Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
Character sheet Remaining Health: 100%
![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Feb 13, 2013 11:40 am | |
| Έκανα λάθος για αυτόν τον τύπο, ήταν ιδιαίτερα αντιπαθητικός... Γιατρό? Τι να τον κάνω τον γιατρό, το μόνο που ήθελα ήταν να βρω εκείνους τους δυο και να τους ξεπληρώσω για ότι έκαναν... Στηρίχθηκα με τα χέρια μου και σηκώθηκα σιγά σιγά, παρά το πολύ αίμα που έτρεχε από την πληγή μου δεν με ενοχλούσε και τόσο ο πόνος. Έκανα δυο τρία βήματα και κοίταξα γύρω μου, οι αντίπαλοι μας είχαν γίνει καπνός. Έσφιξα το σπαθί μου στο χέρι μου, ήμουν εξοργισμένος. Εκείνος ο τύπος πραγματικά είχε καταφέρει να με ρίξει στο έδαφος, και κατά πάσα πιθανότητα θα με είχε σκοτώσει αν δεν τον διέκοπτε η σφαίρα του νεαρού που ήταν κοντά μου. "Είμαι ακόμα τόσο αδύναμος? Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τόση προπόνηση για να γίνω ο πιο δυνατός και ακόμα είμαι σε αυτό το επίπεδο?" Σκέφτηκα και νευρίασα ακόμα πιο πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να τους βρω και να πάρω πίσω την τιμή μου, δεν σκόπευα να το αφήσω έτσι το γεγονός αυτό.... Πιριπ πιριπ πιριπ...πιριπ πιριπ πιριπ... Ο ήχος από το μικρό Den den Mushi του Sharinguru ακούστηκε. Kenshin... Έμαθα πως αντιμετώπισες τον στόχο που σου ανέθεσα μικρέ... Με παρακολουθείς? | |
|  | | Roni Simple Member

Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 32
![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Feb 13, 2013 11:48 am | |
| Μικρέ, με προσβάλλεις... Σου ανέθεσα μια δουλειά, περίμενες πως δεν θα ελέγχω τα πράγματα...? Και μιας και το είπαμε αυτό, εξήγησε μου πως ακριβώς κατάφερες να τους χάσεις? Νομίζω πως σου είπα να τους αντιμετωπίσεις και να τους σκοτώσεις, όχι απλά να χάσεις και να τους αφήσεις να φύγουν ανενόχλητοι... Ατυχές συμβάν, θα τους ξανά βρω και θα τελειώσω την δουλειά σου. Μάλιστα σκοπεύω να μην σε χρεώσω για την δουλειά αυτή, θα το κάνω για δικιά μου ευχαρίστηση...! Φοβάμαι πως αυτό δεν γίνεται, είσαι εκτός δουλειάς. Η συνεργασία μας λύνεται μικρέ, ετοιμάσου να δεχθείς το κυνήγι όλων των κυνηγών επικηρυγμένων του κόσμου. Πλέον δεν σκοπεύω να σε προστατεύω, δεν μου χρειάζονται αδύναμοι άντρες... Ίσως θα έπρεπε να σου πάρω το κεφάλι για να δούμε πόσο αδύναμος είμαι... Καθίκι, δεν χρειάζομαι την βοήθεια σου, έχω κάνει και εγώ τις διασυνδέσεις μου. Ετοιμάσου Sharinhru, μετά από τους δύο Bodyguards θα έρθω για την δική σου ζωή...! Φώναξα και πέταξα το μικρό Mushi στο έδαφος, εκείνο έβγαλε έναν ήχο και η συνομιλία διακόπηκε. Ήξερα πως πλέον τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα από πριν, ο Sharinguru θα ήθελε να μου κλείσει το στόμα μια καλή. Οι άντρες του θα ερχόντουσαν όπου και αν είμαι, έπρεπε να τελειώσω όλο αυτό το φιάσκο όσο πιο σύντομα γινόταν. Σφύριξα στον Soka να επιστρέψει και γύρισα προς τον μικρό που ακόμα με κοιτούσε σαν χαμένος... | |
