Who is online? | In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests None Most users ever online was 124 on Sat Oct 12, 2024 2:27 am |
Άλλοι Καταζητούμενοι | |
Άλλοι Φημισμένοι | |
Ομάδες Κυνηγών | Wolfpack School of the Wolf |
Ομάδες Ναυτικών | Dragon Storm |
|
| The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
| | |
Author | Message |
---|
Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
Character sheet Remaining Health: 100%
| Subject: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 23, 2012 9:28 pm | |
| Έφυγα από το Gecko Island και ξεκίνησα να ταξιδεύω ανατολικά προς την LogueTown, ένα ευνοϊκό αεράκι ήταν στην πλάτη μου και με έσπρωχνε προς τον επόμενο προορισμό μου. LogueTown, ήταν η πόλη που γεννήθηκε αλλά και εκτελέστηκε ο Βασιλιάς των Πειρατών Gol D. Roger. Ένα μέρος που κάθε πειρατής θα ήθελε να περάσει, αλλά και ένα μέρος που και εγώ ένα κυνηγός ήθελα να πάω. Να δω την εξέδρα της εκτέλεσης του Βασιλιά, να γυρίσω τους δρόμους που γυρνούσε και εκείνος. Μαζί μου είχα σε μια σακούλα το κεφάλι του Kuro, θα το παρέδειδα στον Captain Smoker των Μαρίν, έναν άνθρωπο που δεν ήξερα αν θα έπρεπε να τον θαυμάζω ή να τον φοβάμαι... Λέγεται πως κατήχε μια από τις δυνάμεις που σου έδιναν τα φρούτα του διαβόλου, παρά το γεγονός πως δεν ήξερα και πολλά για τα φρούτα αυτά, είχα ακούσει φήμες πως το κάθε ένα σου έδινε και μια υπεράνθρωπη δύναμη. Όμως ο κάθε άνθρωπος μπορούσε να φάει ένα μόνο φρούτο του διαβόλου, αν έτρωγε παραπάνω από ένα το σώμα του θα γινόταν κομμάτια από την υπερβολική δύναμη. Ενθουσιασμένος με τις σκέψεις αυτές πλησίαζα όλο και πιο πολύ την LogueTown ενώ σκεφτόμουν πως αν ήμουν τυχερός θα έβλεπα με τα μάτια μου την σχεδόν θεϊκή αυτή δύναμη.
Last edited by Roni on Sat Nov 24, 2012 1:21 pm; edited 1 time in total | |
| | | Roni Simple Member
Όνομα Χαρακτήρα : Shin Kirikaya Posts : 9295 Location : Shin Sekai Join date : 2012-10-19 Age : 34
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 23, 2012 11:30 pm | |
| Οι ώρες πέρασαν νερό και γύρω στο μεσημέρι της επόμενης μέρας έβλεπα την τεράστια και πανέμορφη LogueTown. Στην πραγματικότητα σχεδόν κανένας δεν ήξερε το όνομα του νησιού που στέγαζε την πόλη, λόγω του μεγέθους της και του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των κατοίκων της, η LogueTown κάλυπτε πάνω από το 90% του νησιού. Τα μόνα μέρη που δεν ήταν καλυμμένα από την πόλη ήταν μερικά απόκρημνα βράχια στην δυτική μεριά του νησιού. Εντόπισα το λιμάνι της πόλης και κατευθύνθηκα προς τα εκεί, πολλά πλοία βρισκόντουσαν αραγμένα στο λιμάνι της πόλης, αρκετά από αυτά ανήκαν στους Μαρίν, ενώ άλλα ήταν εμπορικά πλοία αλλά και μεγάλα μεταφορικά πλοία. Έδεσα το, πολύ μικρό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, πλοίο μου και κατέβηκα. Πήρα κάποια πράγματα στην πλάτη μου και την τσάντα με το κεφάλι του Kuro και ξεκίνησα αρχικά για να βρω την βάση των Μαρίν και να παραδώσω τον "κρατούμενο" ώστε να παραλάβω την αμοιβή μου. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα μιας που όλοι οι πολίτες του νησιού ήξεραν που βρισκόταν η βάση του Smoker. Έτσι μερικά λεπτά αργότερα με βρήκα να φτάνω στην είσοδο της βάσης. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Fri Nov 23, 2012 11:47 pm | |
