Greek One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Greek One Piece Role Playing Game

HomeΑρχικήSearchLatest imagesRegisterLog in
To Greek One Piece Rpg διαθέτει Server στο Discord , μπορείτε να μας βρείτε πατώντας ΕΔΏ
Καλώς ορίσατε στο Greek One Piece Rpg! Εάν είστε νέος παίκτης παρακαλώ διαβάστε για το forum/παιχνίδι μας πατώντας ΕΔΩ
Για δημιουργία νέου χαρακτήρα δείτε ΕΔΩ
Μπορείτε να βρείτε τις νέες αλλαγές/προσθήκες στο παιχνίδι πατώντας ΕΔΏ
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm
Άλλοι Καταζητούμενοι
Άλλοι Φημισμένοι
Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Affiliates

Ομάδες Κυνηγών
Wolfpack
School of the Wolf
Ομάδες Ναυτικών
Dragon Storm

[Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Mandos
StoryTeller
StoryTeller
Mandos

Όνομα Χαρακτήρα : Mandos

[Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeThu Jan 24, 2013 10:20 am

Η σωρός του παππού του βρισκόταν, ανάμεσα στα χέρια του. Ήθελε να τον αγκαλιάσει, να κλάψει σαν μικρό παιδί, να του πει όσα δεν πρόλαβε , για όσα έζησε σαν πειρατής αλλά και όσα δεν του είπε ποτέ, να του πει ότι λυπάται και πως εκείνος φταίει για όλα. Μα θα είχε χρόνο για αυτό αργότερα. Θα έκανε μια σωστή κηδεία για τον παππού του, θα έδινε τα λιγοστά χρήματα που είχε στην άκρη και ύστερα θα πουλούσε το σπίτι και θα έφευγε μια για πάντα. Αλλά πριν από αυτό έπρεπε να πάρει εκδίκηση, δεν θα περνούσε έτσι αυτό. Θα πλήρωναν όλοι. Είχαν σκοτώσει τον μόνο άνθρωπο που νοιάζονταν για κείνον, τον είχαν κάνει προδότη, τον είχαν δίωξει ακόμα και από το σπίτι του! Διάολε ούτε σπίτι δεν είχε πια! Δεν θα άφηνε ούτε έναν, αυτό το είχε αποφασίσει , θα τους ξεπάστρεφε αργά και βασανιστικά. Σήκωσε την σωρό του παππού του και την άφησε στο κρεββάτι, ύστερα έσφιξε τις γροθιές του και ξεκίνησε για την πλατεία. Αυτή την φορά δεν έτρεχε, δεν είχε κάτι να προλάβει. Αυτός μόνο το θάνατο κουβαλούσε μαζί του. Ο καπετάνιος τον είχε για προδότη και οι άλλοι τον είχαν προδώσει, τι χειρότερο να συνέβαινε; Γιατί να βιαστεί; Αφού έτσι κι αλλιώς ίσως χρειαζόταν να σκοτώσει ακόμα και τον Woonan αν δεν του άφηνε άλλη επιλογή. Αν και θα προτιμούσε να τον βρεί πληγωμένο, να κάνει την δουλειά του και να φύγει χωρίς να πει ούτε καν αντίο.

Μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόταν εκεί. Μόνο που το μέρος ήταν άδειο. Είχαν όλοι εξαφανιστεί! Μόνο μερικά σπασμένα κασόνια και μερικά τούβλα από τα γύρω σπίτι μαρτυρούσαν ότι η μάχη ήταν μάλλον άγρια. Υπήρχε και λίγο αίμα στο πάτωμα μα δεν υπήρχε πτώμα. Κάπου θα είχαν μεταφερθεί και το μόνο μέρος που μπορούσε να σκεφθεί ήταν η έπαυλη του Hayari. Μόλις έφτασε στην πόρτα, θυμήθηκε για μια ακόμη φορά πως το γούστο των μόδιστρων ήταν απαράδεκτό! Για πιο γαμημένο λόγο κάποιος πλήρωνε για να αγοράσει κάτι που έκανε αυτός ο τύπος;;; Πήδηξε το κάγκελα και βρέθηκε στην αυλή, ήταν όλοι εκεί. Οι υπόλοιποι προδότες έδεναν τον Woonan και τους υπόλοιπους συντρόφους του. Ενώ ανάμεσα τους μπόρεσε να διακρίνει μια ακόμη γνωστή φιγούρα! Ήταν ο παππούς του! Κάτι δεν πήγαινε καλά! Γιατί να δέσουν τον νεκρό;