|  | | el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Feb 13, 2013 5:30 pm | |
| Ειχα μεινει αφωνος. Το προσωπο με το οποιο συνομιλουσε μου εφερνε αρκετες αναμνησεις... "Sharinguru" δεν ειχε πει? Δεν ειχα παρακουσει. Σιγα σιγα αρχισαν να ερχονται μνημες στον νου μου απο τοτε που βρεθηκα στο Elfheim island, απο τη μεγαλη μαχη που διεξηχθη εκει . Αυτος ο Sharinguru ηταν ο Marine που ειχε ερθει και πολεμησε με την Rosalie και τον Woonan. Θυμομουν ακομα την μεγαλη μαχη του με τον Woonan και την ηττα του απο την Rosalie." Ωστε αυτος ο τυπος δουλευει για τον Sharinguru?" Σκεφτηκα κοιταζοντας τον. ---Δουλευεις για τον Sharinguru?ρωτησα καπως συνομωτικα ---Απ'οτι ακουσες οχι πια. ---Γιατι δουλευες για τον Sharinguru? ---Mικρε δεν θα σου δωσω λογαριασμο! Μαλλον ειχε δικιο. Ωρες ωρες μαλλον γινομουν αδιακριτος.Δεν μιλησα για λιγα λεπτα. ---Eιμαι ο Elf!ειπα ξαφνικα τεινοντας το χερι. Ηθελα να γνωρισω αυτο το ατομο και σκοπευα να του ζητησω να ψαξουμε μαζι τους bodyguards του Anieri. | |
|  | | el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 2:58 am | |
| ---Χμ... απαντησε εκεινος σκεπτικος και παιρνοντας ενα ειρωνικο γελακι συνεχισε, και τί σου δινει την εντυπωση οτι χρειαζεται να γνωριστουμε? ---Κοιτα... απαντησα προσπαθώντας να κρατησω τον ηρεμο τονο μου, δεν υπαρχει λογος να αντιδρας ετσι. Σκεψου το εξης: τοσο εσυ, οσο και γω θελουμε να βρουμε αυτα τα καθικια και να τα βαλλουμε κατω. Για διαφορετικους λογους ο καθενας. Νομιζω λοιπον οτι μπορουμε να κανουμε μια μικρη συνεργασια πανω σ'αυτο το θεμα. ---Δεν χρειαζομαι τη βοηθεια σου μικρε!Μπορω και μον- εδω τον διεκοψα αμεσως ---Αλλωστε δεν ξερω αν το καταλαβες, αλλα εσυ ησουν αυτος που βρεθηκε στο εδαφος, του ειπα με ενα ειρωνικο χαμογελακι δειχνοντας με τον δεικτη του αριστερου χεριου το τραυμα του.Και αν δεν βρισκομουν εγω εκει... Εκανα μεταβολη και αρχισα να απομακρυνομαι με αργα βηματα γνωριζοντας οτι οι δρομοι μας δεν χωριζαν εκει. Αφοτου ειχα κανει καμποσα βηματα τον ακουσα να βαδιζει νευρικα πισω μου ωσπου επιασε τον ωμο μου.Γυρισα αποτομα και τα προσωπα μας βρεθηκαν σχεδον κολλητα. ---Το πιστολι και η τυχη ηταν τα μονα οπλα σου εδω... ---Ωραια λοιπον, μπορεις να εχεις το ενα απ'αυτα.. ειπα και τραβοντας το πιστολι, το ετεινα προς το μερος του στοχευοντας το εδαφος.Εκεινος, αφοτου το κοιταξε για μερικα δευτερολεπτα, το χτυπησε με ενα του χερι ριχνοντας το στο εδαφος και κολλησε το αλλο στο αιωρουμενο αδειο χερι μου παιρνοντας ενα αμυδρο χαμογελο. ---Ειμαι ενταξει για την συνεργασια...ειπε κοιτώντας με στα ματια. Του εσφιξα το χερι χαμογελώντας ,σηκωσα το πιστολι και βαδισαμε μαζι προς την εξοδο. | |
