Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
el Latino Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 30
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 11:43 am | |
| ---Τι θελεις Woonan? ---Τι εννοεις τι θελω?Εφερα το πετρελαιο, τα αλογα και το χημικο υγρο που ζητησες... ---Α! χαιρομαι παρα πολυ...Εισαι πολυ γλυκος... Αφηστε τα εκει και θα φωναξω τα παιδια να τα κουβαλησουν στην αποθηκη μου...Δεν ξερεις τι καλο κανεις στην μοδα με την βοηθεια σου...! Ακου Woonan..Eγω σαν σχεδιαστης, δεν μπορουσα τοσο καιρο να παω στο Mejis island και να σκοτωσω αλογα... Τι θα πει ο κοσμος της μοδας? Θα χαλασει το image μου! Επισης μπορουσα εγω να παω στο Endless Waste και να βρω πετρελαιο?Ο ηλιος εκει ειναι πολυ καυτος και θα ετσουζε το δερμα μου...Ειναι ανοιξη ακομα και δεν εχουν ερθει ακομα τα αντηλιακα που παρηγγειλα απο την North Blue! Αλλωστε το νησι εκει ειναι γεματο με ληστες και κακοποιους..Δεν μπορω να συγχρωτιστω μαζι τους!!Θα ημουν σαν καλογρια σε οικο ανοχης...Ε... μαλλον σαν ιεροδουλη σε μοναστηρι...Αλλα να ξερεις οτι με το πετρελαιο που μου εφερες θα φτιαξω στα εργαστηρια μου συνθετικα υλικα... θα ειμαι πρωτοπορος στην αντικατασταση του de mode βαμβακιου απο συνθετικα υλικα! Επισης το δερμα του συγκεκριμενου ειδους αλογου-πονυ που μου εφερες φτιαχνει καταπληκτικα-magnific δερματα για τσαντες και εσωρουχα...Να σαι καλα που βοηθησες !! Α και το χημικο υγρο του νεαρου επιστημονα απο το Bliss Kingdom ειναι καταλληλο-- Μαλλον ειχε πεσει σε παραλυρημα...Μιλουσε εντονα κανοντας βιαστικες κινησεις με τα χερια και κοιτώντας δεξια-αριστερα ή περνοντας μορφασμους χαρας. | |
| | | el Latino Pirate
Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 30
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 11:47 am | |
| Ο Woonan εκει τον διεκοψε ---Hayari σκασε. Τι εννοεις ? Οτι εγω σε βοηθησα απο την καλη μου την καρδια?Ειχαμε συμφωνια και δεν θα την αθετησεις!! Ξερεις τι πρεπει να μου δωσεις σε ανταλλαγμα... ---Ε...α.... ο Hayari αρχισε να κανει την παπια. Ναι εχεις δικιο...Αλλα τωρα δεν εχω ετοιμα..Θα πρεπει να περιμενεις καμποσο...Λυπαμαι μωρε... :/ Ασε τα αντικειμενα εδω και περνα σε 2 βδομαδες... ---Ακου να σου πω, δεν ειμαι ο δουλος σου ουτε πηγαινα τζαμπα να σου κανω τα θεληματα...Θελω το ανταλλαγμα μου ΤΩΡΑ !! ---Τωρα δεν γινεται σου ειπα. Ελα σε 2-3 βδομαδες... ---Hayari ! Δεν θα με κοροιδευεις εσυ εμενα! ο Woonan ειχε εξοργιστει και αρπαξε το σπαθι του. Ο Hayari ομως εκανε ενα αλμα και βρεθηκε διπλα στoν Yamada στο σημειο σχεδον που λιγο πριν στεκοταν η Madame Eve και ο Droupy.
Eγω προσπαθουσα να βαλλω σε μια ταξη τις σκεψεις μου μετα απο αυτα που ειχα ακουσει..."Ωστε γιαυτο μαζευαμε αυτα τα αντικειμενα...Η συμφωνια ηταν με τον Hayari o oποιος εβαλε τον Woonan να του τα φερει , με καποιο ανταλλαγμα που πλεον δεν δινει...Λογικα το deal εγινε οταν ειχε ερθει ο Woonan στο Elfheim island την τελευταια φορα...Τοτε που εκανε τον διαγωνισμο μαγειρικης και τον κερδισα εγω!Τοτε μπηκα στο πληρωμα..." Εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιησα κατι πιο σημαντικο" Ω...Ωστε γι'αυτο με εβαλε αρον αρον ο Hayari να κατασκοπευω τον Woonan...Προφανως για να μαθει αν ολα παν βασει σχεδιου, αν ο Woonan σχεδιαζε να τον ξεγελασει ή οποιαδηποτε αλλη χρησιμη πληροφορια..."Πλεον ολα ειχαν ξεδιαλυνει στο μυαλο μου...Ενοιωθα να μισω τον Hayari ακομα πιο πολυ...Επαιζε με ανθρωπινες ζωες..εστηνε πλεκτανες και ολα αυτα για το συμφερον του...
