Who is online? | In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests None Most users ever online was 106 on Thu Dec 19, 2019 4:08 pm |
Άλλοι Καταζητούμενοι |  |
Άλλοι Φημισμένοι |  |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
| | [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
Character sheet Remaining Health: 100%
![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sun Dec 30, 2012 11:29 pm | |
| 3η ιστορια Στην προηγουμενη ιστορια εκβιαστηκα απο τον Hayari, ενα μεγαλο κεφαλι του Elfheim island και μελος της Οργανωσης, να συμμετεχω σε εναν διαγωνισμο μαγειρικης που διοργανωσε ο Captain Woonan και αφου νικησω, να ακολουθησω τις εντολες του Hayari οντας πια μελος των Wooonan Pirates.
To πλοιο ειχε αρχισει ηδη να σαλπαρει και εγω εγκατελειπα -δεν ηξερα για ποσο- το νησι που μεγαλωσα. Εδω που τα λεμε δεν ενοιωθα τιποτα για αυτο το νησι. Aν και μου ειχε δωσει το ονομα του, μου προκαλουσε απεχθεια λογω των κενων, αποπροσανατολισμενων ανθρωπων που ενδιαφεροντουσαν περισσοτερο για τα στρασσακια στα φορεματα, παρα για το αν ενα νησι λιγο πιο κατω καιγοταν απο τα πυρα των Marines.Το νησι των γονιων μου, η Ohara καταστραφηκε πληρως απο τους Marines και οι μονοι που επιβιωσαν ηταν περα απο καποιον-α που δεν ηξερα, εγω ο ιδιος στην κοιλια της μανας μου που απεβιωσε στα χερια του παππου μου Struhan.O παππους που με μεγαλωσε ηταν το μονο σημαντικο ατομο που αφηνα πισω στο Elfheim island ... Αναρωτιομουν αν μπορουσα να κανω κατι ωστε να εκμεταλλευτω την παρουσια μου στο πληρωμα του Captain Woonan και τα ταξιδια που θα κανω...Ναι..υπηρχαν πραγματα...Ουτως η αλλως ειχα αποφασισει να φυγω απο το Elfheim και να βγω εξω να αναζητησω τον αλλο επιζωντα της Ohara, και το πουλι που μας μετεφερε απο την Ohara στο Elfheim και να συνεχισω το εργο των γονιων μου...Να μελετησω και να ανακαλυψω τα περιφημα Poneglyphs...
Last edited by Silver Latino Elf on Wed Jan 02, 2013 2:47 pm; edited 4 times in total | |
|  | | el Latino Pirate

Όνομα Χαρακτήρα : Silver Latino Elf Posts : 4367 Location : lost Join date : 2012-12-15 Age : 29
![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sun Dec 30, 2012 11:32 pm | |
| Καθως το καραβι απομακρυνοταν απο το λιμανι του Elfheim, το υπολοιπο πληρωμα εδειχνε να με εχει ξεχασει τελειως. Ο ενας ασχολιοταν με τα καταρτια, ο αλλος με τα πανια, ο αλλος το τιμονι...Για αρκετη ωρα βρισκομουν σαν βρεγμενη γατα στο σημειο που με πεταξε ο Captain Woonan οταν με προσελαβε , χωρις να εχω να κανω κατι και αγνοοντας πληρως την πειρατικη συμπεριφορα...Το καραβι ηταν αρκετα μεγαλο και ενοιωθα τοσο μικρος...Αρκετα μακρια μου, στο τιμονι ηταν και ο Captain Woonan...Ηταν ψηλος,ευθυτενης με μαυρα ρουχα και ενα μεγαλο μαυρο πειρατικο καπελο.Εδειχνε αρκετα οικειος και προσχαρος.Τον ειδα να συζηταει με τον πλοηγο και να χωρατευει χτυπωντας τον φιλικα στην πλατη γελώντας και ο ιδιος δυνατα και δειχνοντας με το αλλο χερι κατι στον μεγαλο ωκεανο...Εγω συνεχιζα να χαζευω ωσπου ξαφνικα εμφανιστηκε μπροστα μου ενας παραξενος τυπακος που μου χαμογελασε. "Καλωσορισες" μου ειπε βγαζοντας το καπελο...Μαλλον ηταν ο πρωτος ανθρωπος που με παρατηρησε...