|  | | el Latino Pirate

![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 9:14 am | |
| Αφου βγηκαμε εξω, ανταλλαξε μερικες κουβεντες με εναν περιεργο ανθρωπακο ονοματι Soka . Δεν εδωσα σημασια στην εμφανιση του και προτεινα να ερθουν στο σπιτι που μου παραχωρησε ο Darc, για να δουμε τι θα κανουμε.Εν τω μεταξυ μου φανηκε παραξενο που δεν γνωριζα το ονομα του συνεργατη μου . Αυτος ο αντρας ενεπνεε ενα μυστηριο.Ηταν απροσιτος αλλα ομως μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν αξιοπιστος. "Γιατι ομως να δουλευει για εναν Marine?" σκεφτομουν ανοιγοντας την πορτα. ---Εδω ειμαστε παιδια! Μικρο αλλα καλουτσικο...Ο Soka εψαξε στην τουαλετα για πρωτες βοηθειες τις οποιες και παρειχε στον τραυματισμενο συμμαχο μου.Λιγη ωρα αργοτερα τους ειπα ---Λοιπον , θα βγω λιγο εξω να συλλεξω καμμια πληροφορια για τους bodyguards.Δεν νομιζω να αργησω...Πηγα σχεδον τρεχοντας στα γραφεια του Luis Darc. ---Που εισαι βρε Elf! Eλα πες μου τι εγινε. ---Ειχα βαλει κατω τον εναν και τον ειχα του χεριου μου.Ο αλλος ομως πεταξε μια smokebomb και ετσι το εσκασαν...Θελω πληροφοριες για το που ακριβως μενουν για να τελειωσω αυτο που αρχισα. ---Δεν υπαρχει ελπιδα Elf...Tα σπιτια τους ειναι στις γειτονιες που ο Anieri εχει 100% κατοχη.Θα ειναι σαν να σε στελνω στη φωλια του λυκου. ---Ταβερνα που να συχναζουν?ρωτησα νευρικα ---Ολα ειναι στη ζωνη επιροης τους...Απαντησε ο Darc κουνώντας το κεφαλι του αλαφιασμενος.Ισως στο καπηλειο "DevilWine" που πανε συχνα...αλλα και παλι ειναι πολλοι δικοι τους εκει! ---Δωσε μου εναν αντρα να μου δειξει που ειναι.
Εμαθα την τοποθεσια του συγκεκριμενου καπηλειου και ελεγξα την γυρω περιοχη.Δεν υπηρχαν τριγυρω βασεις του Anieri ή κατι τετοιο. Θα ερχομασταν το βραδυ για να παραμονευσουμε....
Last edited by Silver Latino Elf on Thu Feb 14, 2013 11:57 am; edited 2 times in total | |
|  | | el Latino Pirate

![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 9:35 am | |
| O αγνωστος συνεργατης και ο ακολουθος του περιμεναν στο σπιτι ανακτώντας δυναμεις.Οταν του ανακοινωσα το σχεδιο που ειχα στον νου μου συμφωνησε αμεσως. ---Σιγουρα δεν χρειαζεσαι γιατρο? τον ρωτησα μεταξυ αστειου και σοβαρου Εκεινος μου εριξε μια αυστηρη ματια θελοντας να μου δειξει οτι ειχε αποκτησει αρκετα τραυματα στη ζωη του και δεν θα εχανε μια ακομα περιπετεια για χαρη του συγκεκριμενου.
Στον Darc δεν ειπα τιποτα για αυτους τους δυο γιατι καταρχην δεν τον ενδιεφερε.Η αποστολη του ηταν να βαλω κατω τους Bodyguards. Απο κει και περα , τα υπολοιπα ηταν απανω μου.