- Λοιπόν Elf έχεις γίνει πιο δυνατός το ομολογώ. Αλλά παραμένεις μικρό παιδί!
- ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ!
Λοιπόν μικρέ μου σήμερα θα πάρεις μια μεγάλη απόφαση! Σήμερα θα γίνει άντρας! YAmada πες του σε παρακαλώ.. (tellers gift...)
Spoiler:
- Λοιπόν Elf αν παρατηρούσες καλύτερα θα έβλεπες πως εκείνο το όπλο δεν ήταν μικρέ μου κανονικό! Ήταν ένα όπλο για κυνήγι! Ξέρεις απο κείνα που ηρεμούν τα άγρια ζώα. Βέβαια ήταν για λίγο μεγάλα ζώα έτσι τρύπησε τον παππού σου μα δεν τον σκότωσε! Το υπνωτικό τον έκανε βέβαια να μοιάζει νεκρός.. Και να μαστε λοιπόν εδώ, η απόφαση που πρέπει να πάρεις είναι η εξής. Ο πρώην καπετάνιος σου έχει ποτιστεί με μια γερή δόση δηλητηρίου, το αντίδοτο της οποίας είναι στην τσέπη του κ.Hayari. Βέβαια δεν έχουμε καμία διάθεση να σου το δώσουμε, έτσι αν το θες θα πρέπει να παλέψεις και αν τελικά τα καταφέρεις μπορείς να το πάρεις...Μόνο που αν παλέψεις ο παππούς σου θα πεθάνει. Στα αλήθεια όμως αυτή τη φορά! Και μην προσπαθήσεις να κάνεις καμια βλακεία του τύπου "Θα σας σκοτώσω πριν προλάβετε!". Ο κύρος Elm και ο Den έχουν αναλάβει αυτή τη δουλειά, δεν νομίζω να είσαι πιο γρήγορος από ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι!
- Είσαι άρρωστος..
- Μπορεί να είναι και έτσι.. Αλλά τουλάχιστον είμαι αρκετά ευγενικός ώστε να αφήσω τον παππού σου να ζήσει. Αν βέβαια το θέλει και εσύ! Μπουαχαχαχχαχαχα!

Η κατάσταση ήταν δύσκολη.. Αν είχε τρέξει ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα, ίσως να είχε προλάβει. Οι δύο τύποι που φυλούσαν τον παππού του δεν έμοιαζα πολύ δυνατή μα ο ένας είχε ήδη βάλει το μαχαίρι στο λαιμό του και ό άλλος καμιά εικοσαριά μέτρα μακριά τον σημάδευε με ένα όπλο. Πιο δίπλα όλοι του οι σύντροφοι ήταν στα γόνατα, δεμένοι σφιχτά. Κανείς δεν κινούταν, πρέπει να είχαν ακόμα και χειροπέδες από Kairoseki! Ο Woonan είχε ιδρώσει καίγονταν στον πυρετό, έπρεπε να πάρει μιαν απόφαση και μάλιστα γρήγορα!
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf

Character sheet
Remaining Health: 100%

[Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 Empty
PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeFri Jan 25, 2013 12:35 pm

