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeFri Mar 22, 2013 7:43 pm

-Τι έγινε πάλι????????
Φώναξε με απορία,τότε ήταν που είδε εμένα όρθιο με το katana μου έξω από την θήκη γεμάτο αίματα γιατί είχα κόψει τους στρατιώτες του πριν προλάβουν να ξεφύγουν από την δύναμη του devil fruit του shikamaru
-Σε είχα ξεχάσει εσένα,εσύ τι είσαι πρώτη φορά σε βλέπω εδώ,είσαι επαναστάτης???
-Όχι δεν είμαι
-Ε τότε τι είσαι?????
-Είμαι ο ''Samurai'' Pashalis αυτός που θα σε σκοτώσει
-Χαχαχαχαχαχα μην με κάνεις να γελάω μικρέ
-Σε λιγάκι θα δούμε ποιος θα γελάει και ποιος όχι
-Μην τα βάζεις μαζί μου μικρέ δεν θα σου βγει σε καλό είπε και τότε έβγαλε δύο μαύρα γάντια που είχα καρφιά μπροστά
-Νομίζεις μπορείς να με φοβίσεις
-Ας το δούμε αυτό τότε έβγαλε ένα den den mushi κι πήρε τηλέφωνο
-Μάλιστα Lieutenant Bouli
-Λοιπόν άκου έλα με όλους τους marinew του πλοίου στο κέντρο του νησιού έχω εντοπίσει κάτι επαναστάτες κι κάποιον ''Samurai'' Pashali
-Όλοι????
-Ναι όλοι είπε και έκλεισε και τότε μίλησε προς εμένα Θα έρθουν εδώ γύρω στους 15-20 marines μήπως τώρα φοβάσαι?????

Τότε αντί για να φοβάμαι μου σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου πάλι αυτό το σατανικό χαμόγελο που έχω όταν ζορίζουν τα πράγματα,όμως τώρα ένιωθα σαν μία περίεργη σκοτεινή δύναμη να ''απλώνεται'' σε όλες τις μεριές του σώματός μου και τότε άρχιζα να γελάω σατανικά που μέχρι και ο ίδιος τρόμαξα από αυτό το γέλιο
Spoiler:
-Για να σε δούμε !!!!!!
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 23, 2013 12:51 am

O bouli είχε τρομάξει από το σατανικό γέλιο μου τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία και έτρεξα καταπάνω του με το katana μου για να τον σκοτώσω πλέον δεν με ένοιαζε τίποτα το μόνο που ήθελα τώρα ήταν να σκοτώσω.Μόλις πήγα να τον κόψω με το katana μου κάθετα από πάνω προς τα κάτω έβαλε σαν ασπίδα τα γάντια του που είχαν καρφιά μπροστά και σταμάτησε την επίθεσή μου
-Αν νομίζεις πως έτσι μπορείς να με νικήσεις είσαι γελασμένος
-Δεν θέλω να σε νικήσω,θέλω να σε σκοτώσω
Του είπα κι έβαλα περισσότερο δύναμη στο katana μου με αποτέλεσμα να του ''σπάσω'' την άμυνα που έκανε,αμέσως ετοιμάστηκα ξανά για επίθεση με την κορυφή του katana μου να δείχνει στην καρδιά του.Του επιτέθηκα αλλά αυτός πρόλαβε και γύρισε το σώμα του προς τα δεξιά κι έτσι απέφυγε την επίθεσή μου ενώ εγώ ήμουνα αφύλαχτος και με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν,δεν έχασε χρόνο κι μου έδωσε μία δυνατή μπουνιά στα πλευρά.Ήταν τόσο δυνατή η μπουνιά που με πέταξε ένα μέτρο πίσω,το δεξιό πλευρό μου με πονούσε πολύ είχα τραυματιστεί κιόλας γιατί τα γάντια του είχαν κι καρφιά
-Κανείς δεν μπορεί να με νικήσει τότε ακούστηκαν φωνές μέσα από το δάσος ήταν οι marines που έρχονταν να μας πιάσουν Είδες τώρα ήρθε το τέλος σου είπε κι άρχισε να γελάει
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 23, 2013 3:03 pm