| Στοπ, ποιος είσαι εσύ? Τι δουλειά έχεις εδώ? Μου είπε ο φρουρός όταν με είδε. Του έδειξα το τατουάζ των κυνηγών και ύστερα έβγαλα το κεφάλι του Kuro από την τσάντα και του είπα πως τον έφερα για "παράδοση". Έκανε ένα βήμα πίσω και στο πρόσωπο του σχηματίστηκε μια έκφραση αηδίας μαζί με φόβο. Πέρνα, πρώτο κτήριο δεξιά θα βρεις μια μεγάλη ξύλινη πόρτα, άνοιξε και θα βρεθείς σε μια αίθουσα. Εκεί είναι το γραφείο που παραδίδουν οι κυνηγοί τους στόχους τους, βέβαια εσύ δεν έχεις και πολλά να παραδώσεις αλλά τι να κάνουμε. Θα σε πληρώσουν όπως και αν έχει... Είπε τελικά ο φρουρός βιαστικά για να μην ξεράσει από την μυρωδιά του ξεραμένου αίματος σε συνδυασμό με το θέαμα ενός κομμένου κεφαλιού. Τον ευχαρίστησα με ένα νεύμα για τις πληροφορίες που μου έδωσε και προχώρησα προς το εσωτερικό της βάσης. Μια ομάδα από Μαρίν έκανε τις μεσημεριανές της ασκήσεις, έκατσα λίγο και τους κοιτούσα. Οι πιο πολλοί από αυτούς φαίνονταν αρκετά γνώριμοι με τις μάχες, αρκετές ουλές διακοσμούσαν το σώμα τους αλλά αυτό που τους πρόδιδε πιο πολύ από όλα ήταν το βλέμμα τους. Το βλέμμα ανθρώπου που έχει σκοτώσει, μόνο κάποιος που έχει κάνει το ίδιο πράγμα είναι σε θέση να δει αυτό το ιδιαίτερο βλέμμα. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 12:10 am | |
| Ήταν σκοτεινό, επικίνδυνο. Έδειχνε την θέληση της ψυχής του ανθρώπου για άλλες μάχες, για ακόμα πιο πολλούς θανάτους και ίσως αν έτσι το είχε η μοίρα, τον θάνατο του ίδιου εκείνου του ανθρώπου. Ένας από αυτούς τους Μαρίν φαινόταν να έχει εντελώς διαφορετικό βλέμμα όμως, το βλέμμα του ήταν δυνατό και έδειχνε να υπερβαίνει όλα τα υπόλοιπα προκαλώντας τους την ανάγκη να αποκληθούν μπροστά του και να το ακολουθήσουν. Ο Μαρίν αυτός είχε ασημένια μαλλιά και μια μεγάλη ουλή στο στήθος του, καθόταν πάνω σε έναν βράχο και κάπνιζε συγχρόνως δυο πούρα. Ήμουν σίγουρος πως ήταν αυτός, δεν μπορεί να έκανα λάθος. Μπροστά μου είχε το έναν από τους καπετάνιους των Μαρίν, τον "Λευκό Κυνηγό" Smoker. Δίχως να το καλό σκεφτώ μάζεψα το κεφάλι του Kuro και κίνησα προς το μέρος τους για να τον συναντήσω. Εκείνος με είδε αλλά δεν έδειξε να ενδιαφέρεται και πολύ. Τι κάνεις εσύ εδώ? Εδώ είναι βάση των Μαρίν, δεν είναι γραφείο τύπου για κυνηγούς και πολίτες. Πάρε την πραμάτεια σου και πήγαινε να βρεις κάνα γραφείο με δουλειές για να βγάλεις το ψωμί σου. Είπε ο Smoker δίχως καν να με κοιτάει. Έβγαλα το κεφάλι του Kuro από την τσάντα και το πέταξα στα πόδια του. Αυτός νομίζω πως δεν είναι για τέτοια γραφεία, αλλά για την βάση σας. Θα έφερνα και το σώμα του, αλλά δεν είχα πολύ χώρο και έτσι πήρα μόνο το κεφάλι του... Απάντησα με τον ίδιο ψυχρό τόνο στην φωνή μου... | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 12:33 am | |
| O Smoker κοίταξε το κεφάλι του πειρατή και χαμογέλασε, οι υπόλοιποι Μαρίν όμως δεν είχαν την ίδια αντίδραση. Πολλοί έκαναν αηδιασμένες γκριμάτσες ενώ άλλοι κοίταγαν αλλού, δήθεν πως δεν το είχαν δει. Βλέπω κατάφερες να πιάσεις ένα καλό ψάρι, έτσι δεν είναι κυνηγέ? Δεν περίμενα πως κάποιος από εσάς θα είχε τα κότσια να τα βάλει με τον Kuro, πόσο μάλλον να μας φέρει και το κεφάλι του ως ένδειξη δύναμης. Τι θες να αποδείξεις κυνηγέ? Πάντα έτοιμος να πιάσεις τους κακούς έτσι δεν είναι? Δεν θα χρειαστεί όμως, είμαι με το μέρος σας αν δεν το κατάλαβες, άλλωστε σας έφερα και έναν αρκετά μεγάλο ταραχοποιό στην περιοχή της East Blue. Είναι στην κατηγορία του Don Krieg αν δεν κάνουν λάθος τα χαρτιά μου. Ήταν ένα σκουπίδι, ένα απόβρασμα της κοινωνίας που δεν θα έπρεπε καν να ζει... Δεν κατάφερες και κάτι το ιδιαίτερο με το να του πάρεις το κεφάλι και σίγουρα δεν με εντυπωσίασες... Ξέρω έναν πειρατή όταν τον βλέπω... Ξέρεις τι λένε, πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να βγουν αληθινά... Δεν θα με θες ως αντίπαλο, οπότε φρόντισε να μου φέρεσαι καλά ως σύμμαχο... | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 10:31 am | |
| Στους περισσότερους ανθρώπους θα περίμενα να πιάσει η πρόταση αυτή, όχι όμως στον Smoker. Εκείνος απλά έκανε ένα νεύμα για να μου δείξει πως δεν τον ένοιαζε και πολύ το αν θα με έχει αντίπαλο μιας που δεν με θεωρούσε καν σύμμαχο του. Κατάλαβα πως είχα χάσει αυτήν την "μάχη" και έτσι δεν έδωσα συνέχεια στην συζήτηση. Μάζεψα το κεφάλι του Kuro και κατευθύνθηκα προς το γραφείο που μου είχε υποδείξει ο φρουρός στην είσοδο. Αφού τελείωσα με αυτές τις υποχρεώσεις βγήκα από την βάση και ξεκίνησα μια μικρή βόλτα στην πόλη. Ήθελα να επισκεφτώ το μέρος που είχε εκτελεστεί ο Roger, ένιωθα μια μεγάλη έλξη προς εκείνο το μέρος. Ρώτησα έναν περαστικό για πληροφορίες και μου είπε πως το μέρος εκτέλεσης ήταν περίπου πεντακόσια μέτρα από εκεί που ήμουν, όλος ο κόσμος στην LogueTown ήξερε το μέρος αυτό. Ακόμα και η επισκέπτες ρωτούσαν για πληροφορίες ώστε να το επισκεφτούν, είχε γίνει ένα μεγάλο τουριστικό "μνημείο". Έτσι αρκετά μαγαζιά με κάθε λογής πράγματα είχαν δημιουργηθεί αριστερά και δεξιά της πλατείας. Μια ομάδα των Μαρίν ήταν πάντα στην περιοχή και περιπολούσε την εξέδρα εκτέλεσης αλλά και την πλατεία γενικότερα, λογικό αφού η Κυβέρνηση δεν θα άφηνε ένα τόσο ιστορικό μνημείο της "δύναμης" της απρόσεχτο... | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 11:19 am | |
| Πλησίασα την εξέδρα ένα ρίγος με διαπέρασε, δεν ήξερα γιατί αλλά ένιωθα τόσο οικεία κοντά σε ένα σύμβολο της Κυβέρνησης αλλά πολύ περισσότερο των πειρατών. "Ο Roger, ο βασιλιάς των Πειρατών ήταν και είναι ο μόνος άνθρωπος που είχε διασχίσει όλη την Μεγάλη Γραμμή. Λίγο πριν πεθάνει είπε πως άφησε όλους του τους θησαυρούς σε ένα μέρος, στο τελευταίο νησί της Μεγάλης Γραμμής, το Raftel. Όποιος κατάφερνε να φτάσει μέχρι εκεί θα γινόταν και ο καινούργιος Βασιλιάς των Πειρατών." Μονολόγησα καθώς κοιτούσα την εξέδρα. Στο είπα πως αναγνωρίζω έναν πειρατή όταν τον δω, ακόμα και αν κρύβεται κάτω από την μάσκα ενός κυνηγού επικηρυγμένων. Αλλά δεν πρόκειται να σε κυνηγήσω, προς το παρόν τουλάχιστον, θα σε αφήσω να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο και μετά θα σε βρω και θα σε σβήσω μια και καλή από αυτόν τον κόσμο. Ακούστηκε η φωνή του Smoker δίπλα μου, γύρισα απότομα και τον είδα να με κοιτάζει και πάλι με αυτό το υπεροπτικό βλέμμα. Δεν είχα καταλάβει καν πως με είχε πλησιάσει, ήταν πράγματι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω σύντομα για εχθρό μου. Παρόλα αυτά δεν ήθελα να του δείξω τα πραγματικά μου συναισθήματα και έτσι αποφάσισα να του μιλήσω με τον ίδιο ψυχρό τόνο που του μιλούσα και πριν... | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 11:29 am | |
| Είσαι τόσο δυνατός όσο φαίνεσαι ή μήπως είσαι μόνο λόγια, Captain των Μαρίν, Smoker...? Του είπα δίχως καν να τον κοιτάω, εκείνος δεν φάνηκε να τσιμπάει το δόλωμα που του είχα ρίξει, αντίθετα με σχεδόν κοροϊδευτικό ύφος μου είπε πως δεν θα μου έκανε την χάρη να μου δείξει την δύναμη του.. Ακόμα... Έχεις μόνο μια ευκαιρία να μου την δείξεις Captain Smoker, όταν φύγω από το νησί δεν θα με ξαναδείς ποτέ σου, θα φροντίσω προσωπικά για αυτό. Οπότε τι λες? Θες να παίξουμε λίγο? Είπα χαϊδεύοντας την βάση του κατάνα μου, εκείνος κοίταξε το χέρι μου και χαμογέλασε. Το είπες και μόνος σου μικρέ, πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να βγουν αληθινά και ίσως τότε να μην σου αρέσει η εξέλιξη των πραγμάτων... Άλλωστε μπορώ να σε νικήσω ακόμα και χωρίς τις δυνάμεις του φρούτου μου... Είπε σφίγγοντας το χέρι του, ένας λευκός καπνός αναύλισε από το δέρμα του, αν μπορούσε να πει κανείς πως υπήρχε πλέον δέρμα. Ήταν λες και το σώμα του γινόταν καπνός. Ώστε υπάρχουν πραγματικά αυτές οι δυνάμεις... Και εσύ κατέχεις μια από αυτές, υποθέτω πως η φήμη σου ως "Λευκός Κυνηγός" δεν βγήκε κατά τύχη, Captain Smoker. Είπα και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου, από το μυαλό μου πλέον περνούσε μόνο μια σκέψη, πως θα αποκτούσα ένα τέτοιο φρούτο. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 12:13 pm | |
| Δίχως να πω άλλη κουβέντα στον Smoker, γέλασα και άρχισα να απομακρύνομαι. Ήμουν σίγουρος πως τα μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω μου καθώς έφευγα προς το λιμάνι. Αλλά δεν είχα λόγο να συνεχίσω την μικρή μας διαμάχη, ήξερα πότε ήμουν χαμένος από χέρι και πότε όχι, αυτή την φορά δεν είχα ελπίδα να τον νικήσω σε μια κατά μέτωπο μάχη. Έπρεπε να δυναμώσω και άλλο για να μπορώ να αντιμετωπίσω επιτυχώς έναν τέτοιο αντίπαλο και πέραν αυτού ακόμα χρειαζόμουν την δύναμη της Κυβέρνησης να με υποστηρίζει ακόμα και λίγο, για το τι θα γινόταν στο μέλλον δεν ήξερα, αλλά σίγουρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Μερικά λεπτά αργότερα έφτασα στο ακόμα πολύβουο λιμάνι της LogueTown και έψαξα