Ηταν νυχτα και οι τρεις μας κυκλοφορουσαμε σαν σκιες στους δρομους του Island of Mist κατευθυνομενοι προς το καπηλειο "DevilWine" οπου συχναζαν οι αντιπαλοι μας. "Μακαρι να εχουν ερθει σημερα..." σκεφτομουν συνεχεια οσο κρυβομασταν σε ενα σοκακι πισω απο κατι καδους παρακολουθώντας την εισοδο του καπηλειου. Γεροι κυριως αλλα και αρκετοι νεοι, εβγαιναν τρεκλιζοντας κρατώντας μπουκαλια με πιοτί .Αρκετοι εβγαζαν και τον χαρακτηριστικο ηχο "χικ" Εγω βαριομουν αρκετα να περιμενω κοιταζοντας σε ενα συγκεκριμενο σημειο.Ημασταν αμιλητοι και απαισιοδοξοι . ---Θυμισε μου λιγο το ονομα σου? ρωτησα ξανα αφενος για να μαθω και αφετερου για να σπασω τον παγο
Last edited by Silver Latino Elf on Thu Feb 14, 2013 11:58 am; edited 1 time in total | |

![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 11:31 am | |
| To όνομα μου δεν έχει και τόση σημασία, ωστόσο αν θες πράγματι να το μάθεις μικρέ, φρόντισε να κάνουμε μια καλή μάχη εδώ κάτω. Αν μείνω ευχαριστημένος θα σου πω το όνομα μου, μόνο που οφείλω να σε πληροφορήσω πως όσοι μαθαίνουν κάποια πράγματα για μένα στο τέλος καταλήγουν να βρίσκουν έναν τραγικό και γεμάτο πόνο θάνατο από τους εχθρούς μου και αυτή την στιγμή δεν μπορείς να πεις πως έχω και λίγους. Του έριξα ένα βλέμμα και παρατήρησα πως με κοιτούσε με ένα ύφος σαν να μου λέει πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε... Χαμογέλασα και κοίταξα και πάλι μπροστά, αν ήμασταν τυχεροί θα βρίσκαμε εκείνους τους δυο από στιγμή σε στιγμή. Μερικά βαρετά λεπτά παρακολούθησης πέρασαν και πράγματι μετά από λίγο η θεά τύχη μας χαμογέλασε. Οι δυο τύποι που ψάχναμε βγήκαν από το μαγαζί και κοντοστάθηκαν λίγο μετά την έξοδο. Ήμουν σίγουρος πως ο άντρας με τα δυο σπαθιά που είχα αντιμετωπίσει, είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ωστόσο ο άλλος φαινόταν να είναι ιδιαίτερα χαμένος στις σκέψεις του και δεν είχε παρατηρήσει κάτι... Μικρέ εγώ θα πάρω τον μαυρομάλλη, έχω μερικούς ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του... Φρόντισε να μην μπλεχτείς στα πόδια μου όταν πολεμάω, δεν συνηθίζω να αναγνωρίζω εχθρούς από συντρόφους εκείνοι την ώρα... Οι, οι... Απλά φρόντισε να τον νικήσεις, τον ξανθό θα τον αναλάβω εγώ... Είπε με έναν τόνο σιγουριάς... Σηκωθήκαμε από την κρυψώνα μας και πλησιάσαμε τους δυο άντρες... | |

![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 12:41 pm | |
| Από ότι φαίνεται ξανά συναντιόμαστε! Δεν πιστεύω πως το περιμένατε να γίνει τόσο σύντομα έτσι δεν είναι? Για την ακρίβεια έψαχνα μια αφορμή να ξανά γεμίσω την μούρη σου με χώμα... Απλά δεν είχα την ευκαιρία να σε ψάξω... Να υποθέσω πως θες να συνεχίσουμε την μάχη μας... Βασικά ήρθαμε για να την τελειώσουμε μια και καλή... Οι, οι... Είτε είστε πολύ κακοί είτε απλά το παίζετε... Όπως και αν έχει, καλά θα κάνετε να προσέχετε με ποιους τα βάζετε γιατί στις περιοχές αυτές μπορείτε εύκολα να χάσετε την ζωή σας...! Έτρεξα προς το μέρος του και του επιτέθηκα με το κατάνα μου, εκείνος όπως περίμενα άλλωστε, πρόλαβε με ευκολία να με αποκρούσει με ένα από τα δυο δικά του σπαθιά. Τι λες? Αφήνουμε τις κουβέντες και να μπούμε στο ψητό? Ο σύμμαχος του πήγε να μου επιτεθεί αλλά ο μικρός που είχα μαζί μου πετάχτηκε στην μέση και ανέτρεψε την επίθεση του... Όπα, είμαι και εγώ εδώ... Μην το ξεχνάς αυτό, έχουμε μια μάχη να τελειώσουμε εμείς οι δυο...! Χε,χε... Μικρέ αυτός είναι όλος δικός σου...! | |