O Ηayari και ο Yamada στεκονταν εκει στην μεση της αυλης με τα χερια σταυρωμενα και τα ειρωνικα βλεμματα τους να με καρφωνουν στα ισια...Ηθελα τοσο να τους σπασω στο ξυλο! Αλλα επρεπε να προσεχω παρα πολυ γιατι ως συνηθως αυτοι οι τυποι επαιζαν μαζι μου...Λες και εκτελουσαν πειραματα παρατηρώντας τις αντιδρασεις μου...Κατι επρεπε να σκεφτω...
Αν πηγαινα να τους επιτεθω, περαν του οτι δεν ηξερα αν εχω πιθανοτητες επιτυχιας, θα σκοτωναν τον παππου μου...Αν με καποιο τροπο ομως επαιρνα τα κλειδια των χειροπεδων των πειρατων και τους χρησιμοποιουσα ως συμμαχους εναντιον του Hayari?? Αυτο ηταν ενα υπαρκτο σεναριο που ομως ηταν και αρκετα επικινδυνο...Εβλεπα τα κλειδια εκει, να κρεμονται απο την τσεπη του Hayari που μεσα βρισκοταν και το αντιδοτο στο δηλητηριο που ποτισαν τον Woonan...

H Μadame Eve και ο Droupy, δεν ηταν μαζι με τον Ηayari... Ειχαν τα δικα τους συμφεροντα και ειχαν αποτραβηχτει απο την μαχη...Παρ'ολ'αυτα ομως ειχαν ακολουθησει στην επαυλη και παρατηρουσαν την εξελιξη απο σχετικη αποσταση...Μαλλον δεν ηθελαν να αναμειχθουν στην μαχη αλλο, και ισως δεν συνεβαλλαν καν στην ξαφνικη και γρηγορη ακινητοποιηση των Woonan Pirates...

Ξαφνικα, ενας καπνος εμφανιστηκε απο το πουθενα και γεμισε την αυλη...Εγω αρχισα να βηχω και να κλεινω τα ματια μου, και το ιδιο εκανε και ο Hayari και Yamada...Δεν ηξερα ποιος το ειχε κανει αλλα ακουσα μια γυναικεια φωνη
---Hayari? Δεν σε ξερω, αλλα δεν προκειται να σου επιτρεψω να κανεις κακο στους Woonan Pirates...Γιατι απλουστατα...θελω εγω να το κανω....
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeFri Jan 25, 2013 12:49 pm

Η αγνωστη που ειχε εισελθει τοσο ξαφνικα, μαλλον θα επαιζε πρωταγωνιστικο ρολο σε αυτα που θα διαδραματιζονταν στην συνεχεια...Δεν ηξερα ποια ηταν...Ειχα ακουσει μοναχα την φωνη της...Ο καπνος με εμποδιζε να την δω...
Παρ'ολ'αυτα οταν μετα απο λιγη ωρα ο καπνος ξεδιαλυνε, κοιταξα προς τους Woonan Pirates...Ειχαν λυθει και ειχαν αρπαξει ο καθενας το οπλο του, τα οποια στο μεταξυ τους ειχαν αφαιρεσει οι Hayari-Yamada...H αγνωστη στεκοταν μπροστα τους και ελευθερωνε τον τελευταιο πειρατη απο τα μεταλλικα δεσμα... Μετα, πεταξε το μικρο γυαλινο μπουκαλακι με το πρασινο υγρο με δυναμη προς τον Woonan o oποιος το ηπιε και εκατσε στο εδαφος για λιγο να συνελθει...Προφανως οσο κανεις δεν εβλεπε λογω του καπνου της, τα ειχε αποσπασει απο την κατοχη του Hayari...

Παρατηρησα την αγνωστη λιγο πιο καλα...

Ηταν σχετικα ψηλη, αδυνατη, με μακρια καστανοξανθα μαλλια...Ειχε αρκετα λευκο δερμα και φοραγε ενα μακρυ λευκο φορεμα που εμοιαζε με νυφικο...Αυτο που σου εβγαζε ομως ηταν το κατι αλλο...Η ομορφια και το τσαχπινικο βλεμμα της με μαγνητιζαν...Ειχα κολλησει τα ματια μου πανω της για ωρα...