| |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sun Dec 30, 2012 11:38 pm | |
| Eιχε ερθει αρκετα κοντα μου και παρατηρησα το αδυνατο του προσωπο με τα λιγοστα αραια μαλλια και τα μεγαλα μαυρα ματια . ---Γεια σου φιλε. Καλως σας βρισκω! ---Ειμαι ο Droupy ! Ειμαι ο μουσικος τουτου του καραβιου...ειπε και μου εδειξε κατω απο την σκαλα μια αρπα που ειχα απο πριν παρατηρησει,εσυ ποιος εισαι? ---Με λενε Elf...Silver Elf. Ξερεις...δεν εχω ξαναβρεθει σε πληρωμα πειρατικο οποτε δεν γνωριζω... ---Μην φοβασαι! Δεν υπαρχει κανενα προβλημα!Συντομα θα συνηθισεις τα παντα εδω!Θελεις να παμε στην κουζινα να σου γνωρισω τον αλλο μαγειρα?Μεχρι τοτε δεν ηξερα οτι υπηρχε ηδη κιαλλος μαγειρας...Μετρησα τα μελη του πληρωματος.Στο καταστρωμα ειμασταν ηδη 20 ατομα...Λογικο να χρειαζονται 2 μαγειρες!Φτανοντας στην κουζινα και αφηνοντας το υπολοιπο πληρωμα να συνεχιζει τις δουλειες στο καταστρωμα, ειδα εναν ψηλο ξανθο τυπο με μεγαλα αυτια και καταλευκο δερμα να μαγειρευει κατι.Εδειχνε αρκετα απασχολημενος αλλα ο Droupy τον διεκοψε. ---Ηρθε ο δευτερος μαγειρας!Να σας συστησω! Απο δω ο Elf και απο δω ο Sweeran...Γυρισε να με κοιταξει και να μου δωσει το χερι ή με βαρεμαρα ή με αδιαφορια.Δεν εδειχνε πολυ φιλικος. ---Παιδια σας αφηνω να τα πειτε...Ακουω απο εξω την φωνη του Captain Woonan....Ερχομαιιιιι !!!
Last edited by Silver Latino Elf on Sun Dec 30, 2012 11:49 pm; edited 1 time in total | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sun Dec 30, 2012 11:47 pm | |
| Ο Sweeran δεν εδειχνε να χαιρεται που με γνωριζε.Συνεχισε αφοτου εφυγε ο Droupy να με κοιτα απο πανω μεχρι κατω με υφος μπλαζε.Εγω δεν του απευθυνθηκα παρα μονο οταν ειδα οτι πηγε να βαλει το παστιτσιο στο φουρνο εχοντας ξεχασει το σιμιγδαλι. ---Φιλε..Ξεχασες το σιμιγδαλι...Προσπαθησε να δειξει αταραχος αλλα μαλλον δεν ηθελε να του επισημανω καποιο λαθος.Αφου το διορθωσε και τελειωσε με το παστιτσιο, ηρθε σε αποσταση 10 εκατοστων απο μενα και κολλησε τον αριστερο του δεικτη στον ωμο μου ---Ακου να σου πω νεαρε, εδω περα δεν εισαι για να κανεις υποδειξεις αλλα για να ακολουθεις τις εντολες μου.Να ξερεις οτι αν δειξεις σημαδια ανυπακοης θα γυρισεις απο κει που ηρθες το συντομοτερο δυνατον. ---Προσεξε πως μιλας γιατι εδω ειμαστε ισια κι'ομοια...του ειπα με περισση αυθαδεια.Σε αυτο το σημειο εδειξε να του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Συγκρατηθηκε ομως και ξεκινησε να κοβει καρροτο και κουνουπιδι. ---Δεν ανησυχω καν ομως...Νομιζω οτι δεν θα καταφερεις να παρεις αυτην την θεση ... ---Τι εννοεις "δεν θα την παρω" ? Ο διαγωνισμος εγινε και κερδισα! ---Ναι αλλα εσυ, οπως και αλλοι πριν απο σενα δεν θα κατσεις για πανω απο μια εβδομαδα εδω μεσα...Τον τελευταιο μηνα εχουν ερθει αλλοι δυο μαγειρες αλλα απετυχαν ...Ειδικα εσυ που δειχνεις αδυναμος...... ---Θες να δοκιμασεις?? του ειπα σηκωνοντας την γροθια και σημαδευοντας τον. Η πορτα της κουζινας ακουστηκε να ανοιγει. | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sun Dec 30, 2012 11:54 pm | |