| |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 11:51 am | |
| ---ΧαααααΧααααΧαααα ....γελασε ο Hayari γυρνώντας το κεφαλι προς τα πισω και σταυρώνοντας τα χερια, Woonan χρυσο μου ηρεμησε...Μην μου πεις οτι θα ασκησεις βια!!Εγω ειμαι φιλος σου! Αλλωστε μαθε οτι δεν σε συμφερει καθολου να τα βαλλεις μαζι μου! ειπε με ενα ειρωνικο χαμογελο να ζωγραφιζεται στο προσωπο του. ---Γιατι? Δεν μπορεις να μου κανεις τιποτα Hayari! ουρλιαξε ο Woonan εχοντας παρει θεση μαχης. ---Και ομως...! Και ομως μπορω Woonan! συνεχισε να γελαει ειρωνικα γνωριζοντας οτι ειχε το πλεονεκτημα του αιφνιαδιασμου. Προφανως ηθελε να κερδισει και χρονο γιατι ηξερε οτι ο προσκεκλημενος του απο την Eluria, o αρχηγος της βασης των Marines στο νησι αυτο, μαλλον βρισκοταν μεσα στο λιμανι... Ολοι κρεμοντουσαν κατω απο τα φουξια χειλη του Hayari..Oλοι απορουσαν τι μπορουσε να κανει εναντιον τους... ---Mπορω να σου διαλυσω το πληρωμα!! Φωναξε ο Hayari και ξαφνικα επεσε σιωπη.Ολοι οι πειρατες αρχισαν να κοιταζονται μεταξυ τους με απορια..Τι μπορει να εννοουσε?Εγω μαλλον ηξερα τι εννοουσε... "Γαμω! Ξερω τι εννοει οταν λεει οτι θα διαλυσει το πληρωμα!Θα αποκαλυψει εμενα! Και οχι μονο εμενα, και τον αλλο του κατασκοπο! Εφοσον ο Droupy ηταν o κατασκοπος της Μadame Eve, καποιος αλλος ακολουθουσε τοσο καιρο τις εντολες του Hayari εκτος απο μενα...Αυτος που οπως ειχε πει ο Hayari, θα με σκοτωνε μεσα στο πλοιο αν εκανα κατι διαφορετικο απο τις εντολες του!" Ποιος αλλος μπορει να ηταν? Περαν του Droupy δεν μου περναγε ποτε κανεις απο το μυαλο...O Eric, o Snoree? O Sweeran , o Teefan? δεν μπορουσα να καταλαβω...Λιγο αργοτερα θα μαθαινα τα παντα... | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 11:56 am | |
| ---Μπλοφαρεις Hayari! φωναξε ο Woonan σφιγγοντας με τα δαχτυλα του την λαβη του σπαθιου του. ---Δεν νομιζω να μπλοφαρω!! Θυμασαι τοτε που ειχες ερθει στο Elfheim? Θυμασαι που καναμε την συμφωνια?Το deal? Σου ειχα πει οτι για να παρεις το ανταλλαγμα που θα επαιρνες, ισως χρειαστουμε extra καποιον κατα προτιμηση πειρατη που δεν θα τον αναζητησει κανεις...Τον χρειαζομασταν για αφαιρεση οργανων απο το σωμα και χρησιμοποιηση αυτου...Ειχαμε συμφωνησει οτι σε περιπτωση που χρειαστει θα θυσιασεις εναν απο τους πιο δυνατους σου πειρατες Woonan! Σε αυτο το σημειο ο Woonan εδειχνε να χανει τα λογια του. Προφανως δεν ειχε τι να απαντησει και θα περιμενε να πει ο,τι ηξερε ο Hayari και να αντιμετωπισει τις συνεπειες. ---Συμφωνησες Woonan, o Ηayari ηξερε οτι ειχε πρωτοβουλια κινησεων και στην ουσια "επαιζε " μαζι μας, να παραδωσεις και να θυσιασεις .....