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Parmil

O Marine Captain Sharingoru περπαταγε τον κεντρικο δρομο της Parmil ακολουθουμενος απο πολλους Marines...Φτανοντας στην πλατεια και βλεποντας τις εικονες καταστροφης, ενημερωθηκε απο μια κατοικο οτι ολοι εφυγαν για την επαυλη του Hayari...Αφου του εδειξε, συνεχισε το αποφασιστικο του βημα προς την επαυλη εχοντας ενα διαρκες ειρωνικο μειδιαμα στο προσωπο του...
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeFri Jan 25, 2013 5:17 pm

Πισω στην επαυλη του Ηayari...

Προσπαθουσα να καταλαβω τι θα συμβει...Ημουν σιγουρος οτι η μαχη θα συνεχιζοταν και μαλιστα ακομα πιο σφοδρη...Αλλα απ'οτι φαινεται υπηρχαν εν τελει πολλοι συμμετεχοντες...Εγω, οι Woonan Pirates, η αγνωστη κοπελα και ο Ηayari-Yamada-Darwin...
---Πως τολμησες να μου κλεψεις τα κλειδια ? φωναξε ο Hayari στην αγνωστη κοπελα.
Εκεινη δεν απαντησε αλλα εδωσε ενα σαλτο και απομακρυνθηκε απο τους Woonan Pirates ερχομενη 5 μετρα αριστερα μου.Ο hayari συνεχισε:
---Μα ποια εισαι τελοσπαντων?
---Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να δωσω απαντησεις...ειπε χαμογελαστη και στραφηκε στους Woonan Pirates, Ετοιμαστειτε γιατι εχω να κανονισω καποιους απο σας...
---ΣΤΟΟΟΠ !!! ακουστηκε μια βραχνη αντρικη φωνη απο καπου. Κοιταξα στην εισοδο και ειδα εναν τυπο με ασπρη-γαλαζια στολη και καμμια εκατοσταρια τυπους να τον ακολουθουν....Ηταν ψηλος και αρκετα μεγαλοσωμος..Φορουσε γυαλια και καπελο και ειχε ενα γυαλινο δοντι...
Δεν πιστευω να ξεκινησατε την μαχη χωρις εμενα??
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeFri Jan 25, 2013 5:41 pm

---Captain Sharinguru!! Eπιτελους ηρθες! Θα χρειαστω την βοηθεια σου γιατι καποιοι θελουν φασαριες...Απο την μια οι Woonan Pirates ηρθαν να λεηλατησουν το νησι, απ'την αλλη μια αγνωστη...... γυναικα... ηρθε και τους ελευθερωσε...
---Αγνωστη? Οχι και τοσο αγνωστη... ειπε ο Marine Captain και χαμογελασε πονηρα. Δεν ειχα βεβαια την τιμη να σας γνωρισω δεσποινις Rosalie...Oυτε περιμενα να σας συναντησω εδω...Αλλα δεν πειραζει, με ενα σμπαρο, εδω κοιταξε τους Woonan Pirates, δυo τρυγωνια... κατεληξε με ενα χαμογελο να καρφωθει στην αγνωστη Rosalie.
---Δεν ηρθα για βολτα...Θελω να δωσω ενα μαθημα σε αυτους τους τυπους...Μετα ελα να αναμετρηθουμε και μαζι λοιπον...
Δυσκολευομουν να καταλαβω γιατι μια κοπελα μονη, αοπλη ειχε τοσο θαρρος να τα βαζει με τους παντες...Αυτο που σιγουρα δεν καταλαβαινα ηταν το πως θα εξελισσοταν η μαχη και ποια θα ηταν τα στρατοπεδα...Oι Woonan Pirates ειχαν ως αντιπαλους τοσο τον Hayari-Yamada-Darwin oσο και αυτην την Rosalie και τους Μarines...Eπομενως δεν θα ηθελαν να ανοιξουν τωρα μετωπο και μαζι μου...Ο μονος μου αντιπαλος εμενα ηταν ο Hayari και οι δικοι του...Αυτοι ειχαν να αντιμετωπισουν τον Woonan επισης και δεν πιστευα οτι τους συνεφερε να εκδικηθουν και την Rosalie αφου οπως φαινεται οι Marines και οι Woonan Pirates θα ηταν οι αντιπαλοι της...
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeFri Jan 25, 2013 6:04 pm