Είδα το δεξιό πλευρό μου έτρεχε αίμα και μα πονούσε αλλά ήμουνα σε χειρότερη θέση αντιμετώπιζα έναν υψηλόβαθμο marine μόνος μου και σε λιγάκι θα είχε βοήθεια από 20 marines.
-Μην τα βάζεις μαζί μου μικρέ μου είπε
-Ότι θέλω θα κάνω είπα κι έπιασα και με τα δύο χέρια το katana μου
-Ώστε θες περισσότερο ξύλο να φας είσαι πολύ πρόθυμος άλλοι στη θέση σου δεν θα μπορούσαν να σηκωθούν
-Χοντρούλη ξέρεις ποια είναι η βασική μας διαφορά,ότι εγώ ξέρω να διαχειρίζομαι την δύναμή μου
-Πως με είπες τώρα θα δεις!!!!!!
είπε και μου επιτέθηκε με τις μπουνιές του ξανά,εγώ άρχιζα να τις αποφεύγω και έβαζα και το katana μου σαν ασπίδα όμως πήγε να μου ρίξει μία μπουνιά στο κεφάλι εγώ αμέσως έσκυψα κάτω και αυτός πέτυχε το δέντρο το οποίο ήτανε πίσω μου που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει ο κορμός του δέντρου.Εγώ αμέσως έφυγα δίπλα του τρομαγμένος καθώς έβλεπα πως ο υψηλόβαθμος marine είχε την δύναμη με μία μπουνιά να ρίξει ένα δέντρο κάτω.Τότε άρχισαν να ακούγονται φωνές να μας πλησιάζουν ήταν οι marines μόλις είχαν φτάσει εκεί που ήμασταν
-Νιώθεις τώρα το φόβο ετοιμάσου δεν θα σου φερθούμε καλά
Back to top Go down
pashalis hunder
Pirate
Pirate
pashalis hunder

Character sheet

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitimeSun Mar 24, 2013 1:19 pm

Τότε εμφανίστηκαν οι marines μέσα από το δάσος ήταν αρκετοί όπως ακριβός τα έλεγε ο bouli δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την ώρα κοίταξα πίσω δεξιά μου προς το μεγάλο δέντρο και είδα πως η yomiko είχε φύγει,τότε ανακουφιστικά λίγο αλλά ακόμα είχα πρόβλημα και αυτό ήταν ο υψηλόβαθμος marine
-Παιδιά εδώ πέρα πιάστε αυτόν τον βλάκα και μετά τους επα-------
δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρότασή του και τότε ακούστηκαν φωνές
-Explosion είπε ο shikamaru ενώ πετούσε ένα kunai με ένα κόκκινο χαρτάκι δεμένο από πίσω που είχε πάρει φωτιά.Μόλις προσγειώθηκε στο έδαφος που ήταν μπροστά από τους marines εκρήχτηκε
-Παιδιά!!!!!!!!!!!!!!
-Pashali θα αναλάβω εγώ και οι επαναστάτες τους marines εσύ ανέλαβε τον bouli
-Εντάξει είπα κι επιτέθηκα στον bouli πριν κάνει καμία κίνηση για να σώσει τους marines,αυτός ώμος με το ένα χέρι του έπιασε το katana μου ενώ εγώ του έκανα επίθεση
-Δεν μπορεί!!!! είπα έκπληκτος
-Τώρα θα δεις τι θα πάθεις μου είπε και με το άλλο χέρι του μου έριξε μία δυνατή μπουνιά στο στήθος που είχε ως αποτέλεσμα να με πετάξει πολύ μακριά από εκείνο τον χώρο. Προσγειώθηκα σε έναν κυκλικό χώρο από πέτρες που καλυπτόταν από φυτά,αλλά δεν είχα χρόνο για να σκεφτώ που στο καλό βρίσκομαι,σηκώθηκα όρθιος καθώς με πονούσε το στήθος μου δεν ήξερα τι να κάνω πλέον ακόμα δεν πέτυχε αυτό που είχα σκεφτεί πρέπει να τον κουράσω παραπάνω
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   {Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι  [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

{Τέλος-Φρούτο}Ένα ιστορικό ταξίδι [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» [Τέλος- Φρούτο] Έρεβος [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-φρούτο] The worker [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [τελος-Φρούτο] μια μεγάλη πρόκληση [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» The legacy of the spider [Τέλος-Φρούτο] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [Τέλος-Φρούτο] Vengeance, Zombies and the gift [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]