τον Eddy!! Yamada δειξε το συμφωνητικο χαρτι! Ο Yamada εμφανισε ξαφνικα ενα χαρτι και το στριφογυριζε ωστε να το δουν ολοι...προφανως απο την αποσταση που το εδειχνε κανεις δεν διεκρινε γραμματα αλλα εδειχναν αυτοπεποιθηση και προφανως ισχυε.Αλλωστε και ο Woonan με την συμπεριφορα του εδειχνε oτι ηταν αληθεια..Τα χερια του ειχαν χαλαρωσει και δεν κραταγε πια το σπαθι τοσο σφιχτα, ενω το κεφαλι του ειχε μια ελαφρια κλιση προς τα κατω...Σαν να ειχε ενοχες. Ολοι οι πειρατες κοιταξαμε τον Eddy...To τι θα εκανε αυτος θα εκρινε πολλα απο την σημερινη μερα... Ο Hayari και ο Yamada πιστευαν οτι ο Eddy θα στρεφοταν εναντιον του Woonan κερδιζοντας ετσι εναν "συμμαχο". Ο Eddy ομως δεν εδειχνε να μετακινειται καθολου ουτε να σταματα να κοιταζει τον σχεδιαστη μοδας και τον φυλακα του... | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 12:00 pm | |
| Μετα απο λιγη ωρα σιωπης, ειπε: ---Woonan, μολις τελειωσει αυτη η μαχη να ξερεις οτι φευγω απο το πληρωμα...Δεν θα αφησω ομως αυτους τους μ@κες να γλυτωσουν τις γροθιες μου!Η απαντηση του ξαφνιασε και τον Woonan και τον Hayari. O τελευταιος ομως δεν το εβαλε καθολου κατω. Στρεφομενος προς τον φυλακα του ειπε ---Yamada, προχωρα το παρακατω εσυ γιατι κουραστηκα! ---Ευχαριστως! ο Yamada με την πνιχτη φωνη του αρχισε να μιλα, επισης να ξερετε οτι μεσα στο πληρωμα σας υπαρχουν δυο κατασκοποι μας!!Στο ακουσμα αυτων των λεξεων ο Woonan γουρλωσε τα ματια του και αρχισε να μας κοιταει, εμεις οι πειρατες κοιταζονταν μεταξυ τους. Εγω ειχα σκυψει το κεφαλι και εσφιγγα τις γροθιες μου . Ηξερα οτι αργα ή γρηγορα ολα θα μαθαινονταν και δεν ειχα καμμια επιλογη να το γλυτωσω...Ισως ειχα την τυχη του Droupy, δηλαδη να στραφουν ολοι εναντιον μου και ισως να χασω και τη ζωη μου... Αυτη τη φορα ο Woonan ηξερε οτι δεν μπλοφαρε ο Hayari και ο Yamada και πλεον εμενε να μαθει ποιοι ηταν οι δυο επιπλεον κατασκοποι Ο Yamada συνεχισε να μιλα... με δυσκολια ακουγοταν καθως μαλλον φοβοταν. ---Τι νομιζες Woonan? Oτι ο κυριος Hayari θα σε αφηνε να αλωνιζεις χωρις να γνωριζει τί κανεις? Προφανως εδω και μηνες εχουμε θεσει κατασκοπο στο πληρωμα σου...Φανερωσου λοιπον!! Αναρωτιομουν πραγματικα ποιος μπορει να ηταν...Ενας πειρατης εφυγε απο την θεση του και σταθηκε διπλα στον Hayari και Yamada...Toν ηξερα πολυ καλα...Ηταν ενας κοντος σαν νανος πειρατης με ενα μακρυ σαν κωνο καπελο και στολη χρωματος μωβ... Ο Darwin!