Μπροστα μου εξελισσοταν ενα ρευστο μωσαικο αντιπαλοτητων, συμφεροντων και εχθροτητων... Αναγκαστικα ημουν και γω αναποσπαστο κομματι αυτου...Παρατηρησα τον Woonan o οποιος με το ζορι σηκωθηκε ορθιος στηριζομενος στο σπαθι του το οποιο λιγο μετα σηκωσε στο χερι του κρατώντας το τρεμοντας...Περπατησε λιγο μπροστα θελοντας να ηγηθει προφανως της τοσο σημαντικης μαχης...Εδειχνε κατακοπος και αδυναμος απο το δηλητηριο που μεσα του εξουδετερωνοταν...ομως το χλωμο του προσωπο δεν ελεγε να αντικατασταθει απο το αλλοτε στιβαρο και ετοιμοπολεμο οπως τον γνωρισα.
---Captain Sharinguru αφου θες, θα την εχεις την μαχη...Μην κλαψεις μετα ομως...Jastin! αναλαβε αυτην την αγνωστη!Τeefan, χτυπα τον Hayari! Eddy αναλαβε τον προδοτη Darwin... Eric, ο Υamada ειναι δικος σου...
Οσο οριζε τους αντιπαλους εβλεπες τον Marine να παιρνει μορφασμους αυτοπεποιθησης, την Rosalie να παιρνει θεση μαχης, τον Ηayari να βγαζει την μεζουρα με την οποια πολεμαγε παντα...Οταν ομως ακουστηκε το ονομα του Yamada αισθανθηκα οτι αυτος ηταν ο αντιπαλος μου...
---Οχι! Ο Yamada ειναι δικος μου... φωναξα δυνατα. Ολοι γυρισαν να με κοιταξουν και ενοιωθα να κοκκινιζω...Δεν υπηρχε επιστροφη ομως...Ειχα και γω θεση σε αυτην την μαχη και θα εκανα τον Υamada να πληρωσει που εδωσε διαταγη να σκοτωσουν τον παππου μου , και που συνεχιζε να τον απειλει με τα δυο τσιρακια του...
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeSun Jan 27, 2013 12:28 am

Σιγα σιγα το περιβαλλον μου αρχισε να συρρικνωνεται.Οπως μια καμερα που εστιαζει σε μια συγκεκριμενη σκηνη...Σε αυτη την σκηνη ομως βρισκομουν εγω και ο Υamada μονο...Στο βαθος βεβαια, ηταν και ο παππους μου που απειλουσαν καθε στιγμη να σκοτωσουν δυο τσιρακια...
Εβγαλα αργα αργα τα δυο μαχαιρια μου και αποφασισα να κραταω το ενα με το στομα μου και να χρησιμοποιω το αλλο...Ειχα παρει ενα αγριο υφος και κοιταζα τον αντιπαλο στα ματια περιμενοντας τον να κανει το πρωτο βημα...
Εκεινος δεν κραταγε καποιο οπλο αλλα εδειχνε να γνωριζει πολεμικες τεχνες...Τον ειδα να παιρνει μια παραξενη σταση και να κουναει παραλληλα τα χερια του ετοιμος να χτυπησει...

Η υπολοιπη αυλη μετατρεποταν σιγα σιγα σε ενα θεατρο μαχης με τον καθε συμμετεχοντα να αναγνωριζει τον αντιπαλο του με εξαιρεση τους δυο τυπους που απειλουσαν τον παππου μου και την Madame Eve με τον Droupy που απειχαν της μαχης.

Mαζι με τον Marine Captain Sharinguru ειχαν ερθει και καμμια εκατοσταρια Marines που παραταχθηκαν πισω απο τον καπετανιο τους...Εμοιαζαν ολοι τοσο ιδιοι μεταξυ τους φορώντας τις κλασσικες στολες των Marines...Το μονο που ξεχωριζε ητσν το προσωπο τους. Κραταγαν ολοι το ιδιο σχετικα μακρυ σπαθι και επιτιθεντο μαζικα...Οι υπολοποι πειρατες του Captain Woonan, τους πλησιασαν και αρχισαν να τους επιτιθενται...Αναμεσα σ'αυτους ηταν ο Eric που κραταγε ενα γιογιο με το οποιο βαραγε απο αποσταση τους αντιπαλους του. Ο Snoree κρατώντας ενα μεγαλο πελεκυ χτυπουσε πολλους μαζι Marines ξαπλωνοντας τους κατω, λογω της μεγαλης του δυναμης.Προσφατα ειχε χασει το ενα ποδι του και το ειχε αντικαταστησει με ενα ξυλινο που τον εκανε να κουτσαινει.Ο Sweeran , o μαγειρας του πλοιου χτυπουσε και αυτος τους ναυτικους με ενα σπαθι που στριφογυριζε γυρω του με μεγαλη ταχυτητα...

Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeSun Jan 27, 2013 1:08 am

Παροτι οι πειρατες ηταν κατα πολυ λιγοτεροι, ηταν καλυτεροι στην μαχη και ετσι εξισορροπουνταν το αριθμητικο μειονεκτημα. Η μαχη τους παροτι δεν θα επηρεαζε πολυ το αποτελεσμα, μαλλον θα διαρκουσε ως αργα...

Αντιθετη ακριβως ηταν η μαχη του Captain Woonan και του Μarine Captain Sharinguru. O Sharinguru ειχε βαλει απο καιρο στο ματι τον Woonan ...Λογικο αφου θα ειχαν πολλες εκρεμμοτητες διοικώντας ο ενας το διασημο στην South Blue Onrac Kingdom και ο αλλος το νησι-βαση των Marines Eluria...
O Woonan ειχε μολις πιει το δηλητηριο του Hayari αλλα ηθελε να δειξει οτι παιρνοντας το αντιδοτο ειχε επανελθει στην προηγουμενη κατασταση. Οσο κι αν προσπαθουσε ομως φαινοταν οτι ο οργανισμος του ειχε επηρεαστει απο το χημικο . Το σωμα του εγερνε ελαφρα προς τα μπρος και αριστερα και ο τροπος που κραταγε το μεγαλο κοκκινωπο σπαθι του εμοιαζε περισσοτερο αμυντικος. Σε καθε περιπτωση ο Woonan πιστευε και ακολουθουσε τον κανονα οτι ενας Pirate Captain πρεπει να ηγειται ακομα και λαβωμενος της μαχης. Δεν γινοταν να καθισει πισω κανοντας το πληρωμα του να τον λυπαται.
Εσφιξε τα δοντια και πλησιασε ακομα πιο πολυ τον Marine Captain Sharinguru.
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeSun Jan 27, 2013 2:27 am

---Sharinguru εισαι ετοιμος? φωναξε ο Woonan
Ο Sharinguru εδειχνε να βρισκεται σε καλυτερη φορμα . Ο Woonan ειχε πολεμησει -αν και για λιγο- με την Madame Eve και τον Droupy ενω ο Sharinguru ηταν φρεσκος . Ο Woonan επισης ειχε δηλητηριαστει απο τον Hayari . Ηταν φανερο λοιπον οτι ο Woonan ξεκινουσε την μονομαχια απο μειονεκτικη θεση...
---Εδω και καιρο ηθελα να συναντηθουμε.....απαντησε ο Sharinguru, αλλα κρυβοσουν στο Onrac Kingdom. Αυτο το νησι θα μου δωσει προαγωγη... σε αυτο το σημειο εκλισε ελαφρα το σωμα προς τα πισω και το κεφαλι προς τα πανω γελώντας συνεχομενα και ψευτικα. Παρ'ολ'αυτα αρπαξε τελειως ξαφνικα το σπαθι απο το θηκαρι του και πλησιασε τον Woonan ξεκινώντας την επιθεση...
Ο Woonan προφανως δεν ξεγελαστηκε και την απεκρουσε με το δικο του σπαθι.Κατεβαλλε μεγαλη προσπαθεια να τον κρατησει και με λιγη δυναμη παραπανω τον εστειλε λιγα μετρα μακρια του. Ο Sharinguru δαγκωσε με λυσσα το κατω χειλος του και πηδηξε στον αερα ωστε να πεσει απο ψηλα πανω στον Woonan. Εκεινος επιασε τις δυο ακρες του σπαθιου του και αμυνθηκε σηκωνοντας το ετσι στον αερα αποκρουοντας την επιθεση του Marine...Με ενα αλμα πηγε λιγα μετρα πισω και περιμενε τον Sharinguru να συνεχισει να χτυπαει με το κοφτερο σπαθι του οπως και εκανε.Το ασταματητο χτυπημα των δυο σπαθιων εβγαζε εναν παραξενο ηχο που αντηχουσε σε μια σχετικα μεγαλη ακτινα. Περαν του οτι τα οπλα τους ηταν καλης ποιοτητας , οι ιδιοι ηταν αρκετα δυνατοι για να κανουν εναν θεατη να ευχεται να μην βρισκεται εκει τριγυρω....
Back to top Go down
el Latino
Pirate
Pirate
el Latino

Character sheet

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitimeMon Jan 28, 2013 11:01 am

Εκει τριγυρω ομως βρισκονταν αρκετοι ανθρωποι...Ο Eddy και ο Darwin ειχαν ηδη ξεκινησει την μαχη τους ακριβως διπλα στον Woonan και τον Sharinguru... Επειδη ομως ο Marine παραλιγο να λαβωσει αθελα του τον Eddy με το σπαθι του καθως επαιρνε φορα, ο Eddy κοιταξε ψηλα και ειδε την ταρατσα του δυοροφου κτηριου του Hayari.
---Darwin!! Παμε να λογαριαστουμε καπου ησυχα? φωναξε δειχνοντας την ταρατσα με το δαχτυλο του.
---Γιατι οχι? ο κοντος γιατρος που πλεον υπερασπιζοταν τον Hayari, αρχισε να σκαρφαλωνει τον τοιχο του κτηριου ενω ο Eddy με ενα μεγαλο αλμα προσγειωθηκε στον στοχο του.

Κανεις δεν ειδε την μεταξυ τους μαχη ...Ηταν λογικο ομως να υπαρχει μια καποια ισορροπια αρχικα γιατι ο μεν Eddy ηταν ψηλος γεροδεμενος (μαλιστα εγω τον ειχα δει σε μια μαχη στο Onrac Kingdom να δεχεται χτυπημα με οπλο και να μην βγαζει αιμα...) και με εκπληκτικη δυναμη. Απ'την αλλη ομως ο Darwin ηταν μικροσωμος,κοντος και τρομερα ευκινητος , αλλα και σταθεροτερος απο τον Eddy με χαμηλο κεντρο βαρους...
Κανενας δεν μπορουσε να παρακολουθησει την μαχη τους στην ταρατσα αλλα τουλαχιστον οι πειρατες και εγω ξεραμε οτι ο μεν Eddy πολεμαει αοπλος με γροθιες, ενω ο Darwin χρησιμοποιουσε μια μεγαλη κορδελα-συγκεκριμενα γαζα- ως οπλο μαχης...Αρκετα αργοτερα θα μαθαιναμε το αποτελεσμα της μονομαχιας τους...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]   [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] - Page 3 I_icon_minitime

Back to top Go down

[Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
Back to top 
Page 3 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» [ Τελος] Μια γρηγορη σταση πριν την μεγαλη μαχη [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» {Αρχή}Από μάχη σε μάχη{τέλος} [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει[Τέλος] [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [τελος-Φρούτο] μια μεγάλη πρόκληση [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]
» [τελος-δουλειά] μια μεγάλη γιορτή [Διεγραμμένος Χαρακτήρας]