Futago
Όνομα Χαρακτήρα : Yuuta Posts : 231 Join date : 2012-11-12 Age : 30
| Subject: Re: [Τέλος] Quick stop [Διεγραμμένος Χαρακτήρας] Sat Nov 17, 2012 11:00 pm | |
| Όνομα χαρακτήρα: Alucard P.o.M. Points: 5 Belli: 20.000 Τυχόν παρατηρήσεις: Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω :p Ήταν μια μεταβατική ιστορία αλλά εντάξει πέρασε γρήγορα αλλά όχι βαρετά. Στην αρχή αρχή δεν μου φάνηκε τόσο αστεία, όταν έφτασε στο σημεία με του ιθαγενείς φανταζόμουν την σκηνή και γελούσε. Ναι, ήταν καλή σκηνή με έκανε και γέλασα. Δεν ήταν απαραίτητες οι εικόνες γιατί ήδη φαινόταν ο τόνος σου. Δεν είναι κακό σαν ιδέα, αλλά μου χαλούσε την ροή της ιστορίας καθώς έπρεπε να την ανοίγω και είχα ήδη καταλάβει τον τόνο. Στο μόνο που γέλασα περισσότερο ήταν στο βιντεάκι. Εντάξει, ίσως φταίει και το δικό μου χιούμορ, αλλά δεν γέλασα σε όλα τα σημεία. Η αντίδραση του χαρακτήρα σου με έκανε να γελάσω αλλά η κοπέλα και η συμπεριφορά της πχ όχι :p Όπως είπα και νωρίτερα, η καλύτερη σκηνή ήταν αυτή με τους ιθαγενείς. Επίσης προσπάθησε να εφαρμόσεις αυτό που σου έχουν πει σε προηγούμενη βαθμολόγηση. - Quote :
- Κάποια πράγματα για τα οποία δεν έκοψα:
Μείωσε τη χρήση των αποσιωπητικών, είναι υπερβολική και δεν χρειάζεται. Λίγη περισσότερη προσοχή στις απροσεξίες, νομίζω ένας ορθογραφικός έλεγχος στον browser θα σε βοηθήσει. Σκέψου να αρχίζεις να βάζεις εισαγωγικά (" ") στους διαλόγους σου, η ιστορία σου θα έχει καλύτερη εικόνα και θα είναι πιο ευκολοδιάβαστη. Κυρίως τα αποσιωπητικά. Σε κάποια σημεία δεν είναι καν αποσιωπητικά, αλλά δύο τελείες :p Αυτός ως συμβουλή. Yuuta | |
|