| Δυο αρκετα ευσωμοι τυποι ανοιξαν την πορτα και αντικρυσαν δυο μαγειρες να βρισκονται στα μαχαιρια...Δηλαδη να πετσοκοβουν ο ενας διπλα στον αλλο λαχανικα για σαλατα σε αρκετα γρηγορη ταχυτητα.Εδειχναν να δουλευουν υπο πληρη αρμονια.... ---Χο χο χο....Γεια σου νεε μαγειρα!Εδειχναν αρκετα προσχαροι και φιλικοι. ---Γεια σας παιδια!ειπα και τους πλησιασα αφου τελειωσα την σαλατα λιγο πιο γρηγορα απο τον Sweeran με τον οποιο ανταλλαξαμε αυστηρες ματιες.Ειμαι ο Elf ! ---Γεια σου Elf ! Εγω ειμαι ο Snoree...Eιμαι ο μηχανικος του καραβιου και καταγομαι απο την Toroa... ---Eγω ειμαι ο Τeefan και καταγομαι απο την Loguetown!Καλωσορισες στο πληρωμα man! Ο Snoree ηταν αρκετα παχυς και ειχε μια μεγαλη κοτσιδα στα μαλλια του. Ο Τeefan ειχε ενα rock στυλ.Δεν φοραγε μπλουζα αλλα ειχε 2-3 περιλαιμια και τα λιγο μακρια μαλλια του ειχαν σχηματισει μικρες ενωσεις απο λαδωμενες τριχες που εκκρεμουσαν σε καθε του κινηση. Βγηκαμε εξω οπου μας ακολουθησε και ο Droupy.Προχωρώντας ενοιωσα εναν μεγαλο ογκο να προσγειωνεται ακριβως μπροστα μου.Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν εχθρικά πυρά αλλα ενας ανθρωπος προσγειωθηκε μπροστα μου.Για την ακριβεια δεν προσγειωθηκε αλλα κρεμαστηκε απο το καταρτι κρατωντας ενα γιογιο.Αν και μου φανηκε πολυ κουφο, ο εν λογω τυπος φροντισε να με ξεκουφανει μιλώντας δυνατα:
Last edited by Silver Latino Elf on Mon Dec 31, 2012 11:12 am; edited 1 time in total | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sun Dec 30, 2012 11:57 pm | |
| ---Χαιρομαι που σε γνωριζω καινουργιε μαγειρα!!Ειμαι ο Eric ! Μπουρεκι ξερεις να φτιαχνεις? φωναζε υπερβολικα δυνατα ---Χαρηκα και γω!Eιμαι ο Elf! Nαι ξερω να φτιαχνω μπουρεκι...Τον κοιταξα απο πανω μεχρι κατω.Ειχε πυκνα πορτοκαλι μαλλια και γενια και φορουσε ενα μεταλλικο καπελο με δυο κωνικες μυτες πανω απ'τ'αυτια .Ηταν αρκετα παχυς και θυμιζε Βικινγκ.Αναρωτιομουν πως μπορουσε το γιογιο να τον κραταει απο το καταρτι. ---Ειμαι ενας απο τους σκοπευτες του Captain Woonan...Καταγομαι απο την Alabasta...Η γνωριμια μας διεκοπη απο την ειρωνικη φωνη του Sweeran που μας καλουσε μεσα για φαγητο.Μαλλον θα ηταν το τελευταιο γευμα που θα ετοιμαζε μονος του ο αντιπαθης μαγειρας...Εφτασα στο τραπεζι μαζι με τον Droupy, τον Teefan, τον Eric και τον Snoree. Aν και αισθανομουν παραξενα ως newbbie πειρατης, προσπαθησα να προσαρμοστω.Καθισαμε ολοι μαζι αλλα δεν ξεκινησαμε να τρωμε μεχρι να φτασει και ο Captain Woonan.Οταν εφτασε και αυτος τον χαιρετισαμε ολοι μαζι (εγω λιγο καθυστερημενα βεβαια) και αφου εβγαλε εναν λογο που εκανε μνεια στον Gold D Roger καλωσορισε το νεο μελος (δηλαδη εμενα) ---Σας ευχαριστω πολυ ολ...- η κουβεντα μου διακοπηκε γιατι ο Snoree απο δεξια μου , μου γεμισε το στομα με ενα παρα πολυ μεγαλο ξυλινο ποτηρι με κρασι και εσκασε σε χαχανητα οπως και οι υπολοιποι. Στην αρχη παραξενευτηκα, αλλα μετα γεμισα μονος μου το ποτηρι μου . ---Kanpai!! Φαγαμε ηπιαμε και χωρατεψαμε για ωρα... | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Mon Dec 31, 2012 12:00 am | |
