Όνομα χαρακτήρα: Silver Elf
P.o.M. Points: 13
Belli: 49.000
Τυχόν παρατηρήσεις: Καλύτερη από την προηγούμενη, κορύφωσες τα γεγονότα της προηγούμενης τελικώς. Καλύτερη περιγραφή και πολύ πιο ρεαλιστικός διάλογος σε σχέση με τις προηγούμενες δύο. Θα σου σημειώσω ότι ήταν πολύ θετικό που τονίζεις ότι ο χαρακτήρας σου είναι ακόμη αδύναμος και μαθαίνει, εστίασες επίσης αρκετά στους γύρω σου αντί για την δική σου μάχη καθώς δεν είχες την δική τους εμπειρία. Αυτό θα ήταν πιο ωραίο σε τρίτο πρόσωπο, αλλά τουλάχιστον το δικαιολόγησες καθώς δεν βρισκόσουν στην καρδιά της μάχης. Μ'άρεσε που επέλεξες να αναδείξεις τον χαρακτήρα σου από την θέληση του να βοηθήσει, παρά να ξεσκίσει στην μάχη το οποίο φυσικό είναι να το κάνει αφού αποκτήσει εμπειρία. Η τελευταία σκηνή με τον Καπετάνιο ήταν ωραία, αν και το ότι σ' αγκάλιασε μετά ίσως εμένα μου φάνηκε πολύ heart warming ενώ μέχρι τότε μου έβγαζε bromance. Παρόλα αυτά ήταν καλή. Τα τελευταία σου posts μου φάνηκαν πολύ βιαστικά, σαν να ήθελες απλά να γεμίσεις τα posts :p
Επίσης μου έκανε εντύπωση η αναφορά στο Haki. Αν και έγραψες ότι τότε δεν ήξερες και επειδή είναι σε παρελθόν δικαιολογείται, ελπίζω ο Eddy να έχει κάποια σχέση με την Grand Line.