για το πλοίο που θα με μετέφερε και πάλι στην North Blue, δεν είχα ιδέα πως θα γινόταν αυτό αλλά δεν με πολύ ένοιαζε, αρκεί να επέστρεφα και πάλι στην πολύ αγαπημένη παγωμένη θάλασσα μου! Είδα μια μικρή πινακίδα που έγραφε το όνομα του πλοίου που ήθελα και είχε ένα βελάκι προς τα δεξιά, το λιμάνι της LogueTown ήταν τεράστιο και έτσι οι κάτοικοι είχαν δημιουργήσει κάτι σαν "υπό-λιμάνια" για μεγαλύτερα πλοία, ώστε να μην μπλέκονται μέσα στην κίνηση και να μπορούν να φορτώνουν και να ξεφορτώνουν γρήγορα. | |
| | | Roni Simple Member
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 24, 2012 1:20 pm | |
| Ακολούθησα την ενδεδειγμένη διαδρομή και μερικά λεπτά αργότερα έφτασα σε ένα αρκετά μεγαλύτερο λιμάνι, εκεί δεν έβλεπες πλέον μικρά πλοία. Μόνο μεγάλα εμπορικά καθώς και πλοία των Μαρίν, κυρίως πολεμικά πλοία. Βρήκα το πλοίο μου και πλησίασα έναν άνθρωπο που φαινόταν να διοικεί τις εργασίες που γίνονταν στο πλοίο. Αυτό δεν είναι το εμπορικό που πάει στην North Blue? Τον ρώτησα λακωνικά, εκείνος σήκωσε το κεφάλι του από τα χαρτιά του και με κοίταξε. Πάει αλλά δεν μπορείς να ακολουθήσεις αν δεν έχεις το ανάλογο αντίτιμο, ξέρεις τα εμπορικά πλοία συνήθως δεν μεταφέρουν επιβάτες έτσι αν θες να μπεις σε προειδοποιώ πως η τιμή είναι μάλλον εκτός των δυνάμεων σου... Είπε ειρωνικά ο τύπος και επέστρεψε στα χαρτιά του, δίχως να πω άλλη κουβέντα έβγαλα από την τσέπη μου 20.000 μπέλι και του τα πέταξα μπροστά του. Πάγωσε για λίγο, ύστερα όμως σήκωσε και πάλι το κεφάλι του και τραυλίζοντας από ντροπή με καλωσόρισε στο πλοίο. Ανέβηκα και βρήκα ένα ήσυχο μέρος για να καθίσω, καμπίνες δεν υπήρχαν παρά μόνο για τους ναυτικούς του πλοίου. Όλοι οι υπόλοιποι θα έπρεπε να πληρώσουν όχι μόνο με χρήματα για να περάσουν από την μια θάλασσα στην άλλη, αλλά δεν με ένοιαζε. Είχα περάσει πολλές κρύες νύχτες στο παλιό μου πλέον πλοίο και είχα συνηθίσει στις κακουχίες! Επόμενος σταθμός, η North Blue!!! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
| |
| | | | The King's Town [Τέλος] [Διεγραμένος Χαρακτήρας] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Οδηγίες | |
Οδηγίες για Νέα Μέλη | |
Latest topics | » Spam House by alex 1010 Sat Sep 28, 2024 11:58 am
» Random Spamming by Portgas D. Ace Tue Jul 14, 2020 8:52 pm
» [Αρχη-αποστολη] Η πρώτη αποστολη by Baka Mon Apr 20, 2020 6:41 am
» {Αρχή-Φρούτο}Golden Tournament: The Beginning by pashalis hunder Thu Apr 16, 2020 6:12 am
» [Αρχή] Something Wicked Your Way Comes,Part Three:My Vengeance Ends! by metalgunner Tue Apr 07, 2020 9:54 pm
» [Αρχή-Αποστολή-Αναβάθμιση ειδικότητας] Η Παράδοση! Marines Vs Deathly Killers!! by Rikuo Tue Apr 07, 2020 3:05 pm
» [Αρχή - Αποστολή] Δέκα μέτρα κι ένα κόψε by Makoto Wed Apr 01, 2020 10:56 pm
» Eliza E. Mowbray(Εγκρίθηκε) by Roronoa Zoro Wed Apr 01, 2020 8:09 am
» [Αρχή] The Sacra Ligua pirate alliance by DIRK Thu Mar 26, 2020 12:54 pm
|
Most Wanted |
|
Πειρατικά πληρώματα | Punisher Pirates
Bloodlust Pirates |
|