| Μεσα στο ατελειωτο γλεντι που καναμε , ηρθα πιο κοντα στους τεσσερις που γνωριζα ηδη, γνωρισα τον γιατρο του καραβιου, που ηταν ενας παρα πολυ κοντος(μαλλον νανος) με μακρυ μαλλι και γενειαδα.Ηταν ο Darwin. Επισης γνωρισα ενα ακομα μελος, τον Eddy.Hταν ενας αρκετα μυωδης τυπος με αρκετα αυστηρο βλεμμα. Γνωριστικα με τον Jastin, τον πλοηγο και Vice-Captain με τον οποιο πιο πριν συνομιλουσε ο Woonan. Με τον Sweeran δεν ανταλλαξα κουβεντα ουτε οσο φερναμε κρασι και φρουτα μετα το φαγητο ουτε οσο καθαριζαμε το τραπεζι στο τελος.Οσο καθαριζαμε ηρθε ο Snoree και μου ανηγγειλε οτι ο Captain με ζητουσε στο γραφειο του.Με οδηγησε στο γραφειο και αφου τον ευχαριστησα χτυπησα ελαφρα την πορτα. ---Περασε!ακουστηκε απο μεσα ο Woonan ---Γεια σου Captain! Με ζητησατε? ---Ναι ... Καθισε. Εκατσα σε ενα καναπε και αρχισα να παρατηρω το γραφειο.Παλιοι χαρτες ηταν διακοσμημενοι στον τοιχο οπως και ενα πορτρετο του Gold D Roger. Ο Woonan μαλλον τον ειχε ως προτυπο...
Last edited by Silver Latino Elf on Mon Dec 31, 2012 11:14 am; edited 1 time in total | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Mon Dec 31, 2012 12:02 am | |
| ---Λοιπον Elf. Ακουσε με .Για να εχεις θεση στο πληρωμα μου πρεπει να πληροις δυο κριτηρια: 1.: να εισαι σωστος στο ποστο στο οποιο σε προσελαβα.Αυτο νομιζω το εχεις γιατι το φαγητο σου μου αρεσε παρα πολυ σημερα το πρωι . 2.: να εισαι αξιος να λεγεσαι Wooonan Pirate.Aυτο σημαινει οτι δεν μπορει να προσλαμβανουμε ατομα που δεν εχουν πολεμησει ποτε τους και δεν εχουν την θεληση να γινουν αξιοι σε μια μαχη.Ξερεις ενα πειρατικο καραβι δεν ειναι παιχνιδι.Εχουμε συχνα μαχες με αλλους πειρατες ή με οποιονδηποτε μας προκαλεσει.Θελω να ξερω οτι θα φανεις χρησιμος σε μια τετοια μαχη.εδω εκανε μια παυση.Κρεμομουν απο τα χειλη του πραγματικα. Μετα τον θανατο του προηγουμενου μαγειρα μας πριν ενα μηνα σε μαχη, προσλαβαμε αλλους δυο στην θεση σου που απετυχαν.Απετυχαν γιατι υποβληθηκαν σε ενα τεστ που θετω σε καθε νεο μελος.Εσυ εχεις την ατυχια να μην προλαβαινω να σου κανω το τεστ γιατι σε δυο μερες φτανουμε στο Onrac Kingdom οπου κατα 99% θα κληθουμε σε μαχη.Εκει να ξερεις οτι θα δοκιμαστεις.Θα δοκιμαστεις αν αξιζεις να λεγεσαι Wooonan Pirate.Προς το παρον εισαι φιλοξενουμενος και δοκιμαζομενος εδω.Μπορεις να πηγαινεις τωρα γιατι θελω να παρω εναν υπνακο. | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Mon Dec 31, 2012 12:09 am | |
| Τα λογια του με προβληματισαν.Θυμηθηκα τί μου ειπε ο Sweeran για το οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος για να αντεξω.Εε λοιπον θα αντεχα και θα περναγα το τεστ...Σε δυο μερες θα με περιμενε μια μαχη μαλλον διαφορετικη απο αυτες που εδινα για πλακα με τους συγχωριανους μου.Πηγα στην κουπαστη που καθοταν ο Droupy και χαζευε. ---Γεια σου φιλε! ---Γεια σου Elf ! Ολα καλα? ---Ναι μωρε....Απλα αναρωτιεμαι τί θα γινει μεθαυριο στην μαχη... ---Μην φοβασαι..Θα τα πας περιφημα !!Θελεις να γινεις Woonan Pirate? ---Ναι! Το θελω πολυ! ---Εε...αυτο αρκει...Ποτε τον ειδες τον Woonan για πρωτη φορα? ---Τον ειδα σημερα στον διαγωνισμο...Δεν τον ηξερα καν πιο πριν. ---Πως και ετσι? Ειναι διασημος στην South Blue!!Ολοι τον ξερουν! ---Δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα "της θαλασσας" γιαυτο θελω και λιγο χρονο να προσαρμοστω... Το κεφαλι μου με ενοχλουσε απο πριν..Τωρα ομως ζαλιζομουν αρκετα ωστε να γειρω στην κουπαστη για να κανω εμετο στη θαλασσα. ---Darwin! Ελα λιγο! Ο Elf εχει ναυτια!απ'οτι φαινεται ο Droupy ειχε μαθει αρκετα πραγματα γιατι προφανως και αλλοι πριν απο μενα ειχαν παθει το ιδιο.
Last edited by Silver Latino Elf on Mon Dec 31, 2012 11:17 am; edited 1 time in total | |
|  | | el Latino Pirate

![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Mon Dec 31, 2012 12:21 am | |
| Ο κοντος γιατρος μου συστησε να ξεκουραστω για το μεσημερι και να μυριζω λεμονι μεχρι το βραδυ που θα ετρωγα σουπα.Η ναυτια μαλλον συνδυαστηκε με πυρετο οποτε τις 2 πρωτες μερες τις περασα στο κρεβατι.Στο κρεβατι ηταν χειροτερα.Μπορει πανω να βλεπεις τα κυματα να αλληλοχτυπιουνται και τον οριζοντα να τρεμοπαιζει, αλλα 2 μερες στο κρεβατι περασα χαλια.Αφ'ενος το καραβι ετρεμε και ετριζε, πραγμα που μου ηταν αφορητο, αφεταιρου ενω ολοι ηταν εξω ,διασκεδαζαν και γελουσαν, ενω εγω ημουν στο κρεβατι με μονη συντροφια τον Droupy που μερικες στιγμες ερχοταν να πει ενα αστειακι και να φυγει. Και ο γιατρος ερχοταν μερικες φορες να με καθησυχασει "Ολοι το παθαινουν στην αρχη" .Εγω ομως ενοιωθα πολυ ασχημα γιατι δεν ηθελα να κατοχυρωθω σαν αρρωστιαρης στο πληρωμα.Παραλληλα εδινα την ευχαριστηση στον Sweeran που με μισουσε, να μου φερνει σουπιτσες με το ειρωνικο υφος με το οποιο με αντιμετωπιζε.Eυτυχως το τριτο βραδυ που περασα στη θαλασσα εδειχνα να ειμαι καλα.Το επομενο πρωινο φταναμε στο Onrac Kingdom και ηθελα να μαι υγειης για την μαχη.
| |
|  | | Sponsored content
![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | Subject: Re: [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] ![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] I_icon_minitime](https://2img.net/s/t/16/04/65/i_icon_minitime.png) | |
| |
|  | | | [Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες |  |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | ![[Τελος-Διπλη] Οι Woonan Pirates και το Onrac Kingdom! [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sssi10](https://i.servimg.com/u/f82/19/75/28/21/sssi10.png
) |
Latest topics | » Spam House
by Ace RIP Mon Jan 16, 2023 8:03 pm
» Random Spamming
by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη
by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning
by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends!
by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!!
by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε
by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε)
by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance
by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates  |