Last edited by Silver Latino Elf on Thu Jan 31, 2013 6:44 pm; edited 1 time in total | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 3:02 pm | |
| Ο γιατρος του πλοιου Darwin ηταν ο αλλος κατασκοπος του Hayari! E βεβαια! Ειχε παμπολλες ευκαιριες να με σκοτωσει οσο με φροντιζε και θα μπορουσε να το μπαλώσει με ιατρικα τερτιπια...Ομολογω ομως οτι ειχε ιδιαιτερα διακριτικη σταση και δεν με πολυρωταγε ουτε μου πολυμιλουσε...Δεν θα το πιστευα αν δεν τον εβλεπα μπροστα μου να μας κοιταει πλεον απο το αντιπαλο στρατοπεδο... "Τωρα ομως ερχεται και η δικη μου σειρα" σκεφτηκα και η καρδια μου αρχισε να χτυπαει σε πιο δυνατους ρυθμους...Τα ποδια μου ετρεμαν και ενοιωθα εναν πονο στο στομαχι.Ενω ολοι οι πειρατες ειχαν μεινει αφωνοι με τα γεγονοτα, ο Yamada ξεκινησε να μιλαει ξανα. ---Περαν του καλου μας Darwin που ακολουθησε τις εντολες μας πιστα, εχουμε αλλο ενα προσωπο στο πληρωμα...Ο Yamada κοιταζε τον καθενα πειρατη και δεν καρφωνε το βλεμμα του σε μενα γιατι ηθελε να φανερωθω μονος μου μαλλον..."Το καθαρμα!" ειπα απο μεσα μου. | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 3:05 pm | |
| Ειχα σκυψει το κεφαλι και εσφιγγα τις γροθιες μου. Ισως καποια δακρυα γλιστρησαν αλλα δεν τα παρατηρησα. Ειχα συγκεντρωθει στα γεγονοτα της στιγμης.Η στιγμη που ολον αυτον τον καιρο ηλπιζα να μην ερθει, εφτασε. Και θα εξελισσοταν στην χειροτερη μορφη της..."Ειμαι σιγουρος...Αυτα τα καθικια θα μου ζητησουν να πολεμησω στο πλευρο τους εναντιον του Woonan..σιγουρα αυτο θα κανουν.."Ειχα πεισμωσει ομως και δεν κουναγα σπιθαμη απο την θεση μου.Ουτε μετα απο δευτερο και τριτο καλεσμα του Yamada: ---Φανερωσου λοιπον!! Ημουν σαν στηλη αλατος. Στην μπροστινη σειρα των πειρατων, με τον Eric,Snoree,Sweeran,Teefan,Eddy Jastin ακομα και Woonan που ολοι κοιταζονταν για το ποιος μπορει να ηταν ο αλλος κατασκοπος. Ο Yamada επεμενε να περναει το βλεμμα του απο ολους μας ---Δεν ερχεσαι ? ρωτησε ο Υamada αφου εισεπραξε την σιωπη μου συνεχισε με ενα κυνικο βλεμμα ---Ενταξει λοιπον, τοτε θα παρουμε τον δυσκολο δρομο.... εβγαλε ενα baby dendenmushi και ξεκινησε να μιλαει, Παιδια εδω Yamada...Σκοτωστε τον γερο. | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 3:06 pm | |
| Εκεινη την στιγμη μου κοβονται τα ποδια.Αποφασιζω οτι δεν μπορω να καθομαι απραγος και οτι επρεπε να παρω την κατασταση στα χερια μου.Τιναζομαι αμεσως απο την θεση μου καθιστώντας ετσι σαφες σε ολους τους πειρατες ποιος ηταν ο δευτερος κατασκοπος και αρχιζω να τρεχω προς το σπιτι του παππου μου να προλαβω αυτο που απεφευγα τοσο καιρο...Οσο τρεχω, ριχνω μια ματια προς την πλατεια και βλεπω απο την μια τον Hayari,Yamada,Darwin να με κοιτουν με ειρωνια, απο την αλλη τον Droupy και την Μadame Eve να εχουν εξασφαλισει την μη συμμετοχη τους σε μαχη αλλα την παρακολουθηση της ,και τους πειρατες να με κοιτανε ολοι με βλεμμα αποριας ...Ενα δακρυ κυλησε απο το δεξυ μου ματι καθως τους γυρναγα την πλατη και και κατευθυνομουν προς την γειτονια του παππου μου.Δεν με ενοιαζε τιποτα πια παρα μονο να φτασω εγκαιρως...να προλαβω...Η ταχυτητα μου ηταν πραγματικα μεγαλη καθως εστριβα στα στενα σοκακια της Parmil που ηξερα τοσο καλα...Ενα παιδακι καθοταν στον δρομο και μολις με ειδε δεν σηκωθηκε αλλα απλωσε το χερι για προστασια. Εδωσα ενα σαλτο και το προσπερασα.Στα σοκακια ομως δεν μπορεσα να αποφυγω να ριξω κατω μια γυναικα, και το καλαθι με τα φρουτα που κουβαλαγε ουτε να ριξω στο εδαφος τα καθαρα ρουχα μιας αλλης γυναικας. Οι βρισιες και οι καταρες δεν με πτοησαν και συνεχισα μεχρι την ακρη της πολης που βρισκοταν το σπιτι του παππου μου.