|  | | el Latino Pirate

![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 5:34 pm | |
| Ο ανωνυμος συνεργατης μου ειχε ηδη ξεκινησει την δικη του μαχη και εγω κοιταζομουν ακομα με τον ξανθο στα ματια. ---Λοιπον τι θα γινει, θα κανεις κινηση ή κατουρηθηκες απο το φοβο σου? φωναξα μισογελώντας στον ξανθο αντιπαλο μου. Το γελιο μου βγηκε ξινο καθως με μια δυνατη κινηση μηδενισε την αμυνα μου πεταγοντας με αρκετα μετρα πισω. Ηθελα πολυ να νικησω αυτον τον τυπο για να επαληθευσω την ανωτεροτητα μου, που φανηκε στην αλανα το ιδιο πρωινο. Το ειρωνικο ψωνισμενο χαμογελο του ηταν αποτυπωμενο για ωρα οσο συγκρουονταν τα μαχαιρια μου με το ξιφος του ταυτοχρονα με τη συγκρουση των συνεταιρων μας. Ηταν περασμενα μεσανυχτα και καθε ηχος μεταλλου που συγκρουεται , διαταρασσε την ηρεμια οπως και οι ξαφνικες χειμωνιατικες βροντες . Λιγη ωρα αργοτερα, καμμια μαχη δεν ειχε κριθει. Εγω βρισκομουν σε θεση αμυνας αποκρουοντας καθε χτυπημα "της ξανθοψειρας" ενω ο συμμαχος μου εδειχνε να βρισκεται σε πλεονεκτικοτερη θεση οριζοντας εκεινος τις επιθεσεις. | |
|  | | el Latino Pirate

![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Thu Feb 14, 2013 5:50 pm | |
| Ξαφνικα η πορτα του καπηλειου απο το οποιο ειχαμε απομακρυνθει μερικα μετρα λογω της εντασης της μαχης ανοιξε και εμφανιστηκε ενας νεαρος προφανως τσιρακι των σωματοφυλακων του Anieri κρατώντας ενα den den mushi που κουνουσε τις κεραιες εχοντας μια γελοια γκριματσα. ---Ειναι το αφεντικο! φωναξε εκεινος που κραταγε το den den mushi ---Που ειναι οι σωματοφυλακες μου?ακουστηκε μια φωνη απο πισω Εκεινοι χαλαρωσαν τα ξιφη τους και κανοντας μερικα βηματα πισω πλησιασαν στο snailphone. O μελαχροινος σωματοφυλακας αρπαξε το dendenmushi και απαντησε ---Σε ακουμε αφεντικο.---Σας χρειαζομαι εδω αμεσως. Εχω νεα...Εγινε προσωρινη συνθηκολογηση. Ελατε εδω χωρις να σας ακολουθησει κανεις...Α! και μην συνεχισετε τη μαχη που δινετε τωρα . Απλα ελατε τωρα εδω!!!Το den den mushi εκλεισε τα ματια και χαμηλωσε το κεφαλι και τις κεραιες. ---Ε λοιπον, σημερα ηταν η τυχερη σας μερα... Ειπε ο μελαχροινος και βγαζοντας απο την τσεπη του μια μικρη ευθραυστη σφαιρα , την πεταξε στο εδαφος.Μια ελαφρια σκονη αρχισε να αναδυει που ενοιωθα να μπαινει στη μυτη μου και να μου προκαλει υπνηλια......Τα ματια μου ηταν τοσο βαρια.... - Spoiler:
| |
|  | | Sponsored content
![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] ![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitime](https://2img.net/s/t/16/04/65/i_icon_minitime.png) | |
| |
|  | | | Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | ![Εκπαιδεύοντας έναν "σκύλο" [Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Sssi10](https://i.servimg.com/u/f82/19/75/28/21/sssi10.png
) |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |