Σωστά. Απλά ήθελα καποιος να μου περιγράψει τι γίνεται με αυτή την δύναμη καθώς εγώ είμαι ο χρήστης του αρα δεν μπορώ να νιώσω τι συμβαίνει.Ευχαριστώ λοιπόν.
Αφού λοιπόν επανέλαβε το 'πείραμα' και με τον Mystogan επιβεβαιώθηκε 100% για την χρήση αυτής της δύναμης.
Πέρασαν το υπόλοιπο βράδυ σε ένα ξέφωτο περιμένοντας να έρθει η αυγή. Φυλούσαν σκοπιές τις οποίες άλλαζαν ανα δυο ώρες.Όταν ήταν η σειρά του Alucard, ξέφυγε λίγο απ το πόστο του, και αφού ''έβγαλε'' απ το σκοτάδι του τα πτώματα των νεκρών συντρόφων του, άρχισε να σκάβει σιγά σιγά και να τους τοποθετεί μέσα.
Συγνώμη ψέλλιζε κάθε φορά που έριχνε χώμα για να κλείσει έναν τάφο.
Το επόμενο πρωί, ξεκίνησαν με προορισμό ένα μικρό λιμάνι του νησιού που είχαν δει λίγο πιο βόρεια απ την πρωτεύουσα . ο Gajeel πήγε στο λιμάνι για να δει τι μέσο μεταφοράς υπηρχε διαθέσιμο ωστε να φύγουν.
Οι υπόλοιποι τρεις είχαν καθίσει σε μια ταβέρνα, λίγα στενα πιο μακρυά απ το λιμάνι..Ενω ο Mystogan και ο Cody απολάμβαναν το φαγητό τους -οσο θα μπορούσε να απολαύσει κανεις δηλαδή το ντόπιο φαγητό τους που ο Alucard το παρομοίαζε με : μπαχαρικα και λιγη συνοδεία απο κρέας και λαχανικά - ο Alucard είχε επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στο να κοιτάζει ανυπόμονα την έξοδο καθε τρεις και λίγο.
Όταν εμφανίστηκε και τους είπε για ένα εμπορικό που φεύγει σε καμια ώρα, όλοι συμφώνησαν να φύγουν με αυτό.
Ενώ το πλοίο έφευγε απ το λιμάνι ο Alucard ήταν ο μονος που κοιτούσε πίσω και συγκεκριμένα στο μικρό λόφο που είχε θάψει τους ναύτες του, λίγο έξω απο αυτη την μικρή παραθαλάσσια πόλη.
Χτύπησε το χέρι του στο κατάρτι και έσκυψε το βλέμμα του στο κατάστρωμα.
Κάποτε θα επιστρέψω