Last edited by Silver Latino Elf on Thu Jan 31, 2013 6:46 pm; edited 1 time in total | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 3:08 pm | |
| Το εβλεπα απο μακρια και μου ερχονταν στον νου οι ομορφες στιγμες των παιδικων χρονων... "Αστ'αυτα" λεω στον εαυτο μου και σε χρονο μηδεν μπαινω στην αυλη του σπιτιου. Βλεπω την πορτα ανοιχτη και μεσα στο σπιτι μπροστα στην πορτα δυο αντρες.Βαστουσαν οπλα και απεναντι ξεχωριζα τον παππου σαν στοχο.Φτανω γρηγορα στην εισοδο οπου ο ενας εχει ηδη τραβηξει την σκανδαλη.Πηδαω και τον ξαπλωνω στο εδαφος με ενα χτυπημα των ποδιων.Μεχρι να συνειδητοποιησει ο δευτερος τι εγινε, του εχω ηδη καρφωσει το μαχαιρι μου στα πλευρα του. Ο πρωτος δεν ειχε σκοτωθει οποτε του ριχνω το αποτελειωτικο χτυπημα και πλησιαζω τον παππου μου.Ακουμπουσε με το χερι του τον δεξυ πνευμονα που η σφαιρα του ειχε τρυπησει.Η μπλουζα και το χερι του ειχαν γινει κοκκινα απο το αιμα. ---Παππου! φωναζω και τον βοηθαω να κατσει σε μια πολυθρονα ---Elf παιδι μου! Χαιρομαι που σε βλεπω λιγο πριν φυγω... ---Μην λες χαζομαρες! Παππου συγχωρεσε με που εφυγα ετσι ξαφνικα...Ο πού&*ης ο Hayari..., ---Ξερω Elf...πηρα το γραμμα που μου αφησες... | |
| | | el Latino Pirate
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Wed Jan 23, 2013 3:11 pm | |
| Εφερα στον νου μου το γραμμα που του ειχα αφησει πριν με στειλει ο Hayari στο πληρωμα του Woonan "Παππου μου ετυχε μια ξαφνικη δουλεια στην West Blue και θα λειψω για καιρο απο το νησι.Να ξερεις οτι στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν προλαβαινω να σε αποχαιρετισω απο κοντα...Τα λεμε!". Με ειχε βαλει ο Hayari να γραψω μπροστα του ενα γραμμα για τον παππου και φροντισα να κρυψω ενα μηνυμα μεσα στις απλες αυτες λεξεις... ---Σιγουρα καταλαβα οτι ειχες μπλεξει...Ποτε δεν επεδιωκες θερμους χαιρετισμους και γραφοντας αυτο καταλαβα...Ημουν στο λιμανι αλλωστε οταν εγινε ο διαγωνισμος μαγειρικης..Ενοιωθα περηφανος-σε αυτο το σημειο η φωνη του εβγαινε πνιχτη- σενα! ---Παππου σηκω να παμε στο ιατρειο του νησιου... ---Ω...Ελα τωρα...Μην κανεις σαν μωρο παιδι...Παντα ησουν ρεαλιστης και αντιμετωπιζες την αληθεια καταματα...Ενα τελευταιο πραγμα θα σου πω...Ο πατερας σου καταγοταν απο ενδοξη οικογενεια...Στο Sabaody Archipelago ζει ενας συγγενης σου...Silver και αυτος...Βρες τον και θα σε βοηθησει...Συνεχισε το εργο των γονιων σου...Εσυ και η αλλη επιζησασα της Ohara μαλλον ειστε οι μονοι που μπορειτε να διαβασετε τα Poneglyphs...Ψαξε Elf...Ψαξε να βρεις την αληθεια...
Σε αυτο το σημειο επεσε πισω και ξεψυχησε...Παντα με χαμογελο... Πηρα και εγω ενα σατανικο χαμογελο και ειπα "Yamada την εβαψες"
Last edited by Silver Latino Elf on Thu Jan 31, 2013 6:48 pm; edited 1 time in total | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| |
| | | | [Τελος]Μεγαλη μαχη στο Elfheim...Ελευθερος ξανα! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|